Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena
    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

  • Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise
    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

  • Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina
    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

  • Černý kašel – lež jako věž
    Černý kašel – lež jako věž

    Černý kašel – lež jako věž

Související zprávy

  • Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….
    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

  • Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21
    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

  • Vtip, co není vtipem
    Vtip, co není vtipem

    Vtip, co není vtipem

  • Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…
    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

Data o globálním oteplování jsou ZFALŠOVÁNA vládou tak, aby zapadla do té fikce o klimatické změně

Dnes, když farmakologické společnosti nachytají na tom, že falšují data z klinických zkoušek, tak tím už ani nikdo není překvapený. Když výrobci vakcín přichutí své vzorky z testů na lidech zvířecími protilátkami, aby zajistili, že jejich vakcíny budou vypadat jako funkční, tak si prostě už všichni myslíme, že tak se to přeci v jejich businessu už dělá, prostě se: lže, podvádí, klame a porušují se zákony.

[wp_ad_camp_2]

Teď (článek je z roku 2014) v rámci dost možná největšího vědeckého podvodu, jaký byl kdy odhalen, zrovna nachytali NASA a NOAA přímo při činu, jak upravují data o historických teplotách, aby šířili tu „povídačku o klimatické změně“, která nemá nic společného s realitou. Toto zjištění původně zadokumentované na webové stránce Real Science je zde podrobně popsané.

My dnes už dobře víme, že historická data o teplotách kontinentálních Spojených států vědátoři NASA a NOAA záměrně upravovali v rámci politicky motivovaného pokusu přepsat historii a možnosti tvrdit, že globální oteplování způsobuje, že teploty v USA mají stoupavý trend. Skutečná data však ukazují, že zažíváme trend ochlazování a žádné oteplování (viz grafy níže).

Ta zpráva začíná zrovna teď unikat do médií celého světa kdy The Telegraph zrovna hlásí (1), „Historická klimatologická síť (USHCN) americké NOAA ‚upravovala‘ své záznamy náhradou skutečných teplot daty‚ vyfabrikovanými‘ počítačovými modely.“

[wp_ad_camp_2]

Protože skutečné záznamy o historických teplotách nezapadají do té hysterické povídačky o nadcházejícím dni zkázy kvůli globálnímu oteplování, která se teď protlačuje na politické jeviště, tak ta data prostě upravili pomocí „počítačových modelů“ a pak si je publikovali, jako by to byla fakta.

Zde je důkaz o podvodu s klimatickou změnou

Zde je graf teplot v USA publikovaný NASA v roce 1999. Ten ukazuje, že k nejvyšším teplotám ve skutečnosti docházelo ve 30. letech, po nichž přišel trend ochlazování, které se tak nějak dokývalo k roku 2000:

O autenticitě tohoto grafu není pochyb. Zveřejnil ho na stránce NASA James Hansen. (2) Hansen na této stránce dokonce napsal: „Empirické důkazy nepřináší moc podpory pro tvrzení, že klima se zběsile řítí směrem k extrémním horkům a suchům.“

Avšak poté, co nastoupila do úřadu Obamova administrativa, tak začala z politických důvodů protlačovat povídačku o globálním oteplování a NASA dostala pokyny, aby historická data upravila tak, aby se ten trend k ochlazování zvrátil a aby místo toho ukazovala oteplování. To provedli pomocí klima modelujících počítačů, které prostě vyfabrikovaly taková data, jaká výzkumníci toužili spatřit místo toho, co se opravdu v reálném světě dělo.

[wp_ad_camp_2]

Pomocí úplně těch samých dat, jaká nalézáme ve výše vyobrazeném grafu (když k tomu přidali data několika let po roce 2000) se NASA podařilo uplichtit takový zavádějící překroucený graf vyobrazující teploty tak, aby vypadaly jako globální oteplování:

Ani autenticitu tohoto grafu nelze zpochybnit. Zrovna teď ho najdete na serverech NASA. (4)
Tento nový graf ukazuje, že data o historické skutečnosti – zvláště pak o strašném horku a suchu ve 30. letech – se teď systematicky potlačují, aby to vypadalo chladnější, než to opravdu bylo. Spolu s tím se hrozně přehánějí data o teplotách od 70. let do roku 2010, aby vypadaly tepleji, než jak to opravdu bylo.

To je jasný případ vědeckého podvodu páchaného v ohromném měřítku za účelem oklamání celého světa o globálním oteplování.

Také data EPA potvrzují, že globální oteplování je hoax

Co je ještě zajímavější, tak dokonce data z „Indexu vlny veder“ od Agentury ochrany životního prostředí EPA dále podporují tvrzení, že USA byly ve 30. letech teplejší než dnes. Následující graf vydaný webem EPA.gov (4) jasně ukazuje, že vlny vedra moderních dnů jsou daleko menší a ne tak drsné, jako ty z 30. let. Ve skutečnosti ty vlny údajně „extrémních“ veder posledních let nebyly o nic horší než ty po roce 1900 nebo z 50. let.

Krátkozraké zemědělské postupy způsobují daleko větší oteplování než nějaké CO2

Podíváte-li se na tyto grafy, tak se asi divíte, odkud se ta extrémní vedra z 30. let vzala? Copak jsme tedy uvolňovali tolik CO2 z fosilních paliv?

Kdepak. Celá ta epizoda s masivním oteplením a suchem byla způsobena standardními zemědělskými postupy, když vykáceli lesy, zamořili půdu chemikáliemi a rozorali půdní slupku. Ty oblasti postrádající stromy, které by zadržovaly vlhkost, které kdysi bývaly bujícími pláněmi, lukami a lesy, se přeměnily v pouště. Chladivý účinek vlhkosti vzlínající ze zdravých rostlinných ekosystémů se vytratil, což způsobilo extrémní horka se smrtícím suchem.

[wp_ad_camp_2]

Jinými slovy, byly to krátkozraké zemědělské postupy, co opravdu „oteplování“ způsobily, zatímco obnova přirozenějších ekosystémů tento trend zvrátila a region ochladila.

Odpovědí je znovuzalesnění

To přináší jednoduché a zjevně fungující řešení pro tohle všechno. Chcete-li planetu ochladit, zaměřte své úsilí na znovuzalesnění. Chcete-li udržet vlhkost a udržet při životě půdu, tak potřebujete diverzifikované na rostlinách založené ekosystémy, ne nekonečné lány oseté monokulturami, jako řepkou k boji s globálním oteplováním.

Lesy fungují jako houby, které nasají dešťovou vodu a pak ji navrací, když znovu tu vodu zvolna uvolňují zpět do vzduchu, čímž „zavlhčují“ atmosféru a udržují dostatečně vysokou míru vlhkosti, aby byl udržitelný život okolních trávníků, křovin a dalšího rostlinstva. Když vymýtíte lesy – jak se to děje všude po světě, aby se udělalo místo pro mechanizované zemědělství – tak v podstatě zdviháte i teploty odstraňováním přirozeného, na rostlinách spočívajícího zadržování vody a tudíž chladicího systému.

[wp_ad_camp_2]

Jinými slovy to, co nám zatím historie ukázala, je, že je to průmyslové zemědělství, co radikálně zvedlo kontinentální teploty a způsobilo „oteplování“ regionu. Tak proč Bílý dům s Obamou nevarují svět před nebezpečím průmyslového zemědělství?

Odpovědí je: Protože neplní nic, co je pro tuto administrativu politicky důležité. Pro ni je daleko důležitější využít falešnou paniku před globálním oteplováním k zavírání čistých uhelných elektráren (kdy ty americké uhelné elektrárny jsou daleko čistší než ty čínské) a dohánět obyvatelstvo do stavu nevolnické poslušnosti taktikou hrůzy z nadcházející zkázy.

Teď už přesvědčivě víme, že nám vláda o globálním oteplování lže

Mně, jakožto environmentalistovi, vždy dělají starosti polutanty a emise, zvláště těžkých kovů chrlených do atmosféry. Za ty roky jsem se ale také naučil, že skoro vše, co federální vláda agresivně veřejnosti propaguje, je vždy nestoudná lež. Těžko si kdy někdo vzpomene na jakoukoliv pravdu, která by pocházela z Washingtonu D.C.

Ti lidé jsou experti na lži páchané pomocí zmršené vědy, kteří svůj klam skrývají pod zástěrkou „vědeckého myšlení“ a vykřikují bizarní prohlášení, jako když říkají, že každý, kdo jejich vyfabrikovaným datům nevěří, musí tedy asi také nevědecky věřit, že Země je placatá. Nezapomínejte, že ti lidé, co vám tvrdí, že pálení fosilních paliv způsobuje pádivé globální oteplování, jsou ti samí lidé, kteří také tvrdí, že rtuť ve vakcínách je bezpečná a může se vstřikovat v jakýchkoliv dávkách, jíst ty jedy v geneticky modifikovaných potravinách je bezpečné, chemoterapie funguje pro pacienty s rakovinou vždy úžasně a že nic takového jako potraviny a živiny, které by fungovaly jako její prevence, neexistuje.

[wp_ad_camp_2]

Jsou to ti samí lidé z vlády, co v naprostém utajení budují ohromné sítě podzemních bunkrů a jeskyní, zatímco veřejně prohlašují, že ti co se chystají na zhroucení, jsou konspirační teoretici. Je to ta samá vláda, která lhala o provádění nelidských lékařských experimentů na vězních páchaných prostřednictvím národních zdravotních institucí, a jenž se o desítky let později přeci jen, když byla nachytána, omlouvala.

Pokud si snad myslíte, že ta samá vláda vám tentokrát o globálním oteplování říká pravdu, tak nejspíš potřebujete vyšetřit hlavu. Ale ne od vládou licencovaného psychiatra, protože ten by vám hlavu narval plnou psychiatrických léků, po kterých byste o všechny své kognitivní funkce přišli a pak už byste začali věřit i vysílání televize.

V originále vyšlo 23.6.2014.
Zdroj: reformy.cz
Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
7 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře