Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena
    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

  • Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise
    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

  • Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina
    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

  • Černý kašel – lež jako věž
    Černý kašel – lež jako věž

    Černý kašel – lež jako věž

  • JAG odsuzuje okresního prokurátora ve Washingtonu za vlastizradu
    JAG odsuzuje okresního prokurátora ve Washingtonu za vlastizradu

    JAG odsuzuje okresního prokurátora ve Washingtonu za vlastizradu

Související zprávy

  • Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise
    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

  • Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina
    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

  • Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí
    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

Víme první. Blokace odkazů na mailech je jenom začátek. Od dubna nejpozději od května se připravuje blokace “NEBEZPEČNÝCH – PRAVDIVÝCH” webů. Návod jak účinně jednat

…..ano vážení čtenáři. Od poloviny roku připravují vládní zločinci EU masivní zákrok do dalších svobod lidských práv. Nebudete mít už asi možnost se svobodně rozhodnout, na jaké stránky na netu se budete dívat. Měly by být zablokovány a nedostupné….

11:54

…..z určitých “kanálů ze Švýcarska” mně byla sdělena zpráva, že EU bude blokovat “nepohodlné” čili pravdu hlásající weby, které nejsou v souladu s jejich demagogií. Nevím, jak to chtějí dělat, ale je největší pravděpodobnost, že z českých vyhledávačů nebude možné se dostat na žádné stránky mnoha alternativních webů. (dokonce i web alušky je do této akce zahrnut)

Ptáte se co tedy dělat? Ano, položili jste si správnou otázku. A zde právě všechno zašíná. Začneme jedním přirovnáním, které si všichni zapamatují…..

Představte si, že jste šli do restaurace a objednali jste si večeři. Snědli jste ji a při návratu domů jste už nedoběhli na záchod a před vchodem do Vašeho domu jste se z ní pozvraceli a zároveň postolicovali. Je jasné, že každý normálně myslící člověk už do této restaurace NIKDY NEPŮJDE. Tak jako nepůjdete do autoopravny, která Vám několikrát po sobě špatně opravila auto a k tomu všemu ještě vrátila auto velice špinavé a umakané na sedadlech a volantu od černého mazu z motoru. A to dokonce, když se vše dávno o této restauraci nebo o autoopravně rozmazává v médiích nebo na stránkách webů.

Číňané na to mají velmi zajímavé krátké a jasné pořekadlo: JE ZBYTEČNÉ PLAKAT NAD ROZLITOU VODOU.

Proto prosím nenaříkejte a začněte konečně jednat jako rozumné a myslící bytosti, dokud je to ještě možné. Bylo by dobré okamžitě začít ignorovat mailové stránky a vyhledávače, které blokují jak odkazy na stránky a hlavně dokonce objednávky na homeopatika. Proto:

zařiďte si, jak neustále opakuji dokola, protonmail.ch nebo protonmail.com jakmile ho budete mít, nestane se, že Vám někdo bude posílat odkaz a ten spadne do spamu, pokud ho tam nedáte vy osobně.

Zvolte jiné vyhledávače a nepoužívejte jakékoliv české jako seznam, centrum, firefox a jiné. Určitě budete mít zaručen dobrý přenos dat bez blokace na vyhledávači https://www.yandex.ru/ správně napsáno Яндекс.

Nastavte si ho jako hlavní vyhledávač. Nejlepší je odliv uživatelů ze stránek, které začaly blokovat, nebo zakazovat ty či ony weby nebo přeposílané data. Dojdou jim peníze a budou je muset sami zrušit.

Pokud máte jiné lepší vyhledávače či nápady, prosím napište, nebrečte a jednejte. Můžete nám napsat jaké vyhledávače používáte vy a my to zveřejníme. Děkujeme předem za diskuzi. Nezapomeňte, že tento web je Váš a píšeme pro Váš rozhled. Jako vždy dodávám, NEVĚŘTE NÁM A VŠE SI OVĚŘUJTE…..

Zde kopírujeme článek z aeronetu, který by měli vidět lidé, jak se zachází se svobodou slova v České republice. Nemějte obavu, brzy se vše změní k lepšímu, ale těmi účinkujícími v této “divadelní hře na pódiu zvaném planeta Země” jste také právě vy. Proto JEDNEJTE…..

napsal tm

[wp_ad_camp_2]

Víme opět první! Freemailové schránky Centrum.cz zahazují už dokonce i obchodní poštu, schyluje se k desítkám žalob na společnosti Zdeňka Bakaly a Tomáše Charváta. Virusfree zahodil dokonce i objednávku na invalidní vozíček těžce nemocného člověka. Skandál, který nemá obdoby, mainstreamová média v ČR zazdila a úzkostlivě ho tají! Všichni se bojí Bakaly?

 

Skandál zahazovaných emailů v České republice opravdu nebere konce a dosahuje nedozírných obrysů. Redakce Aeronet.cz je zaplavena tisíci a tisíci emailů z celé české republiky, kde nám lidé sdělují své poznatky o tom, jak jim mizí emaily zasílané na vybrané českých freemailové servery. Už počátkem minulého týdne jsme jako první server v České republice přinesli informace [1] o tom, že trojice freemailových serverů Centrum.cz, Atlas.cz a Volný.cz nedoručuje emailovou poštu a zahazuje ji bez vědomí příjemce i odesílatele, a to pokaždé v tom případě, kdy uvnitř emailu anebo v hlavičce odesílatele se nachází textový řetězec, který odpovídá názvům domén tzv. alternativních serverů v ČR a na Slovensku. Pokud kdokoliv zaslal na kterýkoliv z těchto freemailů poštu, kdy ve zprávě byl odkaz na články na nějakém alternativním serveru, pošta adresátovi nikdy nedošla.

Spamová pošta by měla končit ve spamu. V České republice je to jinak. Obchodní a soukromá pošta, která nemá se spamem nic společného, je rovnou zahazována bez vědomí odesílatele i příjemce.

Jak se nám podařilo zjistit, zahazování emailů provádí antispamová brána, kterou neprovozuje společnost Economia Zdeňka Bakaly, ale subdodavatelská společnost Excello, s.r.o. z Prahy, která provozuje antispamovou bránu Virusfree. Jak jsme byli v uplynulých dnech informováni, tato brána je nainstalována i u dalšího provozovatele freemailů v ČR, konkrétně u Tiscali.cz, kde do této chvíle jsou zahazovány emaily většiny českých a slovenských alternativních serverů, které uvádí slovenská nezisková organizace a iniciativa Konspiratori.sk. Z našich testů vyplývá, že společnost Excello, s.r.o. zrušila blokování a zahazování emailů Parlamentních listů a našeho Aeronetu, ale pouze na antispamové bráně společnosti Economia. Na ostatních branách, jako např. na Tiscali.cz, jsou nadále blokovány a zahazovány emaily Aeronetu i Parlamentních listů. Jedná se zjevně o úmysl, kdy společnost Tomáše Charváta zruší blokace a zahazování emailů pouze tam, kde vznikne mediální tlak. Protože o Tiscali.cz jsme minulý týden nepsali, tlak nevznikl, a proto na Tiscali.cz jsou emaily zahazovány nadále, a to jak pro náš Aeronet, tak pro Parlamentní listy.

[wp_ad_camp_2]
Freemaily v České republice už zahazují i obchodní poštu, objednávky firem a dokonce i poštu invalidů

Co je ovšem opravdu děsivé, to je politika selektivního přístupu k odblokování a zrušení zahazování emailů. Protože celou kauzu medializoval Aeronet a posléze i Parlamentní listy, dočkaly se odblokování koncem minulého týdne jenom tyto dva servery, protože kauzu mediálně publikovaly. Jenže všechny ostatní alternativní servery, a je jich více než stovka v ČR a na Slovensku, jsou nadále blokovány a jejich emaily zahazovány na všech freemailech, kde je nainstalována antispamová brána Virusfree od pražské společnosti Excello, s.r.o. Minulý pátek na Svobodném vysílači CS jsem varoval, že situace se zahazováním emailů mohla postihnout nejen čtenáře alternativy, ale i nemocné lidi, obchodní firmy a podnikatelské subjekty. A přesně k tomu došlo, ovšem v takovém obrovském rozsahu, že z toho jde doslova hlava kolem. Posuďte sami tyto otřesné případy, my v redakci k tomu opravdu nemáme slov.

Homeopatika jsou v ČR nově důvodem k zahazování emailů

Paní Magda trpí psoriázou (lupénkou) a odebírá a nakupuje homeopatika od bylinkářky z Vysočiny. Svůj email má na Centrum.cz a její dodavatelka má odkazy a profil na jednom z alternativních serverů, který si bohužel nepřeje medializaci a požádal nás, abychom ho v této kauze nezmiňovali. To je škoda, protože pokud se neozvete, nic se nezmění. V průběhu ledna komunikace ustala a paní Magda přestala dostávat odezvy na své dotazy, které zasílala homeopatičce kvůli své nemoci.

Její zdravotní situace se zhoršila, nikdo jí na emaily neodpovídal, což považovala za ukončení spolupráce, nebo že už dotyčná paní služby neposkytuje. Protože se její situace zhoršovala, napadlo jí zkusit zavolat homeopatičce přímo na telefon. Jaké však bylo její překvapení, když ta se jí naopak zeptala po zavolání, proč neodpovídá na emailové odpovědi. Měla totiž pro ní připravenou novou zásilku, ale protože se neozývala, zásilku musela zrušit. Vyčíslená škoda přes dva tisíce korun. Jak se zjistilo, odpovědi homeopatičky paní Magdě na její Centrum.cz schránku nikdy nedošly, antispamový filtr emaily homeopatičky zahazoval. Nenašla je ani v doručené poště, ani ve spamové příhrádce, kterou pravidelně kontroluje.

Antispam Virusfree už blokuje i stránky, kde se píše o homeopatikách.
[wp_ad_camp_2]
Vydavatel časopisu přišel o inzerenty a předplatitele

Druhou kauzou, kterou již můžeme i adresně uvést, je nedoručování emailů zákazníkům, předplatitelům a dokonce i inzerentům alternativního časopisu Šifra, který vydává pan Milan Vidlák. V posledních týdnech totiž došlo k tomu, že když si zákazníci objednali předplatné časopisu, nedošlo jim potvrzení o tomto předplatném. Jindy si paní chtěla zdarma stáhnout elektronické vydání časopisu, ale potvrzovací email na Centrum.cz jí nedošel, prostě zmizel. Doména casopis-sifra.cz je totiž na seznamu tzv. alternativních webů, které blokuje antispamová brána Virusfree nainstalovaná na Centrum.cz a na dalších freemailech společnosti Economia. Stejně tak došlo k ekonomické ztrátě ve chvíli, kdy vydavatel časopisu přišel o předplatitele, protože čtenářka měla svůj email na Centrum.cz a požádala o prodloužení předplatného. Redakce Šifry zaslala čtenářce platební instrukce, ale ty jí na její email nikdy nedorazily, protože Centrum.cz blokuje a zahazuje hlavičky emailů casopis-sifra.cz. Nedoručováním emailů tak vzniká ekonomická škoda v rovině podnikání.

Co napsala šéfredaktorovi do redakce Šifry odběratelka časopisu?

„Dobrý den, chápu, že toho máte hodně, ale chtěla bych se na něco zeptat. V lednu 2018 mi nepřišlo aktuální číslo Šifry. Mám předplatné od listopadu 2017. Druhého února 2018 jsem psala mail na redakci a 6.2.2018 na Váš mail. Nepřišla žádná reakce. Časopis došel, a tak jsem to neřešila. Před pár dny jsem si dala stáhnout Speciální vydání zdarma. Čekám a nic. Po několika dnech jsem to dala stáhnout na manželův mail na centrumu. Nic. Dnes jsem to dala stáhnout na mail na seznamu a hned to přišlo.“

Když jsem jí potvrdil, že jsme se stali obětí cenzury, napsala ještě jeden krátký mail, kde zmínila i váš server. Tak jsme se o tom vlastně oba dozvěděli, z Aeronetu :-): „Ráno jsem si přečetla Váš mail a doteď jsem ještě naštvaná. Člověku se ani nechce věřit, co všechno je dnes možné. Když jsem ten článek na Aeronetu četla, nenapadlo mne, že si to ověřím na vlastní kůži. V totalitě jsem se narodila, a jak to tak vypadá, asi v ní i umřu. Bohužel.“

Výtisky časopisu Šifra.
Invalida přišel kvůli zahazovaným emailům na Centrum.cz o koupi vozíku, zvažuje žalobu na provozovatele freemailu

Třetí příklad, jaké důsledky má zahazování emailů na freemailech společnosti Economia, jsem si nechal jako poslední svědectví. Pan Jindřich je invalidní důchodce z Hradce Králové a je upoutaný na invalidní vozík, a to již od poloviny 90. let. S pomocí rodiny a přátel se rozhodl zakoupit si elektrický vozík značky Meyra z druhé ruky, nabídku našel v inzerci, kde rodina v rámci pozůstalosti nabízela vozík k prodeji. Pan Jindřich zavolal na telefon a po krátkém hovoru se s prodávající ženou dohodl, že mu zašle na email Centrum.cz podklady k vozíku. Jenže prodávající paní má v Gmailu nastavený tzv. podpis (patičku), který se připojuje ke každému odeslanému emailu. Podpis obsahuje její adresu, telefonické číslo, emaily a také odkazy na blogy, věnuje se totiž soukromě ezoterice. A právě odkaz na server Osud.cz v jejím patičkovém podpisu v emailu poté způsobil, že její email nebyl panu Jindřichovi doručen. Centrum.cz tento email zahodil, protože antispamový filtr společnosti Excello, s.r.o. nalezl v emailu odkaz na údajně ideově závadný alternativní server.

[wp_ad_camp_2]
Elektrický invalidní vozík Meyra, ilustrační foto.

Pan Jindřich po 4 dnech znovu paní napsal a požádal o zaslání podkladů s informacemi o vozíčku a s fotografiemi, v jakém je technickém stavu. Ale opět nic nedostal. Ani v příchozí poště, ani ve spamové složce nic nebylo. Prodávající přitom panu Jindřichovi vše odeslala, a to i napodruhé. Protože pan Jindřich po týdnu ztratil trpělivost, další email už nepsal a zvedl telefon a zavolal prodávající. Ta mu bohužel sdělila, že vozík již prodala jinému zájemci, protože pan Jindřich se jí vůbec neozýval. Naše redakce kontaktovala prodávající, paní Věru, a ta nám sdělila, že už ví z článků alternativy, v čem je chyba. Právě v tom, že ve svém emailu na Gmailu má generovaný podpis s kontakty, ve kterém má odkaz na server Osud.cz. Naše redakce zkusila toto ověřit a opravdu, pokud se v textu emailu objeví odkazový link na tento server, pošta na Centrum.cz nedojde. Pan Jindřich přišel o elektrický vozík, nyní čeká na další dobrou koupi a pročítá den za dnem inzeráty. K tomuto opravdu nemáme slov.

Právník navrhuje předžalobní výzvu provozovatelům freemailů, kteří provozují antispamový filtr společnosti Excello, s.r.o.

Redakce našeho serveru průběžně konzultuje s našim právníkem jednotlivé případy, které dostáváme do redakce a ve všech těchto zprávách nacházíme situaci, kdy po úspěšně odeslaném emailu z poštovní schránky odesílatele nedojde k jeho doručení adresátovi, a to v případě, kdy provozovatel poštovní schránky příjemce používá pro ochranu doručované pošty antispamovou bránu Virusfree od společnosti Excello, s.r.o. Tuto bránu v České republice používají freemaily Centrum.cz, Atlas.cz, Volný.cz, Tiscali.cz a na Slovensku je to Centrum.sk freemail. To jsou freemailové služby, o kterých víme, ale může jich být mnohem více. Podle rozboru právníka je možný přístup k řešení přibližně ve třech různých rovinách, které je třeba zvážit podle situace a možností jednotlivých dotčených subjektů.

Webové rozhraní emailu Centrum.cz
[wp_ad_camp_2]

Prvním krokem by měl být pokus o smír a žádost směřovaná provozovateli emailu o ukončení blokace a zahazování emailů daného serveru. Protože zahazování soukromé pošty (bez ohledu na to, jestli jde o poštu papírovou v obálce nebo elektronickou) naplňuje skutkovou podstatu trestného činu podle §182 Tr. Z. a provozovatel freemailové služby by měl být seznámen s tím, že jeho freemailová služba, kterou nabízí a provozuje, je v rozporu s platnými zákony České republiky. Provozovatel by měl být vyzván, aby sjednal nápravu a k této nápravě by mu měla být poskytnuta přiměřená lhůta. Lhůta 30 dnů je obvykle dostatečná. Po uplynutí této lhůty, pokud nedojde k nápravě, by měla být jako druhý krok sepsána předžalobní výzva.

Předžalobní výzva je cestou, jak důrazně upozornit na poškozování cizích práv ve věci zahazovaných soukromých emailů občanů České republiky

Zde už je doporučeno, aby věc převzal právník a rovněž vymezil rozsah škod, pokud k nim došlo. Kromě §182 Tr. Z. lze v zahazování pošty podle subjektivního klíče (např. podle klíče seznamu webů, která někdo sestavil za subjektivním účelem světonázorového nebo politického postoje, viz. konspiratori.sk) vysledovat i trestný čin cenzury, který je v rozporu s ústavním zákonem a Listinou základních práv a svobod podle článku 17, odstavce 3 Ústavy. Jak zdůrazňuje náš právník, provozovatel freemailu na území ČR se nemůže vyvázat z platnosti zákona o zachování tajemství v poštovním styku, ani z platnosti Ústavy žádnou dvoustrannou smlouvu, např. obchodními a provozními podmínkami při sjednání služby freemailu.

Pokud zahozením emailu došlo k poškození práv spotřebitele, potom lze použít §4 Zákona o ochraně spotřebitele. Zmařená koupě invalidního vozíku, zmařené předplatné časopisu atd. Ve všech případech je třeba vyčíslit škodu. Provozovatel freemailu sice nenese zodpovědnost za technické selhání sítě, nemůže garantovat, že email pokaždé dojde. Ale nese zodpovědnost za to, že využívá počítačový systém, konkrétně antispamové řešení, které zahazuje a nedoručuje poštu z jiných důvodů, než je technické selhání nebo porucha přenosu. Zde právník doporučuje akcentovat v případné žalobě zjevný úmysl poškození cizích práv podle §181 Tr. Z. Stejně tak doporučuje využít i paragraf diskriminace skupiny osob, kde je i vyšší trestní sazba než u jednotlivců. Provozovatel freemailu provozuje veřejně přístupnou komerční službu způsobem, která omezuje lidská práva a poškozuje práva přesně vymezené skupiny osob podle společných zjevných charakteristik, upozorňuje náš právník.

Cenzura má mnoho podob, uplatňování zákazu projevu nebo sdílení komunikace na základě ideového nebo světonázorového klíče je v rozporu s Listinou základních práv a svobod.

Právě proto charakter zahazování emailů naplňuje i skutkovou podstatu trestného činu diskriminace podle Antidiskriminačního zákona č. 198/2009, na základě §1, odstavec 1, písmeno j. Uživatel služby a občan Evropské unie je diskriminován na základě svého politického či světonázorového přesvědčení, kdy jeho emailová pošta je selektivně zahazována a nedoručována adresátovi soukromým doručovatelem (tzn. provozovatelem freemailu). Stejně tak lze považovat za porušení tohoto zákona situaci, kdy antispamový filtr odmítne převzít email k doručení a vrátí do emailové schránky odesílatele odezvu, že pošta byla poštovním serverem odmítnuta. Pokud k tomuto odmítnutí dojde na základě subjektivního meritu, např. na základě toho, že email obsahuje odkazy na alternativní zpravodajské weby, a nikoliv na základě objektivního důvodu (např. email obsahuje zavirovanou přílohu), potom se jedná o stejný trestný čin diskriminace v oblasti služeb, protože skupině osob se společným jmenovatelem a sociálním znakem je odmítnuto poskytnutí služby v podobě doručení emailu, dodává náš právník. Do redakce nám napsaly desítky osob, že nedoručením emailových nabídek došlo k ekonomickým ztrátám a chystají proto žaloby.

[wp_ad_camp_2]
O skanadálu se zahazovanými emaily píše jenom Aeronet a nově se k nám přidalo pár dalších serverů. Veřejnoprávní média v ČR však zarytě mlčí. To je hodně drahé mlčení za téměř 7 miliard ročně z kapes koncesionářů

Nejčistším řešením pro společnost Economia by podle názoru právníka bylo odstranění služby Virusfree ze všech freemailových serverů, které Economia provozuje a nahrazení tohoto antispamu jiným řešením, které není v rozporu se zákony České republiky a potažmo s antidiskriminačními pravidly Evropské unie. Jednotliví občané České republiky, kteří byli jakkoliv poškozeni nedoručováním emailů a jejich zahazováním, se musí v případě dalšího blokování a zahazování soukromé pošty, případně v odmítání převzetí pošty k doručení, obrátit na právnické kanceláře a domáhat se náhrady škody u soudů, pokud nedoručením a tichým zahozením emailů nebo odmítnutím transportu informace vznikla nějaká škoda, např. jako v případě plánovaného nákupu onoho zmíněného vozíčku pro invalidu nebo ztrátou inzerenta, jak nám sdělil do redakce vydavatel časopisu Šifra.

Falešná a prolhaná mainstreamová fake news média na nás dělají dlouhý nos. O kauze pošlapávání občanských práv v ČR v podobě ničení emailů nikdo z mainstreamu neinformuje.

Ovšem bez ohledu na to, jestli škoda vznikla nebo ne, lze podat žalobu pro porušení §181 Tr. Z., dále §182 Tr. Z. a také pro porušení zákona č. 198/2009 v prvním odstavci a v neposlední řadě pro porušení Listiny podle Ústavy a jejího článku 17 ve třetím odstavci. Všechny české freemailové společnosti, které provozují bránu Virusfree v této chvíli, jednají potenciálně v rozporu hned s několika zákony České republiky. Vznikají škody třetím stranám, které už lze i vyčíslit. A otázka na závěr: Hádejte, proč o tomto skandálu dosud neinformuje Česká televize a ani Český rozhlas? Úkol pro vás, kteří čtete tento článek: Zalarmujte své poslance, ať se začnou kauzou urychleně zabývat na nejvyšší úrovni i v poslanecké sněmovně. Sdílejte prosím tento článek na sociálních sítích, v emailech, v diskusích na internetu. Pokud se neozvete, příště mohou zmizet i vaše emaily.

[wp_ad_camp_2]
Aktualizace 16:20

Nově začínáme dostávat do redakce informace, že antispamová brána Virusfree začala používat novou taktiku a vrací emaily odesílateli se lživou hláškou, že email nemohl být doručen, protože “může” obsahovat viry. Tuto novou stopu máme potvrzenou zatím z emailů Tiscali.cz a zjišťujeme podrobnosti. Důrazně se ohrazujeme proti této lživé informaci, která je na hraně trestného činu pomluvy podle § 184 Tr. Z. a jde o lživou informaci, protože náš web neobsahuje žádné viry, což si každý může ověřit na internetu skrze běžné skenovací služby webů, které nabízejí různé antivirové společnosti. Podle informací stačí vložit link na jakýkoliv náš článek do emailu a poslat z Gmailu nebo Seznamu na Tiscali.cz. Místo doručení se vám email vrátí s hláškou, že email může obsahovat viry, a proto nebyl doručen. Od kdy je URL link virus? Od kdy antispamová brána v deterministickém procesu používá podmiňovací obrat slovem “může” pro rozhodnutí o odmítnutí doručení nezávadného emailu?

Náš server je 100% čistý s certifikací těchto společností

  • Google Safe Browsing
  • Norton Safe Web
  • PhishTank
  • SiteAdvisor
  • Sucuri Malware Labs
  • SpamHaus DBL
  • ESET

Shromažďujeme informace pro našeho právníka, protože tyto lži a pomluvy už nebudeme tolerovat. Nikdo nebude rozesílat o naší společnosti a našem portálu pomluvy, že šíříme viry. V této věci bude potřeba nasbírat více důkazů a příkladů diskriminace a cenzury, která se dokonce už opírá i o bláboly typu “může obsahovat viry”. Zasílejte nám prosím do redakce své zkušenosti na emailovou adresu: redakce zavináč aeronet tečka cézet.

Nejen o této kauze budeme hovořit dnes večer od 19:00 hodin v mém pravidelném pořadu na Svobodném vysílači CS. Probereme kauzu bývalého operátora StB, který se najednou objevil a obvinil ze spolupráce s komunistickou StB nejen Andreje Babiše, ale i šéfa britských labouristů. Dostane se i na další témata a zajímavosti z uplynulého týdne. Všichni jste srdečně zváni k poslechu.

Vážení čtenáři, pokud se Vám líbí naše články, videa, analýzy a pravidelné páteční pořady na SVCS, zvažte prosím i závěrem tohoto měsíce jakýkoliv finanční příspěvek na podporu a zachování provozu našeho serveru na naší obvyklé darovací stránce zde. Každá částka pomáhá, protože my nemáme za sebou nikoho než jenom vás, naše čtenáře. Předem Vám děkujeme, stejně tak jako děkujeme všem, kteří nám tento měsíc již přispěli. Společně tvoříme rodinu a Vy jste její součástí.

-VK-

Šéfredaktor AE News

[wp_ad_camp_2]
Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
19 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře