Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra
    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

Související zprávy

  • Černý kašel – lež jako věž
    Černý kašel – lež jako věž

    Černý kašel – lež jako věž

  • Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí
    Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí

    Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí

  • 10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr
    10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr

    10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr

  • Podvod jménem ptačí chřipka. Válka proti ptákům je pokračováním války proti lidstvu
    Podvod jménem ptačí chřipka. Válka proti ptákům je pokračováním války proti lidstvu

    Podvod jménem ptačí chřipka. Válka proti ptákům je pokračováním války proti lidstvu

Aerosolová vakcína se živým virusem chřipky připravená na použití. Jde o biologickou genocidu lidstva. Tak se připravte

…..bylo by vynikající konečně brát data vážně a skutečně se na to připravit. Aby jste pak nebyli překvapeni….

13:27

 

Aerosolová vakcína so živým vírusom chrípky pripravená na použitie

Pravdepodobne ste už počuli o nazálnych vakcínach, napríklad o nazálnej vakcíne proti detskej obrne. A počuli ste už niekedy o očkovacej látke, ktorá nepotrebuje injekčnú striekačku a je aplikovaná na ľudí priamo z oblohy? Pamätáte si na nedávne masové rozprašovanie zo vzduchu v Miami počas masovej mystifikácie týkajúcej sa vírusu Zika?

Ak vás znepokojujú chemtrails alebo technológie, ktoré rozprašujú jedy proti hmyzu po krajine, keď sa vaše deti hrajú na záhrade, tak sa pripravte na najnechutnejšiu, najnásilnejšiu, neoprávnenú, protiústavnú, neetickú, nebezpečnú, neoverenú a nemorálnu formu povinnej “liečby”, s ktorou sa žiadny národ predtým nestretol.

Ide o biologickú genocídu ľudí.

[wp_ad_camp_2]

Napriek skutočnosti, že FluMist, prvá očkovacia látka proti chrípke vo forme nosového spreja, bola uznaná za “neúčinnú” a preto ju v nadchádzajúcej sezóne bezpodmienečne odmietli pediatri a CDC (Centra pre kontrolu a prevenciu chorôb v USA), napriek skutočnosti, že posledné kolo vakcín proti chrípke bolo CDC uznané za absolútne katastrofálne (ale napriek tomu boli tieto vakcíny odporúčané), nám bolo povedané, aby sme sa neznepokojovali, pretože západná medicína neopúšťa svoje pokusy úplne zničiť imunitný systém celého národa pomocou chemických látok.

Masová hystéria okolo chrípky, ktorá je šírená médiami, má k dispozícií celé „stádo“ pripravené prijať akékoľvek nebezpečné chemikálie, len aby “uniklo strašnej chrípke”.

Lož, všade okolo jedna veľká lož. Ľuďom tak dobre premývajú mozog ohľadne chrípky, že ľudia sú pripravení akceptovať prakticky akúkoľvek formu “ochrany”, ako oprávnene ospravedlniteľnú, aj keď ide iba o formu experimentálnu a s najväčšou pravdepodobnosťou poháňanú skrytými motívmi. Výrobcovia chrípkovej vakcíny jednoducho uvádzajú, že ich “liečba” funguje a vláda tlačí túto myšlienku masám a očkuje desiatky, ak nie stovky miliónov ľudí. Nikdy ste si nezadali otázku: prečo je vakcína proti chrípke zadarmo?

V Kanade jeden výrobca liekov tvrdí, že aerosólová verzia vakcíny proti chrípke sa ukázala ako účinná vo viac ako 50 osadách v provinciách Saskatchewan a Alberta. Dokážete si to predstaviť? Vaše deti sa hrajú na dvore a náhle sa podrobia násilnému liečeniu neznámymi dávkami živého vírusu chrípky a dokonca v takej forme, v ktorej dávku nemožno regulovať? Ide o zvrátenú metódu “liečenia”! Nebodaj všetci ľudia žijúci v týchto osadách dali na to svoj písomný súhlas? Alebo zohrali iba úlohu pokusných morčiat?

[wp_ad_camp_2]

Nad územím USA hrozí rozprašovanie “vakcín” so živými vírusmi Ebola a Zika, prasacej chrípky, detskej obrny, AIDS a osýpiek?

Západná medicína je tak arogantná a krátkozraká, že šialení vedci skutočne veria, že aerosólové očkovanie so živým vírusom je môžné uskutočniť v “primeranej dávke”. A nedávno narýchlo vytvorená teória sa postupne vyvíja a testuje vo forme chemtrailov, ako uvádza spravodajský zdroj The Liberty Beacon.

“Vzduch, ktorý dýchame (presná citácia!) a vakcíny, ktoré dostávame, sú otrávené vražednou kombináciou chemických látok, ktoré sú spojené s mnohými chorobami, ako sú: fibromyalgia, syndróm chronickej únavy, menštruačný syndróm, Parkinsonova choroba a Alzheimerova choroba, artritída, autizmus a AIDS. Chemtraily a očkovacie látky sú našimi neviditeľnými, nemilosrdnými vrahmi. “

Nemali by sme si myslieť, že existujú dôkazy o bezpečnosti a účinnosti vakcín rôznych typov, pretože to tak nie je. Nie sú dokonca podrobené ani bezpečnostným testom. Neveríte? Fakt: Nikdy neexistovali žiadne vedecké dôkazy o tom, že chemikálie, ktoré boli rozprašované nad krajinou štátu Miami v boji proti vírusu Zika, boli niekedy testované na bezpečnosť a účinnosť.

[wp_ad_camp_2]

V americkom Centre pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC) doslova „cez noc“ dospeli k záveru, že nejakým spôsobom je mikrocefalia (vrodená anomália, ktorá sa vyznačuje výrazným znížením veľkosti mozgu a lebky) spojená s komármi, ktoré šíria vírus Zika, aj keď v skutočnosti dôvodom bolo uvoľnenie nebezpečných pesticídov do pitnej vody.

Je odôvodnené rozprašovanie smrteľných vírusov nad Američanmi?

Takže, obyvatelia Ameriky, odmietate byť očkovaní injekčnou striekačkou? Ale vy aj tak neujdete z dosahu farmaceutického priemyslu. Majú v pláne striekať niektoré smrteľné vírusy na vaše obytné štvrte, na vaše organické záhrady a na hlavy vašich detí. Máte osvedčenie, ktoré vás oslobodzuje od očkovania z osobných, náboženských alebo lekárskych dôvodov? Neznepokojujte sa! Vzdušný útok je vo forme „all-inclusive“ a nezáleží na tom, že niekto môže byť alergický.

Otázkou už nie je, či sa nad nami rozprašujú toxíny. Odpoveď už mnohokrát zaznela: “Áno”. Teraz otázka znie inak: “Aké konkrétne toxíny rozprašujú na naše hlavy?”. Náhle sa zmenili zdravotné riziká spojené s jednoduchým vyjdením na prechádzku.

Geoinžiniering existuje a informátori z amerického ministerstva obrany všade zdieľajú informácie a umožňujú neskúseným obyvateľom dozvedieť sa skutočnú pravdu. Geoinžiniering sa už nepovažuje za tajnú vojenskú operáciu – je to realita.

[wp_ad_camp_2]

 

V roku 1949 sa v súlade so Ženevským protokolom o chemických a biologických zbraniach začalo využívanie bezpilotných a leteckých dopravných prostriedkov s ľudskou posádkou na postrekovanie zo vzduchu. V súčasnosti sa “vektorová kontrola prenášačov infekcie” stala odôvodneným opatrením na boj proti “teroristom” alebo na “potlačenie masových nepokojov” prostredníctvom takých právnych úkonov, ako napríklad:

The Patriot Act z roku 2001, zákon o ochrane vesmíru z roku 2001 (the Space Preservation Act) a zákon o výskume a technológií na zmenu vplyvu počasia z roku 2005 (the Weather Modification Research and Technology Act). Či ide o hmyz, vírusy alebo ľudí, americká vláda sa domnieva, že má právo masívne “liečiť” obyvateľstvo. V skutočnosti ide o biologickú vojnu, povinnú a vynútenú liečbu a kontrolu obyvateľstva. A to je neetické a nebezpečné.

Zdroje:

Vaccines.news

TheLibertyBeacon.com

GeoengineeringWatch.org

PreventDisease.com

S. D. Wells

Preložil: OZ Biosféra www.biosferaklub.info

[wp_ad_camp_2]
Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
13 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře