Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra
    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

Související zprávy

  • Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda
    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

  • Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny
    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

  • Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11
    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

  • Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat
    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

Bývalí prezidenti zbankrotované korporace USA na žebravém maratonu pro kmotra Bushe. Vytunelování Bitcoinu

Týdenní komentář Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti Bílého Draka

23/10/2017

Dračí síť se pomalu, ale neúprosně uzavírá nad chazarským klanem Bush / Clinton (Scherf / Rockefeller) a jejich strojem na peníze – Federální bankou. Několik soudních vyšetřování, masivní zatýkání níže postavených chazarských mafiánů bylo zveřejněno a stalo se součástí běžné veřejné diskuze,  nikoliv pouze na blozích blogerů, které byly dříve označeny za “konspirační.”

[wp_ad_camp_1]

Zajímavou známkou zoufalství Chazarů byla podívaná George Bushe staršího pózujícího se čtyřmi dalšími bývalými prezidenty (s výjimkou Donalda Trumpa) z Korporace USA jako součást “žebravého maratonu.”

Musíme si však uvědomit, že díky počítačové grafice a dvojníkům je těžké poznat, zda se tato událost skutečně konala. Například několik autorů řeklo tomuto pisateli, že Bill Clinton zemřel na AIDS počátkem tohoto roku.

Ale předpokládejme, že se tato událost skutečně stala. Výše postavený zdroj CIA v Texasu řekl toto:

“Všimněte si, že peníze jdou přes Nadaci George H.W. Bushe. Vytáhnou peníze z lidí jakýmkoli způsobem. Chazarská mafie musí být opravdu zoufalá.”

Příčiny jejich zoufalství byly v posledních týdnech posílovány. Snad nejvíce smrtící bylo pokračující zveřejňování informací o genocidách Chazarů. Začalo to s vydáním dokumentů, které ukazují, že vláda Spojených států byla zapojena do vraždy více než 500 000 indonéských osob v polovině šedesátých let.

Texaský zdroj CIA připustil, že “odstavili indonéského prezidenta Soekarnu od moci a dosadili jsme k moci Soehartu.” Lituje, že byl součástí operace. Jeho ospravedlněním je, že prostě dělal, co mu bylo nařízeno jeho šéfem v Langley.

[wp_ad_camp_1]

Prezident Donald Trump slíbil další zveřejnění v následujícím tweetu a řekl: “Předmětem dalších zveřejnění bude otevřít dlouho zadržovaných a utajovaných spisů ohledně Kennedyho.”

Tři na sobě nezávislé zdroje – jeden z NSA, jeden z Pentagonu a jeden ze CIA – všichni sdělily, že nevěří, že by Trump vydal skutečnou pravdu o atentátu na Kennedyho.

Nicméně jeden výše postavený zdroj z Pentagonu, který byl v minulosti konzistentně spolehlivý, uvedl, že “vydání spisů ohledně JFK Trumpem může znamenat obvinění z účasti Bushe staršího, Mossadu, CIA a tehdejšího establišmentu, a může být předehrou k uvolnění informací o 11. září, utajované technologii, o tajném vesmírném programu a další odhalení před masivním zatýkáním.”

Dlouhodobí čtenáři tohoto blogu již vědí, že JFK byl zavražděn, protože se snažil s využitím zlata poskytnutého Soekarnem, převzít kontrolu nad vydáváním amerických dolarů od soukromé Federální rezervní rady (Federal Reserve Board = FRB).

Pentagonské zdroje říkají, že “chazarská kontrola nad FRB je u konce, jelikož guvernér FEDu Jerome (Jay) Powell může být zvolen jako další člen FRB, když porazí tři Židy – Garyho Cohna, Janet Yellenovou a Kevina Warshe, který je zetěm Rona Laudera – miliardáře izraelské původu. Stanfordský doktor ekonomie John Taylor může také být jmenován do FEDu jako místopředseda nebo guvernér.”

[wp_ad_camp_1]

Zdroj dále poznamenává: “Když nastane globální měnový reset, může být FRB včleněna do struktury Ministerstva financí Spojených států amerických a může vydávat zlatem podložené bankovky – USN (United States Notes).

Texaský zdroj ze CIA, který tvrdí, že sice nenávidí Bushe st., ale zdá se, že je s ním úzce spjat, říká, že chazarská mafie je připravena se pomstít tak, že by učinila drastická opatření a varovala, že “celý internet má nainstalovaná zadní vrátka a chazarská mafie vytáhne kabel ze zástrčky jako konečný akt. Bingo! Všechny globální finanční záznamy v počítači by tak zmizely. Vlastně ne, pardón, omlouvám se, museli to být přece muslimové, severokorejci, Rusko, Írán, nebo možná jiný strašák … prostě kdokoliv, kdo se zrovna hodí do jejich agendy.”

Zdroj CIA v Asii souhlasně poznamenává:
“Zamýšlejí zhroucení celého systému. Pravděpodobně to bude způsobeno kolapsem akciového trhu v USA, následováno kolapsem akciového trhu v Tokiu. Proč si myslíte, že oba dva dosahují nových výšin téměř každý den? Padesáti procentní korekce Indexu Dow Jones by vymazala 10 až 12 bilionů dolarů. Přidejte k tomu burzu v Tokiu, kde může být smazáno dalších 5 až 7 bilionů dolarů. To by stačilo k bankrotu celého finančního systému, neboť tyto dva trhy jsou spojeny jako siamská dvojčata, a jejich pád by zahájil dominový efekt postihující světové akciové trhy. Evropa by následovala téměř okamžitě.” (Pozn. př.: Také pražská burza má nový rekord. Článek ZDE.)

[wp_ad_camp_1]

Tento zdroj měl také následující varování ohledně krypto-měn:

“Jak oba víme, skuteční tvůrci Bitcoinu (nikoliv údajný japonský vynálezce Satoshi Nakamoto) vytvořili v systému zadní vrátka od samého počátku. Až příjde správný čas, vyprázdní VŠECHNY Bitcoinové peněženky a zmizí s více jak 100 miliardami dolarů, což je současná hodnota Bitcoinu. Pravděpodobně to bude mnohem víc, zvlášť pokud hacknou všechny blockchainy (Block chain je databáze transakcí, které se účastní systému založeného na protokolu Bitcoin). Kdo je za oponou a tahá za provázky? Skutečný čaroděj ze země Oz? Ta stejná skupina, která stvořila internet tak, aby citlivé údaje mohly být odesílány v kyberprostoru bez jakékoliv detekce, od základny k základně, rychle a tiše.”

Tato hrozba způsobující chaos na internetu je také určitě spojena se skutečností, že Trump jmenuje právníka se specializací na antimonopolní právo Joseph Simonse do Federální obchodní komise (antimonopolní úřad). To vedlo ke spekulacím, že chazarské pevnosti jako Google a Facebook mohou být také znárodněny a / nebo rozděleny.

Jasným signál toho, že finanční systém řízený Chazary je podvod, bylo zveřejnění schodku rozpočtu Korporace USA ve výši 666 miliard dolarů ve fiskálním roce 2017. Skutečný schodek pro tento rok se však blíží jednomu bilionu dolarů. Řekněme, že toto satanské číslo schodku 666 miliard byl  jejich způsob vypuštění ptáčka (zprávy)do světa. Jsou v bankrotu, proto je už zcela jedno, jaká čísla uvedou.

To pravděpodobně vysvětluje, proč tolik ultra-bohatých lidí nakupuje fyzické zlato, umělecká díla, vzácné drahokamy a vše, co je hmatatelné, cenné a přenosné, a přepravitelné do jejich úkrytů, které si postavili na odlehlých místech. Pokud si myslí, že se kdekoliv na této planetě mohou skrývat, tak jsou velmi naivní. Jejich nejlepší volbou je se vzdát a doufat v mír a usmíření.

[wp_ad_camp_1]

V každém případě, Číňaně, Rusové a jiní, se již připravili na scénář zhroucení západního finančního systému, a to svým mezinárodním platebním systémem CIPS. To znamená, že finanční bouři přečkají poměrně hladce.

Na Západě bude poptávka po hotovosti, papírových účetních knihách. Bude třeba zajistit logistiku pro potraviny, benzín a další důležité věci, dokud nebude možné spustit nový finanční systém, tentokrát bez Chazarů. Písemné listiny a tituly k půdě, fyzické podílové listy a další finanční dokumenty budou pak vloženy v nové náhradě založené podle skutečnosti. Dluhy nebudou do nového systému vkládány.

Tyto hrozby o zhroucení finančního systému mají v sobě nádech zoufalství, a odrážejí trvalou a nezastavitelnou demontáž chazarské mafie na mnoha frontách, speciálně v USA.

Vyšetřování toho, proč Clintonovi prodali 20 % zásob uranu v USA do Ruska, vede k tomu, co se zdá být jako výměna za dary, je jedna fronta, na které Chazaři zaznamenali ztráty. Spoluvina bývalého šéfa FBI James Comeyo pod ochranou Hillary Clintonové je další zajímavost.

Americká armáda jde po lidech, kteří provedli masakr v Las Vegas. Vojenské zdroje v Japonsku (napojené na americkou armádu) říkají, že G4S, britská bezpečnostní firma se 600 tis. zaměstnanci (působí i v ČR), “byla po celém Las Vegas” a že se tito lidé na tom podíleli.

Toto vyšetřování povede k větvi chazarské mafie v Chicagu a odtamtud do Itálie.

[wp_ad_camp_1]

Vyšetřování Harvey Weinsteina se také stává hlavním průnikem na území Chazarů a k ukončení chazarské kontroly nad Hollywoodem. Takto se o tom vyjádřil zdroj z Pentagonu:

“Hollywoodské drama ‘Pomsta Gojímů’ je senzace, protože člen kmene Weinstein byl vyloučen nejen z Filmové akademie, ale také z Televizní akademie, ocenění mu byly nuceni odebrat též Asociace amerických producentů, Asociace amerických režisérů a Harvardská univerzita.”

Tisíce pedofilů bylo zatčeno po celém světě, kteří poukazují na výše postavené pedofily a satanisty. FBI v Hollywoodu zatkla 120 obchodníků s lidmi a zachránila 84 sexuálně zneužívaných mladistvých. V Brazílii bylo zatčeno 108 lidí v největším zátahu proti pedofilům v Latinské Americe.

Podle pentagonských zdrojů FBI vyšetřuje spojení Weinsteina na pedofilní kruhy a agenta Mossada Jeff Epsteina. Vyšetřování Epsteina neúprosně směřuje k lidem, jako je Bill Clinton a bývalý britský premiér Tony Blair, protože dětské oběti se nyní cítí už dost bezpečně, aby ukázaly na své tríznitele.

Mezitím izraelský národ, vedený chazarskou lůzou, utrpěl velkou porážku, když Rusové a Íránci převzali ropná pole v Kurdistánu, která byla jedním z hlavních zdrojů příjmů tohoto národa. Další bude následovat.

[wp_ad_camp_1]

V Evropě se Česká republika stala posledním národem (po Velké Británii, Maďarsku, Polsku a dalších), který se distancoval od fašistů z EU tím, že si zvolil za předsedu vlády nacionalistického miliardáře ve stylu Trumpa, Andreje Babiše.

V Japonsku však síly chazarské mafie vedené bratrancem Barbary Bushové, Richardem Armitagem, vytvořily to, co Japonská strana nezávislosti a další označily za zfalšované volby, aby si Chazaři udrželi u moci svoji loutku Shinzo Abeho.

A toto o něm musel říci asijský zdroj CIA: “Richard Armitage je jistá pravá ruka Bushe staršího. Historie tohoto chlápka sahá zpět až do vietnamských dnů. Jeho specialita: pašování drog a zbraní, v malém pak obchod s lidmi. Jeden čas byl také náměstkem ministra obrany. Během jeho působení v Pentagonu se převezlo velké množství zlata nezapsaného v účetní knize. “Jiné zdroje sdělily v minulosti tomuto pisateli, že zrada Armitage byla jedním z hlavních důvodů, proč USA prohrály vietnamskou válku.

Takže až sesadí Armitageho šéfa, Bushe staršího, Armitage a jeho síť kumpánů bude též čelit spravedlnosti.

[wp_ad_camp_1]

Mezitím jak Západ zůstává obezřetný s odstraněním gangsterů, kteří infiltrovali nejvyšší úrovně moci, Čína jde z výšky na novou výšku. V průběhu svého stranického kongresu, konajícího se jednou za pět let, vypracovávají přesný plán, jak přesně realizovat své sny o budoucnosti své země. Oni plánují nejen pět let dopředu, ale 10, 20 i 30 let do budoucnosti.

Pokud Západ nechce zůstat pozadu, musí dokončit vyčištění od korupce, a pospíšit si s restartem finančních a politických systémů.

Zdroj: 1

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
21 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře