Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

  • Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise
    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

Související zprávy

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

  • Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise
    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

  • Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina
    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

Události v USA spějí k šokujícímu rozuzlení: Důkazy o kolosálním zfalšování voleb jsou na cestě k Federálnímu soudu. Z toho se už média nevylžou

Sergej Latyšev přináší aktuální informace o boji Donalda Trumpa za pravdu a demokracii a soudí, že vše míří mílovými kroky ke skandálu, po němž svět už nebude jako dřív

Většina médií – od Západu až po Rusko – šíří falešné zprávy o tom, že americký prezident Donald Trump, „který se bojí být označen za diktátora“ osnujícího „státní převrat“, přiznal svou porážku ve volbách a začal předávat prezidentskou administrativu Demokratům. Jejich vládu údajně uznala také Generální administrativní správa (GSA), která je dosud bojkotovala. Celý proces předání moci již údajně začal a Trump nebude mít jinou možnost, než se otřepat a odstoupit – všechny už stejně unavuje svými obviněními ze zfalšovaných voleb a bylo by prý načase, aby konečně zmlknul: nic tak strašného by to pro jeho osobu neznamenalo.

A mnozí věří, že přesně tak vše probíhá. Že i přes drobné volební nesrovnalosti se Demokrat Joe Biden v tichosti stane příštím prezidentem USA a jeho nejbližší soudruzi novými ministry. Zjevně zapomínají na staré a moudré rčení: „Neříkej hop, dokud jsi nepřeskočil.“ Mimochodem, toto přísloví existuje téměř ve všech jazycích.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Co se děje doopravdy?

Ve skutečnosti probíhá následující: V zájmu udržení klidu v zemi doporučil v pondělí prezident Trump ředitelce GSA Emily Murphyové, jíž pochválil za její občanskou statečnost, a také členům své administrativy dodržet tradiční „předběžný postup“ související s předáním moci. Udělal to jednak proto, aby proti sobě nepoštval své nepřátele ve státním aparátu a uchránil své příznivce před persekucemi, ale především proto, že jako nikdy předtím … věří ve své vítězství.

Co má společného povolení vládní agentuře GSA, aby zahájila předběžnou proceduru s Demokraty, s průběhem našich různých soudních žalob, které se týkají faktu, že tyto volby si budeme pamatovat jako nejzkorumpovanější v historii americké politiky? Jedeme na plný plyn,“ tweetoval Trump. Prezident uvedl, že to byl on, kdo přesvědčil Murphyovou, aby přestala bojkotovat Demokraty, protože počítá se svým vítězstvím: „Naše věc rozhodně pokračuje, budeme dál bojovat a věřím, že zvítězíme.“ Proč? Protože „nikdy neuznáme falešné hlasovací lístky ani výsledky systému Dominion.

Stručně řečeno, Trump je přesvědčen, že Nejvyšší soud bude zděšen masivními volebními podvody, jejichž důkazní materiál bude sloučen do jednoho senzačního případu, a určí skutečného vítěze, tzn. jeho (a času na to má dost). Hodně také očekává od žaloby vypracované právničkou Sidney Powellovou, která se zaměřila na odhalení podvodného systému elektronického hlasování „Dominion“ použitého při volbách téměř ve třiceti státech USA, který podle všeho ukradl miliony hlasů Trumpovi a dalším republikánským kandidátům ve prospěch Bidena a Demokratů.

Tento „divotvorný systém“ vyvinuli přátelé „filantropa“ George Sorose, aby ve volbách vítězili jeho favorité. Powellová podá svoji žalobu ještě tento týden u Federálního soudu. Ctihodná právnička, která se stala terčem bezprecedentních útoků a výhrůžek ze strany globalistů a jimi využívaných levicových extrémistů, už veřejně oznámila, že má pro svá obvinění dostatek důkazů.

Bidenovo “freudovské” přeřeknutí

Zábavné je, že obvinění Republikánů z volebních podvodů již byla potvrzena samotným „nově zvoleným“ americkým prezidentem Joe Bidenem, který při veřejném vystoupení před kamerami řekl:

Vytvořili jsme, jak jste mohli vidět, během Obamovy vlády, myslím, nejrozvětvenější a nejkomplexnější organizaci na volební podvody v historii americké politiky.VIDEO

Stařec, který je již slabé mysli a ve srovnání s nímž byl zesnulý Brežněv hotový mladík a intelektuál, se jednoduše přeřekl. Chvíli mi trvalo, než jsem uvěřil vlastním uším, a podezříval jsem překladatele z omylu, ale na nedávné tiskové konferenci v Bílém domě si i Trumpův advokát Rudy Giuliani na toto freudovské přeřeknutí s úsměvem zašprýmoval.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Velká žena

Odhalení neohrožené Powellové slibuje naprostý šok, který jedním rázem stvrdí Trumpovo vítězství, což by mohlo znamenat, že veškerá další práce na prokazování volebních machinací Demokratů nebude ani potřeba. Všechno je natolik závažné, že Powellová dokonce raději opustila Trumpův tým právníků, aby nevystavila prezidenta hrozbě atentátu, až se prokáže, co všechno se proti prezidentovi spiklo – CIA a řada západních spojenců USA, včetně jejich zpravodajských služeb, a navíc – Venezuela (jedno z prvních blahopřání k „vítězství“ přišlo Bidenovi z Caracasu).

Advokátka sdělila, že se rozhodla vytrvat až do konce a v případě nutnosti i položit svůj život za demokracii a republiku, kterou zevnitř rozvracejí levičáci a zvenčí zahraniční aktéři s pochybnou reputací, aby „obnovila vizi Ameriky jako místo svobody, života a cesty ke štěstí“. Když to řekla po té, co jí zablokovali účty na sociálních sítích, obklopena veřejně démonizovanými Trumpovými právníky, těžko dokázala zadržet slzy.

Powellová potvrdila, že není členkou právního týmu Trumpa, že „nikdy nepodepsala smlouvu o výplatě honorářů, ani neposílala faktury prezidentovi či kanceláři volební kampaně za své výdaje nebo honoráře“ a že jejím jediným záměrem „vždy bylo objasnit všechny podvody, s nimiž se mohla seznámit.

Mnou shromážděné důkazy, že tento softwarový nástroj (Dominion) byl použit k převedení milionů hlasů od prezidenta Trumpa a dalších republikánských kandidátů na Bidena a další demokratické kandidáty, jsou ohromující. Pokračujeme v přípravě žaloby a plánujeme ji podat tento týden. Bude to epické.

Opakuji, že bude podána k Federálnímu soudu, protože problém se týká celé země.

Soudní proces začne brzy

Co přesně bude uvedeno v žalobě Powellové, je dosud záhadou. Novináři poctivých amerických televizních kanálů Newsmax, NTD, OAN, EYE Opener a několika dalších zdrojů, které neřídí globalisté, jí v této věci neustále pokládali otázky, ale dostávali jen dílčí a někdy vyhýbavé odpovědi (řekneš-li příliš mnoho – zemřeš). Něco však přece zjistili. Z výsledné mozaiky lze uvést následující (pokud nemáme k dispozici vlastní žalobu, nic lepšího zjistit nelze):

Podezření na masivní volební podvody vedly k serveru španělské společnosti Scytl v německém Frankfurtu nad Mohanem, který ovládá CIA. Příslušníci evropského kontingentu Vojenské kontrarozvědky amerického ministerstva obrany – RUMO zorganizovali razii ve frankfurtské kanceláři CIA a zmocnili se serveru, v němž zůstaly stopy toho, jak hlavní americká špionážní agentura podvodně manipulovala se 78 miliony amerických hlasů odeslaných do Německa a Španělska za účelem roztřídění. Nyní je tento server v USA na bezpečném místě a je k němu přístup, díky čemuž je možné potvrdit a prokázat vznesená obvinění. V mnoha zemích se vojenské a civilní rozvědky nemají zrovna v lásce. Tak proč toho nevyužít?!

 

[wp_ad_camp_2]

 

Příznačné je, že britská zpravodajská služba (MI6) a pravděpodobně i německá tajná služba věděly o piklích CIA, ale Trumpově administrativě nic neprozradily, aby pomohly Demokratům se ho zbavit. Elektronické hlasování bylo zfalšováno po celých Spojených státech, a to jak ze zahraničí, tak z domova, a to nejen v „nerozhodných státech“. V samotných USA využívali venezuelský software speciálně vytvořený pro falšování voleb (kromě četných a masivních vložení všemožných druhů „falešných“ papírových hlasovacích lístků) vyškolení zaměstnanci společnosti Dominion, která má sídlo v Kanadě, je financovaná z Číny a má úzké vazby na vedení Demokratické strany, „Antifu“ a Sorose.

Falšování nespočívalo pouze v zasahování do volebního procesu v konkrétních volebních místnostech, ale také v automatickém odepisování 35 tisíc hlasů od každého republikánského kandidáta ve prospěch demokratického. Někomu to stačilo k „vítězství“. Ve skutečnosti prezident Trump ve volbách nezískal 73 milionů hlasů, ale 80 milionů – Demokraté mu různými způsoby ukradli 7 milionů hlasů. Republikánští poslanci kandidující do Senátu a Sněmovny reprezentantů amerického Kongresu touto loupeží utrpěli rovněž.

Jak se podvod provalil?

Celý podvodný systém mohl zůstat bez povšimnutí, nebýt rekordního počtu hlasů ve prospěch prezidenta Trumpa, což narušilo „manipulační algoritmus“ fungující při malých rozdílech hlasů a donutilo uživatele podvodného systému horečně šturmovat, dělat chyby a v důsledku toho se prozradit.

S největší pravděpodobností byly volby stejným způsobem zmanipulovány také v některých evropských zemích, v Latinské Americe a možná i v Kanadě. V USA se to během posledních asi patnácti let také dělo, ale většinou pouze lokálně – na Floridě, v Kalifornii, v primárkách Demokratické strany v roce 2016, kdy zvítězil senátor Bernie Sanders, ale prezidentskou kandidátkou se stala Hillary Clintonová. Existují důkazy, že podobným způsobem Barack Obama, který se prosadil do Bílého domu na dvě funkční období, úspěšně „přibrzdil“ v prezidentských volbách republikánského kandidáta Mitta Romneyho. Demokraté čachrovali s výsledky i v roce 2016 proti Trumpovi, ale poněkud skromněji než nyní v domnění, že to bude stačit, a tehdy Trump „zavařil algoritmy“.

Pamatujete si výše uvedená Bidenova slova o „nejrozvětvenější a nejkomplexnější organizaci volebních podvodů“? Mluvil pravdu.

Kde jsou Rusové?

Pokud se alespoň třetina toho všeho prokáže, dojde bezpochyby ke grandióznímu skandálu, který sdělovací prostředky se svými „falešnými zprávami“ nedokážou utajit. Nejvyšší soud USA buď navždy pochová svobodu a demokracii ve své zemi, pokud před tímto kolosálním podvodem zavře oči, což je nepravděpodobné, protože Trumpovi příznivci a právníci, kteří hlasují podle zákona a nikoli podle „hlasu srdce“, jsou ve většině. Nebo tentýž Nejvyšší soud přiřkne vítězství v listopadových volbách prezidentu Trumpovi a ten dosáhne znovuzvolení na druhé funkční období. Dozvíme se to již brzy.

Zajímavé také je, že tentokrát se vůbec nemluví o vměšování Ruska, které se k současné situaci v USA staví mimořádně blahosklonně. Ačkoli demokraté, tak jako vždy, když je Trump přitlačí ke zdi, určitě zase něco “ruského” vymyslí.

Zdroj: Protiproud

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
107 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře