Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Frakce “světového řádu založeného na pravidlech” se vzdala
    Frakce “světového řádu založeného na pravidlech” se vzdala

    Frakce “světového řádu založeného na pravidlech” se vzdala

  • USA nejsou demokracií, řekl Putin
    USA nejsou demokracií, řekl Putin

    USA nejsou demokracií, řekl Putin

  • “Král Karel není mrtvý”: Britské velvyslanectví v Moskvě to zuřivě popírá
    “Král Karel není mrtvý”: Britské velvyslanectví v Moskvě to zuřivě popírá

    “Král Karel není mrtvý”: Britské velvyslanectví v Moskvě to zuřivě popírá

  • Šéf ruské rozvědky Naryškin: Francie připravuje vyslání 2000 vojáků na Ukrajinu
    Šéf ruské rozvědky Naryškin: Francie připravuje vyslání 2000 vojáků na Ukrajinu

    Šéf ruské rozvědky Naryškin: Francie připravuje vyslání 2000 vojáků na Ukrajinu

Související zprávy

  • Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI
    Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI

    Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI

  • Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí
    Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí

    Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí

  • Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu
    Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu

    Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu

  • Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou
    Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou

    Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou

Marného okénko Q8.1Q.2Q2Q. Aby mohlo být zase lépe, musí být ještě hůře

AKTUALIZACE 22:27

…..i když jsem dva dny zpět, musel jsem si “orazit” a hlavně pročíst co se ve světě vůbec odehrálo. Sice carsten avizoval že včera už budu, ale jak jste sami zjistili, nebyl jsem. Aspoň né na tadescu. Se zájmem jsem si pročítal gigantický hysterický guláš z celého světa, no však víte o čem. Poslal jsem Vám přes carstena vzkaz video. Někteří začínají chápat….

21:54

1) Aby mohlo být zase lépe, musí být ještě hůře.

Pravidelní čtenáři tadesca si na větu v nadpisu vzpomínají z konce minulého roku a z letoška někdy najaře. A stále to platí.

Znovu pro všechny a i nově příchozí musím opět zopakovat. Prosím nenechte se vyšinout z linie vyšinutými MSM a jinými ůdajně alternativními weby, kdy je všechno už v pr…. ( né, na to slovo nemyslím, ale na slovo v prčicích. aby bylo mezi námi jasno). Proč to píši? Jen tak krátce mimo téma, při rychlém průletu komenty jsem zjistil, že nám zde začíná carsten z toho dělat kabaret. Hlavně že se všichni baví…..

A nyní k tomu co mám na srdci. Zítra bude zajímavý článek, nevím kdy, s názven Dnes v noci se mi zdál sen. Bude značně důležitý. Jóóóó takové sny jsou někdy dosti výživné. Ale předesílám, prosím berte to jako sci-fi.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Dále bych veškeré čtenáře tadesca chtěl uklidnit. Bylo by dobré se řídit člověkem z videa, který zveřejnil carsten. Mimo jiné nové televize mají snímací kamery a monitorují Vás v bytě. Aniž byste o tom věděli. Psal jsem článek někdy koncem minulého roku. Či tak. Nejen obraz ale i zvuk.

Další co mně leží na srdci, je věřit plánu WWG1 WGA.  Dva muži bojují za celý svět a lidstvo. Vím o čem píši, a proto se nenechejte svést z cesty. Kýmkoliv. Rodinou která nevěří, či lidmi z diskuzí, kteří zase vše vidí skepticky nebo nějakými aerofakenews, který  neviděl pravdu z rychlíku, natoš z letadla.

Myslete konstruktivně a nad destruktivními zprávami se usmívejte. Jsou to totální blafy do budoucnosti.

Jiskřičky jsou už vidět, pokud jste je ještě neviděli. Stačí se podívat na nově vystavené rodné listy, kde se nepíše rodné číslo. Do novin začínají prosakovat data o KILLARY CLINTONOVÉ A OBAMOVI, kteří jsou obžalovaní a v pondělí mají mít soud.

Všimli jste si kolik zemětřesení bylo každý den v minulých týdnech pod Českem, Polskem, Slovenskem a Německem?????
Nespočet. Eliminují se podzemní města, laboratoře a tunely, kterých je zde nespočet. A to po celé měsíce. I Prezident trump byl překvapen jak obrovské komplexy zde vznikly. Nebylo možné vše urychlit a proto to zpoždění. Prý ementál je zcela bez děr, oproti tomu co se nacházelo pod centrem Evropy. Jako důkaz pravdy je znepřístupnění webu ohledně zemětřesení. Údajně se lidé  snaží z těchto zemětřesení dělat senzace a hlavně konspirační teorie.

Uvědomte si prosím, že velký boj nazývaný také armagedonem, nyní v horké fázi, se řítí do konce. Přijde k velkému odhalení. Velká část lidí neunese pravdu. V Německu se odehrává tvrdá fašistická diktatura pod taktovkou MADAMME H. MERKELOVÉ, to stejné v Itálii pod taktovkou DIKTÁTORA CONTE, v Česku se do role zapojil zelený mozek PRÝ MULA, na Slovensku je to POMATENÝ MAŤOVIČ (ovládaný MK-ULTRA). Všechno jsou lidé dosazeni DEEPSTATEM. Někteří poblitici zpozorněli a začínají uhýbat a kličkovat. DEEPSTATE se nechce vzdát a vše žene do extrémů. Raději zničí lidi a planetu Zemi, než aby odevzdal planetu svobodným lidem. Ale buďte klidní. Nepovede se jim předpovězené.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Ptáte se proč právě v Evropě je koncentrované dění? Díky tomu, že SVĚTOVÍ DIKTÁTOŘI z DEEPSTATU  se přesunuli do centra dění a snaží se vše v EU zničit.

Chtějí zničit ekonomiku, majetek lidí a hlavně celý potravinový řetězec se všemi následky, Také velké i malé firmy a to se jim postupně daří. Prosím o klid. Vše je připraveno k rozuzlení a bude brzy. Pokud byste nevěřili, ve včerejších novinách v Německu byl článek o MADAMME A.H MERKELOVÉ, která brala černé peníze od KILLARY CLINTONOVÉ a jiných “lidských dobročinců”. Nyní má první odhalené máslo na hlavě.

Bylo úsměvné číst článek o tom že FED nebude tisknout další peníze, a dolar končí. POZOR. To je pravda. Ale zapoměli dodat, že se jedná o nepodložený dolar zlatem. Ten podložený, s modrými pruhy, bude novou měnou pro lidstvo na US kontinentu. A tak bych mohl v mnohém pokračovat dál.

Ano aby bylo lépe, bude nyní ještě hůře. Jsou to poslední kruté kroky DEEPSTATU. A jejich poslíčci či mully musejí poskakovat jak pániček bičem mrská.

Hlavu prosím vzhůru, ano bude lépe, ale ohněm a zlem si musíme projít. Lidstvo tomu tak chtělo.

p.s. omlouvám carstena. Má nyní na tři dni práci, a proto výpadek v komentech. Má sice počítač s sebou ale nevěřím že bude mít čas.

2) Zajímavá nařízení v Německu

Nemohu si nechat ujít krátké video, na kterém se zemědělec rozčiluje že když je testován údajně pozitivně na nesmyslný covid, nesmí jít za krávami a dobytkem do stáje. Nechápe že někdo taková nesmyslná nařízení může vydat. A dokonce ho přijede i policie zkontrolovat.

Je to právě to co jsem předeslal, chtějí totálně zničit potravinové řetězce a hlavně zemědělství. Důvod? Lidstvu se nasype do koryt umělá strava z chemie. Křidýlko nebo stehýnko. A právě to jim zkrátí život a pojdou na zacpání organismu plasty. Do slova a do písmene.

Podívejte se na video ZDE, je v němčině, tak s překladačem.

 

3) Pro všechny nevěřící tomáše. OBAMAGATE je těžce na mušce a dokonce ve všech televizích v USA

A je to venku. Série obvinění se rozjela. Těmi největšími.

Horký říjen začal v zámoří a brzy se přesune do Evropy. OBAMA byl a je sociopat a sériový lhář, který měl za úkol zruinovat USA.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Těžké obvinění za vlastizradu, špionáž, údajný komplot voleb trumpa s Ruskem, ruské dezimformace, generál Flynn, Fake NEWS CNN, virus COVID ve WUHANU a další, která ho přivedou kam patří.

Zbytečné dále rozebírat. Dobré si pustit video.

 

Na video se můžete podívat zde.

 

https://www.facebook.com/nitya.d.stahl/videos/753903245190179/?t=37

https://www.facebook.com/nitya.d.stahl/videos/753903245190179/?t=37

pokračování

tm komentuje

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
127 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře