Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra
    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

Související zprávy

  • Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI
    Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI

    Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI

  • Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí
    Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí

    Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí

  • Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu
    Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu

    Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu

  • Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou
    Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou

    Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou

Marného okénko 14.05.2Q2Q. Po Evropě v podzemí zuří válka, ale jinak se nic neděje

AKTUALIZACE 13:54

…..děkujeme všem čtenářům, kteří nám zaslali mejlíkem zprávy a nějaké informace. Hromadně všem děkujeme, nemohu z časových důvodů skoro na žádné mejlíky odpovídat. Proto hromadné poděkování. Tak jsem se z jednoho mejlíku dozvěděl, že se vůbec nic neděje. Úsměvné. Připadá mi, že někteří lidé v zájmu vlastní bezpečnosti se chovají jako ty tři opice. Nevidím, neslyším a nemluvím….

00:05

A hlavně nemyslím…..

1) Zajímavá data od jednoho pohotového a bystrého čtenáře. Symbolika?

Před několika dny jste zasílali data o skenování celé České republiky. Mnozí se v komentářích podivovali, jak může letadlo přelétávat na atomovou elektrárnou Dukovany. Je to totiž přísně zakázaná zóna neboli Restrickted Area, pro jakýkoliv letový provoz. Přesto se vesele skenovalo a pochybuji, že někdo přelety povoloval. Ano, jak někteří tvrdili, bylo krásné počasí tak dělali fotolety. Úsměvné.

Dnes mně došel ale mejlík, který mně dosti zarazil. Je z obyčejného radaru na počasí a najednou se tam objevil, jak sami můžete vidět, kříž. Nebylo by to nic divného, kdyby to nebylo přímo na dukovanech nad atomovkou. Copak nám páni “instalatéři” obrázků tím asi chtěli v minulosti naznačit či říci. Snímek je sice z minulého roku ale????? Dávám komentář od čtenáře, který zaslal nejen obrázky do redakce.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Vážení,
zasílám Vám přílohou ofocenou obrazovku mapy.in-pocasi.cz ze dne 27.7.2019 – čas 15:11 . Na krátký okamžik (ohaduji 1 až 2minuty) se objevil obraz kříže s umístěním v oblasti Dukovany – zde je jaderná elektrárna………ten čas trochu proběhl – chvíli jsem na to nevěřícně hleděl a pak než jsem pořídil foto.
.
Také níže patrné body nejsou nezajímavé – jsou zde vodní zdroje.
Když tak čtu na Vašich stránkách o používané symbolice a ovládání počasí, myslím si, že kříž na obrázku někam sem zapadá.
.
Posouzení nechávám na Vás.
.

Třeba obrázek nic neznamená v souvislosti s dnešní dobou, ale normální to není…..

 

[wp_ad_camp_2]

 

2) Čistky probíhají i v Rusku

Jak se můžete z níže umístěného videa přesvědčit, čistky podzemí jsou úspěšné i v Rusku a právě předevčírem Prezident Putin sdělil ukončení operace. Tunely a podzemní města si vyčistili sami.

VIDEO ZDE

 

Máme také zprávy ze Sri Lanky, kde bylo zachráněno několik tisíc dětí, které měli sloužit na použití na orgány pro USA. Tunely a laboratořeči podzemní města či pěstírny zde byly zničeny…..

3) Dnešní zpráva převzata z deníku Al Ahram

Dostali jsme mejlíkem níže uvedený článek. Proto asi tolik jednotek nejen amerických a také ruských je připraveno v Německu. Dostal jsem zprávy od známých že nyní vidí často už i za dne americké Military Police.

tm poznamenává a komentuje – není vyloučeno že zpráva je staršího data, ale na účinnosti a nebezpečnosti je neustále aktuální. Možná více aktuálnější než kdykoliv dříve. Psali jsme o tom v minulosti, za jakým účelem jsou vycvičení pigmentovaní vojáci přiváženi do Německa.

Dnešní zpráva převzata z deníku Al Ahram mluví za všechno. Turecký novinář Mehmet Akhul přinesl autentické svědectví o plánech a jejich realizaci přímo z centra bojů takzvaného Islámského státu z oblasti střední Sýrie. Rok a půl tam působil pod jménem Mohamed Akhe jako bojovník tzv.Islámského státu (kalifátu).

Sám označuje tzv. Islámský stát (ISIS) jako podvod, řízený zahraniční tajnou službou. Ve vedení ISIS jsou lidé trénováni v zahraničí a někteří dokonce i takoví, co byli už zatčeni americkými vojáky v Iráku a později propuštěni. Jejich skutečná identita je poměrně málo známá a těžko zjistitelná.

Uprchlická krize je podle Akhula organizovanou, připravovanou ISIS na převezení armád ISIS do Evropy. Všechny akce s dětmi a ženami jsou pouze zastírací manévr, který má uklidnit veřejné mínění v Evropě a zvednout vlnu solidarity. Cílem mají být samozřejmě nejvyspělejší ekonomiky EU.

Bojovníci ISIS mezi sebou komunikují prostřednictvím mobilních GSM telefonů v síti Spojených Arabských Emirátů Etisalat, které mají zaplacené přímo z ISIS. Tím je také vyřešena záhada, jak mohli takzvaní chudí uprchlíci komunikovat mezi sebou z moderních smartphonů celé týdny v roamingovém režimu, přičemž neměli peníze údajně na nic, navíc mají být až z 80% pologramotní.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Příkazy a velení jde přes velitele skupin, které tvoří převážně obyvatelé Sýrie a Iráku a jedna skupina je vedena třemi muži za předpokladu, že jsou na jednom místě. Proto se takzvaní uprchlíci domáhali sami rozhodovat, kde budou umístěni. Jejich taktika má začít tak zvanou guerillovou válkou, což je v podstatě partyzánský způsob boje a to bráněním veřejného pořádku, infiltrací domácího obyvatelstva a kontaktem s již žijícími skupinami v EU.

Toto je důkaz, že celý systém v EU reprezentován vlastizrádci,jako je především Merkelová, Hollande, Junckers, Faymann a ostatní totálně zradili Evropu a nechali ji nepřipravenou na totální válku, vedenou z vnitřku. Akhul podrobně popsal organizační strukturu bojovníků tzv. Islámského státu (kalifátu) (ISIS) v Evropě.

Tak zvaní uprchlíci z válečných oblastí jsou ve skutečnosti bojovníci ISIS, maskovaní rodinami a dětmi, kteří navazují kontakty s již existujícími strukturami, které v Evropě již působí. “Válka v Evropě se začala” prohlásil operační důstojník policejního velitelství v jižním Hesensku po rozsáhlé akci odhalující rozsáhlou síť muslimských vojenských struktur v Německu.

“Toto je výsledek ranní mimořádné porady ředitelství tří sousedních spolkových zemí”, dodal. Jeho britští kolegové podnikli po Akhulovom svědectví operativní zásah, odhalující síť muslimských partyzánů v oblasti Midlands.

Připravovali teroristické útoky a sabotážní akce po celé zemi, což má být začátek přenesení bojů z Blízkého východu do Evropy. Jak Akhul uvádí ve svém příspěvku v Al Ahram z dnešního rána, tzv. uprchlíci komunikují většinou přes dubajského operátora firmy Etisalat, která do dnešního oběda zablokovala několik desítek tisíc účtů, které komunikovaly neustále jen a výhradně přes roamingové partnery v Evropě.

Kontrola a odposlouchávání telefonátů začalo policejními orgány v německé spolkové zemi Hesensko, kde je nejvíce teroristických buněk, i ve Velké Británii. Podle svědectví Akhula je v Evropě odhadem více než 450 tisíc bojovníků ISIS, z nichž je přibližně 80% aktivních. Ostatní se skrývají nebo jsou mimo kontrolu velitelů ISIS.

“Maďarská armáda je vestavu pohotovosti a připravena na násilný zásah v případě narušení hranic”, prohlásil premiér Orbán. Mehmet Akhul je momentálně na policejním ředitelství v Ammánu a podle mluvčího policejního ředitelství se stále neví, kdy a za jakých okolností bude propuštěn. Informace čerpáme ze zdrojů ammánské pobočky Al Jazeera i od spolupracovníků v Káhiře a Ammánu.

 

[wp_ad_camp_2]

 

4) Další zprávy ohledně podzemních tunelů

Dle dalších zpráv z našich švýcarských zdrojů se k nám dostala zpráva, že na PEDOOSTROV Jeffryho Epsteina vedl také podzemní tunel. Na ostrově bylo nalezeno mnoho dětských už vyskeletovaných těl a další ohavnosti. Nebudu rozepisovat. Tunely i zde jsou zničeny a zaplaveny vodou.

tm komentuje: Uvidíme, jestli Jeffry Epstein bude použit k výpovědi na usvědčení zločincům…..

5) Německá televize NTV

Změny se dějí i v německé televizi NTV, kdy pomalu začíná informovat o pedofilii mocných a záchraně dětí z podzemních tunelů. Otočili také na podpadku, i když zatím jen sem tam, ale nastal důležitý obrat, protože poukazují na skutečnost, že Clintonová je ZLO  a Prezident Trump je zachránce, hrdina.

Změny probíhají pomalu, možná proto, aby se probouzející ovečky nazačaly hroutit. Ano, svět už je dnes naprosto jiný (aspoň pro čtenáře tadesca, které se snažíme datovat o skutečnostech), než býval ještě před nějakým tím měsícem…..

Originál můžete najít ZDE

5-5) Bílý Dům startuje velkou akci

Jestliže Vám byl neprávem odstraněn nebo zablokován jakýkoliv účet následujících stránek: FACEBOOK, YOUTUBE, INSTAGRAM, TWITTER, z důvodu politické nekorektnosti, máte okamžitě kontaktovat prezidenta Trumpa přes twitter. Včera vyšla tato zpráva…..

 

[wp_ad_camp_2]

 

7) Přišlo do mejlíku o policejním zásahu

Víte někdo něco o možném zásahu policie, jak to poslala přímo čtenářka tadesca?????

tome, nemáte od čtenářů nějaké zprávy o policejním zátahu u Uherského Hradiště? Vlaky do Brna měly až 70 min zpoždění prý kvůli policejní akci, ale v médiích o tom nic není.

 

pokračování…..

tm komentuje

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
228 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře