Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

  • Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu
    Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu

    Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu

  • JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát
    JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát

    JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát

Související zprávy

  • Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda
    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

  • Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny
    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

  • Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11
    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

  • Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat
    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

Biblické záplavy, nebo světový mír; co to bude? Ve Švýcarsku stále probíhá velký úklid

Týdenní komentář Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti Bílého draka

ze dne 2Q.9.2Q21

Erupce sopky na ostrově La Palma v Atlantiku, k níž došlo minulý týden, může vyvolat 100 metrů vysokou vlnu tsunami, která by zničila východní pobřeží USA, jižní pobřeží Evropy a velké části pobřeží Afriky a Jižní Ameriky.

K tomu dochází poté, co se přehrada Tři soutěsky v Číně dostala začátkem letošního léta pod silný tlak “povodně, která se opakuje jednou za tisíc let”. Pokud by se přehrada protrhla, bylo by postiženo až 600 milionů Číňanů a bylo by zaznamenáno nespočet úmrtí.

Není náhodou, že k těmto událostem dochází v době, kdy falešná, zločinecká administrativa “gumové masky” Joe Bidena čelí termínu plateb na konci fiskálního roku, který je stanoven na 30. září a který není schopna dodržet.

Na povrchu to vypadá jako geopolitický poker s vysokými sázkami mezi USA a Čínou, kdy jedna strana hrozí potopením druhé.

Zdá se, že tyto hrozby jsou spojeny s finanční válkou, jak je vidět na Západě široce medializovaném hrozícím krachu čínské společnosti Evergrande Group a na korporátních propagandistických zprávách o “rozpočtové slepé uličce” ve vládě USA.

Podle odhadů zdrojů CIA by kolaps skupiny Evegrande, pokud do něj zahrneme i spřízněné subjekty, ovlivnil dluh v hodnotě jednoho bilionu dolarů a mohl by mít na čínskou ekonomiku téměř stejný dopad, jaký by měla platební neschopnost Bidenova režimu na USA.

Proto měl tento zdroj původně podezření, že problémy La Palma a Tří soutěsek souvisejí s tímto konfliktem mezi USA a Čínou.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Ověření faktů z více zdrojů však odhalilo mnohem hlubší konflikt, do něhož je zapojena společnost Thule, francouzská zednářská velkolóže de L’Orient, švýcarská skupina Octagon, italští zednáři z lóže P3 a satanističtí pseudožidé, kteří tahají za loutky většiny takzvaných vůdců skupiny G7. V různé míře jsou zapojeny i strany jako čínští zednáři Lotos, zednáři skotského ritu, Rusové a další.

Překvapivým zjištěním bylo, že podle MI6 tisíce zemětřesení, po nichž následovala erupce sopky na La Palma, byly vystopovány k “soustavě HAARP” nacházející se nikoli v Číně, ale ze všech míst právě v Norsku.

To je fascinující, protože minulý týden byl v Norsku zavražděn japonský diplomat a norská policie podle zdrojů z rodiny Asijského Draka zabavila 2 miliony dolarů v hotovosti. Peníze měly být použity na financování cestovních a bezpečnostních opatření pro členy rodiny Draka, aby zpeněžili historické asijské dluhopisy. Tyto dluhopisy měly být následně použity k financování rozsáhlého projektu záchrany planety pod vedením Západu, který by zastínil čínskou iniciativu novodobé hedvábné stezky.

Soustava HAARP v Norsku, která byla označena za zdroj hrozící katastrofy na ostrově La Palma, se nachází v okolí tamní masivní podzemní základny. Tato základna se koncem roku 2009 dostala pod dočasnou kontrolu jako místo původu záhadné “norské spirály”.

Jinými slovy, zdá se, že jde o severoevropskou společnost Thule. Kontaktovali jsme zdroj ze společnosti Thule, který to spojil s událostmi na letecké základně Thule v Grónsku a “komplikovaným spojením mezi Grónskem a tím, co je pod Ženevským jezerem”.

Připomeňme, že skupina Octagon, která ovládá falešnou Bidenovu administrativu, sídlí v okolí Ženevského jezera ve Švýcarsku.

Zde je více informací z tohoto zdroje:

“Proč si myslíte, že byl ruský prezident Vladimír Putin 16. června skutečně v Ženevě? Aby se setkal s Bidenem? Ne, nebyl. Janov v Itálii označuje vstup do 275 kilometrů dlouhého podzemního tunelu, který umožňuje ponorkám připlouvajícím z vojenské základny Thule v Grónsku dostat se do celosvětového ústředí CIA pod Ženevským jezerem. To zřejmě potvrzuje souvislost tím, že Ženeva a Janov mají podobné vlajky s červenými kříži. Ve znaku Janova je římský kříž, podobný vlajce Švýcarska a shodný s logem Červeného kříže, který má shodou okolností rovněž sídlo ve švýcarské Ženevě.”

“Ve Švýcarsku probíhá úklid. Kromě zaplavení DUMBs (podzemní vojenské základny) probíhá hromadné zatýkání v ženevském globálním sídle CIA, v doupěti chazarské mafie (Octagon) a v dalších lokalitách v okolí.”

Máme částečné potvrzení z otevřených zdrojů, že to všechno nějak souvisí s USA, protože z Washingtonu DC létá obrovské množství letadel na leteckou základnu Thule v Grónsku.

Podle zdrojů CIA jsou těmito lety přepravováni vězni.

Spojme si nyní několik dalších bodů a pokusme se zjistit, o co tu vlastně jde.

Zdroje z lóže P3, MI6 a Mossadu říkají, že útočí na francouzskou větev rodiny Rothschildů ovládanou skupinou Octagon a jejich zednářské služebníky z Velkolóže Orientu (Grand Lodge de L’Orient).

To je například to, co stojí za incidentem s australskou ponorkou, na kterou se v korporátních médiích hraje.

Jako pozadí si připomeňme, že Komunistická strana Číny byla založena čínskými agenty, které vzdělali francouzští zednáři. Říkají si Velkolóže Orientu, protože se považují za tajné správce Asie.

Členem této lóže byl například generál Douglas McArthur, který nastolil poválečný režim v Japonsku.

Čínští komunisté (ČKS) souhlasili s financováním falešného Bidenova režimu, protože jim francouzští Rothschildové slíbili kontrolu nad Japonskem, Austrálií, Novým Zélandem a skupinou ASEAN, jak uvádějí zdroje z rodiny Draka.

Zde je několik podkladů poskytnutých CIA ve východní Asii:

ČKS převzala australskou vládu. Slíbili jim úplatky, aby mohli naprosto zlikvidovat britskou nadvládu na ostrově, aby jej mohla ovládnout komunistická Čína.

 

Takže zrádná australská vláda vzala miliardy dolarů výměnou za to, co dělají, a nejspíš to prosakuje i na policii a armádu v Austrálii.

 

Mluvčí čínského ministerstva zahraničí Čao Li-ťien označil tajně sjednaný pakt AUKUS (dohoda o ponorkách) za “krajně nezodpovědný” dvojí metr a vyzval členské země, aby “opustily zastaralou mentalitu nulového součtu studené války a úzkoprsé geopolitické koncepty”.

 

Státem podporovaný deník Global Times šel ještě dál a tvrdil, že Austrálie se změnila v protivníka Číny a že “australští vojáci jsou také s největší pravděpodobností první skupinou západních vojáků, kteří v Jihočínském moři zmaří své životy”.

Proč by Číňany tak rozčilovalo, že Australané kupují anglické ponorky místo francouzských? Odpověď zní: Britové, Američané a Australané zabránili francouzskému zednářskému slibu předat Austrálii Číně. Místo toho dali Austrálii pod svůj jaderný deštník.

Zajímavé je, že v boji proti francouzským zednářům Rothschildům a jejich švýcarským vládcům z Octagonu pomáhají i Rusové. Proto byly ruské jednotky vyslány do Afriky, aby odřízly francouzské Rothschildovy krádeže zdrojů tohoto kontinentu, tvrdí zdroje FSB.

Právě to se skrývá za korporátními propagandistickými zprávami odsuzujícími přítomnost ruských “žoldáků” v Mali. Nezapomeňte, že Mali je místem, kde francouzští Rothschildové kradou zlato, aby zaplatili své dluhy Asiatům.

Také jsme byli svědky toho, jak stránky Alcuin a Flutterby, napojené na britské zpravodajské služby, signalizují britské sbližování s Ruskem rozsáhlým citováním Putina o zločinné povaze chazarského mafiánského režimu na Ukrajině:

“Proč se setkávat s ukrajinským prezidentem Zelenským, když akceptoval plné vnější řízení své země? O hlavních otázkách fungování Ukrajiny se nerozhoduje v Kyjevě, ale ve Washingtonu a částečně v Berlíně a Paříži. O čem se tedy dá mluvit? Ukrajinské orgány podnikají zcela nezákonné kroky, které jsou dokonce mimo jejich kompetence. Disidenti jsou prostě zabíjeni na ulicích, a pak po takovém zločinu nikdo nehledá zločince nebo jsou lidé dokonce upalováni zaživa”.

Možná, že tento příklon k Rusku v kombinaci s odstraněním německých spících agentů z britské vlády je důvodem, proč nám MI6 minulý čtvrtek řekla:

“Jsme pod nějakým druhem komplexního kybernetického útoku. Je to tak složité, že jsme kvůli tomu ztratili celý den a museli jsme požádat spoustu lidí, aby přes noc tvrdě pracovali. Spojení bylo sabotováno ve velmi brzkých hodinách a kybernetický útok byl tak závažný, že se dostal do hledáčku národní bezpečnosti a policie.”

Nyní se podívejme na několik dalších událostí, které se dějí po celé planetě v tomto, jak se ukázalo, rušném týdnu.

Snad největší a nejvíce podceňovanou zprávou bylo, že Írán byl oficiálně pozván ke vstupu do Šanghajské organizace pro spolupráci (SCO) jako stálý člen.

To by znamenalo, že jakýkoli další izraelský útok na Írán by vedl k odvetným opatřením ze strany Ruska, Číny, Indie a Pákistánu, které jsou členy SCO. USA a NATO se nechystají rozpoutat třetí světovou válku tím, že budou bojovat proti SCO na ochranu Izraele, slibují zdroje z Pentagonu.

Proto minulý týden izraelský ministr obrany Benny Gantz přerušil dlouholetý odpor Izraele k osvěžení jaderné diplomacie s Íránem, tvrdí zdroje z Mossadu.

Tato zpráva v kombinaci s pokračujícím stahováním USA z Blízkého východu, které se projevilo například stažením americké protiraketové obrany ze Saúdské Arábie, znamená naprostou změnu v politice Blízkého východu. Izrael doufal, že se mu podaří přesvědčit Egypt, aby se postavil na jeho obranu, ale ten ho odmítl. Vypadá to, že nyní jim nezbývá nic jiného, než se se svými sousedy ucházet o trvalý mír.

Mezitím se v Severní Americe začíná probouzet stále více konzumentů oblbujících zpráv (akceptujících vakcíny). Pomohla tomu i rapperka Nicki Minaj, která desítkám milionů svých příznivců sdělila pravdu o vakcínách, když napsala komentáře jako např. tento:

“80 % umělců, které právě teď sledujete, má stejný názor na vakcíny jako já. A bojí se o tom mluvit. Pokud na mě spáchají atentát a znemožní mě, a udělají ze mě blázna nebo hlupáka, hádejte co? Nikdo jiný se už nebude ptát. Copak nechápete, co se děje?”

Také když se falešný Bidenův režim pokusil 18. září ve Washingtonu uspořádat další akci pro vlastence v zavšiveném motelu, bylo tam mnohem více policistů, reportérů a agentů tajných služeb než protestujících. Jediná osoba, kterou se jim podařilo zatknout, se ukázala být tajným agentem. ODKAZ

Znamená to, že tito zločinci ztrácejí schopnost klamat a chytat vlastence do pasti.

V Kalifornii se mezitím podle zdrojů z Pentagonu připravuje vojenská akce proti režimu guvernéra Gavina Newsoma poté, co se zjistilo, že návrh na jeho odvolání byl satanistickou psychologickou operací. To bylo prokázáno jeho 66,6% “vítězným hlasováním”.

 

Vojenský útok se podle zdrojů zaměří také na ústředí společností Facebook a Google v kalifornském Palo Altu a na dezinformační uzel CNN a AT&T v Atlantě ve státě Georgia.

Dostáváme také mnoho zpráv z Kanady, kde se mandžuský kandidát Justin Castro „Trudeau“ pokouší o komunistický totalitní převrat. Ukazuje se, že Castro zfalšoval vlastní certifikát o vakcíně (Certificate Of Vaccine ID), aby oklamal Kanaďany a vštípil jim nutnost vakcíny modifikující DNA. ODKAZ

Castro a jeho satanský režim se také podílejí na útoku na kanadské křesťany. V posledních několika měsících bylo vandalsky poničeno nebo vypáleno více než 64 kanadských kostelů na základě falešné historky o nálezu masových hrobů příslušníků prvních národů. Investigativní novináři, kteří se na místa skutečně vydali, aby to prošetřili, žádné důkazy o masových hrobech nenašli.

Kanadská armáda se musí probudit a uvědomit si, že civilní vládu ovládli zločinci uctívající Satana.

V každém případě se koncem tohoto týdne sejdou zástupci Společnosti Bílého draka a čínských zednářů Lotosu, aby se pokusili ukončit všechny tyto spory a doufejme, že dosáhnou řešení, které bude výhodné pro všechny obyvatele planety. Podrobnosti o tomto setkání bychom měli našim čtenářům poskytnout v reportu v příštm týdnu. Doufejme, že se brzy objeví rozumné vedení.

Přeložila tereza © tadesco.org  | Zdroj: benjaminfulford.net

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
34 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře