Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí
    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

Související zprávy

  • Varovná znamení Vesmíru, která byste neměli ignorovat
    Varovná znamení Vesmíru, která byste neměli ignorovat

    Varovná znamení Vesmíru, která byste neměli ignorovat

  • Lidské srdce vysílá měřitelné fotony: Jak se prostřednictvím meditace stát silným zářičem
    Lidské srdce vysílá měřitelné fotony: Jak se prostřednictvím meditace stát silným zářičem

    Lidské srdce vysílá měřitelné fotony: Jak se prostřednictvím meditace stát silným zářičem

  • Čím více to necháte plavat, tím více dostanete
    Čím více to necháte plavat, tím více dostanete

    Čím více to necháte plavat, tím více dostanete

  • Jak přejít do lepší paralelní reality
    Jak přejít do lepší paralelní reality

    Jak přejít do lepší paralelní reality

Co ve skutečnosti dělají léčivé symboly / 1. díl / Prvotní kořeny obrovského problému

….. Výborná série článků, která právě vychází na Aluška.org, je něco, co byste si určitě neměli nechat ujít. Tentokráte o zákulisí komerční esoteriky a skutečný význam symbolů ….

 

Abyste pochopili lépe všechny souvislosti, kdo nebo co za zmíněnými symboly doopravdy stojí a jak je možné že se ve velkém šíří dál, dovolila jsem si více tématiku rozebrat do hloubky. Pouze osekané ,,tohle je blbě a tohle je dobře” totiž pro vás nebude z dlouhodobého hlediska dostatečně využitelné v praxi. Je potřeba pochopit systém, na základě kterého vzniká daný produkt, nebo výsledek, tak abyste v budoucnosti odhalili a pochopil další nástrahy vy sami zcela samostatně a nepotřebovali k tomu navedení nikoho druhého. Pouze data, která člověk dokáže složit do mozaiky a poté aktivně používat, mají smysl.
Tuto sérii nakonec řadím do rubriky ,,Zasvěcení a jiné sekty”. Přestože se týká i symboliky i energií, primárně rozkrývá systémy, na kterých jsou postavené mnohé metody založené na černé magii, ale navenek se tváří jako velmi dobré.
Nedávno jsem si přečetla v diskuzi zajímavý příspěvek od Ježovky tohoto znění:
,,To mi připomíná mou známou, která dostala na nějakém semináři jakési vzorce nakreslené na A4ky a bylo jí řečeno, že když se na to bude dívat, bude jí to čistit. Tak si to donesla domů, pár minut na to koukala a pak se z toho p*dělala, možná i pozvracela. No, každopádně jí bylo dost blbě a přes večer se jí držela běhavka. Tak nevím, jestli to bylo vlastně dobré či špatné, přišlo mi to zvláštní a jeden by řekl, že dobré, ale… Nemám k tomuhle (a seminářům obecně) moc důvěru, nebo o tom možná málo vím. Každopádně to na mě působí podobně jako když se člověk dívá na něco extra blbýho (třeba právě ty stránky o Ho´oponopono) co vás na něco ještě horšího napojuje a pak je vám z toho zle.”
A vzpomněla jsem si, že jsem také dostala dotaz na základní symbol Reiki – co znamená a také jsem dostala další dotaz na symbol ,,Boží světlo”. Uvědomila jsem si, že přede mnou vlastně leží další velké téma na probrání, o které si lidé doslova říkají.
V této článkové sérii si proto povíme něco o tak zvaně léčivých symbolech, se kterými se v poslední době nějak podivně roztrhl pytel. Abych se ještě vrátila k příspěvku výše, bohužel přesně nevíme co to bylo za slečnu a nevíme jaké konkrétní symboly používala, můžeme to brát jako názorný příklad na úvod do tématu. Ale je možné, že to byly buď nějaké symboly reiki, nebo právě ono ,,boží světlo”.
Všechny symboly jsou antény a každá z těchto antén na něčem rezonuje. Dokonce i slova, kombinace slov, nebo zaklínadla, mohou působit jako antény. Ve zdejším světě matrixu žijeme ve světě hmoty a ve světě kódů, které lze používat k různým účelům, pokud víme jak. Veškerý život i veškerá hmota jsou tvořeny prostřednictvím kódů, vzorců a vlnění. To je věc, kterou všichni známe a chápeme. Používání určitých symbolů, nebo určitých zaříkávadel, má vliv na tyto základní kody a tím jsme schopni ovlivnit sebe, svůj osud, svoji nemoc, nebo i druhé lidi. Záleží, co konkrétně používáme. Je v tom velmi jednoduchá logika.
Toto video už určitě znáte, ale znova ho sem vkládám. Jednoduše v obrazech a řeči čísel ukazuje, jak vypadají základní stavební kódy, podle kterých veškerá příroda funguje a podle kterých jsou tvořeny všechny živé organismy. Opravdu žijeme ve světě, který se řídí čísly a kódy. Jako na obrazovkách ve filmu Matrix, kdy je vše skryto do řeči symbolů a čísel. Nejen z tohoto důvodu se říká, že žijeme v matrixu. To slovo matrix má v sobě ještě více rovin.

POKRAČOVÁNÍ ČLÁNKU ZDE: ALUŠKA.ORG: CO VE SKUTEČNOSTI DĚLAJÍ LÉČIVÉ SYMBOLY 1.DÍL

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál