Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra
    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

Související zprávy

  • Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI
    Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI

    Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI

  • Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí
    Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí

    Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí

  • Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu
    Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu

    Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu

  • Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou
    Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou

    Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou

Marného okénko 19.05.2Q2Q. Ještě jsem v zahraničí, proto jenom krátce

AKTUALIZACE 21:54

…..nepočítal jsem s déle trvající cestou a setrváním v Německu o dva dny déle, a proto jenom krátké, ale výstižné okénko….

00:05

Milí čtenáři tadesca, zdržel jsem se o něco déle v Německu, než jsem měl naplánováno a problém je ten, že nemám sebou svůj počítač. Nevzal jsem si ho, protože jsem věděl, že na něho nebudu mít čas. Proto jsem zde z jiného počítače jen krátce. Zpět budu ve středu a budu opět datovat o situaci, která se ve světě udála.

 

[wp_ad_camp_2]

 

1) Německo – Nizozemí

Podle zpráv, které mně byly zde v Německu od určitého člověka sděleny, bylo zachráněno z podzemních tunelů několik tisíc dětí v Den Haagu a také z některých tunelů a laboratoří v Německu. Nacházely se mezi němi i hybridní bytosti z pokusných laboratoří, něco jako skřeti a jiné. Pravděpodobně nyní začne na místech, odkud je odvezli další demolice podzemí. Prosím, sledujte mapu zemětřesení. Nizozemí a Německo.

2) Roušky a zdraví

Hovořil jsem zde s jednou paní, která má manžela lékaře. Její manžel také nevěří vůbec na blamáže okolo nesmyslného Coronaviru, ale to bylo nepodstatné. Daleko závažnější bylo sdělení od jejího manžela ohledně toho, co se v současné době odehrává. O tom, že nemocnice jsou prázdné, nemá cenu ani hovořit, ale sdělení, že poslední teplé dny začínají sanitky do nemocnic dovážet hlavně lidi vyššího věku, kteři v horkých dnech či teplejších dnech dýchají horký vzduch zpětně i s CO2. Dostávají hlavně mozkové mrtvice a také infarkty. Tak obrovský nárust zmíněného onemocnění na příjmu v nemocnici prý ještě nikdy nezaznamenali. Když jsem otevřel dnes svůj soukromý mejlík, podobná zpráva tam byla od jedné známé z Prahy, která potvrdila to stejné s tím, že lékaři ani záchranáři o tom nesmějí datovat lidi…..

Proto to děláme zde na tadescu. Prosím zvažte jestli musíte někam odejít. Když ano, rozhodně dýchejte nosem a to bez roušky. Horký vzduch je řídší a je tam daleko méně molekul kyslíku naž ve studeném. K tomu ještě vydýchané zplodiny a výsledek je popsaný výše. Chraňte své zdraví a nedávejte si roušku přes nos, mějte ji jenom přes ústa abyste se neudusili, je to naprosto nezodpovědný zločin české vlády na všech lidech, kterým tímto způsobem poškodí. Vláda snad ani nezná fyziku, proudění vzduchu  a neví jaké nesmysly v podstatě nařizuje. To je skutečně na trestní oznámení na osoby, které vše nařizují bez jakýchkoliv vědomostí. Jednejte zodpovědně vůči svému zdraví….

 

[wp_ad_camp_2]

 

Lidé, kteří v minulosti měli mozkovou příhodu či infarkt, by vůbec neměli roušky nosit. To stejné platí o astmaticích. Dbejte na své zdraví a poslouchejte signály těla…..

3) Itálie

Setkal jsem se pod Mnichovem se známým diplomatem z Říma. Ve zkratce mě datoval o některých záležitostech, které se lidé z novin v Itálii nedozví. Sdělil mně, že rodičky, které už tři měsíce nejdou do nemocnice, musely odrodit doma, protože měly strach jít z důvodu koronaviru do nemocnice. Porodily doma ve vaně a bez problému. Je neuvěřitelné, že nebylo údajně nahlášeno ani jedno úmrtí novorozence. Copak se asi stalo????? A potom, že porody doma jsou nebezpečné. Úsměvné. Rodičky si vše nastudovaly na internetu.

Pravděpodobně je Vám jasné, co se také nesmyslnou Corona krizí, která v podstatě neexistuje, dostalo na povrch hladiny. I zde dělají na matky podvody a násilí, že musí rodit v nemocnici. MUDrové by jinak přišli o prachy…..

Rovněž tak mi stačil sdělit mnoho zpráv, ale ne všechny se dají publikovat. Hlavně o Vatikánu, vládě a podvodech, ze kterých se v brzké budoucnosti budou politici muset před vojenským tribunálem zodpovídat. Mohu sdělit, že v nejbližších dnes se očekává velký obrat. Necháme se překvapit…..

 

[wp_ad_camp_2]

 

4) Chorvatsko

Máme zprávu o zapnutí 5G systému v Kroatien. Po zapnutí padali mrtví ptáci k zemi. Asi výkony vysílačů byli příliš silně nastaveny. A co bude s lidmi????? Co bude dál????

5) Než se zítra vrátím, pár důležitých zpráv pro čtenáře tadesca

Dle Prezidenta Trumpa způsobil zločinec OBAMA 134 válek, vedl také stínové války a díky němu každých 12 minut vybuchla jedna bomba.

Nevím, jestli za tímto účelem, ale dnes podepsal Trump důležitý příkaz, který má následující vzkaz. Trump přikázal Guantanamu (GITMO), že bude přijímat vysoké “osobnosti” – rozumějte zvířata z politiky.

Bylo by také dobré, kdyby lidstvo konečně pochopilo, že demokracie je od DÉMONŮ. Stejně jako slova ÁMEN, AMON, MAMON.

[wp_ad_camp_2]

 

A nyní něco z České republiky

Dostala se ke mně zpráva, že dnes po půlnoci překročila česko-bavorské hranice vojenská policie SHAEF a zatkla v česku několik osob. Nevíme přesně o koho se jedná. Jestli někdo něco v Česku pozoroval (jih Čech) prosím napište. Mělo to být zhruba 10 až 15 km od bavorské hranice. Že by si někoho vyzvedli na žádost z východu?????

Lidé (úředníci) zapomínají, že dnes všichni jednají sami za sebe a nemají za sebou žádnou státní oporu. Jsou naprosto zodpovědni za veškeré své činy.

Viz např. Motu Proprio ze dne 11.07.2013, který jasně stanovuje, že od 1.9.2013 jsou všechny osoby jednající jménem státu / republiky zcela osobně odpovědné za svoji činnost, včetně povinnosti uhradit škody, které vzniknou při výkonu jejich funkce. Na základě znění tohoto listu byla zrušena veškerá jejich imunita. Toto se vztahuje mimo jiné i na soudce všech soudů.

No tak alespoň pár řádků, a zítra toho odpoledne sepíši více. Hned jak přijedu domů…..

 

tm komentuje

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
305 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře