Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra
    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

Související zprávy

  • Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….
    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

  • Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21
    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

  • Vtip, co není vtipem
    Vtip, co není vtipem

    Vtip, co není vtipem

  • Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…
    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

Kalifornie zavedla na všech školách povinnou LGBT indoktrinaci dětí. Rodiče nemají na výběr

Začátkem roku vešlo v Kalifornii v platnost několik stovek zákonů. Jedním z nich je i zákon, který prakticky odřízl rodiče od možnosti vyjádřit nesouhlas s účastí dítěte na zbrusu novém školním programu, který podporuje LGBT a který je v současné době vyučován na všech veřejných školách Kalifornie.

[wp_ad_camp_2]

Zprávy uvádí, že Kalifornie začala hromadně vydávat učebnice, které zahrnují informace o LGBT a které mají být používány na veřejných základních školách po celém státě. Děti ve věku 4-5 let tak budou vystaveny propagandě, která podporuje homosexualitu, transgenderismus a mnohé jiné sexuální perverze (bestialitu? pedofílii?), které by  liberalismus mohl brzy označit za normu.

Na základě přijatého zákona budou studenti podrobeni novému rozvrhu, který je upraven tak, aby podporoval LGBT, vymýval jim mozky a aby přijali jakoukoli chuť pomyslné sexuální duhy, pro kterou by se člověk mohl potencionálně rozhodnout. Indoktrinací malých dětí, aby přijali veškeré sexuální orientace a varianty, mají správci veřejných škol dosáhnout cíle tohoto zákona: “spravedlivé, inkluzivní a úctyhodné” zacházení s lidmi, kteří se identifikují v rámci komunity LGBT. Jinak řečeno – absolutní přijetí všech typů sexuality.

Nejen to, autoři učebních osnov se dále rozhodli přisoudit homosexuální či lesbickou orientaci různým historickým osobnostem, které například nikdy nevstoupily do manželského svazku nebo bydlely s osobou stejného pohlaví. Jinými slovy, každá historická osobnost, která zřejmě neměla manžela/manželku opačného pohlaví, je nyní považována za LGBT. Právě tomu budou nyní vyučováni studenti základních škol v Kalifornii, bez výjimky.
[wp_ad_camp_2]

“Nesnažíme se nikoho změnit v gaye, ani netvrdíme, že zde neexistuje určitá agenda. Neříkáme, že tito lidé jsou lepší než ti ostatní, co však tvrdíme je, že vznikla další skupina Američanů, kteří čelí určitým předsudkům.” uvádí Mark Jarrett, jeden z tvůrců nového učebního plánu, který zobrazuje historické postavy jako je Jane Adamsová, Emily Dickinsová, Nathaniel Hawthorne a prezident James Buchanan jako příslušníky LGBT, protože neexistují žádné konkrétní historické důkazy o tom, že se některá z těchto osob jako LGBT identifikovala.

 

LGBT mafie přepisuje historii a kazí mysl mladých studentů

Zatímco Jarrett jakoukoli snahu o zasévaní pokroucené revizionistické LGBT historie do myslí dětí vytrvale popírá, přesně to jeho učebnice dělají. Žáci osmých tříd se například budou učit o tom, že legendární jezdec dostavníku Charlie Parkhurst “byla žena, která se identifikovala jako muž”. Učebnice též uvádí, že šéf personálu George Washingtona, Baron Von Steuben, “byl pravděpodobně gay.”

Jarrettův učební plán dokonce zmiňuje i slavného básníka, Walt Whitman, kterého údajně “přitahovali mladí muži…ale na veřejnosti své homosexuální preference zapíral.”

Nic z toho, samozřejmě, není historicky přesné. Za starých dobrých časů, kdy ještě pojmy jako gay nebo lesba nebyly klasifikovány jako “identity”, si mnoho mužů i žen utvářelo hluboké vztahy s lidmi stejného pohlaví, které nutně nemusely být sexuální povahy, ale přesto byly hodnotné.

[wp_ad_camp_2]

Jednalo se o jedinečnou formu lásky, která je dnes spíše vzácná a která přesahuje vše, co by kdy zmatená mysl dnešní LGBT mafie mohla pochopit. A právě díky tomu, že lidé jako Jarrett neuznávají nic jiného než zvrácenou sexuální žádostivost, nyní zcela přepisují dějiny, aby se přizpůsobily jejich vlastní ušlechtilé perspektivě.

Nejen, že Kalifornie aktivně propaguje LGBT pomocí výuky ve veřejných školách za peníze daňových poplatníků, – a nutí rodiče, aby to u svých dětí podporovali – ale také zásadně odmítá všechny učební plány, které nevykreslují “LGBTismus” jako zdravý a normální. Tolik se to neliší od autoritářské politiky Kalifornie týkající se “povinných” očkování, která již rodičům neumožňuje osvobozovat své děti z jiných, než z lékařských důvodů.

[wp_ad_camp_2]

Překlad: raja, Zdroj: 1

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
6 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře