Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra
    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

Související zprávy

  • Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….
    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

  • Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21
    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

  • Vtip, co není vtipem
    Vtip, co není vtipem

    Vtip, co není vtipem

  • Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…
    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

Krátké ale velice výbušné zprávy. Okénko tm

…..při procházení webů z celého světa jsem narazil na důležitá a explozivní data. Bylo by dobré je vyhodnotit a zamyslet se kam vlastně všechno směřuje….

00:05

Německo:

Začneme prvně velmi výbušnou zprávou, která se udála včera v Německu. Málokdo si povšimnul, že právě ANGELA HITLER MERKELOVÁ odletěla včera s dalším členem “NĚMECKÉ VLÁDY” nepochopitelně do USA a sice do Las Wegas. Obě dvě státní letadla Konrad Adenauer a Theodor Heuss ve vlastnictví Bundeswehru byla značně zatížená a nikdo neví co obsahovala za náklad mimo osob a posádky.

V USA však přivítána nebyla, v Las Wegas nesměla vystoupit z letadla a oba letouny byly obstoupeny vojskem a policií. Po určité době byl přerušen i letový provoz do a z Las Wegas. Dnes se musela vrátit zpět do Německa. Důvod zatím není znám a je jenom otázkou, proč tam nebyla zadržena. Byl to její dvojník?????

Obě dvě letadla jsou právě na zpáteční cestě:  LIVE TRACKING: https://tar1090.adsbexchange.com/?icao=3eb1a6 16+01 https://tar1090.adsbexchange.com/?icao=3e89e7 16+02

Na zpáteční cestě vypla obě letadla bezdůvodně Transpondéry. Paralelně k těmto letadlům se přidal Airbus A400M 54-29 Bundeswehru který letěl z Bangoru, mezinárodního letiště směrem do Nellis letecké vojenské základny https://tar1090.adsbexchange.com/?icao=3e9fd2

A protože oblbování a podvod na lidstvu musí jít nepřerušeně dál, s veškerou vymývárnou mozku, tak z nějakého nepochopitelného důvodu, aby byla zaretušovaná asi nepovolená cesta MADAMME MERKEL do USA, oficiální média zveřejnila, jak MADAMME ANGELA HITLER MERKEL jde nakupovat sama do obchodního domu.  V nákupním košíku má pár lahví vína sprchovací gel Sebamed a toaletní papír. Na první pohled je jasné, že je to někdo jiný a také výška dvonice není ta správná. Ale jak zpíval fredy: Show Must Go On. Zde se můžete podívat na její nákup, když byla na zpáteční cestě:

https://www.rtl.de/cms/trotz-corona-krise-angela-merkel-kauft-selbst-im-supermarkt-ein-4508601.html

[wp_ad_camp_2]

ITÁLIE

K předešlému přeloženému článku od haničky, máme další data z Itálie. Dnes jsem telefonoval s jednou velice dobrou známou z Lombardie, jejíž manžel je lékařem v jedné nejmenované nemocnici. Manželce říkal, nechť se uklidní, že všichni staří lidé, kteří umírají, měli právě “nepovinné očkování” v 11 měsíci proti chřipce, koronaviru. Prý to byla vakcína se zpožděným účinkem. Proto nyní ta úmrtnost.

Italští novináři přišli na podvody, které na ně hraje černá mafie, jak ji sami nazývají, a vyvrátili veškerá data o údajných nákladních vozech, které měly odvážet právě zemřelé. Něco zde nehraje a nezapadá očividně do sebe. Podívat se můžete zde:

BERGAMO E FAKE. Quanti dei morti hanno ricevuto l’anti-influenzale?

Dále investigativní novináři zjistili z mapy italského poskytovatele sítí 5G, že největší úmrtnost je právě v oblasi zapojené a zkoušené sítě. Podívat se můžete na mapě zde:

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1Y0xIigMDE9I6mZPGAo6PivcAzv2I9oFR&hl=it&ll=42.25573205843904%2C12.131596586914156&z=6

Rovněž mi bylo sděleno že právě bylo v Itálii a také ve Španělsku vydáno prohlášení o zákazu vycházení. Odedneška mohou lidé chodit jenom nakoupit a nikam jinam se nesmí jít. Zákaz byl vydán pro celou Itálii dle jejích slov. Rovněž tak mi sdělila, že odedneška v ŘÍMĚ mají všichni “naprostý zákaz vycházení a prý je, nebo bude dnes v noci, celý Řím a jeho okolí hermeticky uzavřeno vojskem. Naskýtá se tedy otázka zdali nebude Vatikán a “slavný” vůdce papež zatčen????? Je to armáda USA? Na to mi nedokázala odpovědět.

[wp_ad_camp_2]

USA

Další velice explozivní zpráva a pro lidsto naprosto razantní a životně důležitá, přišla mejlíkem od čtenáře z USA:

 

dulezita zprava:

Bill Gates se 2 dny zpatky na nejvetsim internetovem foru (reddit.com) ohledne coronaviru prorekl, ze kazdy bude mit “digitalni certifikat” – microchip v/spolu s vakcinou Mezi jeho projekty take patri ID2020.org – organizace s cilem implantovat chipy misto obcanky – mezi founding partners patri take Accenture nebo Rockefeller Foundation! V teto dobe taky oficialne opustil vedeni microsoft. Velmi znepokojujici veci… je potreba informovat dal pokracujte v tom co delate vyhrajeme .

sources:

https://id2020.org/

https://www.reddit.com/r/Coronavirus/comments/fksnbf/im_bill_gates_cochair_of_the_bill_melinda_gates/fkupg49/?context=3

https://www.sciencealert.com/an-invisible-quantum-dot-tattoo-is-being-suggested-to-id-vaccinated-kids

http://news.mit.edu/2019/storing-vaccine-history-skin-1218

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/conspiracy/are-the-planning-id2020-as-mandatory-implants-for-all-as-the-solution-to-the-crisis/

A to je právě to, na co jsme upozorňovali, jestliže najdou “očkovací” látku proti coronaviru, možná to ani nebude žádná očkovací látka, ale pod touto rouškou právě OČIPOVÁNÍ LIDÍ. Prosím pošlete data dále. Některé články necháme přeložit…..

Napsal tm

[wp_ad_camp_2]

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
38 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře