Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena
    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

  • Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise
    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

  • Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina
    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

  • Černý kašel – lež jako věž
    Černý kašel – lež jako věž

    Černý kašel – lež jako věž

  • JAG odsuzuje okresního prokurátora ve Washingtonu za vlastizradu
    JAG odsuzuje okresního prokurátora ve Washingtonu za vlastizradu

    JAG odsuzuje okresního prokurátora ve Washingtonu za vlastizradu

Související zprávy

  • Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise
    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

  • Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina
    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

  • Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí
    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

Majdan roku na Václaváku

Na Václavském náměstí probíhá v celé historii svobodné a demokratické České republiky nejvážnější pokus o protidemokratický převrat, pokus o nedemokratickou, násilnou změnu výsledků voleb a pokus o násilné a anti-demokratické nainstalování nezvolitelných „politiků“ k moci. To je přesně to, oč tu běží. Nic více, nic méně.

[wp_ad_camp_2]

 

 

V poslední době vidíme poměrně intenzivní aktivity na tomto poli. Viděli jsme zrealizovaný převrat na Slovensku pod záminkou vraždy novináře. Viděli jsme poměrně úspěšný převrat v Rakousku, kde došlo k anti-demokratickému zmanipulování výsledků voleb mimo-demokratickými metodami diskreditování „nevhodných“ politiků a vlastenců cíleně a uměle vytvořenou a zmanipulovanou „aférou“. Jak z učebnic komunistické (staro-bolševické) Státní bezpečnosti (StB).

Celá snaha o zvrácení demokratických poměrů a anti-demokratické dosazení „prokádrovaných multikulti-neo-soudruhů“ do mocenských pozic má svůj původ zřejmě v brutální leč zoufalé snaze neo-marxistických (neo-bolševických) fanatiků o „zabetonování“ multikulti totality. Nebo, chcete-li, soft-totality. I když jde čím dál více o hard-totalitu. V některých chvílích přímo o Hard Core totalitu, jak ukazuje zvůle stávajícího mocenského aparátu a jeho slouhů při útocích na slušné lidi, vlastence (Marine LePen, Tommy Robinson, Ladislav Jakl, abych jmenoval alespoň některé příklady).

[wp_ad_camp_2]

 

 

Na trend přitvrzování v politickém násilí proti odpůrcům neo-totality ukazuje i zvůle a ochota k použití brutálního násilí proti protestujícím slušným občanům z řad původního obyvatelstva (policejní zvůle a násilí proti žlutým vestám ve Francii, kde jsou již mrtví; je dokonce i 80-letá stařena, brutálně zbitá policisty, o které následně prezident Francie Macron prohlásil, že se jí po té nakládačce obuškem do hlavy snad alespoň rozsvítí – snad ano, Macronovi by se nerozsvítilo ani po nakládačce).

Mimochodem, při demonstracích nelegálních migrantů nebo muslimských přistěhovalců, demonstrujících pod vlajkami AlKajdy nebo Islámského státu s transparenty ve stylu „Podřežeme všechny, kdo zneváží Mohameda“, „Islám, žádnou demokracii“ apod., proti takové „multikulturní“ demonstraci si netroufne zasáhnout žádná policie žádného „západoevropského“ státu. Naopak, všichni známe videa, jak policisté utíkají před násilnými „tolerantními a mírumilovnými“ muslimy, kteří demonstrují za své právo vládnout Evropanům a vyvraždit všechny svoje odpůrce. Všichni známe videa, jak snad deset britských policistů poskakuje vystrašeně okolo jediného krimigranta s nožem, protože britští „policisté“ a) musí být hlavně multikulti, zajištění pořádku je, až na dvěstěpadesátém místě, zejména když jde o zajištění pořádku a bezpečí pro řádné britské občany; b)nesmí nosit žádné zbraně, v případě muslimského nebo barevného zločince se policisté musí semknout, nenechat se zastrašit a připravit nasvícení rozhleden za mrtvého kolegu, který šel moc blízko k tolerantnímu mírumilovnému muslimovi. Stejné „komedie“ s pobíhajícími policisty/policistkami okolo jediného ozbrojeného muslima nebo rovnou krimigranta známe i ze Švédska a dalších „vyspělých zemí“, které „perfektně zvládají přijímání a integraci muslimských migrantů“ a jiných extrémistů, jak nás nedávno ujistil vrchní mimoň z Vatikánu, kněz Bergoglio.

[wp_ad_camp_2]

 

 

 

Dnešní totalita, neo-totalita má svém repertoáru dokonce i brutalitu proti občanům vlastní země, kteří chtějí jen vyjádřit svou politickou vůli – viz brutální a slušnými lidmi naprosto neakceptovatelné násilí policejních složek proti lidem hlasujícím v katalánském referendu o vyhlášení samostatnosti (o politických monstr-procesech proti katalánským politikům ani nehovořím, to nemá v Evropě obdoby od bolševických monstr-procesů v 50.letech).

Mimochodem, kde při těchto přímo učebnicových případech porušování lidských práv, příkladech policejní zvůle a brutality a anti-demokratického, totalitářského jednání státní moci bylo Milion chvilek, Člověk v tísni, Human Rights Watch a všechny další nátlakové, zločinné, anti-demokratické party a partičky? Kde jsou, když režim USA nátlakem na nového ekvádorského prezidenta nechá zrušit azyl Julianu Assangeovi a následně tomuto novináři vyhrožuje trestem smrti? Kde jsou všichni novináři, jindy s plnou hubou řečí o svobodě slova a nutnosti bránit ji? Proč se nezastanou svého kolegy, který sám osobně udělal doposud pro svobodu a demokracii více, než co zvládnou všichni novináři ze všech „důvěryhodných“ médií dohromady za celý svůj trapný prestitutský život?

[wp_ad_camp_2]

 

 

Když už se ptám „Kde jsou?“ – kde je mimochodem Skripal a jeho dcera? V izolaci, aby nevykecali, že to celé bylo úplně jinak než jak tvrdí tupá režimní propaganda? Vsadil bych se… Ale možná, že Skripal chce být schován a nenapsat ani paměti, neposkytnout ani rozhovor, prostě nic. Britské tajné služby ho pořád přemlouvají, aby poskytl nějaký rozhovor, který by se dal použít jako propaganda proti nenáviděnému, protože nezotročenému Rusku, ale kdepak Skripal, ten prostě nechce a nechce. Tak by to třeba jen mohl veřejně prohlásit – společně se svou dcerou, na neutrální půdě, aby to mělo váhu – třeba ve dveřích ruského velvyslanectví, aby mohl případně rychle utéct – na kteroukoli stranu by chtěl. Nebo je riziko, že by si vybral tu „špatnou“ stranu a celá kauza by se obrátila proti svým tvůrcům ve strukturách deep state Británie a USA?

Ale zpět k převratům. Při pokusu o převrat je každá záminka dobrá. V případě českého Majdanu to nejprve bylo naprosto legitimní jmenování Marie Benešové ministryní spravedlnosti. Marii Benešovou nemám rád – vypadá jako Gottwaldova manželka nebo jako ruská manželka po 20 letech manželství a dvou dětech. Prostě vážně nevypadá dobřeA to nejsem nějak moc náročný – mně se prostě ženy líbí. Až na výjimky. Jako je například nová ministryně spravedlnosti. Ale to, že není z party justiční pravdoláskařské mafie, to je v mých očích její plus. Vymést ten Augiášův chlév soudcovské, policejní a advokátské mafie může jedině někdo, kdo není „z party“. Což Marie Benešová očividně není, protože jinak by tolik neřvala multikulti kavárna, která ovládá „právní“ systém naší země, stejně jako téměř všech západních zemí, přesně v souladu s neo-marxistickou strategií plíživého ovládnutí státu „pochodem institucemi“.

[wp_ad_camp_2]

 

 

A nyní, jako na zavolanou, totalitní vládci z Evropské Unie si objednali nějaké auditory, kteří – jaké překvapení – došli za příslušné peníze k naprosto nezávislému názoru, že Evropská komise má a vždy měla pravdu. No to je překvápko! Jako když si jakákoli firma nebo banka zaplatí auditora – který ještě týden před krachem svého klienta sepíše jakkoli rozsáhlou zprávu, že vše je v nejlepším pořádku. Jako když zkrachoval Lehman Brothers nebo Bear Stearns, nebo jako když se zjistilo v krizi 2008-2009, že vlastně všechny velké investiční banky jsou bankrot a v krizi už to nejde ani maskovat (Goldman Sachs. Merrill Lynch, Citibank atd.) – i ty měly všechny audit přesně v souladu….s požadavky a potřebami svého platícího zákazníka.

Tato zpráva je zatím jen předběžná, takže jde o zcela nezávazné pindy, které mohou být napsány libovolně, protože „nejde o definitivní závěr“, který by musel být obhajován. Prostě klasika – vypustíte pomluvu, „prý“, „údajně“. „Trump se prý nechával pomočit ruskými prostitutkami“, „Václav Klaus má údajně luxusní vilu ve Švýcarsku“. „Korejský vůdce prý nechal psům pět svých generálů sežrat zaživa“. „Irák prý má tisíce tun zbraní hromadného ničení, které údajně mohou během dvou hodin být rozprášeny nad Evropou“. No, a ve fázi dvě se sice celá od začátku vylhaná „prý“ kauza ukáže jako nesmysl, ale škody již způsobila a nezvratně.

[wp_ad_camp_2]

 

 

O co nyní jde organizátorům převratu v České republice je, aby byl Babiš co nejdříve dotlačen, donucen, dohnán k demisi. Pak se možná ukáže to, co bylo jasné celou dobu – že Andrej Babiš vyřešil riziko střetu zájmů po svém vstupu do vysoké politiky přesně v souladu s právními regulemi, platnými zákony a zcela korektně. Určitě to nevymýšlel sám, najal si špičkové právníky, kteří danou oblast práva znají zcela perfektně. A tito právníci pro něj připravili a právně zajistili řešení, které eliminovalo konflikt zájmů – opět zdůrazním – přesně v souladu s požadavky právního systému a platných zákonů.

Hele, úplně lidským jazykem – Kdo si myslíte, že připravil celé řešení se svěřeneckým fondem? Špičkoví právníci se znalostmi a mnohaletou praxí v daných oblastech práva. To přeci nepřipravil Babišův šofér nebo jeho uklízečka. Babiš si zadal a zaplatil právní řešení a zrealizoval ho. Řešení přesně podle zákona. Ale znáte to – kdo chce někoho bít, ochotného auditora nebo jinou prodejnou „duši“ najde kdykoli.

[wp_ad_camp_2]

 

 

Ale Babiš leží v žaludku mnoha lidem. Některým se nelíbí jeho téměř husákovská čechoslovenština (naprosto příšerná, mimochodem). Někomu se nelíbí, že není dost multi nebo kulti. Bruselským tyranům se nelíbí, že sice akceptoval Marakéšskou „dohodu“, ale není vítač, a tak by asi bruselští neo-soudruzi viděli ve vládě raději někoho ochotnějšího, aktivnějšího v zaprodání této země hordám muslimských okupantů.

Ne, Andrej Babiš jistě není srdcař, otázka ochrany České republiky před multikulturním rozvratem a budoucí islámskou totalitou (v západní Evropě nadcházející a nám vysoce aktuálně hrozící REALLY HARD CORE TOTALITOU), to jistě pro něj není zásadní věc, přes kterou nejede vlak. (Na rozdíl od například Miloše Zemana, nebo Václava Klause, ať už st. nebo ml.) Ale lepší „ne-srdcař ale nikoli-aktivní-kolaborant“ Babiš než fanatičtí a ke všemu ochotní kolaboranti s islámskou invazí, jakými jsou STAN, ODS, TOP09, Piráti, KDU-ČSL nebo ČSSD.

[wp_ad_camp_2]

 

 

A samozřejmě, ti, kteří ho nemají rádi – ať už z řad „intelektuální“ „elity“ nebo z řad obyčejných občanů této země nebo z řad zákulisní totalitní moci deep state a totalitářských EU struktur – tito všichni, když užnemohou vyhrát volby, tak to zkouší alespoň anti-demokratickými, nátlakovými, vpravdě totalitářskými praktikami.

Nejsmutnější a nejabsurdnější na celé věci je jedna věc. Ti, kdo se demonstracemi dožadují akceptování svojí představy v rozporu s výsledky demokratických a svobodných voleb, ti sami sebe považují za bojovníky za svobodu a demokracii, ačkoli bojují na straně přesně opačné. Ale ve skutečnosti bojují na straně totality a proti demokracii a proti svobodě lidí a tento svůj boj vedou naprosto přesvědčeně a dá se říci i fanaticky. V jejich iluzích o vlastní morálnosti a spravedlnosti je utvrzuje manipulativní mediální propaganda českého Majdanu (z „nezávislých“ médií, ať už kavárenské „české“ televize nebo „západních“ „svobodných“ médií, které už desítky let otevřeně lžou podle potřeb neo-totalitní moci – a zcela klidně jeden den napíší jednu věc a druhý den přesný opak, podle toho, jak si zrovna mocní přejí).

[wp_ad_camp_2]

 

 

Když se na Václavském náměstí a jinde dožadují, aby svobodné a demokratické volby byly ignorovány a byl přijat jiný výsledek, jiné uspořádání politické scény, než jak určily demokratické a svobodné volby, tak tito demonstranti bojují na straně totality, na straně anti-demokratických sil, na straně sil manipulace, převratů, násilných změn politické scény, na straně čirého totalitního zla, které nenávidí lidskou svobodu, lidskou samostatnost, lidské kritické myšlení.

Lidská svoboda, lidská samostatnost a lidské kritické myšlení vedou až příliš často k jiným výsledkům, než jaké si tyto síly neo-totalitního zla přejí. Protože lidé nejsou hloupí, jsou chytřejší než intelektuální „elita“, jak ukazují stále se opakující selhání „elit“, které přijímají a horují pro jakoukoli zločinnou ideologii, jakoukoli totalitu, jakýkoli zločin „ve jménu Velkého Dobra“ mnohem ochotněji než „buran z vesnice“.Dnes si, jako „elity“ tak často v historii, tyto dnešní síly deep state, neo-totalitního zla, multikulturalismu, neo-marxismu přejí směřování celé Evropy a celé evropské civilizace směrem, který je v rozporu se zájmy lidí, v rozporu se zájmy samotného přetrvání a rozvoje naší civilizace. Přejí si směřování, které je zcela proti zájmům „spodních“ 90%, proti zájmům vlasti i národa. A snaží se odstranit jakoukoli překážku, která stojí – třebas jen malinko – v cestě rozvratu a destrukci kapitalistické, demokratické a zatím ještě alespoň částečně svobodné společnosti. Viděli jsme to na snahách o zastrašování a „zmajdanizování“ Polska, pod záminkou „boje za zachování nezávislosti justice“, když se polská konzervativní strana PiS snažila uvést justici do stavu, který panoval před tím, než ji multikulturně zprznily levicové multikulturní vlády před nástupem PiS – návrat polské justice do původního, ústavního, neo-marxisty neznásilněného stavu byl označen za „útok na nezávislost justice“. Viděli jsme podobné pokusy proti maďarské vládě, úspěšný převrat proti rakouské vládě atd.

[wp_ad_camp_2]

 

 

Pozn.: Mimochodem, všimli jste si, jak neo-marxisté používají slovo „nezávislost“? Pro ně je nezávislost synonymem pro totální a absolutní podřízenost kavárně, neo-marxistickým, totalitářským „elitám“. Jako když u nás Marvanová navrhla, aby rada ČT byla složena z nezávislých „osobností‘, které by nominovala kavárenská parta z různých neziskovek, „respektovaných“ (neo-marxistickými fanatiky ovládaných) institucí apod. Heslo kavárny – „naši kámoši, neo-marxističtí fanatici jsou nezávislí, kdokoli jiný je závislý“. A vlastně mají pravdu, protože oni všichni v kavárně, ať už pražské, varšavské nebo bruselské, jsou zcela nezávislí – nezávislí na zájmech, cílech a potřebách zmíněných „spodních 90%“, protože jim jde výhradně o vlastní prospěch, o vlastní cíle, o vlastní zájmy. Jde jim o moc. Absolutní, totalitní, na lidech zcela nezávislou MOC.

A tak multikulturalisté, neo-bolševici, neo-marxisté jednají a jednali přesně v souladu se svou ideologií „musíme rozvrátit společnost, abychom se dostali k absolutní moci“ – stačí si prostudovat neo-marxisty a jejich teze o nutnosti podpořit migraci, různé menšiny stojící mimo společnost, nezaměstnané a nezaměstnatelné (dnes tedy muslimy, migranty) a využít je ke zničení naší společnosti, ke zničení našich svobod, ke zničení našich životů, protože to vše neo-marxisté nenávidí. A za toto zničení všeho pozitivního dnes milionchvilkaři demonstrují na Václaváku. O Babiše nejde, jde o instalování vlády nevzešlé z voleb, protože tak hloupí Češi nejsou, jde o instalování vlády otevřeně kolaborantské, poslušné a aktivně se podílející na destrukci všeho pozitivního v evropské civilizaci. Jde o to, instalovat k moci vítače, sluníčkáře, islamizátory, multikulturalisty…neo-totalitní fanatiky.

[wp_ad_camp_2]

 

 

Nemám Babiše rád. Jeho vstup do politiky jsem považoval za špatnou věc pro tuto zemi. Ale odchod Andreje Babiše z velké politiky v dnešní době a nahrazení Babiše třeba Fialou, Kalouskem, Pospíšilem, Ferim, Gazdíkem, Bartošem, Hamáčkem nebo někým jiným, vlastně kýmkoli jiným (kromě Václava Klause ml.), nějakým otevřeným proti-národním kolaborantem, to považuji za mnohem, mnohem horší věc pro tuto zemi.

Pro tuto zemi, pro její budoucnost, pro budoucnost evropské civilizace.

Autor: Michal Brand

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
7 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře