Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí
    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

Související zprávy

  • 10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr
    10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr

    10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr

  • Podvod jménem ptačí chřipka. Válka proti ptákům je pokračováním války proti lidstvu
    Podvod jménem ptačí chřipka. Válka proti ptákům je pokračováním války proti lidstvu

    Podvod jménem ptačí chřipka. Válka proti ptákům je pokračováním války proti lidstvu

  • Škodlivost vakcín proti covidu-19 převažuje nad přínosy, tvrdí studie
    Škodlivost vakcín proti covidu-19 převažuje nad přínosy, tvrdí studie

    Škodlivost vakcín proti covidu-19 převažuje nad přínosy, tvrdí studie

  • Covid už tak nezabíjí, v Evropě včetně Česka přesto začalo umírat nadprůměrně lidí
    Covid už tak nezabíjí, v Evropě včetně Česka přesto začalo umírat nadprůměrně lidí

    Covid už tak nezabíjí, v Evropě včetně Česka přesto začalo umírat nadprůměrně lidí

Byznys s nemocemi a se smrtí: Největší podvod v historii lidstva. „Výroba pacientů“ je pro farmaceutický průmysl životně důležitá. 16 zákonů dr. Ratha

REDAKCE PROTIPROUD přináší slavných šestnáct bodů, v nichž dr. Matthias Rath přehledně osvětluje, proč moderní medicína nemocné vyrábí, místo aby je léčila

[wp_ad_camp_1]

Dr. Matthias Rath je rozhodně jedna z nejzajímavějších postav medicíny dneška: jeden z předních aktivistů za „svobodný přístup k přírodní léčbě“ je také jedním z těch lékařů, kteří bez uzardění tvrdí, že našli lék na civilizační choroby, a dokonce tak těžké nemoci, jako je AIDS. Rath léčí podáváním vitamínů a dalších přírodních látek.

 

To mu samozřejmě medicínský průmysl nemůže odpustit. Je objektem neustálé skandalizační kampaně, kterou doprovázejí leckdy skutečně pozoruhodná tvrzení. Z takového soudku jsou například „hrůzné“ zprávy, které Wikipedia cituje pro jistotu již v prvním odstavci hesla, které o vědci uvádí, že během jeho klinických testů léčby AIDS v Jižní Africe, považte, „někteří z účastníků zemřeli“, načež soud jeho testy zakázal a Rath „přesunul své aktivity do Ruska“ (kde, ó hrůzo, tradičně jeví velkou dávku zdravého rozumu, pokud jde o národní zdraví). Tragikomickou podstatou celé věci je samozřejmě to, že během klinických zkoušek drog proti HIV/AIDS nepochybně také „někteří účastníci zemřeli“, a přes podávání schválených antiretrovirových drog také nadále umírají, což je ovšem v pořádku – protože jde o testy „oficiální“.

Není tedy divu, že Rathovi nemohou přijít farmaceutické firmy na jméno. Kromě své „skandální“ praxe totiž rád a často odhaluje zkažené kořeny farmaceutického byznysu, který momentálně ovládá „západní“ medicínu. Z tohoto soudku je i jeho šestnáct Zákonů farmaceutického průmyslu, o nichž sám říká: „Pokud si tyto zákony přečtete a zamyslíte se nad nimi, potom každý zdravotnický systém, který řídí farmaceutické korporace, budete možná vnímat jiným pohledem.“

[wp_ad_camp_1]

Zákony farmaceutického průmyslu

1. Farmaceutický průmysl je investiční průmysl, jehož jedinou motivací jsou zisky akcionářů. Zlepšení lidského zdraví není součást motivace tohoto odvětví.

2. Farmaceutický investiční průmysl byl uměle vytvořen a více než století strategicky vyvíjen týmiž investičními skupinami, které ovládají petrochemický a chemický průmysl na celém světě.

3. Obrovské zisky farmaceutického průmyslu se zakládají na patentovatelnosti nových léků. Jsou to převážně patenty, které umožní výrobcům léků stanovit si libovolně vysokou cenu za své výrobky.

4. Trhem pro farmaceutický průmysl je lidské tělo, ale jen tehdy, pokud je nemocné. Z tohoto důvodu je zachování a šíření chorob neoddělitelným předpokladem růstu farmaceutického průmyslu.

5. Důležitou strategií k dosažení tohoto cíle, je vývoj léků, které jen potlačí příznaky nemocí, přičemž neléčí skutečnou nemoc. Tento postup vysvětluje i to, proč většina léků vydávaných pouze na recept, které jsou v současnosti prodávané, nemají prokazatelnou účinnost a mají za cíl jen potlačení symptomů.

6. K dalšímu rozšíření farmaceutického trhu farmaceutické firmy ustavičně hledají nové indikace na použití léků, které jsou již v prodeji. 50 miliónů zdravých obyvatel USA například užívá prostředek na zmírnění bolesti Aspirin od společnosti Bayer v naději, že zabrání srdečnímu infarktu.

[wp_ad_camp_1]

7. Další důležitá strategie k rozšiřování farmaceutických trhů spočívá v tom, vytvořit nové nemoci a léky proti nim. Většina léků prodávaných na recept, které dnes užívají miliony pacientů, potlačí symptomy na krátkou dobu, způsobí ale celou řadu nových onemocnění v důsledku známých nežádoucích účinků, které nastanou v případě dlouhodobého užívání. Například, o všech prostředcích na snížení cholesterolu, které jsou v současnosti na trhu, se ví, že zvyšují riziko rakoviny, ale až po několikaletém užívání.

8. Známé smrtící nežádoucí účinky léků prodávaných na recept jsou čtvrtou nejčastější příčinou úmrtí v průmyslovém světě, překoná je pouze počet obětí zemřelých na srdeční infarkt, rakovinu a mozkovou mrtvici. Tato skutečnost vůbec nepřekvapuje, protože patenty na léky jsou v prvé řadě přidělované na nové syntetické molekuly. Tělo musí všechny syntetické molekuly detoxikovat a vyloučit je ze sebe. Systém, který často selhává a ústí ke skutečné epidemii těžkých a smrtících nežádoucích účinků.

9. Zatímco podpora a šíření nemocí ustavičně zvyšuje trh farmaceutického investičního průmyslu, prevence a léčba skutečných příčin snižují dlouhodobou ziskovost. Proto se jim toto odvětví vyhýbá a dokonce jej potlačuje.

10. Nejhorší je ale skutečnost, že vyhubení nemocí je principiálně v rozporu se zájmy farmaceutického investičního průmyslu, je pro tyto zájmy kontraproduktivní. Vyhubení nemocí jako potenciálních trhů na odbyt léků zničí miliardy dolarů investic a způsobí nakonec zánik celého odvětví.

11. Vitamíny a jiné účinné terapie k dosažení zdraví přírodní cestou, které optimalizují buněčný metabolizmus, jsou hrozbou pro byznys průmyslu s nemocemi, protože jsou namířené proti příčině v současnosti nejrozšířenějších nemocí a nelze je patentovat.

[wp_ad_camp_1]

12. Během celé stoleté existence farmaceutického průmyslu byly vitamíny a jiné životně důležité živiny s určitými funkcemi v lidském metabolismu největší konkurencí a největším ohrožením dlouhodobého úspěchu farmaceutického byznysu.

13. Vitamíny a jiné účinné terapie k dosažení přirozeného zdraví, které skutečně chrání před nemocemi, nejsou s povahou byznysu farmaceutického průmyslu s nemocemi slučitelné.

14. Na ochranu strategického vývoje svého investičního byznysu před ohrožením účinnými metodami, přirozenými a nepatentovatelnými terapiemi, využívá farmaceutický průmysl už celé století ty nejbezohlednější metody. Tady uvádíme jen některé případy:

(1) Zatajování informací, které dokážou zachránit zdraví miliónů lidí. Je to jednoduše neakceptovatelné, že v současnosti tak málo lidí například ví, že lidské tělo si nedokáže vytvářet vitamín C a lysin, dvě molekuly důležité pro stabilitu pojiva a prevenci nemocí.

(2) Diskreditace přirozených způsobů léčby. Tento způsob likvidace pověsti se nejčastěji uskutečňuje celosvětovými PR kampaněmi, organizovanými farmaceutickým kartelem. Šíří lži o údajných nežádoucích účincích přirozených substancí, látek, které příroda i lidé používají už tisíciletí.

(3) Zákaz šíření informací o terapiích k dosažení přirozeného zdraví. S tímto cílem dosadil farmaceutický průmysl své lobbisty do nejdůležitějších politických funkcí, v klíčových trzích a v popředních zemích vyvážejících léky.

15. Byznys farmaceutického průmyslu s nemocemi je největší podvod v historii lidstva. Produkt „zdraví“ slibovaný farmaceutickými společnostmi, není pacientům dodán. Naopak, „produkty“, které jsou ve většině případů dodané, způsobí namísto toho nové nemoci a často i smrt.

16. Přežití farmaceutického průmyslu závisí na potlačení účinných terapií k dosažení přirozeného zdraví a to všemi prostředky. Miliony lidí se navzdory kombinované hospodářské, politické a mediální opozici největšího investičního průmyslu na světě rozhodly pro alternativní léčbu přirozenými a nepatentovatelnými metodami.

Zdroj.

Zdroj: (1)

[wp_ad_camp_1]

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
5 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře