Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

  • Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise
    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

Související zprávy

  • Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….
    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

  • Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21
    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

  • Vtip, co není vtipem
    Vtip, co není vtipem

    Vtip, co není vtipem

  • Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…
    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

Ako mainstream manipuluje informácie, aby očiernil Harabina, ktorý odhaľuje skorumpovaný systém, ktorý mainstreamové média kryjú

Vždy sa snažia človeka, kotrý im nesedí do agendy nejak zdiskreditovať, ohovárať, zničiť.

 

Sudca Harabin spôsobuje vrásky protagonistom skorumpovaného systému, ktorí sa chránia pred prípadným stíhaním tak, že rozkladajú justíciu. Harabinove vyhlásenia odhaľujú tieto skutočnosti a vyvrátiť ich, je nad sily mediálnych pracovníkov. A tak prišlo rozhodnutie očierniť Harabina za každú cenu. Výsledok však pôsobí tragikomicky, hlavne pre čitateľov, ktorých už Harabin v právnych otázkach trochu vyškolil

 

[wp_ad_camp_1]

 

Na snímke sudca Najvyššieho súdu (NS) SR Štefan Harabin

Keďže výsledok disciplinárnych konaní, vrátane zamietnutých odvolaní predsedníčky Švecovej už dosiahol komické skóre 8:0 v prospech Harabina, potrebuje mainstream tento debakel niečim prekryť. Preto nedávno všetky televízie a noviny priniesli správu, že Harabinov kritik uspel v Štrasburgu. Objavuje sa všade Harabinova fotografia, hoci tento spor s nim nijako nesúvisel. „Harabinov kritik“ Paluda, sa totiž v Štrasburgu domáhal práva na prešetrenie rozhodnutia súdnej rady, ktoré mu všeobecné súdy na základe vtedy platnej právnej úpravy z dielne dvojice Lipšic – Žitňanská zamietli. Súd v Štrasburgu v skutočnosti rozhodol, že právna úprava z dielne tejto podarenej právnej dvojice je v rozpore so Štrasburgským dohovorom. O tejto skutočnosti informovali mainstreamové média ako o víťazstve Harabinovho kritika, len už nespomenuli že nie nad Harabinom, ale nad právnou úpravou Lipšica a Žitňanskej.

 

V podobnom duchu sa niesol článok s  titulkom „Košického policajta oslobodil Harabinov senát. Vrátil sa do práce. Štát mu vyplatí ušlú mzdu“, pričom v kauze mal v skutočnosti záverečné slovo dovolací senát na čele so šéfom trestného kolégia Liborom Duľom, ktorý rozhodoval o mimoriadnom dovolaní generálneho prokurátora a  ktoré zamietol s odôvodnením, že trestné konanie bolo nezákonné.

 

[wp_ad_camp_1]

 

Pred pár dňami sme priniesli článok v ktorom sa denník SME rozhorčuje, že sudca Harabin zmaril pilotný projekt, v ktorom mohol byť prvý odsúdený podľa Žitňanskej novely protiextrémistickeho zákona. Jednalo sa o krčmovú bitku v Banskej Bystrici, kde sa pobil Slovák s Francúzom a jeho extrémizmus mal dokazovať „lajk“, ktorý dal stránke Slovenského hnutia obrody.

Denník SME k článku manipulatívne pripojil fotku z bitky v bare v Nitre, na ktorej stojí 9 skinheadov, aby vyvolal dojem, že z nich pochádza obvinený, ktorého Harabin prepustil z väzby na slobodu. V tlačenej verzii novín nechýbala fotografia Kotlebu a primitívna konšpirácia, že Harabin púšťa na slobodu extrémistov, lebo bude za nich kandidovať na župana v Prešovskom kraji. Harabin sa k týmto hlúpostiam viackrát vyjadril, že on kráča len dopredu a je preto nezmyselné, aby s pozície sudcu Najvyššieho súdu išiel kandidovať na nejakého župana. Ani to však nezabránilo denníku SME tieto hlúposti uviesť vo svojom článku.

Denník tiež pridal krátku správu podla ktorej by SaS Harabina vyzliekla z talára. Alojz Baránik z tejto strany hovorí, že Harabin svojou súkromnou vojnou s políciou a prokuratúrou chráni viac zločincov, ako práva občanov a že na Slovensku zrejme nie je zákonná moc, ktorá by dokázala Harabina vyzliecť z talára.

O kvalitách právnikov z SaS asi najviac vypovedá to, že jej poslanci po právnej analýze hlasovali za  zrušenie amnestii a jej poslanec Galko po hlasovaní tvrdil, že zrušenie amnestii umožní konečne vyšetriť vraždu Róberta Remiáša, hoc sa na tento prípad žiadna amnestia nevzťahovala, prípad sa vyšetruje už 21 rokov a vyšetrovanie nie je ukončené z úplne iných dôvodov.

Harabin nazval tých, čo hlasovali za zrušenie amnestii  právnymi idiotmi a zrejme nebol ďaleko od pravdy. Posúďte sami v nasledujúcom príklade. Poslanci SaS hlasovali za Žitňanskej protiextrémistickú novelu, aby o pár týždňov neskôr pripojili svoje podpisy k podnetu na Ústavný súd, v ktorom žiadajú prešetriť, či Žitňanskej novela, za ktorú hlasovali, nie je v rozpore s ústavou!

Zdroj: (1)

 

[wp_ad_camp_1]

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
1 Komentář
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře