Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra
    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

Související zprávy

  • Černý kašel – lež jako věž
    Černý kašel – lež jako věž

    Černý kašel – lež jako věž

  • Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí
    Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí

    Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí

  • 10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr
    10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr

    10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr

  • Podvod jménem ptačí chřipka. Válka proti ptákům je pokračováním války proti lidstvu
    Podvod jménem ptačí chřipka. Válka proti ptákům je pokračováním války proti lidstvu

    Podvod jménem ptačí chřipka. Válka proti ptákům je pokračováním války proti lidstvu

Primár onkológie rezignoval po tom, čo prijal milióny od farmapriemyslu

…..kam se podíváte, samá mafie. Lékaři, mobilní sítě 5G, některé či mnohé státní instituce, koncerny výrobci p-otravin a mnohé jiné. Všude kraluje dnešní době, samá lež, podvod a zvrhlost…..

Provádějí zvěrstva na lidech a ještě za to berou peníze a k tomu se nechají podplácet. Fuj. Mnohokráte jsme o tom psali…..

Hlavný lekár veľkého centra proti rakovine odchádza z funkcie po tom, čo prijímal milióny od farmaceutického priemyslu

 „Lekárom vymývajú mozog hneď, ako vyjdú zo školy, lebo lekárska fakulta má priveľké subvencovanie profesorov, platených liekovou spoločnosťou.

Preto profesor na lekárskej fakulte nikdy žiadneho študenta neučí, aby vyskúšal vitamín C; bude im hovoriť o najnovšom lieku.“ – Dr. Gary F. Gordon

Za posledných niekoľko rokov stratila lekárska veda veľa zo svojej dôveryhodnosti, a to preto, lebo je postihnutá politizáciou a korporatizáciou.

Nemôžeme už viac veriť ani našim štátnym zdravotným úradom, že robia rozhodnutia na základe prínosov pre ľudské zdravie a pohodu, keďže neustále vidíme rozhodnutia prijímané na základe finančných stimulov.

[wp_ad_camp_2]

 

Odpor zvnútra

Dosť otvorene o tomto probléme hovoria mnohí aktéri zvnútra medicínskeho systému.

Nedávno vydali verejné vyhlásenie, pričom si zachovali anonymitu, viac než tucet vedcov z prostredia Centier pre prevenciu a kontrolu ochorení. Poukázali na veľký problém vplyvu korporácií a efekt, ktorý to má na rozhodnutia zdravotnej politiky.

Hovorí sa o nich ako o Spider Papers.

Je to len pár rokov, čo významný vedec Centra pre prevenciu a kontrolu ochorení Dr. William Thompson prehovoril o korupcii v rámci centier, konkrétne vo vzťahu k vakcíne MMR.

Dr. Marcia Angellová, lekárka a dlhodobá šéfredaktorka časopisu New England Journal of Medicine, považovaného spolu s časopisom The Lancet za jeden z najprestížnejších a najvyhľadávanejších časopisov na svete, sa vyjadrila nasledovne:

„Jednoducho už nie je viac možné veriť väčšine publikovaného klinického výskumu, ani spoliehať sa na úsudok dôveryhodných lekárov či dôležité lekárske smernice.

Z tohto záveru, ku ktorému som dospela pomaly a zdráhavo za dve desaťročia svojho pôsobenia v pozícii redaktorky časopisu New England Journal of Medicine, nemám radosť.“

 

[wp_ad_camp_2]

 

Rakovina

To isté vidíme, keď ide o rakovinu. Nedávam peniaze na veľké charity orientujúce sa na liečbu rakoviny, lebo sa ukázalo, že mnohé z nich sú obyčajní podvodníci.

Ešte pokryteckejšie je, keď spoločnosť rýchleho občerstvenia ako KFC daruje peniaze na výskum liekov proti rakovine a používa ružovú stužku, pričom predáva jedlá, ktoré rakovinu priamo spôsobujú.

Čo sa týka liečby rakoviny, sme naprogramovaní len k vyberaniu peňazí pre veľké organizácie, nazdávajúc sa, že to pomáha problému.

Jedným z príkladov môže byť v Brooklyne sídliaca nadácia National Children´s Leukemia Foundation.

Zavreli ju po tom, čo prostredníctvom profesionálne vedených fundraiserov vyzbierala milióny dolárov. Nalákali ľudí, tvrdiac, že fondy budú použité na vedenie lekárskeho výskumu a hľadanie darcov kostnej drene, zatiaľ čo v skutočnosti používali len malú časť fondov na svoju kampaň „Splňme sen“.

V skutočnosti išlo na poskytovanie pomoci pacientom s leukémiou menej než 1 percento z miliónov darovaných dolárov. V období rokov 2009 až 2013 dostali daroom skoro 10 miliónov dolárov.

Na Slovensku to nie je vôbec iné. Pred časom sme napísali článok, kde sme podrobne rozobrali podivné spôsoby, ako míňa peniaze Liga proti rakovine.

Musíme mať na pamäti, že zdravotnícky establišment má na potláčanie liekov na rakovinu stimuly v hodnote miliárd dolárov.

V priebehu rokov sa objavilo veľa domnelých liekov, všetky však boli zastavené, lebo systém je nastavený tak, že jedinou liečbou, ktorú môžu lekári odporučiť, sú chemoterapia a ožarovanie.

Je to liečba, ktorá je patentovaná, generuje obrovské zisky a tak je tou, ktorú dostávame. Ako poukazuje lekár a riaditeľ Dr. Jonathan V. Wright:

Celé hodiny počúvame o tom, ako používať v zásade patentované lieky, ktoré, ako viete, sa zvyčajne vytvárajú na základe molekuly, ktorá sa dá patentovať, čo znamená, že sa nenachádza v prírode… A iba v tomto nás vzdelávajú.

[wp_ad_camp_2]

Korupcia Dr. Baselgu

Najnovším podvodom, ktorý sa dostal do povedomia verejnosti, sú prehrešky dr. Josého Baselgu, primára nemocnice Memorial Sloan Kettering Cancer Center.

Ten abdikoval približne pred mesiacom po tom, čo vyšlo najavo, že nepriznal platby vo výške miliónov dolárov od spoločností zdravotnej starostlivosti, ktoré dostal za desiatky „výskumných“ článkov.

Bola to veľká novina, keď sa uváži, že je jedným z najprominentnejších lekárov v odbore onkológie.

Ako píšu The New York Times:

Odhalenie prešľapov Dr. Baselgu v posledných dňoch otriaslo nemocnicou Sloana Ketteringa, jedným z popredných centier proti rakovine v krajine.

Jej najvyšší predstavitelia sa usilovali zachrániť, čo sa dá, konali sa urgentné schôdze vedúcich lekárov a výkonného výboru jej rady riaditeľov….

Vo svojom abdikačnom liste sa Dr. Baselga, ktorý pracoval aj ako hlavný lekár, vyjadril, že sa obával, že ho záležitosť bude rozptyľovať v jeho roli dohľadu nad klinickou starostlivosťou a že bol „nesmierne hrdý“ na to, že v nemocnici Sloana Ketteringa pracoval.

Spoločnosť, od ktorej dostával peniaze, bola Roche, sponzorujúca klinické testy, ktoré boli všeobecne pokladané za sklamania.

On sa však o nich napriek tomu vyjadroval v pozitívnom duchu, nikomu nepovediac, že od nich dostal viac ako 3 milióny dolárov v poplatkoch za poradenstvo, a tiež podiel v spoločnosti, ktorú Roche získala.

Vzťah Dr. Baselgu k priemyslu je rozsiahly. Okrem toho, že sedel v rade spoločnosti Bristol-Myers Squibb, je riaditeľom firmy Varian Medical Systems, ktorá predáva zariadenia na ožarovanie a ktorej klientom je aj nemocnica Sloana Ketteringa.

Celkovo fungoval Dr. Baselga od roku 2013 v správnych radách najmenej šiestich spoločností v pozíciách, ktoré si od neho vyžadovali prevzatie fiduciárnej zodpovednosti za ochranu ich záujmov, pričom dohliada na fungovanie zdravotného centra proti rakovine.

 

[wp_ad_camp_2]

Poučenie

Len v samotných USA bude tohto roku diagnostikovaných približne 1,8 milióna nových prípadov rakoviny a približne 600 000 ľudí na toto ochorenie zomrie. Na Slovensko pripadá 30000 nových diagnóz a 10000 úmrtí.

Počet nových prípadov rakoviny je 454,8 na 100 000 mužov a žien ročne, vychádzajúc z prípadov za roky 2008 až 2010.

V istom bode svojho života majú muži takmer 50-percentnú a ženy tretinovú šancu získania ochorenia. Dosť šialené, však?

Hoci píšeme o spojení mysle a tela, pri dnešnom životnom prostredí a exponenciálnom náraste miery ochorenia je dôležité byť si vedomý niektorých vecí a bojovať proti nim zdravým životným štýlom.

Kľúčom k porazeniu ochorenia na tejto planéte sme jednoducho my a naše voľby životného štýlu.

Aj keď v súčasnej medicíne hrajú rolu veľký farmaceutický priemysel, veľký biznis a skorumpovaní politici, máte nakoniec schopnosť nedať sa tým ovplyvniť.

Ak vás to znepokojuje, potom namiesto podpory peňazí chtivých charít proti rakovine môžete prevenciu proti rakovine vytvárať svojím vlastným životným štýlom.

Ide o oveľa účinnejší spôsob boja s týmto ochorením.

Zdroj (1)

[wp_ad_camp_2]
Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
1 Komentář
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře