Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

  • Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu
    Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu

    Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu

  • JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát
    JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát

    JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát

Související zprávy

  • Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI
    Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI

    Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI

  • Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí
    Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí

    Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí

  • Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu
    Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu

    Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu

  • Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou
    Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou

    Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou

Marného okénko 04.04.2020. Skenování celé EVROPY

…..určitě si mnoho z Vás všimlo, co se děje v noci nad hlavami nejen v České republice, ale po celé Evropě. Údajné 5G satelity v řadě za sebou se objevují i v dobu, kdy na obloze nemají být. Z celé Evropy lidé hlásí zajímavé úkazy na noční obloze. Včera v Německu řada světlých bodů letěla jedním směrem a asi za 15 minut zpátky v protisměru…..

  •  Dnešní okénko začneme MADAMME MERKELOVOU. Jak je vidno, lidstvo se nikdy nepoučí. V roce 1953 po válce Antonín Zápotocký, tehdejší prezident lidi ujišťoval, že nebude žádná měnová reforma. Lidé uvěřili. No a druhý den byla. Stejné události byly s pádem DDR, kdy den před převratem Erich Honecker ujišťoval lidi, kteří s ním byli na večírku, že je vše pod kontrolou a druhý den se sesypalo DDR jako domeček z karet. Lidé jsou nepoučitelní. Vždy předcházejí velkým změnám ohromné intriky ze strany státu a ten to tají ještě pár hodin před uskutečněním.
    Mohli jste si všimnout divného proslovu k francouzskému národu od P-REZIDENTA MAKRONA, kdy hovořil z nějakého divného skladu. Dnes se zase údajně MADAMME MERKELOVÁ vrátila do práce. Informoval o tom jenom její tiskový mluvčí a sama ŠÉFOVÁ (jak byla ve zprávách nazvána ŠEFIN)  MADAMME MERKELOVÁ (nikoliv KANCLÉŘKA) nebyla nikde viděna na videu. Mohly být použité jakékoliv fotografie z minulosti. Ale jedna, kterou uvedli ve zprávách byla vypovídající o skutečném momentálním stavu.

 

Když se podíváme na fotografii, která dnes večer byla ukázána v televizi, vidíme ona v modrém, modré tričko a modré pozadí. Svěšená křídla za ní znamenají padlého anděla. Znamená tedy pro veřejnost padlý anděl. A to dokonce ve dvojité dualitě. Dva knoflíky a dvě “koleje-linie” celkem dost nezvyklé a rušivé na jejím kostýmu. Znamená tedy, udělala dost brutálních činů na národě, který dostala svěřen při nástupu jako kancléřka. A drží celou společnost, promiňte, držela celou společnost v úzkých mantinelech až do jejího pádu.

 

 

[wp_ad_camp_2]

 

 

Jestliže dnes k tomu dodali, že její obliba, nyní po karanténě, je mezi lidem ještě větší, tak si každý může domyslet, co tím bylo řečeno.

  • Dnes se k nám dostaly první zprávy o záchraně dětí v USA, kdy v NY pod centrálním parkem vyskenovaly v tunelech děti a proběhla jejich záchrana. Jsou nyní v lékařské péči na lodi parkující v přístavu v NY.

 

https://youtu.be/pmGHpN9KxPA

Dnes jsem se pobavil, když jsem četl ve zprávách jedněch nizozemských internetových novin, že lidé byli znepokojeni častými přelety letadla v nízké hladině nad jejich domy. Bylo jim oficiálně sděleno, že letadla skenovala podzemní vodu kvůli čistotě????? !!!!! ….. No, skutečně větší blbce z lidí už dělat nemohou. A to se dnes tedy asi děje po celé EU kvůli čistotě vody?????

No naprostý výsměch. Prosím podívejte se na následující fotografie, které jsme obdrželi díky naším čtenářům. Dnes po celé EVROPĚ:

 

 

 

 

[wp_ad_camp_2]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[wp_ad_camp_2]

 

 

 

 

 

 

 

 

[wp_ad_camp_2]

 

 

 

 

 

 

 

 

[wp_ad_camp_2]

 

 

 

 

 

 

 

 

[wp_ad_camp_2]

 

 

 

 

Vždy žádám diskutující, aby se vyjadřovali pouze, když vědí o co se jedná a mají k tomu co říci. Dostali jsme dnes od několika čtenářů vysvětlení o letech, které jsou dělány z důvodu kalibrace antén a navigace na dráhu. Prosím nepište do komentářů nesmysly, berete nám čas. Takové komentáře mažeme. Děkujeme za pochopení.

 

 

[wp_ad_camp_2]

 

 

Dle našich švýcarských zdrojů, kde skenování také probíhá, jsme se dozvěděli, že po celém území Evropy nejsou jenom schovávány děti, ale hlavně se v podzemí nachází různé frakce deep state cabal. Proto tahle ohromná synchronizovaná akce díky Trumpovi a Putinovi. Je nutné eliminovat deep state kompletně…..

Další zpráva nás zastihla ve večerních hodinách. Ve Francii díky skenování mohly vojenské složky pozatýkat část jmenované organizace…..

Další fotky skenování okolo Nantes ve Francii:

  •  Trump dává záměrně některé dezinformace na jeho stránky a také do proslovu, aby zmátl DEEPSTATE. Je to vícedimenzionální šach jako u Putina…..

13:54 Budeme nyní dávat veškeré nové komenty s čase pro přehlednost událostí…..

14:14 Pro důležitost napsaného příspěvku do diskuze zveřejňuji VŠEM

Děkujem z celého srdce nicku Maťo

To vše platí pro všechny zpochybňovače zde…

2020// Trump//

Představte si, že někoho poznáte – že vám někdo řekne něco, čemu nemůžete věřit. Ale nějak vás toto téma nenechá na pokoji a začnete zkoumat. Najednou narazíte na něco, co potvrzuje řečené a ptáte se sami sebe… Může mít tento člověk pravdu? Čtete dál – narazíte na jiné zdroje, další lidi, kteří se hlásí podobně jako vy a přesto znovu z jiného kontextu a potom si nakonec začnete uvědomovat, že tohle patří k sobě Že by toto jedno téma bez druhého tématu neexistovalo. A teď, když jste poznali nebezpečí – chcete varovat lidi, které znáte – chcete je zatřást, chcete jim říct “ hele, podívejte se, co se stane!

Ale tihle lidé nevypadají – naopak… Nedívají se jen tak, začnou urážet, nadávat… Chci vám říct, že byste nepřijali jejich názor, pojmenovali se jako konspirační teoretik nebo se obvinit, že Teď bys patřil do kultu.

Co si dnes o těchto lidech myslím – je mi vás líto, protože jste uvězněni ve vlastní matrixu – ve vlastním myšlenkovém vězení. Někteří z vás stojí v cestě svému egu.

Co mě na tom všem tak štve? Vědět, že se chystáš říct… Je to tak hrozné – nevěděla jsem o tom. Špatně! Nechtěl jsi to vědět. Čtete moje příspěvky, částečně je zkopírovali a přeposlali ostatním, aby znovu kroutili hlavou a řekli… “ Podívejte se, co už zase zveřejnila!“

Okomentoval jste to, když někdo okomentoval komentář od vašeho přítele – který mě urážel – a držel mu zrcadlo. Řekl jsi, jak můžeš soudit někoho, koho ani neznáš… Ale tvůj kamarád mě mohl soudit a příspěvek, který jsem napsal – ačkoliv neměl žádnou stopu!? Všimneš si něčeho?

Nemoc číslo 7-neznal jsem ji před 14 měsíci. Ano, taky jsem měl tuto nemoc 33 let. Ale jak se tomu říká tak krásné. JSTE TO LÉČENÍ – nikdo se za vás nemůže uzdravit, to si můžete udělat jen vy sami.

Nyní máte šanci – probuďte se – podívejte se – čtěte – průzkum a pomozte těmto dětem, ve kterých se konečně nedíváte jinam. JSOU TO DĚTI!!!

Tato otázka neovlivňuje jen Ameriku – ovlivňuje Německo – ovlivňuje celý svět!
<3 <3 <3

#love #peace #trump2020

14:20 Je mně skutečně líto těch lidí, kteří si mysleli, že jsem nevěděl, že dvě línie na kostýmu jsou mikrofony. Asi neumějí číst:

Dva knoflíky a dvě “koleje-linie” celkem dost nezvyklé a rušivé na jejím kostýmu. Znamená tedy, udělala dost brutálních činů na národě, který dostala svěřen při nástupu jako kancléřka. A drží celou společnost, promiňte, držela celou společnost v úzkých mantinelech až do jejího pádu.

Jsem napsal včera. Jo pro slepce můžete dávat milióny uvozovek a stejně to nevidí a nevědí co tím je myšleno…..

15:44 Velmi trefné a poučné, pro ty co znají symboliku

Copak nám chtěli v televizních novinách včera sdělit????? Další pomocný balíček pro střední třídu je naplánován. Ano skutečně je to tak. Jen ti kteří umí číst v obrazech je zasvědceným napsáno, že jim nebude pomoženo, ba naopak, jsou na odstřel. Celou střední třídu chtějí “pomocným balíčkem” zlikvidovat. Pro ty co čtou opět písmenka, mně budou psát, že nemám pravdu, že je chtějí zachránit, a že si vymýšlím. Slepcům kteří umějí číst jenom písmenka, obrázek jasně ukazuje hlaveň a dotyčného (střední třída je tím myšlena, nikoliv jeden člověk, vztahuje se to k nadpisu), který(á) je na odstřel. Z nadpisu s malými a velkými písmenky je také míněno že se jedná o boj PROTI STŘEDNÍ TŘÍDĚ. Vyhlásili symbolikou boj proti střední třídě. Žádná pomoc jim nakonec nebude poskytnuta…..

Prosím zhodnoťte sami…..

15:54 No a máme tady předpovězené. Budou chtít po lidech odevzdání částky jejich majetku

Prvně Vám namažou med kolem úst, že dostanete nějaký balíček “pomoci” a to střední vrstva, a hned vzápětí  Vám oznámí či napíší, že ten balíček buduete platit vy, jako pomoc na KORONAVIRUS, KTERÝ SI VYMYSLELI ONI.  Jak jsme kdysi psali o zabezpečení svého majetku, pozemku razítkem na 12 hodinu. Ti kteří to udělali mají velkou výhodu. Shaef zákony a USA zákony či zákony říše dbají těchto úmluv. Zbytečné ale nyní vysvětlovat…..

Hyena dole na obrázku z německého parlamentu (jako kdyby nevěděla co se i na ni chystá) neustále prosazuje koleje deepstatu a vyhrožuje všem se podíle na KORONOVÉ KRIZI financováním. Zde je pravda o obrázku předešlém. Čili žádná pomoc ale odevzdat úspory a mnohé jiné…..

Mimo jiné pozadí za dámou znamená, je červené, že poteče u toho krev. Asi její, což nepochopila další MADAMME.

Vážení, je mi z toho dosti blujno…..

Ä jak Vám?????

16:19 V Bavorsku chtějí dělat namátkové kontroly, chodit po domech či bytech zazvonit a odebírat vzorky

Jestli můžeme doporučit pro všechny, kteří bydlí v Bavorsku, JE TO NAPROSTO PROTIPRÁVNÍ, konzultoval jsem to dnes zde ve Švýcarsku s jedním právníkem, který se vyzná i v německém právu a říkal, že je to dokonce trestné, kdyby to někdo začal dělat u Vás doma. Proto prosím nikomu neotevírat, nikomu nic nedávat. vyfotit popřípadě lidi a poslat na vojsko SHAEF, kteří se budou v nejbližší době i tímto zabývat. Nemají k tomu žádné právo a povolení ze zákona….

No je mi ještě více blujno…

19:19 Pro všechny, kteří se mně ptali v mejlech, co znamená SHAEF

SHAEF = Suprime Headquarters Allied Expeditionary Force

21:54 Podíváme se, odkud chtějí politici a stát brát peníze na údajné problémy způsobené virem…..

Jak se můžeme z tabulky dozvědět, prvenství drží v rozpadající se EU právě Německo v závěsu s Francií  a Itálií, kde lidé vlastní velké majetky a práve nejen zde, ale ve všech zemích budou mít zájem se nějak obsloužit. Za tímto účelem byla také vypracovaná tabulka o množství peněz či majetku mezi lidmi. A právě u všech znázorněných zemí budou muset (museliby, pokud by se EU nerozpadla) občané odevzdávat desátku z jejich majetku.A o z toho důvodu, aby měli papaláši v EU zase na výplaty…..

 

 

tm komentuje

 

 

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
158 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře