Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena
    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

  • Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise
    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

  • Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina
    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

Související zprávy

  • Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….
    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

  • Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21
    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

  • Vtip, co není vtipem
    Vtip, co není vtipem

    Vtip, co není vtipem

  • Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…
    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

Pravda o úkazu nad Kalifornií ze dne 22.12.2017 / Doporučuji

Důležitý příspěvek převzatý z Aluška.org
Vážení čtenáři,
vzhledem ke včerejším mimořádným událostem jsem se rozhodla udělat ze svého včerejšího vyjádření v Zápisníčku samostatný článek rozšířený o další obrázky, protože mi chodí hodně opakujících se dotazů k nebeskému úkazu nad Kalifornií, který včera oběhl celý svět. Napsala jsem k incidentu výživný kus, ale vzhledem k tomu že Zápisníčky čtou poctivě pouze skalní čtenáři a leckomu to může zapadnout ve spleti mnoha dalších aktualitek z prosince, dávám případu ještě jednou speciální prostor v tomto článku.
[wp_ad_camp_2]
23.12.2017
Dneska jsem měla sen o apokalypse. Zaměstnává to moji mysl zejména proto, že od té doby co spím na krystalech a beru L-Tryptofan, už nemám takové ty klasické noční můry a když už se mi zdá něco nepříjemného, tak to nezachází do pocitového extrému, spíše jsem pozorovatel, stále mám nějakou moc nad děním, nepropadám panice a hlavně po probuzení často cítím důvod, proč se mi ten sen zdál.
V tom snu (vím že to byl sen, žádné AC, ani LD) jsem byla venku a najednou se něco stalo ve světě a pode mnou se začala otevírat a pukat zem, i všude okolo kam jsem dohlédla. Opodál vykolejovaly vlaky na rozbitých kolejích a byl slyšet lidský nářek. Tak tak jsem uskakovala od puklin, a šlo vidět, že je v nich láva. I když to byl celkem drsný scénář, nechávalo mě to relativně klidnou a říkala jsem si, co to pro mě znamená, proč se to děje, proč vidím tyhle věci.
[wp_ad_camp_2]
Mezitím padla temnota a rozpoutala se bouře. Nepršelo, ale honily se mraky, bylo zataženo, hodně foukalo, ve vzduchu lítal kdejaký binec a byli pořád slyšet lidé někde v dálce. Najednou jsem věděla, že se na naši planetu dostalo nějaké strašné zlo z jiné dimenze, nějaké nestvůrné bytosti a že není bezpečné zůstávat venku v bouři, ničím nekrytá.
Takže jsem si našla opuštěný velký dům. Nikdo tam nebyl. Schovala jsem se do místnosti, kde byly čtvery dveře a kontrolovala jejich bezpečnost. Troje byly zamčené a neprosklené, ale ty kterými jsem vešla dovnitř já, které vedly ven mimo budovu, nešly ani normálně zavřít, natož zamknout. Jakoby se protáčely. Takže jsem zůstala stát u nich, držela jsem je pokud možno zavřené a tak aby se nehýbaly, aby nebylo poznat že tam jsem. Mezitím jsem doufala, že zrovna já nebudu mít tu smůlu, aby mě nějaká ta bytost navštívila… Nic se mi nestalo a pak sen pokračoval v trochu jiném duchu. Když bouře opadla, začali jsme se my zbylí lidé v temnotě mezi rozbitými domy hledat a seskupovat. Zbytek dění už není tak důležitý. Celkem se mi ulevilo, když jsem se probudila v teplé plyšáčkem povlečené postýlce a přes zeď, jakoby nadvědomě věděli že už jsem vzhůru, začali kvikat morčíči, abych donesla snídani. :)
[wp_ad_camp_2]
Dneska ráno otevřu internety a hle:
https://www.youtube.com/watch?v=Vft1t63XW5U&feature=youtu.be
Toto bylo zpozorováno nad Kalifornií a vyděsilo to mnoho lidí. Oficiální zdroje přišly s chabým vysvětlením, že jde o raketu Falcon SpaceX, jak uvádí například hovinky.cz:
,,Raketa Falcon 9 je čtvrtá z deseti raket nesoucích satelit, který v budoucnu nahradí největší současnou síť družic. Podle SpaceX půjde o jeden z největších technologických pokroků v historii. “ (celý článek je zde)
[wp_ad_camp_2]
JENOMŽE ten samý server který si dovoluje tvrdit že je to nějaká raketa, nedávno uveřejnil záběry oné zmíněné rakety, za kterou je vydáván tento nebeský úkaz. (Článek a video ZDE) Na daném videu (cca v jeho polovině) je vidět jak skutečná raketa SpaceX vypadá na nebi, natáčeli ji a tyto záběry se naprosto zásadně LIŠÍ od toho co bylo vidět nad Kalifornií a ani vzdáleně se tyto dva záběry neshodují! Je naprosto evidentní, že je to lež a že záhadný úkaz nad Kalifornií v žádném případě není žádná raketa. SpaceX to není určitě.
Takto vypadá reálný záběr rakety SpaceX
Tyto úkazy se začaly na nebi objevovat až v poslední době a to lidé už vystřelili raket nepočítaně. Spíš mě překvapuje, že média si nedají ani tu práci, aby nám nějak znesnadnila ověřit si jejich lži a klidně publikují naprosto protichůdné záběry, patrně spoléhají na to, že my lidé jsme už tak tupí, že nad ničím nepřemýšlíme a rovnou všechno vezmeme jako fakt, přece to psali na hovinkách.
Toto je úkaz nad Floridou, který očividně s rakerou SpaceX nemá společného vůbec nic.
Velice podobné záběry jako je tento, už tu byly opakovaně, jsou to otevřené mezidimenzionální brány. Koho, to ví každý kdo četl seriál JEMEN. Všimněte si spirál, které se uvnitř podlouhlého tubusu tvoří.
[wp_ad_camp_2]
Po shlédnutí tohoto záznamu mi došlo, proč se mi v noci zdál ten sen.
Stalo se to 22.12. 2017 krátce před půl sedmou hodinou večerní dle časového pásma USA. V Kalifornii mají o 9 hodin méně než u nás (časový posun), takže podle našeho času to bylo kolem půl desáté v noci. – Náhoda??
Navíc když trošku zahledáte, najdete další video, které zachycuje CELÝ úkaz. Když se dodíváte do konce, zjistíte, že po dokončení teleportace přes kanál zůstala na nebi dvě bílá světla. Patrně dvě teleportované lodě.
https://www.youtube.com/watch?v=LBipoRvap7I
A tady je další záběr, točený ze vzduchu, který je ještě delší a ukazuje další cestu dvou světel:
[wp_ad_camp_2]
V tomto videu se překlikněte na čas 4:49. Uvidíte teleportované UFO, jak dělá během VTEŘIN prudké manévry a cestuje k prvnímu světlu, pak prudce od něj. – To není žádná raketa! Tak se žádný lidský stroj na světě nedokáže pohybovat.
O tom že šlo ve skutečnosti o teleportování jedné či dvou lodí absolutně nepochybuji, dostupné důkazy jsou zcela jednoznačné a nezvratné. Moje skepse vůči mediální masáži je jak vidíte zcela opodstatněná. Člověk nemůže spoléhat na předchystaná vysvětlení, musí si důkazy najít a ověřit sám, protože jedině tehdy má jistotu, že není někým manipulován tam, kde ho chtějí mít. Do tuposti. Aby nad vším mávl rukou. Aby se nevzrušoval, ani když mu přímo nad hlavou otevřou teleportační kanál. Aby se nezajímal, co za bytosti v té lodi je a co tu budou dělat. A pak z něj ještě dělají pitomce a vykládají mu o nějaké raketě SpaceX. A novináři? – Ti neumí nic jiného než překládat již dané a reprodukovat staré. Ti nepřemýšlí jestli je to pravda, jsou to jen otáčející se kolečka v dobře rozběhnutém systému.
[wp_ad_camp_2]
Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
10 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře