Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí
    Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí

    Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí

  • Magnetické pole Země se před 42 000 lety oslabilo. Následky byly dramatické
    Magnetické pole Země se před 42 000 lety oslabilo. Následky byly dramatické

    Magnetické pole Země se před 42 000 lety oslabilo. Následky byly dramatické

  • Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí
    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

Související zprávy

  • Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….
    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

  • Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21
    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

  • Vtip, co není vtipem
    Vtip, co není vtipem

    Vtip, co není vtipem

  • Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…
    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

ANO, MÁME SE HŮŘ, PANE BABIŠI. A VY? DOBRÝ?

Přijel jsme domů a čekala mne mailová korespondence. Psala mi paní účetní a stát. Paní účetní mi poslala příkaz k úhradě mezd, včetně „solidárního“ příspěvku pro potřebné. Uhradil jsem VZP a SSZ a zamáčkl slzu v oku, že přispěji potřebným na hernu, satelit, žvára a krabicový víno.

Psal mi stát. Udělil mi pokutu. Coby buržoazní spoluvlastník činžovního domu, ze kterého odvádím daň z daní (tedy daň již jednou zdaněnou), jsem uhradil nejen daň z nemovitostí, ale i daň z příjmu a poslal na sebe Českou poštou práskačenku (daňové přiznání). Volala mi paní z FÚ, že když mám datovku, musím to poslat datovkou. Poslal jsem v PDF. Paní mi napsala, že mi uděluje pokutu 2 000,- Kč, protože jsem to dle zákona neposlal v souboru xml, ale PDF.

Já, jako debil 2 x státu přiznám příjem a zaplatím daň a on mne stejně opentlí pokutou. ANO Andreji Babiši, seru díky té buzeraci na tento stát, protože, pokud se mnou někdo vyjebává, nemůže ode mne čekat jiný přístup. Před pár dny jsem byl na pivku se dvěma zaměstnancema státní správy. Pokecali jsme, jak jde život. Říkali, že na jejich odborech zadali zakázky na IT namísto loňských 3 – 5 mega za 30 – 50 mega. Žádné nové služby či projekty, prostě jen stoupla „náročnost“.

Bez výběrového řízení, neb dosavadní firma má ve smlouvě exkluzivitu. Jeden říkal, že jejich odbor platí už rok ajťáka 80 litrů měsíčně. Jenže ještě nevysoutěžili za rok server a tak ten ajťák za ty prachy hraje na notesu hry a občas někomu nastaví mail, či odviruje PC. Ten druhej zase říkal, že udělali výběrko na notesy pro zaměstnance. Vyhrála to firma, co je nabídla za 14 000. Jenže za ten rok, něž se to vysoutěžilo, je konkurence prodávala za 8 000,- Kč. Ministerstvo je pak koupilo za 14.

Stát na mne uvalil (protiprávně s ohledem na výši dluhu) exekuci ve výši 480,- Kč na VŠECHNY MÉ NEMOVITOSTI, protože jsem jako společník firmy neuhradil před deseti lety daň z nemovitostí za pozemek. Abych nebyl exekuován, uhradil jsem, ale zároveň jsem odmítl uznat dluh, neb jsem společnost tři roky před tím prodal. Dodnes mi stát nevrátil ani kačku. ČEZ mi před půl rokem poslal info, že mám za EI přeplatek 30 litrů a že mi to pošlou poukázkou. Napsal jsem jim, že to chci zpět na účet, ze kterého jsem hradil zálohy. Dodnes nic nepřišlo.

Dneska u nás doma bylo UPC. Přestěhovali jsme se a tak jsme chtěli službu převést na novou adresu. UPC nám za věrnost, že u nich zůstáváme, vystavilo fakturu za 600,- Kč. Přišel technik, „nahodil to“ a když odešel, zjistil jsem, že jde jen ČT 1. Volal jsem na UPC. Prej mám nastavit nějakej slovenskej kanál a nechat ho hodinu a pak se to srovná. Tak to mi už hlava nebere, on to tu pořád řídí Mečiar? Když jsem na toho technika čekal, dal jsem si před tím guláš u Zábranskejch v Karlíně.

Guláš šel, knedle ale buď oschlý, nebo upražený v mikrovlnce. No, 180,- Kč, nedej si to. No prostě, máš Mustanga, tak plať debile. No, jak říkám, dorazil jsem dom, otevřel poštu a následně státu zacáloval 30 litrů. Pak, namísto abych se ožral, jsem si umyl 5 chemicky dozrálých meruněk a sežral je. Před tím jsem zalil zahradu a „nabil“ pasti na slimáky.

Není to na psychiatra?
Andreji Babiši, dáte se mnou kafe v sokolovně? Vy totiž nevíte, že je tady lidem hůř. Bych s Vámi pokecal, ale u zmrzky, či kuřat ne…….

Zdroj: 1

 

[wp_ad_camp_1]

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
3 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře