Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí
    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

Související zprávy

  • Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI
    Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI

    Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI

  • Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí
    Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí

    Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí

  • Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu
    Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu

    Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu

  • Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou
    Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou

    Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou

Marného okénko 05.05.2020. Dnes důležitý den

AKTUALIZACE 13:54

…..05.05. je vždy důležitým dnem pro lidstvo. Tentokráte 05.05.2020, uvidíme do jakého směru se dnes události vypraví. Dle mého názoru do směru konstruktivních zpráv….

00:05

1) Itálie

Obyvatelstvo Itálie je značně podrážděné nesmyslnou CORONAVIROVOU HYSTÉRIÍ, kterou podporovala jenom vláda pod taktovkou Giuseppe Conte. Ve svých pravomocích zašel až přespříliš daleko a nyní má na krku trestní stíhání za zneužití a překročení hranice pravomoci. Rovněž tak je mu nyní předhazováno záměrné falšování výsledků zemřelých, které se vůbec nezakládaly na pravdě.

Také se zvedla naprostá vlna odporu proti povinému očkování, o které se mnluvilo. Na sociálních sítích diskutovali mezi sebou lidé, že kdyby je někdo chtěl protiprávně očkovat, rozumějte očipovat, že ho raději zatřelí. Až do těchto extempore se bavili lidé a ukázali že všeho mají dost.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Na základě pohoršení zapalovali v severní Itálii (Südtiroll) země patří původně k Rakousku,  na polích myslivci mnoho ohňů. Bylo to ze soboty na neděli. Za celou akcí stojí podle domluvy Südtiroler Schützenbund. (Myslivecký svaz Jižního Tyrolska).

Policie se snažila pochodně na poli hasit. Pochodně uhasí, ale touhu po svobodě rozhodně těmito kroky uhasit nemůže…..

Jižní Tyroláci senenechaají zastrašovat a dali jasně najevo, že se chtějí odpoutat od Říma.

Na polích bylo mnoho takových hořících obrazů

Článek si můžete přečíst ZDE

Dále mám zprávu (zatím nepotvrzenou, neposlal mně zatím odkaz) od mého známého člověka z Říma, že jeden vysoce postavený právník a daňový odborník finančního úřadu v Římě se vyjádřil na svých stránkách následovně. ÚDAJNĚ  má zítra 05.05. 2020 zaniknout EVROPSKÝ CIRKUS JMÉNEM EU, a také mají přijít v ten den, čili dnes kroky k eliminaci eura a opět mají být zavedené národní měny. Prosím berte tento rozhovor, který jsem s ním měl zatím jako za nezávzný, sice mně to řekl, ale link jsem doposud neobdržel. Musí ho dle jeho slov také najít, protože za celý den pročetl mnoho zpráv. Berte zatím s rezervou, ale je jasné, když to nebude dnes, tak za týden či pár dní později určitě.

Sice jsem si myslel, že prvně musí zaniknout dolar, což byla priorita. Možná se nějaké výhybky opět na planetě Zemi změnily…..

 

 

[wp_ad_camp_2]

 

2) Německo

Dnes jsem dostal další zprávy od známých, kteří pracují v Německu, ale bydlí ve Švýcarsku:

Schweiz ist zu, statt Grenzwache steht jetzt auch CH Militär mit SCHAEF Logo an der Uniform

Švýcarsko je uzavřené, místo hraniční stráže (policie a celníci) stojí na hranici CH vojáci se znakem SHAEF na uniformě.

Daší zpráva je z německého Bildu, který koupil přítel Donalda Trumpa. Bude týden pravdy. Je tam krátce zmíněno že ministr Zdravotnictví Jens Spahn dnes shodil ze stolu celou povinnou očkovací “seánci” podporovanou zločinci typu SOROS, BILL GATES a dalších. Je jasné, že k této akci tedy nedojde.

Otázka ale je, kdy dostanou “noty” naše ministerstva a přestanou děsivými zprávami strašit obyvatele. Zažaloval bych je nejraději za šíření poplašných zpráv. Zpomínají na základní lidská práva, která jsou naprosto neoddiskutovatelná.

Dle telefonátu známých v Německu, které jsem nechal zavolat na úřady vystavující občanské průkazy a pasy, tak jim bylo sděleno, že další 2-3 týdny není možné dostat doklady.

 

[wp_ad_camp_2]

 

3) Československo

Zpráva o podvodu s falšováním nemocných v Itálii se šíří jako Tsunami po celém světě. Na tadescu jsme se Vás o této pravdě a pro uklidněnění snažili datovat ihned od začátku. Prezident Trump a Prezident Putin využili pokusu o zotročení veškerého lidstva právě k osvobození lidstva. Nyní zprávy začínají přebírat KONEČNĚ i jiná média. Nebude dlouho trvat a totalitní MSM je také budou muste přebírat a rychle převlékat kabáty. To jim ale nepomůže…..

 

4) Už to prasklo: “Koronavirus je podvod! Zneužíváte smrti k zavedení diktatury! Lžete! Falšujete statistiky. Tady je důkaz!” VIDEO. 25 tisíc mrtvých? Ne – jen 925! Italský poslanec odpálil bombu. Čtěte: Proč to všechno

Italské ministerstvo zdravotnictví zveřejnilo šokující statistiku zemřelých v souvislosti s epidemií COVID-19, založené na výsledcích pitev. 25 tisíc Italů, kteří údajně zemřeli na koronavirus, ve skutečnosti zemřeli na jiné smrtelné nemoci. Na vrub “epidemii” lze přičíst 925 lidí – a ani to není jisté.

Italský poslanec Vittorio Sgarbi (Forza Italia) razantně zpochybnil pravdivost oficiálně (vládou) uváděného počtu obětí na koronavirus a obvinil vlády ze lži.

“Nemluvme o 25 tisících mrtvých. Není to prvada! Neužívejte smrti k retórice terorismu. Data z Italského instututu veřejného zdraví říkají, že 96,3 % lidí zepřelo na jiné patologie. To jsou přesná čísla! Musíme se spojit proti diktatuře. Musíme se spojit ve jménu pravdy. Lhali nám, že tento virus je něco víc než chřipka.

 

[wp_ad_camp_2]

 

 

“Sjednoťme se v boji proti poktytectví, podvodu a falešným údajům, kterými terorizujete italské občany. Těch 25 tisíc lidí zemřelo na rakovinu, na srdeční zástavu a na jiné patologie. Neponižujme tuto zemi! Těch 25 tisíc lidí nezemřelo na koronavirus. To není pravda. Je to způsob, jak terorizovat Itálii a zavést diktaturu bez souhlasu, uvedl poslanec Sgarbi ve svém emotivním projevu.

Falešné statistiky

Ze statistiky ministerstva zdravotnictví (Institut národního zdraví) vyplývá, že v celé Itálii, na základě informací z patologických nálezů a pitevních zpráv, zemřelo na Covid-19 jen 925 lidí.

Zbytek z onoho obrovského oficiálního čísla 25 000 obětí zemřel z jiných důvodů, jako jsou infarkty, mrtvice, záněty střev, leukémie a další nemoci, které nemají naprosto žádnou souvislost s koronavirem.

Statistika tak potvrdila spekulaci, že italské nemocnice veškeré své zemřelé pacienty nálepkují jako zemřelé na Covid-19, protože na každého zemřelého pacienta na Covid-19 získávají od italské vlády dotace z krizového fondu a další příspěvky.

Výsledky pitev hovoří jasně

Pokud patologie určí, že smrt byla způsobena rakovinou, anebo mozkovou mrtvicí, potom to nelze zpochybnit a říct, že to byl Covid-19, který způsobil smrt.

Institut národního zdraví, čerpá data z pitevních nálezů nemocnic, nikoliv z databáze státu o počtu nakažených koronavirem.

Tímto obrovským odhalením se opět prokazuje, proč jsou všechny nemocnice v Evropě prázdné, tančí v nich doktoři a sestry, ač by měly být čekárny a chodby zavaleny ležícími a umírajícími obětmi koronaviru, jak jsme viděli na děsivých videích z Číny v lednu a v únoru tohoto roku.

[wp_ad_camp_2]

 

Proč to dělají?

Důvodem je to, že byla virová nákaza zneužita jen jako politický nástroj k posílení stability chřadnoucích vlád a garnitur v Evropě.

Německá kancléřka Merkelová, která byla před pandemií na odpis, je nyní v Německu nejpopulárnějším politikem, když jí popularita stoupla o 11 procentních bodů na 64 procent. Totéž platí o italském premiérovi Contim, či francouzskému prezidentovi Macronovi. Ti všichni a mnoho dalších, mířili na smetiště dějin – a najednou je všechno jinak.

Zdroj

 

5) MOBILIZACE AMERICKÝCH ZÁLOŽNÍKŮ, ZATÝKÁNÍ KABALY A TRUMP NA STRANĚ OZBROJENÝCH MILIC PATRIOTŮ

Trump nechal zmrazit veškeré účty a zkonfiskovat majetek Billa Gatese a jeho manželky Melindy. B. Gates byl sice zatčen, ale na velkou kauci byl ponechán v domácím vězení. Je odpečetěna žaloba, která nyní bude provedena. Dnes už víme, že nebude mít možnost pobytu doma, ale bude odvezen do věznice. Nebude mít možnost se moc obhajovat, protože jeho zločiny jsou veřejně známy, a bude to podobné jako s Epsteinem. Ale jen s tím rozdílem, že tentokráte si nikdo z Izraele pro něj přiletět moci nebude. Zde Vám mohu přinést vynikající zprávu. B. Gatesovi zabavili veškeré dokumenty a všechny chemické a biologické hmoty a látky, stejně tak již vyrobené vakcíny na očkování proti Koronaviru, a nejen proti němu. Všechno !!!!! !!!!! Američané oslavují, protože vědí, že tento tah byl konečným pro koronavirus. ŠACH MAT, řekl by šachysta.

Zdroj

5-5) Přestože praskl velký podvod s CORONAVIREM, v anglické nemocnici se zabíjí lidé.

Podívejte se na video, kde Vám je jedním insiderem z nemocnice přes kamaráda potvrzeno (no má tam dost sprostých výrazů), že lidi ZABÍJÍ OČKOVÁNÍM, aby dosáhli předpovězeného vrcholu epidemie. Jestli je to pravda, tak jsou to masoví vrahové pod taktovkou BIG FARMY…..

VIDEO

 

 

[wp_ad_camp_2]

 

 

7) Důležitý dokument ohledně BILLA GATESE. Přečtěte si prosím sami.

A potom, že si BILL GATES pořizuje vilu za miliardu. Ano, je to sen našich pisálků a totalitních MSM. Moc děkujeme našemu čtenáři mário za objevení tohoto dokumentu.

http://nationalgreatregistry.generalpostoffice.international/images/c/c6/20200413-GOV-ARREST_WARRANT-Gates-.pdf

12:54

8) Vojska SHAEF se zaměřili na podzemní města a laboratoře pod Československem

Stačí se podívat na mapu zemětřesení v podzemí a je Vám zřejmé, že ve dvou kilometrech pod zemí se uklízí. Přirozené otřesy mohou být až od 20-30 km v podloží…..

Čistka tedy probíhá důkladně a vymetou kompletně všechno. Prezident Trump,  Prezident Putin zaslouží skutečně velké poděkování za celosvětovou akci za čistky SATANISTŮ A KABALY…..

http://macek.ig.cas.cz:8000/index

13:54

9) Z několika telefonátů a mejlíků můžeme potvrdit.

Včera jsem rozeslal známým do Německa a Rakouska dotazy na občanské průkazy a pasy. Někteří byli tak laskavi, že šli osobně, něktří to udělali telefonicky. Chtěli údajně zažádat o PERZONALAUSWEIS A PASS. Telefonicky jim bylo sděleno, že si sice mohou zažádat o termín, ale před 01.06.2020 se žádné průkazy vystavovat nemohou. Výmluva byla, rozumějte lhali jim vědomě do telefonu či do očí, že dochází k masivnímu přeprogramování systému, a proto se do konce měsíce nic dít nebude.

Z Rakouska jsem dostal odpověď podobnou, že sice termín mohou dostat, ale až v červnu se bude moci něco vyřizovat, že celý systém se přeprogramovává a není dříve možné cokoliv obdržet. Každému musí být jasné, že po Jaltě dostanou úřady noty. Jaké budou názvy pasů a podobně.

Bylo by dobré, kdybyste se i vy v Československu zeptali jak se věci mají a jestli Vám vystaví občanku či pas. Tohle by mně zajímalo…..

Děkuji za případné zprávy od Vás….

Pokračování

 

tm komentuje

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
291 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře