Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra
    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

Související zprávy

  • Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….
    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

  • Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21
    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

  • Vtip, co není vtipem
    Vtip, co není vtipem

    Vtip, co není vtipem

  • Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…
    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

Spiknutí vojensko-bezpečnostních kruhů proti Trumpovi je reálné

[wp_ad_camp_1]

Prezident Trump je sice hlavou státu, vlády a vrchním velitelem armády, ale jeho vlastní administrativa je prolezlá zrádci, kteří mají v plánu ho svrhnout. Schyluje se zde k jakési občanské válce, ve které hlavní město usiluje o odvolání vlastního prezidenta.

Až dosud šlo o víceméně nenásilný proces, i přes rostoucí počet pouličních potyček mezi pro- a proti-trumpovskými bojůvkami. Policii se však příliš nedaří držet tyto skupinky od sebe. Několik zadržených lidí dokonce mělo u sebe zbraň.

Není tajemstvím, že cílem Washingtonu je svržení Trumpa s využitím deep state. Málokdo to popírá.

Nedávno odvolaný ředitel FBI James Comey, následovník J.E. Hoovera, pod přísahou přiznal, že poskytl novinám The New York Times informace o své konverzaci s prezidentem v Oválné pracovně.

Cíl: informace uniklé do Times spustí proces ustanovení zvláštního žalobce za účelem svržení prezidenta.

Comey chtěl Trumpa odstranit skrze zvláštního žalobce, přestože sám na základě vlastního vyšetřování v FBI věděl, že Trump je nevinný. Že masivní obvinění Trumpa týkající se spolupráce s Kremlem při úniku e-mailů z DNC (viz Národní výbor Demokratické strany) je nesmysl.

Comeyho podvod měl za účel aktivně zapojit policejní složky státu do svržení vlastního prezidenta. A fungovalo to. Jelikož tímto zvláštním žalobcem, který má po ruce mnoho prostředků, jak jít Trumpovi po krku, je Comeyho blízký přítel a předchůdce v FBI, Robert Mueller.

Jak Newt Gingrich řekl v neděli: „Podívejte se, koho si Mueller začíná najímat. ….To jsou lidé, kteří, zdá se mi, jdou Trumpovi po krku. Jsou mezi nimi mimochodem i ti, kterým bylo vyčiněno za zatajování důležitých informací ministerstvu obrany.”

„Tohle bude hon na čarodějnice.“

Další příklad. Podle Daily Kos (internetové diskusní fórum) měl Trump v plánu po inauguraci rychlé zastavení sankcí vůči Rusku a vrcholnou schůzku s Vladimírem Putinem, aby se předešlo druhé studené válce. Ministerstvo zahraničí bylo pověřeno vypracováním detailů.

Dle Daniela Frieda ale koordinátor, který měl na starosti problematiku sankcí, obdržel několik „panických“ telefonátů ve stylu “Panebože, můžete to zastavit?”.

Operativci na ministerstvu, neloajální prezidentovi a nepřející jeho vztahu k Rusku, na základě kterého byl zvolen do úřadu, kolaborovali s elementy v Kongresu, aby sabotovali jakékoliv zmírnění sankcí. Povedlo se jim to.

„Bylo by to pro Moskvu vítězství,“ řekl Tom Malinowski z ministerstva zahraničí, který se minulý týden chvástal tím, jak se mu povedlo zablokovat sbližování se s Ruskem. Zaměstnanci na ministerstvu sabotovali splnění prezidentova slibu, pro který ho Američané volili, a nahradili ho svou vlastní politikou.

Nevzpomínám si, že by někdy v minulosti bylo tolik uniklých informací z prezidentova nejbližšího okolí a ne pouze politických, ale i vysoce důvěrných a tajných. Informace prosakují na povrch z údajně bezpečných vyšetřovacích a výzvědných vládních organizací.

Média, která benefitují z těchto informací, kryjí ty, kdo porušují zákony. Skutečně zločinná tajná dohoda ve Washingtonu mezi big médií a deep state za účelem zničení prezidenta a potopení jeho nenáviděné politiky uvolňování, vůči které stojí.

Dalším příkladem je rozvíjející se “prozrazení” skandálu.

Ačkoliv ještě ne vše bylo zveřejněno, zdá se, že nebývale velké množství rozhovorů mezi Trumpovými spolupracovníky a jejich ruskými protějšky bylo monitorováno americkými výzvědnými agenturami.

Na základě rozkazů z nejvyšších míst byly konverzace zaznamenávány, a v rozporu se zákonem byla odkrytá jména Trumpových spolupracovníků.

Tyto přepisy byly následně podle pokynů Susan Rice rozeslány všem 16 bezpečnostním agenturám včetně jmen zúčastněných. Počítalo se s tím, že některé z nich „prosáknou“ na veřejnost poté, co se Trump stane prezidentem. A Barack Obama to pravděpodobně věděl.

Konverzace Michaela Flynna s ruským velvyslancem Sergejem Kislyakem, poté co Obama uvalil na Rusko sankce, jako odvetu za nabourání se do e-mailů DNC, mohla být produktem tzv. „odhalené“ operace. Mediální útok stál Flynna místo v Národní bezpečnostní radě (NSC).

Trumpovi se v jeho úřadu mnohé povedlo. A přesto mu média a jejich spojenci z deep state připravují očistec.

Co si musí Trump a Bílý dům uvědomit, je, že to ještě neskončilo, že to bude boj až do konce, že jeho nepřátelé si nedají pokoj, dokud nebude obžalován z vlastizrady anebo sám s hanbou nerezignuje.

Má-li zvítězit, bude se muset Trump vydat na válečnou stezku, zorganizovat celonárodní kampaň a v hlavním městě vést partyzánskou válku za použití zákonných politických zbraní, které má k ruce, dokud se nezbaví nepřátel ve vlastní vládě.

Hodlá-li Trump prosadit svou agendu, tato bitva je nezbytná. Ale dá se vyhrát. Lidé totiž vnímají, že washingtonské elity jen cynicky brání svá vlastní privilegia, pozice a moc.

Pokud prezident nedokáže přepsat Obamacare, či dosáhnout reformy daní, neměl by příští rok jezdit po státech a remcat na Nancy Pelosi nebo Chucka Schumera. Tihle nejsou skutečnými soupeři. Jsou vyměnitelní.

Měl by vést kampaň proti skutečným nepřátelům (jeho hesla) “Amerika především” slibem, že vykoření deep state a vypráská jejich mediální kolaboranty.

Je na čase spálit Bastilu.

[wp_ad_camp_1]

zdroj: 1

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
2 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře