Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí
    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

Související zprávy

  • Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI
    Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI

    Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI

  • Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí
    Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí

    Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí

  • Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu
    Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu

    Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu

  • Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou
    Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou

    Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou

Marného okénko 29.03.2020 – Boj o planetu zemi pokračuje na mnoha úrovních

…..weby po celém světě jsou zahlceny mnoha možnostmi o čemkoliv, co se dnes odehrává. Za jeden den je tak obrovské množství událostí, které se snaží oficiální sra.komety buď ignorovat, nebo přetáčet ve svůj prospěch. Proto opět vše shrneme ve zkratce….

15:54

  •  jedna ze zajímavých výroků přichází z Německa, kterou otiskly pouze Ruské noviny. Americké jaderné zbraně se nacházejí v Německu, protože Německo je stále ve stavu okupované země. Takový názor vyjádřil člen mezinárodního výboru Bundestagu, Waldemar Gerdt, v rozhovoru pro 360 kanál.

 

[wp_ad_camp_2]

 

 

  • Podle poslanců vyzval Berlín USA, aby stáhly své vojáky z německého území, ale po tříměsíční korespondenci obdržela odpověď, že přítomnost amerických jednotek by měla být vnímána jako přátelský akt důvěry a spolupráce.
    “Teď nikdo nikoho nestáhne.” Svět je na pokraji přerozdělování sfér vlivu. Dobrovolné vzdání se vlivu na Německo je nerealistické, “řekl Gerdt. Náměstek dodal, že „nikdo nechce Evropu takhle rozdávat“, proto se každý snaží zajistit své politické zájmy, a to i v souvislosti s pandemií coronavirus.
    V lednu generální tajemník NATO Jens Stoltenberg uvedl, že přítomnost americké armády v Evropě dosáhla rekordní úrovně po celé XXI století. Zdroj
    tm komentuje: celou dobu tajila německá vláda před ovčany BRD, že Německo je okupovanou zemí a nikdy to nechtěli přiznat. Nyní na konci věků se chtěl parlament rychle vymanit z područí, aby mohli dále v tomto světadílu zotročovat lidi, kteří by neustále dřeli v potu krve na sebranku zvanou EU. BRD a EU jsou firmy!!!!! Naštěstí Trump ukončí otročení obyvatelstva EU a opět se zavedou nacionální státy. Holt musíme ještě pár dní vyčkat

 

[wp_ad_camp_2]

 

 

 

  • v jedné věci tentokráte nemohu souhlasit s Pjakinem, který se vyjádřil, že Čína převezme do budoucna Rusko a USA ( v řízení?). Nemá v tom pravdu. Budou to samostatné velmoci.
  • jak jsme psali, letní čas už letos neměl být zaveden dle rozhodnutí EU z minulého roku. Protože ti vládní zločinci moc dobře vědí že dostane lidi z rytmu a klidu a vyrovnanosti či rovnováhy, nechtějí jim dát ani ke konci rozpadu jejich slavné EU pokoj…..
  • Italský politik Salvini se vyjádřil v rozohněném projevu před parlamentem, že EU je spolek hadů a šakalů, za což sklidil veliké ovace….
  • Nyní dle potvrzených zpráv jsou v Itálii 1 divize ruské armády, dále Kuby a SHAEF. Carabineiri za jejich přičinění zatkli papeže a nyní čistí “hluboké tunely” hlubokého státu právě také od “hadů a šakalů”, kteří se zde skrývají…..
  • Dle zpráv od dobrého známého v diplomatických službách v Římě, mně bylo řečeno, že veškerý majetk nakraden Vatikánem lidem celého světa bude rozdělen patřičným národům. Majetky jsou zabaveny a papež se jich už vzdal.
  • Je nutné si uvědomit, že žijeme v epochální době, kdy se několik mužů posltavilo Vatikánu a jeho řízení. Pouze Vatikán může za veškeré války po celé planetě. Rozehrával národy proti sobě. USA – Rusko – Čínu. Nyní nikdo z těchto tří mocných mužů nenaslouchá  našeptávačům z Vatikánu a právě proto hra skončila, Putin před mnoha lety začal (rok 2000) a Trump mu nyní v jeho cestě pomáhá. Musíme dočkat 10.05.2020, podpisu smlouvy o míru.
  • FED který patřil rodinám Rockefelerů, Rotschildů a Morganů byl včera zestátněn a tím se stala Amerika svobodnou zemí….

 

 

[wp_ad_camp_2]

 

 

 

  • 01.04.2020 bude jmenován nový generál pro Německo a převezme moc. Pro čistky, které se budou provádět v Německu, bude odstaven pravděpodobně internet na dobu 7-10 dnů. čili do 07 nebo do 10.04.2020. Je to z toho důvodu, aby se teroristé nemohli pomocí internetu popřípadě pomocí mobilních sítí domlouvat na útocích. Počítejte tedy s tím, že nebude asi funkční ani mobil.
  • Tak už začínají sebevraždy politiků v Německu, Před několika dny ještě stačil drze prohlásit, že američané nejsou v Německu proto, aby pomohly Němcům. A dnes ráno čtu jak na německých tak českých serverech: Nemcký minister financií Hesenska CDU zrejme spáchal samovraždu. Věděl totiž, jaká akce je připravena od 01.04.2020 (pozor to není apríl, ale krutá realita), na celou vládu s veškerými přisluhovači a jejich aparátem. Dle slov Trumpa akce SHAEF nikoho nemine. Proto ty ohromné přípravy a hlavně 80.000 vojáků rozmístěných po celém Německu. Rovněž tak velké počty veškerýé americké vyloděné techniky. Bude to grandiózní…..
  • Přesný popis událostí která se v dnešní době na planetě Zemi odehrává, můžet najít i na tomto webu: Vypuknutí COVID-19 bylo pokusem Deep State Kabaly o zpoždění přechodu (fin+soc). Činnost Státní Mafie – Kabaly (Deep State) se však stala zničující pro ně samotné.

     

    také se zde z jiného směru dozvíte o zatčení papeže.

    Globální pandemie COVID-19 je nyní použita Aliancí Země – Resistencí jako výmluva pro diskrétní implementaci agendy GESARA.

     

  • Další zajímavá zpráva přichází z Německa od jednoho známého, který pracuje v bankovním sektoru. Deutsche Bank, neboli Německá banka už zkrachovala a během několika týdnů z ní mají udělat POŠTU!

 

[wp_ad_camp_2]

 

 

  • Na dotaz, kde se to píše mi odpověděl, že moc dobře vím jak se v Německu kvůli ovcím vše tají a proto budou postaveni po oficiálním krachu před hotovou věc…..
  • Zajímavé je, že i ve Francii zemřel bývalý politik pracující u Makrona. Jmenoval se  Parigi Patrick Devedjian. Prý údajně na Coronavirus. Těch úmrtí politiků bude určitě v současné době hodně přibývat. A hlavně si myslím že v Německu. Najdete ZDE
  • Možná pravý důvod, proč vypnou internet, najdete právě na následujícím videu. Mnoho lidí nám psalo, že vidělo spoustu UFO po české republice a v zahraničí. Zde ve švajzu jich bylo včera až nějak moc. Vypnutí internetu bude mít tedy jiný důvod, než nám byl sdělen. Prosím zapněte si titulky s překladem. Jsou hodně kvalitní.

    Ale věřit můžete samozřejmě čemu chcete.

  • tm komentuje

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
125 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře