Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí
    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

Související zprávy

  • JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát
    JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát

    JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát

  • Občanská válka v texaských pohraničních městech pokračuje
    Občanská válka v texaských pohraničních městech pokračuje

    Občanská válka v texaských pohraničních městech pokračuje

  • Bílé klobouky zničily druhé letadlo YAL disponující energetickou zbraní
    Bílé klobouky zničily druhé letadlo YAL disponující energetickou zbraní

    Bílé klobouky zničily druhé letadlo YAL disponující energetickou zbraní

  • Frakce “světového řádu založeného na pravidlech” se vzdala
    Frakce “světového řádu založeného na pravidlech” se vzdala

    Frakce “světového řádu založeného na pravidlech” se vzdala

Zuckerberg v uniknutom videu varuje, že COVID vakcíny sú “experimentálne” a “neodskúšané”

 ….. ale ak poviete to isté, Facebook vás zakáže.

V uniknutom videu spoločnosti Meta Platforms generálny riaditeľ Mark Zuckerberg varuje svoje okolie pred nepreukázanými účinkami vakcín proti čínskemu koronavírusu (COVID-19). Vakcíny označil ako “experimentálnu génovu technológiu”.

Šéf technologického gigantu, vedomý si nepodložených liečebných účinkov a potenciálneho nebezpečenstva vakcín, cítil povinnosť upozorniť svojich ľudí v súvislosti s očkovaním 16. júla 2020 – päť mesiacov pred uvedením vakcín COVID-19 na trh.

“Chcem sa len uistiť a upozorniť, že vyjadrujem určitú nedôveru v súvislosti s touto vakcínou, pretože jednoducho nevieme, aké sú dlhodobé vedľajšie účinky v podstate modifikácie DNA a RNA ľudí, aby sa v DNA a RNA človeka priamo zakódovala v podstate schopnosť produkovať tieto protilátky a či to nespôsobuje ďalšie mutácie alebo iné riziká v priebehu po zaočkovaní,” povedal Zuckerberg v uniknutom videu, ktoré bolo natočené počas interného stretnutia v spoločnosti Facebook (FB).

Zakladateľ Project Veritas James O’Keefe počas zverejnenia videa minulý rok poznamenal, že Zuckerberg by bol “cenzurovaný na platforme”, ak by to, čo povedal svojim zamestnancom v júli, bolo zverejnené na Facebooku. V podstate by tým “porušil svoj vlastný kódex správania sa na platforme”, povedal O’Keefe.

“Je to ďalší prípad ‘jedno pravidlo pre teba a iné pre mňa’, ktoré elita využíva na ovládanie más,” uviedol spravodajský web News Punch.

Mediálny magnát ešte v roku 2019 pred študentmi Georgetownskej univerzity hovoril o dôležitosti ochrany slobody prejavu. Vyzdvihol svoje presvedčenie, že dať každému hlas dáva moc bezmocným a podporuje spoločnosť k tomu, aby bola časom lepšia – toto presvedčenie je podľa neho jadrom filozofie Facebooku.

Sloboda prejavu však bola v posledných rokoch na Facebooku a ďalších veľkých platformách sociálnych médií obmedzená.

Meta cenzurovala 20 miliónov príspevkov od začiatku pandémie

Minulý rok FB a Instagram (IG), ktorý tiež patrí pod platformu Meta, zakázali hlavné skupiny, účty a stránky IG za zastávanie a vyjadrovanie obáv a pochybností o nepriaznivých účinkoch vakcín.

Podľa správy Coordinated Inauthentic Behavior Report z minulého roka FB odstránil 65 vlastných a 243 IG účtov za šírenie “dezinformácií” o vakcínach COVID-19. Od začiatku pandémie odstránili viac ako 20 miliónov jednotlivých príspevkov.

V auguste minulého roka v rozhovore pre televíznu stanicu CBS moderátorka Gayle Kingová požiadala Zuckerberga, aby zverejnil informácie o tom, koľko ľudí si pozrelo a zdieľalo príspevky na FB obsahujúce dezinformácie o vakcíne COVID-19.

Priznal, že FB odstránil zo svojej webovej stránky milióny príspevkov obsahujúcich dezinformácie, ale na nátlak moderátorky neodpovedal, koľko ľudí si tieto príspevky pozrelo alebo zdieľalo.

“Myslím si, že do určitej miery existujú aj rôzne definície, rôzných ľudí na to, čo slovo dezinformácia roprezentuje. Veľa vecí, ktoré je pre nás v skutočnosti najťažšie vyriešiť, nie je to, čo by som nazval ‘dezinformáciou’, ale skôr inou kategóriou, ktorú by som nazval ‘váhavosť’,” povedal vtedy.

Jednou zo známych osobností, ktorým bol zakázaný prístup na sociálne médiá, je Robert F. Kennedy mladší, environmentálny právnik, ktorý sa stal jedným z najvplyvnejších počas prvých dní pandémie.

Kennedymu mladšiemu, ktorý sa označuje za zástancu bezpečnosti vakcín, sa nepozdávali výsledky Billa Gatesa, ktorý vnucoval vakcíny zraniteľným skupinám obyvateľstva, čo v niektorých prípadoch spôsobilo vážne zdravotné problémy. Následne “overovatelia faktov” (“fact-checkers”) spoločnosti Meta zakázala Kennedymu ml. prístup na Instagram za to, že sa vyjadril k bezpečnosti vakcín.

Pozrite si spomínané uniknuté video, na ktorom Mark Zuckerberg varoval svoje okolie pred možnou škodlivosťou vakcín COVID-19.

Zdroj: Natural News

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
5 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře