Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra
    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

Související zprávy

  • Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….
    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

  • Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21
    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

  • Vtip, co není vtipem
    Vtip, co není vtipem

    Vtip, co není vtipem

  • Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…
    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

Další šokující data KOMPLOTU EU na občany (ovčany), platící od 26.06.2017

Aktualizace 20:27…..asi v roce 2010 – 2011 po setkání 13 právníků u Vídně jsem na návrh zákona upozorňoval na jiném webu, který byl placen. Všichni se mně v diskuzi vysmáli. Postupně nabíral nové podoby, děsivé podrobnosti a definitivně byl odsouhlasen v EU 15.12.2016, když všichni už byli na vánočních  dovolených….

15:54

[wp_ad_camp_1]

Na co se tedy máte připravit?

Je to jeden z dalších komplotu (pod zástěrkou údajného terorismu) na slušné občany EU, kteří tvrdě pracovali a vědí, že peníze jsou jenom papírky o které mohou během chvilky navždy přijít. Z tohoto důvodu si mnoho lidí koupilo za vydělané peníze zlato nebo stříbro, popřípadě platinu. A právě o drahé kovy nyní jde. Jestli si myslíte, že jsou Vaše, ať je máte kdekoliv, jste na velkém omylu. Možná ještě krátkou dobu a “dočasně”. Ne není to žádná hoaxová zpráva ani strašení lidí. Je to tvrdá realita. A proč k ní došlo? no protože se lidé o nic nezajímají přes veškerá upozorňování a “bubnování tamtamů” Raději vše odstřelí slovem HOAX a strčí hlavu do písku jako pštros. No bravo, tak Vám blahopřeji.

DRAKONICKÝ ZÁKON EU 2015/849

který vstupuje v platnost právě zítřejším dnem. Jedná se o zákon, jenž má mnoho absolutně nepřehledných a vykonstruovaných tvrzení na 187 stranách. Dělá ze všech občanů, kteří vlastní zlato, stříbro, platinu, nepřátele státu č 1 a hlavně teroristu. Ano čtete dobře TERORISTU. Nepřepsal jsem se.

V případě že se zásobujete zlatem či jiným drahým kovem, z pohledu BYROKRATŮ EU  a také německé vlády, ohrožujete státní zavedený a nařízený platební systém pomocí “bezcenných” bankovek. A právě proto budete vy všichni, kteří vlastníte zlato nebo stříbro či platinu  v celé EU, tento měsíc uvedeni (myšleno obrazně) k volnému odstřelu. A do budoucna se nejedná o nic jiného než o zabavení Vašich vydělaných peněz. (To stejné je nachystané i s pozemky, jak jsem na začátku tohoto blogu psal) a všichni to pokládali za HOAX…..

Pamflet DRAKONICKÉHO ZÁKONA EU 2015/849 je začínajícím zákazem koupě a vlastnictví drahých kovů v celé EU. Tento zákon je jen dalším krokem totální kontroly nad lidmi a prodeje či koupě zlata.

Kdo bude prodávat zlato, musí do budoucna počítat s ASTRONOMICKÝMI  daněmi. V případě, že stát bude mít finanční problémy, bude Vám nařízeno odevzdat veškeré drahé kovy státu. A právě zmíněný HOROROVÝ SCÉNÁŘ přichází zítra úderem 00:00:01 26.06.2017 a je uveden v platnost. Je úplně jedno, kde budou Vaše zásoby zlata, stříbra, šperků, týká se to celé EU. Klidně je můžete mít zahrabané na zahradě, v lese, na poli nebo v trezoru. Sedíte na časované bombě. Nejedná se o nic jiného než o nový, další nesmyslný zákon, o praní špinavých peněz. Kdo pere peníze, není nikdo jiný než vlády EU. Nepotřebují totiž konkurenci a z lidí chtějí udělat dokonalé otroky….

[wp_ad_camp_1]

Ptáte se kdo zpracoval tento nesmyslný zákon?  Ano, dle pravidla ZLODĚJ UTÍKÁ A KŘIČÍ CHYŤTE ZLODĚJE právě taková osoba.

Je to  finanční ministr Německé republiky WOLFGANG SCHÄUBLE. Nejnenáviděnější bytost po MADAMME MERKELOVÉ  v Německu. Postižený mnoho let, sedí na vozíku. Jak se říká, postižení lidé, kteří se dostanou k moci, jsou velké zrůdy a jsou zlí. Opět potvrdil pravidlo.

Dle jeho obliby u německých občanů je spíše považován za muže uvedeném níže.

Finanční ministr WOLFGANG SCHÄUBLE sám nazval zákon “MOCNÝM INSTRUMENTEM V BOJI PROTI PRANÍ ŠPINAVÝCH PENĚZ A BOJI PROTI FINANCOVÁNÍ TERORISMU”

Je to samozřejmě dle lidí, kteří nemají amputovaný a vymytý mozek, absolutním zásahem do Vašeho soukromého vlastnictví a vašich práv.

Dle právníků je tento nový nesmyslný zákon proti veškerým dnes známým základním právům lidi v celé EU.

Při vlastnictví těchto kovů budete odedneška považováni byrokraty EU za teroristy či můžete být obviněni z praní špinavých peněz. Komisařům EU jsou lidé nakupující zmíněné kovy trnem v oku. EU má zájem veškerý obchod s drahými kovy vlastnit pouze ve svých rukou.  S nákupem a prodejem těchto drahých kovů bez horentních daní je všemu od dnešního dne pouze minulostí. No BRAVO.

A mimo jiné, tento zákon na dokonalé zdanění platí od zítřka pro všechny zpětně. No tak BONNE NUIT.

Při uskutečnění tohoto plánu budou muset počítat všichni vlastníci drahých kovů s katastrofálními následky.

V případě, že byste opět nevěřili zmíněnému tématu, máte možnost si celý PAMFLET přečíst v angličtině na následujících stránkách (1)

Popravdě se přiznám, že jsem celému pamfletu až do poslední chvilky nevěřil, že by se mohl uskutečnit. Asi jsem se mýlil….

tm

[wp_ad_camp_1]

Pro zbytečné dotazy uvádím následující a děkuji nicku noname. Díky

 

Preventing abuse of the financial system for money laundering and terrorism purposes

SUMMARY OF:

Directive (EU) 2015/849 — preventing the use of the financial system for money laundering and terrorism

SUMMARY

WHAT DOES THIS DIRECTIVE DO?

It is designed to combat money laundering* and the financing of terrorism* by preventing the financial market from being misused for these purposes.

It seeks to strengthen EU rules and to ensure their consistency with the global standards laid down in the international recommendations adopted by the Financial Action Task Force (FATF).

KEY POINTS

The directive applies to the financial sector and certain other actors such as lawyers, providers of gambling services and traders in goods (e.g. precious metals and stones), when payments of €10,000 or more are made in cash.

Those subject to the directive need to:

identify and verify the identity of their customers and of the beneficial owners of their customers, for example, the identity of the person who ultimately owns or controls a company;

report suspicions of money laundering or terrorist financing to the public authorities, usually the financial intelligence unit;

take supporting measures, such as ensuring the proper training of personnel and the establishment of appropriate internal preventive policies and procedures;

take additional safeguards such as enhanced customer due diligence for situations of higher risk such as trading with banks situated outside the EU.

Information on the beneficial ownership of companies will be stored in a central register, accessible to relevant bodies such as financial intelligence units.

The directive is part of a package of EU legislative measures aimed at preventing money laundering and terrorist financing that includes Regulation 2015/847 on information on the payer accompanying transfers of funds.

The directive is part of a broader EU strategy to tackle financial crime that also includes the work of:

an Expert Group on Money Laundering and Terrorist Financing that meets regularly to exchange views and assist the Commission in the preparation of legislation or in policy definition;

a Committee on the Prevention of Money Laundering and Terrorist Financing that may provide opinions on implementing measures proposed by the Commission;

As a part of this EU strategy, it also gives the Commission the task of conducting a supranational assessment of the money laundering and terrorist financing risks that could affect the EU’s internal market.

WHEN DOES THIS DIRECTIVE APPLY?

From 25 June 2015. It should be transposed into EU countries’ national law by 26 June 2017.

BACKGROUND

KEY TERMS

*Money laundering — the conversion of the proceeds of crime into apparently clean funds, usually via the financial system, for example by disguising the sources of the money, changing its form or moving the funds to a place where they are less likely to attract attention.

*Terrorist financing — the provision or collection of funds intended to be used to carry out terrorist offences.

ACT

Directive (EU) 2015/849 of the European Parliament and of the Council of 20 May 2015 on the prevention of the use of the financial system for the purposes of money laundering or terrorist financing, amending Regulation (EU) No 648/2012 of the European Parliament and of the Council, and repealing Directive 2005/60/EC of the European Parliament and of the Council and Commission Directive 2006/70/EC (OJ L 141, 5.6.2015, pp. 73-117)

RELATED ACTS

Regulation (EU) 2015/847 of the European Parliament and of the Council of 20 May 2015 on information accompanying transfers of funds and repealing Regulation (EC) No 1781/2006 (OJ L 141, 5.6.2015, pp. 1-18)

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
13 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře