Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Ministerstvo vnitra chystá zásadní omezení lidských práv
    Ministerstvo vnitra chystá zásadní omezení lidských práv

    Ministerstvo vnitra chystá zásadní omezení lidských práv

  • Dvě reality – energetické “infuze”
    Dvě reality – energetické “infuze”

    Dvě reality – energetické “infuze”

  • 10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr
    10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr

    10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr

  • Krádež ako spôsob politiky – Západ opakuje rovnaké postupy
    Krádež ako spôsob politiky – Západ opakuje rovnaké postupy

    Krádež ako spôsob politiky – Západ opakuje rovnaké postupy

Související zprávy

  • Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI
    Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI

    Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI

  • Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí
    Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí

    Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí

  • Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu
    Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu

    Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu

  • Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou
    Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou

    Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou

Všechno to začalo pádem letadla. Další podivnosti kolem plynovodu Nordstream

…..od jednoho velice dobrého známého, kterého si nesmírně vážím a má moji plnou důvěru, jsem dostal velice zajímavý rozbor. Nutné se nad ním zamyslet. Co když je to skutečně pravda a lidi jsou opět oblbováni a nalákáni do pasti….

Všechno to začalo pádem letadla člověka, který byl částečně zodpovědný za opravu Nordstream (turbíny) a výstavbu plynovodu. Napsal jsem o tom a provedl jsem analýzu.

A nyní jsem došel k závěru, který by mohl být také pravda. Přečtěte si prosím následující text, taková úvaha. Pravda nebyla nikdy řečena.

Zinscenovaný útok na plynovod? Ano, předpokládám, že útok na plynovod byl zinscenovaný, protože jsem zatím neviděl žádný důkaz o tom, že by byl plynovod “vyhozen do povětří”.

U zobrazených obrázků, na kterých je vidět pouze bublající povrchová voda, je otázkou, zda jsou skutečné, protože s dnešní filmovou a vizualizační technikou lze s vodou udělat téměř cokoli. Už jste viděli film “Den poté”?

Zprávy o “poškozeném potrubí” jsou podávány tak, že ŽÁDNÝ normální občan si to nemůže na místě ověřit, protože ŽÁDNÝ normální občan nemá ponorku a ani ti, kteří se umí dobře potápět, NEZNAJÍ přesné místo…..

“Genialita” tohoto zinscenovaného útoku je následující:

Kromě mnoha spekulací nebude za “útok” oficiálně obviněn žádný viník. Možná bude plyn tímto plynovodem proudit i nadále, ale kvůli falešným zprávám může cena plynu ještě stoupnout a inscenovaná energetická krize se může dále prohlubovat. To znamená: vyšší zisky pro energetické společnosti, vyšší ceny pro spotřebitele plynu a obecně o něco vyšší inflaci pro obyvatelstvo. A dále: inscenovaná energetická krize se zhoršuje, což by mohlo “ospravedlnit” určitá energetická opatření. Vzhledem k tomu, že útok byl pouze zinscenován, “opravné práce” nebudou pro energetické společnosti problémem, protože není co opravovat.

Oficiálně tímto plynovodem až do odvolání nepoteče žádný další plyn a zmanipulovaná veřejnost nemůže vinit NIKOHO, ani politiky Západu, ani Putina. Jistě, vina bude na obou stranách, ale v tomto ohledu NEBUDE nic víc. Pro zmanipulované Prorusy zůstane Putin “mesiášem” a “nositelem naděje” a prozápadní spící ovce nebudou vědět, co se skutečně stalo.

Vzhledem k tomu, že tento plynovod NEPOTŘEBUJE žádné opravy z důvodu “výbuchu”, mohou energetické společnosti v podstatě libovolně určit, KDY bude tento plynovod opět oficiálně dodávat plyn. Otázka: Myslíte si, že nám ukáží videa z “opravy” tohoto “poškozeného” plynovodu? Myslím, že NE, protože není co opravovat.

Potud text, který jsem vám zde na jeho žádost přeložil. Po zamyšlení je nutné se nad všemi řádky dobře zamyslet. Nehraje mně do karet ale skutečnost, že by se na tom nevědomě podílel i Prezident putin.

***** ****

Rád bych se ještě krátce vyjádřil i k “nehodě” letadla Cessna 511 “kolínského karnevalového krále” a majitele stavební firmy s 1600 zaměstnanci Peteru Griesemannovi, která také byla odpovědna za montáže a demontáže turbín pro Nordstream. O této nehodě psal 5.9.2022 deník HLN.

Tak to letecké neštěstí je velice mysteriózní. V každém letadle s možností letu nad 4500 m (tedy s přetlakovou kabinou) se nachází kyslíkové přístroje pro piloty i pro cestující. V dopravních letadlech vypadnou automaticky kyslíkové masky při porušení cely letadla a podtlaku v kabině. Při náhlé dekompresi kabiny se v kokpitu ozvou silné varovné signály a pilot s kopilotem si musejí okamžitě nasadit masku, snížit výkon motoru a sestupovat maximální povolenou rychlostí do atmosféry pod 4500 m. Otázkou je, proč nechal dotyčný kapitán zapnutého autopilota a neprovedl okamžitý sestup do bezpečné zóny. Proč si nenasadil masku? Proč opustil jako jediný pilot letadla kokpit? Šel hledat kyslíkový přístroj, který je povinnen mít vedle sedadla či za sedadlem? To jsou ty nejzákladnější pravidla, které každý pilot dobře zná a okamžitě automaticky jedná. Proč to nebylo v tomto případě??

Na palubě letadla se měl údajně nacházet i člověk zodpovědný za montáže a opravy turbín pro NORDSTREAM (nelze zatím potvrdit). Tato firma obdržela vždy opravené turbíny z Kanady a měla za úkol je vestavět do systému. Jejich webové stránky jsou již blokované. Smrdí to až do nebe. Proč to udělali? Byli nepohodlní a pravda by vyšla na povrch po návratu pana Griesmanna? Možná právě v následujícím článku je vlákno k jádru věci. Asi všichni pochopíte:

Na palubě letadla Cessna, které se v neděli zřítilo do Baltského moře, byl milovník koní Peter Griesemann se svou ženou, dcerou Lisou a jejím přítelem. Dcera Lisa se dostala na titulní stránky novin, když ve svých 25 letech koupila se svým přítelem Paulem Völlmerem od barona Edouarda de Rothschild známé jezdecké centrum Dreilindenhof. Záchranáři během pátrací akce u Lotyšska našli trosky a ropnou stopu. Čtyři cestující se zatím nepodařilo najít. Švédská pobřežní stráž sotva věří v šanci na přežití.

Krátce po vzletu ve španělském Jerezu se údajně objevily problémy s tlakem v kabině a rádiové spojení s letounem Cessna 551 se přerušilo. Španělsko, Francie a Německo vyslaly do vzduchu stíhačky, aby soukromé letadlo vypátraly, ale komunikace se ukázala jako nemožná. Nakonec “letadlo duchů” doprovázel dánský letoun F16. Pilot viděl, jak se letadlo Cessna zřítilo do moře u lotyšského pobřeží kolem 19:45. Podle leteckých odborníků mohli cestující omdlít a letadlo se zřítilo, když mu došlo palivo.

Ihned po nehodě byla zahájena záchranná operace, která pokračovala celou noc. Pátrací akci vedou lotyšští záchranáři, kterým pomáhají kolegové z Litvy, Švédska a Estonska. Našli nějaké trosky a ropnou skvrnu a převezli je do přístavního města Ventspils k dalšímu vyšetřování, informuje Liva Veita z lotyšské pobřežní stráže. Tam zjišťují, zda se jedná o části vraku letadla.

Dcera Lisa koupila se svým přítelem Paulem Völlmerem od barona Edouarda de Rothschild známé jezdecké centrum Dreilindenhof v německém Wachtbergu-Niederbachemu. Jednalo se o panství o rozloze téměř 20 hektarů. Své koně zde trénovala mimo jiné katarská královská rodina.

Zdroj: hln.be

Napsal tm

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
Odebírat
Upozornit na
25 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře