Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena
    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

  • Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí
    Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí

    Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí

  • Magnetické pole Země se před 42 000 lety oslabilo. Následky byly dramatické
    Magnetické pole Země se před 42 000 lety oslabilo. Následky byly dramatické

    Magnetické pole Země se před 42 000 lety oslabilo. Následky byly dramatické

  • Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí
    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

Související zprávy

  • Armáda utratí půl miliardy dolarů za výcvik vojáků pro boj v podzemí
    Armáda utratí půl miliardy dolarů za výcvik vojáků pro boj v podzemí

    Armáda utratí půl miliardy dolarů za výcvik vojáků pro boj v podzemí

  • Co se chystá v příštích dnech? Předpověď Charlieho Warda
    Co se chystá v příštích dnech? Předpověď Charlieho Warda

    Co se chystá v příštích dnech? Předpověď Charlieho Warda

  • Trestní oznámení k SHAEF. Podvod jménem STÁT
    Trestní oznámení k SHAEF. Podvod jménem STÁT

    Trestní oznámení k SHAEF. Podvod jménem STÁT

  • Zatímco se USA zajímaly o barevné revoluce a zavádění “demokracie”, Rusko nelenilo a zajímalo se o zbraně skalárních technologií
    Zatímco se USA zajímaly o barevné revoluce a zavádění “demokracie”, Rusko nelenilo a zajímalo se o zbraně skalárních technologií

    Zatímco se USA zajímaly o barevné revoluce a zavádění “demokracie”, Rusko nelenilo a zajímalo se o zbraně skalárních technologií

Prezident Trump a Qanon: Obnova Republiky Spojených států amerických

Satanské řízení Deep State je výsledkem velmi dobře organizovaného dlouhodobého spiknutí za účelem zřídit Nový světový řád (New World Order), založený na luciferské vzpouře proti Bohu a přírodě. Označováni jsou jako globální elita nebo Deep State junta (Cabal), která nás vidí jako své otroky a majetek, s nímž může nakládat po libosti. Jsou to faraónští Templar Bankers of Switzerland s přisluhovači pátého sloupu zednářů a jezuitů. Ve světě tvoří vládnoucí oligarchii. Vládnoucí Faraóni pocházejí z tajného luciferského náboženství, jež přišlo z Babylónu a Egypta.

Ilumináti dnešních dnů jsou známi jako sadistický satanský Luciferův kult, vedený nejbohatšími a nejmocnějšími lidmi na světě. Tento řád je plný homosexuálů a pedofilů. Ilumináti spolupracují s Vatikánem, CIA, Mossadem, Zednáři, jezuity a tajnými společnostmi, jako Skull & Bones atd.

[wp_ad_camp_2]

 

Ředitel National Intelligence, Rick Grennel, zveřejnil se svolením prezidenta jména klíčových loutkářů: kupříkladu evropské královské rody, Merkel, Macron, Sarkozy, Rutte, Juncker, Verhofstadt, Sanchez, Rajoy, Blair, May, George Soros, Obama, Clintons, Bushes.

Deep State zahrnuje nejvyšší úroveň zaměstnanců tuctu mocných agentur, jako jsou CIA, FBI, NSA, IMF, CFR, BB, BIS, WHO, IMF, WB, top generály, admirály a ostatní armádní činitele, dlouholeté kongresmany, senátory, členy parlamentu, lordy, ředitele důležitých dozorčích agentur, šéfy většiny velkých nadnárodních společností, kde Deep State vlastní majoritu akcií. Představenstva plus špičkoví žurnalisté téměř všech hlavních médií, jež jsou členy vlivných rad a tajných společností, formují falešnou tvář našeho světa.

Historii tohoto spiknutí tvoří pečlivě naplánovaný „projekt“ nabývání půdy, bohatství a zdrojů malým počtem privilegovaných jedinců, usilujících o nadvládu nad světem, včetně krádeže naší svobody koronavirovou karanténou. Tím, že své manipulace skrývali za jiné osoby, jejich plán na úplné převzetí planety byl až donedávna vysoce úspěšný. Po celé věky pomocí uplácení vodili lidi jako loutky na provázku a tak se stávali bohatými vládci a šedými eminencemi.

Kvůli ovládnutí světa obchodovali s drogami, zbraněmi, pornografií a prostitucí. Už byli označeni za skrytou moc za politickými vraždami, jako vražda J.F. Kennedyho v roce 1963, a terorismem, včetně útoku pod falešnou vlajkou 11. 9. 2001 a zkázu letu MH17.

[wp_ad_camp_2]

 

„Q“: V roce 2012, po druhém zvolení Barracka Hussaina Obamy, vytvořili tři vlastenci tajnou skupinu složenou z desítky inteligentních a mocných miliardářů. Obávali se o převzetí Ameriky i zbytku světa cizími režimy za pomoci fašistických sil a vytvořili tajnou alianci, věrnou americké vlajce a ústavě. Vzhledem k tomu, že se osobně znali se členy Deep State, měli z první ruky povědomost o jejich plánech.

Trump byl informován o desítce cílů plánu obnovit velikost Ameriky. Osm z nich propagoval ve své předvolební kampani. Mezi jiným jsou to cíle: „vysušení bažiny“, obnova ústavního pořádku, zabezpečení hranic, deregulace, vymanění se z globalizmu, „America first“, ukončení činnosti FEDu a návrat poctivých, zlatem podložených peněz, zrušení TTP a obchodních dohod s WTO a odstoupení od pařížské klimatické dohody.

O samotné desítce lidí Q-kruhu se Trump nedozvěděl nic, ani to, že členem Q-kruhu je zprostředkující osoba. Trumpovi bylo řečeno jen to, že s ním bude tajně spolupracovat malá tajná skupina bohatých a mocných lidí. A také, že předvolební kampaň si musí uhradit ze svých peněz.

Drobničky, jež od Q čteme, jsou vypouštěny někým, kdo je jen mluvčím Q-kruhu. Ta osoba se představuje jako „Q Anon“, což označuje „Q anonymně“, zatímco president Trump je Q+.

Každý, kdo je schopný a ochotný připojit se k této bitvě jako patriot nebo Anon podporující prezidenta Trumpa, je vítán. Do bitvy za osvobození planety od Deep State globalistů je zapojen vnitřní kruh patriotů a Q hnutí. Čím více lidí se připojí, tím dříve budeme osvobozeni.

 

Deep State junta nenávidí lidskost. Oni se lidskosti obávají, protože znají skutečné schopnosti člověka. To je důvod, proč všichni tvrdě pracují na našem zničení, kupříkladu pomocí jedovatých léků Big Pharmy, obstrukčních léčebných postupů tzv. zdravotní péče, jedovatou vodou s fluorem, pomocí průmyslově zpracovávaných potravin s množstvím toxických chemických látek, nápoji s nebezpečným cukrem a sladidly; pomocí chemtrails, jež ničí životní prostředí; pomocí vzdělávacího systému plného lží a podvodů. Oni chtějí následovníky, a nikoli vůdce. Oni nechtějí, aby lidé cokoli zpochybňovali, zatímco ve skutečnosti bychom měli zpochybnit naprosto vše!

Prezident Donald Trump čelí stínové vládě, známé jako Deep State, daleko více než kterýkoli jiný prezident v minulosti, a to včetně J.F. Kennedyho, které Deep State v roce 1963 zavraždil v texaském Dallasu při jeho turné ke znovuzvolení.

V jeho kabinetu jsou loutky s vodítky od centrálních bankéřů a jiných činovníků Deep State. Účel, proč jsou v Trumpově administrativě, je znám pouze desetičlennému Q-kruhu. Oni jsou těmi, jež dávají pokyny a pokládají za nutné, aby se zapojily konkrétní loutky.

Pro tadesco přeložil Petr | Zdroj: Operationdisclosure

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
3 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře