Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

  • Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu
    Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu

    Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu

  • JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát
    JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát

    JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát

Související zprávy

  • Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….
    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

  • Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21
    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

  • Vtip, co není vtipem
    Vtip, co není vtipem

    Vtip, co není vtipem

  • Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…
    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

Černá magie, nebo konstruktivní síla Vesmíru – Prostřední cesta neexistuje

….. aneb jak na vás působí Konstruktivní síla Vesmíru po vašem setkání a prací s černou magií. Působí vůbec?
Dostávám hodně zpráv a zkušeností na téma různých zasvěcovacích metod. (Ano, opět si do nich kopnu.) Ty lepší zprávy obsahují poděkování, že se dotyčný těmto rituálům vyhnul a pravděpodobně i problémům, nebo právě díky tomu co četl na mých stránkách, odolal. Prostě nechtěl riskovat… V tom horším případě mi lidé píší, že se nechali zasvětit do všeličeho možného i nemožného, zejména když měli nějaké nešťastné období a zoufale hledali cestu ven, jak si pomoci. Člověk v zoufalosti dělá různé nerozumné věci a vždycky se najde nějaký šarlatán, co toho velice rád využije a slíbí vám instantní schopnosti, řešení a skvělý život jenom za ,,menší poplateček”. Nechci házet úplně všechny do jednoho pytle, jsou tu i dobří a zkušení lidé/léčitelé ale je jich jako šafránu a v žádném případě NIKOHO NEZASVĚCUJÍ.
V tom druhém případě dostávám dotazy, co s tím dělat, když už se stalo. Ale je pro mě problém takovým lidem radit. Já se snažím ty články psát ne proto abych všem lezla na nervy, ale aby lidé měli možnost najít a načíst i jiný pohled, než se pro nějaké zasvěcení rozhodnou. A v ideálním případě na něj nejít. Když na něho ale člověk jde, nebo jich absolvoval nedejbože více, co já zmůžu? Jak mám pomoct? …. Už je pozdě. Prevence selhala, stalo se… Nebo ne?
[wp_ad_camp_1]
Je to dost relativní. Samozřejmě můžu doporučit důkladnou očistu jater a poté denní energetizaci u stromu, což u některých méně závažných případů pomůže, nebo alespoň částečně pomůže, ale není tam žádná záruka, že to bude stačit. A nevím, jestli to vůbec někdy jde úplně napravit, aby se člověk dostal zpětně do stavu jako před prvním zasvěcením. Nemám takovou konstruktivní zkušenost, jedině že to prokletí částečně oslabilo a dotyčnému se ulevilo, ale nikdy už to nebylo stejné jako předtím. To, že člověk nevěděl, že zasvěcení je černá magie, ho nijak neochrání a neomlouvá.
V mnoha jiných nebezpečných případech vás nevědomost částečně chrání, ale tady ne. Jediné štěstí, které může člověk mít je, že natrefí na šarlatána, který to neumí a tudíž k pravému zasvěcení nedojde. To je asi nejlepší varianta a jelikož je šarlatánů dost, dostávám často i tento druh ohlasů.
Ta představa, že člověk absolvuje jeden dva semináře, kde ho někdo naučí určité vizualizace, dostane certifikát že to umí a je mistr čehosi, je úsměvná a samozřejmě to tak nefunguje. Tím se jenom produkuje obrovský zástup amatérských černých mágů, kteří svou neznalostí škodí druhým lidem, každý v takové míře, nakolik je ,,nadaný”.
Tak jako není možné instantně dát jinému člověku ultimátní superschopnosti za poplatek, není možné ani instantně udělat nějaký rituál nebo očistu, která by ho plně zbavila zodpovědnosti a následků za jeho činy. Bohužel neexistuje žádná guma, která by vymazala vaši minulost, které litujete. Proto si dávejte veliký pozor, kdo na vás energeticky sahá a velice dobře si to rozmyslete. Pokud si nejste zcela jistí co dotyčný dělá, neriskujte.
Další důvod, proč u snahy odblokovat zasvěcení není žádná záruka je, že se těch zasvěcení v poslední době rojí strašně moc a vzniká jedna metoda za druhou. Princip je u všech v podstatě stejný, ale používají se jiná slova, jiné názvy, jiné symboly a jiné háčky na nešťastníky, co jsou ochotní na to jít. Určitě je i každá z metod jinak silná a – jak už jsem zmínila – záleží na zkušenostech černého mága.
To by byl úvod do tématiky, přejděme k jádru pudla.
Ve své třetí knize píšu, kromě mnoha jiného, také o povaze konstruktivních sil Vesmíru, jak s nimi komunikovat a také o charakteru konstruktivních bytostí Vesmíru, které člověku pomáhají na jeho cestě životem, přinášejí mu znamení a rady, když o ně poprosí. Je však nutné s těmito radami i silami zacházet s obrovskou úctou a vědět, jak o toto spojení pečovat.
Pokud úctu nemáme, vedení si nevážíme a nenásledujeme jej když k nám přijde, komunikace se postupně zastaví. Proč plýtvat energií na někoho, kdo toho neumí, nebo nechce využít?

CELÝ ČLÁNEK ZDE: Aluška.org – Černá magie, nebo konstruktivní síla Vesmíru – Prostřední cesta neexistuje

[wp_ad_camp_1]

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
1 Komentář
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře