Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Ministerstvo vnitra chystá zásadní omezení lidských práv
    Ministerstvo vnitra chystá zásadní omezení lidských práv

    Ministerstvo vnitra chystá zásadní omezení lidských práv

  • Dvě reality – energetické “infuze”
    Dvě reality – energetické “infuze”

    Dvě reality – energetické “infuze”

  • 10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr
    10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr

    10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr

  • Krádež ako spôsob politiky – Západ opakuje rovnaké postupy
    Krádež ako spôsob politiky – Západ opakuje rovnaké postupy

    Krádež ako spôsob politiky – Západ opakuje rovnaké postupy

Související zprávy

Revoluce po celé planetě.

…..další zajímavá stanoviska k současnému dění nejen na finančních trzich ale v různých seskupeních kteřá (“JEŠTĚ”) se snaží řídit svět. Z toho plyne otázka: Kdy se celý systém zřítí????

15:54

Týdenní komentář Benjamina Fullforda – mluvčího Společnosti Bílého Draka.

http://files.benjamin-fulford-cz.webnode.cz/200000364-1b5bf1d537/rabbi%20Josef%20Pinto.jpg


Více zdrojů vládních agentur potvrzuje, že rekordní pokles na většině světových akciových trhů v průběhu prvního týdne roku byl jen začátek systematického útoku, který má za cíl demontáž finančního systému Chazarské mafie založeného na babylonském otroctví dluhu. Zdroje z Pentagonu a CIA, které byly zapojeny do operací, která vedly k bankrotu Sovětského svazu, stejně jako vyšší úředník z Asijské rozvojové banky, očekávají, že na konci této kampaně většina akciových indexů klesne o 50 až 60%.

Tento útok má za cíl dosáhnout úpadku velkých bank v majetku Chazarské mafie, které stáli v pozadí mnoha světových problémů. V důsledku toho docházejí chazarům možnosti manévrování, protože ceny ropy se zhroutily, a ještě ke vsemu se odřezávají od peněz z prodeje drog, stejně se zastavují i jejich manipulace s akciovými trhy.

Richard Fisher, bývalý šéf dallaské pobočky zločineckého syndikátu Společnosti Federálních Rezerv, připustil, že “to, co Fed (Federal Reserve) udělal, a já jsem toho byl součástí, bylo dosáhnout pomocí “front loadingu” (p.pr.: příčina výplaty nebo vyplaceni – kupř. výdaje, v brzké etapě fiskálního uspořádání) obrovské oživení trhu s cílem vytvořit efekt hojnosti … ” a dodal:” Fed je obrovská zbraň, které nezbývá zadná munice.”

https://www.youtube.com/watch?v=7nuzT3rchPU

Nenechte se mýlit, když říká “front loading”, což ve skutečnosti znamená rozdělování peněz FEDu chazarským mafiánům tím, že uměle zvýší hodnotu akciového trhu. To nyní končí, což je důvodem, proč se trhy hroutí. K dispozici však bude více finančních útoků na chazarskou lůzu, ale nejprve je třeba zmínit právní opatření, která byla proti těmto hadům přijata.

Nejzajímavější je, ze Hillary Clintonová se chystá být největším známým zatčeným chazarským gangstrem v právě se rozběhnuvší volebni kampani, a snad i až do jejiho konce. Podle Pentagonu a dalších zdrojů hrozil odstoupit ředitel FBI James Comey jako součást vzpoury agentury (FBI) proti Obamove administrative, pokud ministerstvo spravedlnosti nepodá trestní oznámení proti Hillary Clintonové pro mnoho jí prokázaných trestných činů. Kromě toho byl minulý týden, podle zdroje agentury Defense Intelligence (p.pr.: Rozvedka ministerstva obrany, která nyní ovládá CIA), chycen mexický drogový magnát Joaquin “El Chapo” Guzmán, což znamená, že bude vydán do Spojených států, aby “svým zpěvem zničil” banky na Wall Street, ISIS a Bushe.

Likvidace politiků Chazarské mafie začala již na nižších úrovních. Zejména NSA shromáždila důkazy proti politikům, kteří brali úplatky od Izraele, aby hlasovali proti jaderné dohodě mezi vládou USA a Íránem. Zatím byl označen senátor Tom Cotton známý pro přijetí miliónových úplatků v dolarech, aby oponoval této dohodě. Cotton přesvědčil 47 senátorů podepsaali dopis, který oponoval mírovým dohodám s Íránem. Brzy půjde do vězení.

http://www.sott.net/article/309889-TREASON-Bibi-bribed-GOP-senator-1M-to-kill-the-Iran-Deal

Zdroje z Pentagonu říkají, že kongresman byl také nucen odstoupit Steve Izrael, vedoucí správního výboru Demokratické strany v Kongresu, kvůli jeho opozice vůči mírovým dohodám s Íránem. Ten asi také uvidí brzy vězení zevnitř.

http://www.theatlantic.com/politics/archive/2016/01/steve-israel-announces-retirement/422829/

To je to, co CIA finanční expert, který se podílel na bankrotu Sovětského svazu musel říci o těchto politicích: “To jsou ty krysy, o kterých jsem mluvil … Tohoto senátora je třeba vytáhnout na ulici a pověsit ho na trávníku před Kapitolem, aby každý viděl jaká je to krysa.”

Také probíhá lov na ostatní krysy. Nezapomeňte také, že bývalý francouzský prezident Nicolas Sarkozy, je vyšetřován pro použití svého vlastního letadla na pašování velkého množství kokainu. Nedávno byl také zatčen saúdský princ v Libanonu, který transportoval ve svém soukromém letadle 2 tuny amfetaminu.

Další velmi viditelnou známkou toho, že globální kampaň proti Chazaři Satan ctitelům se rozvíjí rostoucím tempem je, že starší bratr nedávno “odstoupivšího” Zlorečeného Papeže (Benedikt XVI) byl známý tím, že zneužival a bil 231 dětí z chóru (Domspatzen).

http://www.thejournal.ie/regensburg-domspatzen-ratzinger-benedict-choir-child-abuse-scandal-2538826-Jan2016/?utm_source=facebook_short

Také v Izraeli byl “vedoucí kabalista světa” a “poradce miliardářů” Rabbi Joseph Pinto poslán do vězení na základě obvinění z úplatkářství.

http://www.thedailybeast.com/articles/2016/01/07/the-world-s-leading-kabbalist-guru-to-billionaires-is-going-to-jail.html

Minulý týden bylo zatčeno tolik Chazarských mafiánů, že se nebudeme obtěžovat jejich seznamem, ale omezíme se poze na to, že řekneme, že mnoho dalších zatýkání teprve přijde.

Situace v Izraeli a na Blízkém východě je rovněž přichází do kritického bodu. Generál Joseph Dunford, náčelník spojených štábů Pentagonu, odletěl minulý týden do Turecka, kde, podle zdrojů Pentagonu, měl tajnou schůzku s Valery Gerasimovem, náčelníkem štábu ruských ozbrojených sil. Na této schůzce, podle ruských zdrojů, diskutovali Dunford a Gerasimov ruské požadavky, aby “OSN zřídilo vyšetřovací tribunál zapojení izraelské zpravodajské služby a izraelské vlády o vytváření mezinárodních teroristických organizací a interakcích s těmito teroristickými organizacemi “. Rusové tvrdí, že mnoho ze současného terorismu je spojeno s hroutícím se sionistickým projektem na vytvoření Velkého Izraele v pásmu Středního východu. Již k tomu předložily u OSN rozsáhlé důkazy, říkají.

Tureckému prezidentu, Recepu Erdoganovi, bylo, podle zdrojů Pentagonu, odepřeno povolení k účasti na tomto setkání. Místo toho, hlavní ruští a američtí generálové řekli tureckým generálům, ze by meli odstavit Erdogana, který je opravdu pseudo-muslimským chazarem, od moci. Dunford také řekl, aby Turci zavřeli své hranice se Sýrií, nebo budou čelit “vážným důsledkům”.

Americký generál také řekl, že Rusové poslali na Kubu rakety Hellfire, na likvidaci bezpilotních letounů (dronů), které jsou používány chazarskými gangstery na chránu svých drogových operací v Jižní Americe a Afghánistánu.

Mezitím ruskému soudu předsedající soudce Nina Antonevich také nedávno rozhodla, že “Žido-sionisté” jsou vinni masovými vraždami ruského lidu, a je také na pořadu jednání Ruska zjednat spravedlnost za ty historické zločiny, uvedly zdroje.

Mezitím, ve snaze zachránit pseudo-muslimské chazarské království, vyslala Saúdská Arábie korunního prince a a náměstka ministra obrany, Mohammeda bin Salman do Pákistánu, aby usilovat o vojenskou ochranu. Nicméně, jediné co se mu to podařilo, přestože nabízel obrovské úplatky klíčovým pákistánským činitelům, byly jejich výmluvy. Faktem je, že pákistánský lid nebude vést válku na ochranu falesných chazarských pseudo-saúdských wahhábistických muslimů, sponzorů terorismu.

Přesněji řečeno, generální tajemník OSN, Ban Ki Moon, vydal prohlášení, že nevybíravá bombardování civilistů Saúdskou Arábií v Jemenu byl “válečný zločin”. Válečnému zločinci obvykle hrozí trest smrti nebo doživotní vězení.

http://www.un.org/sg/statements/


To je důležité, protože to ukazuje formální uznání OSN celku spojených armád Ruska, Pentagonu, čínské a Íránské na Blízkém východě, která bojuje s gangsterskými chazarskými státy a jejich žoldáckými armádami v regionu. OSN samotné je samozřejmě institucí hluboce vadnou a infiltrovanou kabalisty a je velmi pravděpodobné, že Ban Ki Moon bude brzy vyměněn, pravděpodobně za Rusa.

http://tass.ru/en/world/848640

Byl too Ban Ki-Moon, který nabídl zástupcům Rodiny Draka úplatek 100 milionů $ v roce 2009 výměnou za to, že se vzdají své úsilí při nárokování 134,550 milionů dluhopisů po tak zvaném připadu Chiasso. Tajemství finanční války, která byla součástí tohoto incidentu konečně nějakým způsobem kulminuje. Ukazuje se, že tyto dluhopisy byly pouze špičkou ledovce, a od té doby vyšlo na světlo bezpočet bonusových bilionů dolarů “mimo účetní knihy”, které chazaři používali.

http://alcuinbramerton.blogspot.jp/2012/01/white-spiritual-boy-off-ledger-black.html

Použití dvojitých účetní knih, v jedné jsou plné nespočetných miliard dolarů a jiné neustálých dluhů a jiných finančních nedostatku pro oblbnutí mas, to vse bylo odhaleno.

Finanční válka eskaluje také v Číně, kde čínská vláda nařídila hedgeovým fondům prodávajícím své zásoby, aby odešly z čínského trhu. Číňané, jako součást tohoto, také zlikvidovali své dolarové holdingy ve výši více než 100 miliard dolarů měsíčně.

Na návštěvu do Společnosti Bílého Draka byl poslán minulý týden čínský prostředník, aby informoval, že v rámci jednání o opětovném sjednocení Tchaj-wanu a Číny, komunistická strana Číny souhlasila s tím, že dovolí účast na čínské politická scéna jiné straně. Pravděpodobně to znamená dát Taiwanskému Kuomintangu nějakou roli v čínské vládě na pevnině a zvýšení možnosti voleb v budoucnu, uvedl zdroj.

Také jsou zásadní zákulisní změny v v Japonsku, po Spojených státech, druhé největší ekonomice, která je stále řízena Chazarskou mafií.

Zdroj z Asijské rozvojové banky, kterou vede Japonsko říká, že Japonsko se již rozhodlo rozejít s chazary, a vstoupit do Asijské infrastruktury investiční Banky (AIIB). Řekl, že “japonský jen není ve skutečnosti ničím podložen a Japonsko potřebuje zlato Rodiny Draka, takže se musí připojit k AIIB”.

Nedávný nárůst jenu a zhroucení japonského akciového trhu je také důsledkem toho, že Bank of Japan snížila finanční prostředky na chazary. To znamená, že jsou nuceni prodat své podíly japonských akcií za účelem pokrytí ztrát jinde ve světě.

Nedávná britská a japonská vyhlášení o zlepšení vojenských vztahů je také známkou toho, že Britové slíbili pomoc Japoncům v boji s Chazary. To je důležité, a je to díky úzkým osobním vazbám mezi britskými a japonskými královskými rodinami. To znamená, že lidé jako James Bond jsou již v Japonsku na lovu Chazarských agentů, kteří byli zapojeni do útoku tsunami na jadernou elektrárnu a masovou vraždu obyvatel v Japonsku 11/03/11. Je zřejmé, že je více věcí, které se právě teď dějí, ale nemůžeme poskytnout další podrobnosti, aby nedošlo k ohrožení probíhajících operací.

Zdroje ADB (Asijská rozvojová banka) a Pentagonu se rovněž dohodly, že trhy mohou být zrušeny, protože byly používány jako nástroje k centralizaci veškeré firemní moci a kontroly v rukou malé elity. Také mluví o tom, že všichni jdou s otevrenymi kódy source a volným přístupem.

V každém případě, SDB a jeho spojenci doufají, že nahradí současný systém zmanipulovaných trhů a centrální banky ve vlastnictví jázarských mafiánských rodin (to znamená, že vytváření monopolů dluhu) za instituce, které se řídí meritokraticky a transparentně pracují pro lidi.

Článek převzat z následujícího portálu.

Zdroj a komentáře angličtině:

http://benjaminfulford.net/

Zdroj a komentáře ve španělštině:

http://benjaminfulfordcastellano.wordpress.com/

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
7 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře