Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra
    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

Související zprávy

  • Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….
    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

  • Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21
    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

  • Vtip, co není vtipem
    Vtip, co není vtipem

    Vtip, co není vtipem

  • Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…
    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

Ruský generální štáb obvinil americkou tajnou službu, která se pokusila v Sýrii s pomocí džihádistů o nehorázný podraz! Nebýt Putina, už by létaly jaderné rakety! [VIDEO, CZ Titulky]

Náčelník vrchního velení ruského generálního štábu gen. Sergej Rudskoj včera na tiskové konferenci odhalil výbušné informace o incidentu v Sýrii. Teroristická organizace Fronta Al-Nusrá provedla na východě provincie Hamá nedaleko Idlíbu mohutný koordinovaný útok, kterým prolomila linie syrské armády a pronikla téměř 20 kilometrů za frontovou linii. Cílem útoku se však nestalo žádné město, sklad zbraní nebo ropy, ale kontrolní stanoviště ruské vojenské policie, která v místě řídí provoz vojenských aut. Bojovníci z Al-Nusrá obklíčili vojenský post a snažili se zajmout 29 ruských vojáků [1]. Ti se úspěšně bránili více jak 6 hodin. Ruský generální štáb narychlo zkoordinoval záchrannou akci za podpory pozemních i vzdušných vojsk, útok Al-Nusrá byl odražen a útočníci téměř všichni pozabíjeni. Jenže celá epizoda má děsivé pozadí. Několik bojovníků Al-Nusrá bylo zajato a z jejich výpovědí vyplynulo, že celý útok na pozice vojenské ruské policie byl řízen operátory americké tajné služby.

[wp_ad_camp_1]

Gen. Sergej Rudskoj.

Jak už jsem několikrát upozorňoval, Američané se pokusí rozpoutat válku s Ruskem na území třetího státu. Nejde o nic jiného, než o rozpoutání obrovské války, která by nastartovala americkou ekonomiku a především zachránila americký dolar. Rusko právě dnes provedlo další krok k dedolarizaci své ekonomiky, když Kreml zakázal ve všech ruských námořních přístavech obchodování a platby v amerických dolarech [2]. Už mnohem dříve začala Čína s dedolarizací své ekonomiky a postupně s tím, jak se oslabuje americká moc v Evropě, americké globální moci Pax Americana hrozí totální kolaps, protože americká globální moc stojí a padá s petrodolarem.

[wp_ad_camp_1]

Stejně tak byl tento týden vyslán mohutný signál směrem k USA a k Donaldu Trumpovi. Výroční zasedání OSN, kterého se tradičně účastní prezidenti všech zemí světa, se tentokrát konal bez účasti prezidentů Ruska a Číny. Byl to naprostý šok, vedení OSN se snažilo do poslední chvíle zajistit účast obou prezidentů, ale neúspěšně. V podstatě se jedná o vzkaz a symbol, který není určený OSN, ale městu a zemi, kde OSN sídlí. Je to vzkaz Donaldu Trumpovi a světový sionistům, jejichž sídlo je v New Yorku.

 

Rusko a Čína jsou v otevřené válce s americkýmu neocony a sionisty

Rusko se rozhodlo nevyslat prezidenta do OSN v New Yorku, protože americkou zahraniční politiku řídí americký kongres a nikoliv americký prezident. Je to facka Donaldu Trumpovi. Proč by Vladimir Putin jezdil do Trumpova New Yorku, když americké úřady ukradly Rusku diplomatické nemovitosti v USA a chovají se k Rusům jako gangsteři? Donald Trump nemůže očekávat, že ruský prezident navštíví New York jako centrum světového sionismu poté, co sionisté v Kongresu přijali další sankce proti Rusku a dokonce sebrali Trumpovi právo na jejich zrušení. Pokud jde o Čínu, ta nevyslala svého prezidenta do OSN kvůli napětí mezi Čínou a USA kvůli sporům o Jihočínské moře a a také pro nebezpečnou a kovbojskou politiku Donalda Trumpa ve vztahu k Severní Korei. Tady je třeba si ale všimnout jedné zásadní věci.

Donald Trump během svého prvního projevu v OSN.

[wp_ad_camp_1]

Čína i Rusko minulý týden zvedly v Radě bezpečnosti OSN ruku pro nové sankce na KLDR. Vladimir Putin i Si Tin Ping vědí, že rezoluce OSN nic neznamená, je to kus hadru a KLDR  si jaderný program vzít nenechá. Právě tento jaderný program je jediným důvodem, proč americká vojska ještě nevtrhla na území KLDR stejně, jako vtrhla do Afghánistánu, do Iráku, do Sýrie, do Libye a do desítek dalších zemí po celém světě za uplynulé dekády a dekády zpětně v minulosti. Pouze jaderné zbraně jsou zárukou svobody a obrany proti sionistickému imperialismu, který je definován zahraniční politikou amerických vlád a dnes pro změnu amerického Kongresu.

Všimněte si, že tuto imperialistickou politiku dříve prosazoval Bílý dům jako exekutivní centrum americké státní moci. Když si američtí občané prosadili a zvolili do funkce jiného a jinak uvažujícího prezidenta, tak k žádné změně nedošlo. Sionisté, když zjistili, že ztratili kontrolu nad Bílým domem ve vztahu k prosazování americké imperialistické politiky, tak prezidentovi sebrali kontrolu nad zahraniční politikou a převedli ji do rukou kongresu, který sionisté kontrolují.

 

Čína i Rusko se brání agresi a hrozbám orchestrovanými sionisty z New Yorku

Američané si tak ve vztahu k zahraniční politice USA nijak nepomohli. Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zrušily, říká jedno ironické přísloví. Jenže události v americké politice po zvolení Donalda Trumpa jsou toho jasným důkazem. Když si lidé zvolili Trumpa, aby razil dobré vztahy s Ruskem, sionisté sebrali Trumpovi kontrolu nad zahraniční politikou. Dokonce mu vyslali vzkaz, že budou kriminalizovat celou jeho rodinu kvůli údajnému napojení na Rusko. Trump od té doby na normalizaci vztahů rezignoval, ale i když se snaží vysílat tu a tam signály k Rusku, jako třeba jeho poděkování Moskvě a Pekingu, že se připojily k sankcím proti KLDR, tak moc velký vliv na zlepšení vztahů to zkrátka nemá a mít nebude.

[wp_ad_camp_1]

Když si lidé v USA zvolí proti vůli sionistů a neoconů jiného prezidenta, než je žádoucí, sionisté prezidenta odstaví a seberou mu pravomoci. Když by lidé změnili složení kongresu, sionisté by zakročili skrze FED a prohlásili by, že USA musí splatit dluhy FEDu. Jinak by tok peněz byl zastaven. I když by kongres rozhodl o znárodnění FEDu, sionisté by na USA uvalili sankce. Světoví sionisté operují nejen v New Yorku, ale i v Londýně, v Paříži, v Bruselu, kontrolují IMF, Světovou banku, veškeré ratingové agentury a pro sionisty jsou USA pouze nástroj a obranný aparát na svoji vlastní obranu.

Ruští vojáci v Sýrii.

Role, kterou dodnes plní USA, se pomalu přesunuje do Číny. Ozbrojená pěst světového sionismu bude brzy čínská armáda. Veškeré finanční operace v Číně ovládají sionisté. Přestože moc v zemi zdánlivě drží komunistická strana Číny, ve skutečnosti veškerou moc drží čínské banky, které jsou kapitálově ovládané sionistickými bankami, které dnes drží u moci FED. Tento vliv potom způsobuje schizofrenii čínské zahraniční politiky, kdy jeden den Čína vyšle do USA ostré a pomalu nepřátelské prohlášení a hned druhý den si čínský prezident potřásá rukou s americkým náčelníkem spojeného velení Pentagonu. Bývalý šéf FEDu Bernanke v roce 2004 pronesl památnou větu, že americký státní deficit není žádný problém, protože Čína potřebuje dolar k udržení sociálního smíru více než 1.3 miliardy lidí, takže Američané nemusí hnout prstem, protože stabilita dolaru je v zájmu Pekingu. Tento Bernankeův postřeh by se měl nechat zarámovat, protože je to definice toho, jak funguje americký parazitismus.

[wp_ad_camp_1]

Všechno, co se děje a směřuje k válce, je snaha o záchranu postavení amerického dolaru

Logicky proto Čína usiluje o odchod od vazalství k americkému dolaru, který je de facto vazalstvím k americkému FEDu a sionistům. Právě proto sionisté se snaží čínské odcházení od dolaru sabotovat tím, že v těsné blízkosti Číny destabilizují hlavní dopravní tepnu Číny pro vývoz své produkce, Jihočínské moře a Korejský poloostrov. Sionisté tím vysílají Pekingu vzkaz, že pokud bude pokračovat v dedolarizaci čínské ekonomiky, sionisté zatáhnou Čínu do lokální války a rozvrátí bezpečnost.Investoři začnou z Číny utíkat, pokud bude země zatažena do válečného střetu, a to by znamenalo pád čínského draka.

Destabilizace KLDR a manévry amerického námořnictva v Jihočínském moři, to jsou všechno tahy, které řídí světoví sionisté z New Yorku s cílem záchrany a uchování výjimečné role US dolaru. Proto Peking byl donucen připojit se k rezoluci RB OSN proti KLDR. I když Pekingu musí být jasné, že KLDR je pouze záminka pro sionisty na vytvoření hrozby pro bezpečnost Číny. Peking se nebojí jaderných zbraní v KLDR, ale bojí se Američanů a sionistů v KLDR, pokud by svrhli Kimův režim.

Ruští Specnaz v Sýrii.

Zatažení Ruska do války v Sýrii nebo na Ukrajině, nebo v Pobaltí, nebo v Gruzii, to jsou všechno stejné nástroje, které sionisté používají v Jihočínském moři a ve vztahu ke KLDR. Stejně jako Vladimir Putin, tak i Si Tin Ping musí vědět, že nesmí svoji zemi zatáhnout do války, nesmí se nechat vyprovokovat. Jenže obě dvě země, Rusko i Čína, byly hluboce infiltrovány sionistickým kapitálem, bankami a vlivem sionistických zájmů. Vidíme to na Kremlu, kde dochází ke štěpení politiky, Vladimir Putin se více a více odklání od názorů lidí ve svém kabinetu. Čínský prezident řeší ten samý problém s tvrdým maoistickým křídlem uvnitř komunistické strany Číny, které volá po vypráskání sionistů a Američanů ze země, varují před rozvracením Číny a národních zájmů.

[wp_ad_camp_1]

Dokud má čínský dělník práci a mzdu, která je závislá na dolaru a vývozu do USA za dolar, tak nemusí Čína nic řešit. Ale spolu s tím, jak Čína roste, stále větší moc získávají americké a hlavně sionistické zájmy. Čína a Rusko proto vyslaly do USA signál bojkotu zasedání OSN ze strany svých vůdců a tento signál má dolehnout nejen k Trumpovi, ale hlavně k světovým sionistům v New Yorku a ve Washingtonu. O to více potom šokuje projev Miloše Zemana, ke kterému připravuji článek. Rusko je ovšem ve válce s USA a Sýrie je jedním z nebezpečných spouštěčů vypuknutí III. sv. války. Pokud by v Kremlu seděl jiný prezident, už by mezi USA a Ruském létaly balistické rakety. Otázkou je, jak dlouho Vladimir Putin vydrží s politikou zadržování ve vztahu na provokace, které v nějaké chvíli už nepůjde ze strany Kremlu řešit jen ostrou rétorikou a slovy o “západních partnerech”.

*České titulky ve videu zapnete tlačítkem “CC” v liště videa.

 

Zdroj: 1

[wp_ad_camp_1]

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
3 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře