Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Ministerstvo vnitra chystá zásadní omezení lidských práv
    Ministerstvo vnitra chystá zásadní omezení lidských práv

    Ministerstvo vnitra chystá zásadní omezení lidských práv

  • Dvě reality – energetické “infuze”
    Dvě reality – energetické “infuze”

    Dvě reality – energetické “infuze”

  • 10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr
    10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr

    10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr

  • Krádež ako spôsob politiky – Západ opakuje rovnaké postupy
    Krádež ako spôsob politiky – Západ opakuje rovnaké postupy

    Krádež ako spôsob politiky – Západ opakuje rovnaké postupy

Související zprávy

  • Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda
    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

  • Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny
    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

  • Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11
    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

  • Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat
    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

Chazarská mafie řídí psychologickou operaci “Biden” ze Švýcarska. Ukrajina nekontroluje své vlastní jednotky

Týdenní komentář Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti Bílého draka

ze dne 5.4.2Q21

Groteskní operace psychologického boje proti americkému lidu, známá jako „Bidenovo prezidentství,“ je řízena z podzemní základny ve Švýcarsku, shodují se na tom zdroje MI6, NSA, FSB, CIA a další. Základna se rozprostírá na hranicích Lichtenštejnska, Rakouska a Švýcarska, a podle zdroje CIA umožňuje vstup z kterékoli z těchto tří zemí. Navzdory apokalyptickému příběhu o „pandemické zkáze a zahraničních nepřátelích“ v korporátních médiích je však skutečností, že vládnoucí třída byla nucena ustoupit do Švýcarska, což je známkou toho, že válku o planetu prohrávají.

Dostáváme zprávu, že ve Washingtonu DC je neobydlený nejen Bílý dům, ale nejsou obsazené ani budovy Kongresu, Senátu, Nejvyššího soudu, Výboru federálních rezerv, ministerstva financí a dalších. Zpráva z NSA říká, že i další budovy státní správy jsou neobsazené. Vyzýváme naše čtenáře, kteří žijí v DC a poblíž vládních budov, aby se stali reportéry a pokusili se potvrdit, zda je to pravda. Živé přenosy kamer naznačují, že tomu tak je, ale v dnešní době digitálních triků jsou nejspolehlivějším zdrojem lidské oči.

 

[wp_ad_camp_2]

 

V každém případě skupina, která ovládá tuto Biden psy-op (psychologickou operaci), je rodina Rockefellerů a jejich švýcarští loutkovodiči, shodují se zdroje. Minulý pátek z MI6 došla následující zpráva:
“Máme potvrzení o zapojení CIA do kontrapuče, tedy akce proti uvedení Trumpa. Zdá se, že Hillary Rodham Clinton (Rockefeller) pak pořádala show vpozadí.“

NSA zase tvrdí, že současná Hillary je již šestou verzí. Všichni si pamatujeme, jak během prezidentské kampaně v roce 2016 byla Hillary nacpána do černé dodávky a zprávy ABC následně ohlásily její smrt. O několik hodin později však vypadala o 10 kilo lehčí a mnohem mladší. Obrázek níže také jasně ukazuje, že aktuální „Hillary“ je menčí než originál. ODKAZ
Ať už používají jakýkoliv avatar Hillary, dvojnici nebo klona; skupina Rockefellerů zjevně pořádá Biden horor.

Jejich plány byly nastíněny v článku z března 2020 ve vlajkovém časopise Rockefellerů Foreign Relations, který údajně napsal Joe „zelené plátno“ Biden.
To ukazuje, že skupina, která má nyní na starosti korporátní média v USA a počítače s nekrytými penězi uvnitř USA, nás plánuje vzít zpět v čase do 80. let a do studené války se snadno identifikovatelnými nepřáteli. Pojďme se postavit tváří v tvář „komoušům,“ proti nimž je snazší se shromáždit než proti beztvarým „teroristům,“ kteří neustále mění svou značku (ve smyslu obchodní značka / brand, pozn. př.).

Generální tajemník NATO Jens Stoltenberg označil tuto novou studenou válku proti Číně a Rusku za „jedinečnou příležitost.“ I když se to snažil prodat jako příležitost pro Evropu a Severní Ameriku k „otevření nové kapitoly ve vztahu,“ je zřejmé, že mluví o obrovském úplatku za fiat peníze pro vojensko-průmyslový komplex.

Ruské zdroje FSB tvrdí, že na Ukrajině probíhal velmi vážný pokus o zahájení třetí světové války. V pondělí 5. dubna nám poslali tuto zprávu:

“Před několika hodinami přiletělo vojenské dopravní letadlo C-17 (95-0107) s určitým vojenským nákladem přímo z USA (s tankováním ve španělské Seville) na letiště ve Lvově na západní Ukrajině.”
FSB uvedla, že „vojenský náklad“ bylo jaderné zařízení, které bylo určeno k použití při dalším pokusu o zahájení třetí světové války.

 

[wp_ad_camp_2]

 

FSB poznamenává: “Ukrajina nekontroluje své vlastní jednotky. Každá brigáda má dozorce od NATO. Je jim zcela jedno, jak bude Rusko jednat. Jejich úkolem je zatáhnout Rusko do války. Ukrajině bude nařízeno zahájit útok a budou se tímto rozkazem řídit.“

Rusové uvedli, že operaci má na starosti společná pracovní skupina NATO pro velmi vysokou připravenost (VJTF), která je nyní pod velením tureckého prezidenta Edogana. Prezident Ukrajiny se chystá navštívit tuto pracovní skupinu za několik dní, uvedla FSB.

Není nutné říkat, že tato skupina, která nyní podporuje novou studenou válku, bude také předvádět další „reklamní akce“ na zbraně nebo „krize“ s obvyklými podezřelými, jako jsou Severní Korea, Írán, Čína.

Tato skupina také použila svou falešnou pandemickou a vakcinační kampaň k zavedení fašistické vlády napříč velkou částí zemí skupiny G7. Jelikož jsme to dříve podrobně popsali, zmíníme zde pouze to, že falešná kampaň na pandemii je tak plná rozporů, že se stále více lidí probouzí. Zástupy informátorů a insiderů rovněž poukazují na to, že tato kampaň je válečným zločinem.

Minulý týden ruští lékaři provedli pitvu několika obětí COVID-19 a potvrdili to, co nám minulý týden řekl i japonský lékař, že skutečnou příčinou smrti bylo „silné elektromagnetické záření.“

Nyní začnou soudní bitvy proti této pandemii strachu. Minulý týden belgický soud rozhodl, že všechna COVID omezení budou zrušena do třiceti dnů, protože nemají žádný právní základ.

V Japonsku byla mezitím tokijská otrokářská guvernérka Koike Yuriko přinucena přestat předstírat, že lidé umírají na COVID, když byla žalována majiteli restaurací, kteří poskytli důkazy o tom, že její protipandemická opatření nemají žádný vědecký základ.

Skutečnost, že vrahové vylezli z úkrytu (jeden z nich, Nakai Tenzan, se mě pokusil kdysi zdrogovat, aby mě zdiskreditoval) a otevřeně se scházejí v Kjótu, je také silným signálem, že se v Tokiu plánuje nějaká událost hromadných obětí. Bylo jim slíbeno, že se hlavní město Japonska po události s Fukušimou (11.3.2011) přestěhuje do Kjóta, ale nestalo se tak. Zdá se, že očekávají, že tentokrát k tomu dojde. Je hodně pravděpodobné, že olympijské hry v Tokiu jsou připravovány jako obrovská oběť satanovi. Skutečnost, že cizincům je příjezd zakázán, je dalším znamením, že tato událost je míněna jako trest pro Japonsko.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Pamatujte, že se jedná údajně o nemoc, u níž nebylo vědecky prokázáno, že existuje v izolovaném a očištěném stavu, aby bylo možné ji opakovaně potvrdit.
Nakai mi také jednou řekl, že přijímal rozkazy „od mimozemšťanů,“ to jest od lidí skrývajících se pod švýcarskými horami. Můj vlastní názor je, že jednáme s lidmi, kteří využívají „mimozemšťany“ jako podvod.

Bez ohledu na to přemýšlejte o utlačování, kterým nás tito lidé zatěžují. Je to všechno nenávist, strach, nemoc, smrt a všechno destruktivní. Zradili živé bytosti a snaží se zničit život. Musí být vyhlazeni jako havěť, bez váhání a viny.

Lidé podnikají akce. Například minulý týden někdo téměř současně podpálil tři zednářské lóže v kanadském Vancouveru.

Další člověk naboural operaci ovládání mysli – Rockefellerův Facebook – a zveřejnil osobní údaje o 533 milionech uživatelů, včetně Marka Zuckerberga Rockefellera.

Jednotlivci také dávají o sobě slyšet, a proto byli Rockefellerovci nuceni smazat 2,5 milionu videí o „počítačovém Bidenovi“ na jejich další platformě – operaci ovládání mysli – Google / Youtube.

Všimli jsme si také, že Izrael nebyl schopen sestavit vládu, protože jejich bývalý diktátor Benjamin Netanjahu zmizel, uvedl zdroj Mossadu. Zdroje Mossadu říkají, že Netanjahu blábolil cosi o svých pánech, než byl „zmizen.“ Pravděpodobně ukázal prstem na Švýcarsko.

Je důležité si uvědomit, že skutečný nepřítel se skrývá v komplexu podzemních základen ve Švýcarsku. Při zkoumání činnosti Rockefellerů, Rothschildů, zednářů z lóže P3 a dalších, vedou stezky do Švýcarska.

Naše rada Rusům, americkým speciálním jednotkám, MI6 a dalším, byla, aby přestali bojovat s chapadly Chobotnice (mafie, Octopus) a místo toho útočili na hlavu. Nejpravděpodobnějším kandidátem na současného Pindara nebo-li vedoucího faraonské skupiny Octagon je Karl von Habsburg. Najděte ho a vezměte ho k výslechu.

Pokud Habsburg není Pindarem, může přinejmenším ukázat na toho, kdo je. Pak možná můžeme konečně skoncovat s mesiášskou, satanskou nemocí v srdci globální mocenské struktury.

Na závěr je třeba poznamenat, že pokud mají gnostičtí ilumináti pravdu a skutečným problémem je nepřátelská umělá inteligence, pak níže najdete možné schéma její „mozkové“ struktury. ODKAZ

Možná opravdu musíme dočasně vypnout internet a zjistit, co se stane. To je třeba udělat, než bude příliš pozdě a umělá inteligence získá schopnost zcela ovládnout lidskou mysl. Mohlo by to být docela osvobozující.

Přeložila tereza | Zdroj: benjaminfulford.net

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
117 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře