Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

  • Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu
    Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu

    Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu

  • JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát
    JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát

    JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát

  • Občanská válka v texaských pohraničních městech pokračuje
    Občanská válka v texaských pohraničních městech pokračuje

    Občanská válka v texaských pohraničních městech pokračuje

Související zprávy

  • New York Times: Zpravodajské informace naznačují, že plynovody Nord Stream sabotovala proukrajinská skupina
    New York Times: Zpravodajské informace naznačují, že plynovody Nord Stream sabotovala proukrajinská skupina

    New York Times: Zpravodajské informace naznačují, že plynovody Nord Stream sabotovala proukrajinská skupina

  • Společnosti Norfolk Southern v Ohiu vykolejilo 20 vagónů nákladního vlaku
    Společnosti Norfolk Southern v Ohiu vykolejilo 20 vagónů nákladního vlaku

    Společnosti Norfolk Southern v Ohiu vykolejilo 20 vagónů nákladního vlaku

  • Zprávy ze světa 17.2.2023
    Zprávy ze světa 17.2.2023

    Zprávy ze světa 17.2.2023

  • Do politického súboja v USA sa „zapojili mimozemšťania“
    Do politického súboja v USA sa „zapojili mimozemšťania“

    Do politického súboja v USA sa „zapojili mimozemšťania“

AllatRa: Nové reptiliánské hnutí odhaleno. Ovládání lidí pomocí manipulace. ,,Pozvěte nás jako své spasitele”, žádají Annunaki

Po vydání článku o odhalení nebezpečného hnutí AllatRa, které prezentuje reptiliány jako dobré pomocníky a spasitele lidstva, se v diskuzi objevila velice zajímavá a hodnotná zkušenost čtenářky, která popsala co zažila s knihami od Anastasie Novych (A. Novych ve skutečnosti neexistuje, je to pseudonym), která stojí za vznikem tohoto kultu. Pokud doma máte tyto knihy, rozhodně je nečtěte a ideálně se jich co nejdříve zbavte, ukázalo se, že mohou sloužit jako kanál pro tyto bytosti, aby se k vám dostaly a začaly vás napadat.
Následující text je kompletně sestaven z textů čtenářky Kiany. Pokud jste nečetli první díl, vraťte se k němu tudy: AllatRa: Nové reptiliánské hnutí odhalilo komu slouží. Anastasia Novych neexistuje, past na lidstvo sklapla, abyste rozuměli textu ve všech souvislostech, protože Kiana na článek svým vyprávěním přímo navazuje.

[wp_ad_camp_2]

Tohle vysvětluje hodně věcí. Já četla knihu Sensei ze Šambaly a kniha se mi líbila (sice byla o ničem, ale připadalo mi to jako příjemné odlehčené čtení). Obal knihy jsem neviděla, protože jsem jí měla v pdf. V době, kdy jsem knihu četla, jsem si řekla, že když je ten Sensei tak duchovní, určitě umí i telepatii a telepaticky jsem ho oslovila. On v knize psal, že když se někdo vymyká tomu jejich ideálu ctnostného člověka, tak ho z Ruska na dálku napadne, že to umí.

Sensei ze Šambaly: potenciálně nebezpečná kniha, pomocí které vás může knižní aktér napadnout, pokud ho zkontaktujete a pokud se mu znelíbíte

Co jsem ale nečekala bylo to, že poté, co jsem Senseie telepaticky oslovila, mě napadl kolega v práci, který dělal v minulosti bojová umění. ,,Ze srandy” tak, že se mě sice ani nedotkl, ale udělal mi velké energetické zranění.
V práci byl jeden takový destruktivní kolega, který se mě snažil sbalit (stejně jako další holky). Šla jsem po práci s kolegy do hospody (to bylo ještě v době, kdy jsem chodila do hospody) a tento kolega tam přišel taky. Po cestě do té hospody (sešli jsme se až na místě, takže po cestě jsem šla sama), jsem se pokusila telepaticky komunikovat se Senseiem.
V hospodě se mě potom ten kolega ptal, co čtu a o čem to je, tak jsem mu řekla, že ta kniha popisuje (mimo jiné) bojová umění. A on řekl, že v minulosti dělal nějaké bojové umění a pak po mě prostě skočil, ohnul mě a nějakým rychlým chmatem jakoby seknul rukou zezadu za mojí hlavu, ale těsně před krkem se zastavil.
Udělal to tak rychle, že jsem to nečekala a byla jsem v šoku. Myslela jsem si, že do něj vstoupil Sensei, se kterým jsem se snažila před chvílí komunikovat, protože jinak se ten kolega choval normálně. On pak řekl, že to byla sranda.

[wp_ad_camp_2]

Tento kolega kouřil každý den marihuanu, tak byl v tu dobu asi ještě k tomu pod vlivem, ale po marihuaně jsou lidé spíše pomalejší, zatímco on jednal v tu chvíli hodně rychle. Nechápala jsem, proč by na mě Sensei útočil, jestli mu připadám zlá? Doma jsem pak cítila, jak mi z toho místa, na které ten kolega jakoby zaútočil, odtéká energie.

Ve snu se mi pak zdálo, že ležím na zemi ve velké kaluži krve, která mi vytékala zezadu z krku (z toho zraněného místa). To místo na krku mě pár dní i docela dost fyzicky bolelo a neměla jsem vůbec energii, v depresi jsem ležela v posteli. O pár dní později v práci jsem se tomu kolegovi už vyhýbala, ale on za mnou přišel a OPĚT na mě ,,ze srandy” jakoby zaútočil nějakým bojovým uměním, ale tentokrát na břicho (že se těsně před břichem zastavil). Cítila jsem energetické zranění, ale menší.
Když jsem potom šla z práce, tak jsem telepaticky oslovila Senseie a řekla jsem mu: ,,Ty zmr*e, ještě jednou na mě zaútočíš, a zabiju tě – to dokážu i takto energeticky zraněná, pokud mi nevěříš, tak to zkus a uvidíš!” (A myslela jsem to vážně).

Reptiliáni jsou velmi inteligentní rasa pohybující se údajně v páté dimenzi. Neznají emoce ani soucit, jednají pouze logikou a z pozice toho, co je výhodné pro jejich druh. Jejich plán je zabrat tuto planetu pro sebe. I přesto však musí ctít Zákony vesmíru, mezi které patří i svobodná volba člověka. Pro tyto parazity platí, že nesmí vstoupit tam, kde je nikdo nepozval. Proto musí mít souhlas a žádají o něj také prostředníctvím manipulace díky hnutí AllatRa, kde doslova říkají, že je lidstvo má pozvat na svou planetu pod záminkou naší údajné ochrany.

Od té doby jsem měla klid a kolega už na mě neútočil, naopak se mi omluvil (a kolegu z práce zanedlouho vyhodili kvůli tomu, že tam ukradl nějaké peníze, já z té práce po čase sama odešla, protože to místo bylo velice destruktivní).

 

POKRAČOVÁNÍ ČLÁNKU ZDE: ALUŠKA.ORG – AllatRa: Nové reptiliánské hnutí odhaleno. Ovládání lidí pomocí manipulace. ,,Pozvěte nás jako své spasitele”, žádají Annunaki

[wp_ad_camp_2]

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
5 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře