Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena
    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

  • Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise
    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

  • Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina
    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

Související zprávy

  • Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….
    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

  • Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21
    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

  • Vtip, co není vtipem
    Vtip, co není vtipem

    Vtip, co není vtipem

  • Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…
    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

Zajímavá data RusVesna.ru

…..převzato….

1; Ruské ministerstvo zdravotnictví: Střední délka života v Rusku dosáhla svého historického maxima. V roce 2018 činila 72,9 roku, sdělila ministryně zdravotnictví Veronika Skvorcova. Za sovětských dob se pohybovala kolem 69 let, za Jelcina klesla k hodnotě 64 let. Za Putina stoupla na dnešní prozatím maximální hodnotu téměř 73 let. Na Ukrajině je tento parametr zhruba o dva roky nižší.

2; V Rusku komentovali Zelenského slova o „okupaci“ Donbasu. Kyjev nechal Donbas bez důchodů a platů, zavedl ekonomickou a politickou blokádu, pak ať se nediví, že mnoho obyvatel upřednostní ruské občanství. Nějaké okupaci toto nemá absolutně žádný vztah.

3; Nizozemský premiér projednal se Zelenským případ Boeingu MH17.

4; Jak Porošenkův syn „tajně“ bojoval v Donbasu. Alexej sám dobrovolně šel na vojenský komisariát a až poté postavil svého otce před hotovou věc.

5; Polsko odmítlo odebírat ropu přes ropovod Družba. Poláci prohlásili, že petrochemické podniky v Polsku a Německu nemohou přijímat ropu se zhoršenými parametry.

6; Bývalý instruktor rozvědky Národní gardy Ukrajiny stál v čele zločinecké bandy, k níž patřili také osoby dříve souzené za spáchání těžkých zločinů.

7; Stařešinové Athosu prosí o uzavření přístupu na Svatou Horu pro ukrajinské rozkolníky. Athoští stařešinové zveřejnili otevřený dopis představenstvu Svaté hory Athos.

8; Co znamenají ruské pasy pro obyvatele Donbasu? Novinářka Marina Achmedova komentovala historický výnos prezidenta Ruska Vladimria Putina.

9; V Nejvyšší radě Ukrajiny jsou očekávány vážné provokace ze strany současné moci. Jsou schopni opravdu všeho, říká Vadim Rabinovič.

10; Ukrajinské velvyslanectví v České republice dostalo odpověď od Českého rozhlasu Plus kvůli článku o Zelenském. Uznali, že nadpis článku byl zvolen nevhodně, ale na obsahu nic měnit nebudou. Na internetovém vydání byla provedena kosmetická úprava nadpisu článku.

11; USA mířily na Rusko a poškodily Pobaltí a Polsko. Je zjevné, že obyvatelé Pobaltí a Polska platí za divoké cíle amerického politického kursu.

12; Ukrajina: Byla zveřejněna děsivá demografická čísla signalizující krach země. Komu prospívá takováto „nezávislost“? Ve volebních seznamech v roce 2004 bylo 37,5 milionu občanů. Letos 29,8 milionu. Počet obyvatel se za patnáct let tedy snížil o více než 20%.

13; Ruské pasy pro Donbas a fenomén ukrajinské paměti. Že vydávání ruských pasů nenapomůže k zastavení palby? A proč by mělo? „Antiteroristickou operaci“ zahájila nová ukrajinská moc, a ta jediná ji opět může zastavit. Nutí snad občané Doněcké republiky Ukrajince, aby se chovali jako váleční zločinci?

14; V USA zveřejnili příčinu Porošenkova krachu. Jak poznamenává National Interest, z hlediska morálky je dost divné zasévat sváry ve vlastní zemi s cílem změny režimu.

15; Putin přiletěl vrtulníkem do Vladivostoku na setkání s Kim Čong-unem.

16; Prezidentka Estonska odmítla kritiku za setkání s Putinem. Během rozhovorů v Moskvě Kersti Kaljulaid a Putiny projednali dvoustranné vztahy, Ukrajinu a situaci ve světě.

17; Haličané byli dotazováni, zdali si přejí odtrhnout se od Ukrajiny. SBU označila průzkum za vyzývání k separatismu.

18; Na Srí Lance došlo k dalšímu výbuchu. Podle stavu k 24. dubnu zahynulo při výbuších 359 osob a zraněno bylo kolem pěti set lidí.

19; Porošenko je hodil přes palubu. Prezident řekl poslancům za Blok Petra Porošenka, že je nebude chránit před trestním stíháním.

20; Rusové nahromadili téměř 1,6 bilionu nesplácených dluhů.

 

[wp_ad_camp_2]

 

21; Putin s Kim Čong-unem hovořili o hodinu déle, než bylo naplánováno. Setkání pokračovalo v rozšířeném formátu delegací obou zemí.

22; NATO zvyšuje příspěvky na podporu Ukrajiny. NATO bude podporovat Ukrajinu na cestě k euroatlantické integraci tím, že bude zvyšovat příspěvky do cílových fondů.

23; Kdo je kdo v Zelenského týmu? Příjmení, tajná spojení, kompromitující materiály… Bývalý poslanec Nejvyšší rady Oleg Carjov říká, že Zelenskij bude vládnout buď s podporou oligarchů nebo za podpory Západu skoncuje s oligarchy.

24; Nejvyšší rada schválila krajně diskriminační zákon o státním jazyku. Nejvyšší rada Ukrajiny schválila zákon „ O zajištění fungování ukrajinštiny jako státního jazyka“.

25; Projev hluboké úcty. Putin se chystá vyplácet veteránům Velké vlastenecké války 10 tisíc rublů ke Dni Vítězství. Dávka by měla být každoroční a dostanou ji občané Ruska, kteří trvale žijí na území Ruské federace, V Litvě, Lotyšsku a Estonsku.

26; V Zelenského štábu byly zveřejněny dvě červené čáry, které nový prezident nepřekročí: Ukrajina nebude komukoli vydávat svou půdu ani občany.

27; Kim Čong-un daroval Putinovi meč a dostal od něj šavli.

28; Putin komentoval rozhodnutí o vydávání pasů Ruské federace obyvatelům Donbasu. Rusko je daleko od toho, aby kohokoli na Ukrajině provokovalo, zdůraznil prezident Ruska.

29; Rusům chtějí zakázat, aby vozili ze zahraničí maso a mléčné výrobky i pro osobní spotřebu.

30; Šestasedmdesátiletý Joe Biden oznámil svou kandidaturu pro příští prezidentské volby v USA.

31; Nejvyšší představitel Doněcké republiky přikázal zjednodušení procedury překračování hranice s Ruskou federací za účelem centralizované přepravy občanů Doněcké republiky pro získávání občanství Ruské federace.

32; Rusko uznalo problém s kvalitou ropy dodávané do Běloruska. Výrobce znečištěné ropy nepatří do vertikální struktury ruských ropných společností.

33; Putin informoval o svých dojmech z rozhovorů s Kim Čong-unem. Připomeňme, že prezident Ruska se předtím už třikrát setkal s otcem současného prezidenta KLDR Kim Čong-irem.

34; Německo a Francie odsoudily vydávání pasů Ruské federace obyvatelům Donbasu. Tato praxe prý odporuje duchu a cílům Minských dohod.

35; V Zelenského štábu komentovali schválení zákona o státním jazyku. Ukrajinský jazyk je jediným státním jazykem na Ukrajině. Tak tomu bylo, je a bude. Ale popularizovat ukrajinštinu je třeba cestou stimulace a motivace, nikoli pomocí zákazů a trestů. Před Ukrajinou stojí vážné výzvy, kterým můžeme čelit pouze společně: Ruská agrese, pomalý hospodářský rozvoj, masová emigrace do zahraničí, všudypřítomná totální korupce.

36; Ukrajinská armáda zesílila ostřelování. Pro navádění palby na obec Okťabr ukrajinští ozbrojenci poslali do vzduchu dron.

37; Nelze proklínat Nejvyšší radu, kterou zvolil ukrajinský lid, říká místopředsedkyně ukrajinského parlamentu Irina Geraščenko. Šlo o reakci na prohlášení poslance za Opoziční blok, že nikde kromě budovy národem proklínané Nejvyšší rady neexistuje jazykový problém.

38; Putin v komentáři výsledků ukrajinských prezidentských voleb promluvil o absolutním a totálním krachu Porošenkovy politiky. Nová moc nemůže nevnímat. Něco jiného je ovšem tuto skutečnost chápat, druhou věcí je vybudovat realistickou politiku odpovídající zájmům ukrajinského lidu.

39; Roční ztráta Ruské centrální banky opět činila 435 miliard rublů.

40; Jeruzalémský patriarcha nedovolí ukrajinským rozkolníkům sloužit mše ve Svaté zemi. Theofil nedovolí členům ukrajinské rozkolnické církve provádět bohoslužby a modlit se na pravoslavné Velikonoce ve Svatém městě.

 

[wp_ad_camp_2]

 

41; Plyn pro Ukrajince znovu podraží, hlásí Ukrajinská národní banka. Světové ceny plynu se nacházejí na dosti nízké úrovni kolem 170 dolarů na tisíc kubických metrů.

42; Ve Státní dumě komentovali informace o rušení výložek Výsadkových vojsk. Nedávno se objevila informace o tom, že kadeti Rjazaňské vojenské školy Výsadkových vojsk strhali své výložky na protest proti zrušení výložek tradiční světlemodré barvy. Žádní bývalí výsadkáři neexistují a ti současní se svými výložkami takto nezacházejí. Kromě toho není v plánu žádná změna barvy baretů ani výložek Výsadkových vojsk.

43; Marija Zacharova poradila americkému velvyslanci, který hrozil Rusku letadlovými loděmi, aby si nastudoval historii. Rusko vyjadřuje lítost nad tím, že jazyk hrozeb se stal vizitkou USA.

44; Byla zveřejněna vojenská doktrína Zelenského. O nové „vojenské doktríně“ informoval veřejnost poradce Vladimira Zelenského pro otázky bezpečnosti a obrany Ivan Aparšin.

45; Obyvatel Luganské republiky byl odsouzen ke 13 letům odnětí svobody za vlastizradu. Vojenský soud Luganské republiky odsoudil Valerije Semjonova ke třinácti letům odnětí svobody s konfiskací majetku v případu vlastizrady.

46; Nejvyšší rada schválila výzvu celému světu kvůli ruským pasům pro Donbas. Toto rozhodnutí podpořilo 230 poslanců Rady.

47; Na ruském ministerstvu zahraničí prakticky označili obyvatelstvo Donbasu za obyvatele Ruska. Podle slov Marie Zacharovové by bez podpory Ruska život těchto lidí probíhal nesrovnatelně dramatičtěji.

48; „Jelcinovo centrum“ bylo evakuováno kvůli hrozbě bombou.

49; U metra Nové Čerjomuški v Moskvě došlo ke střelbě. Jsou dvě obětina životech. Podle neprověřených zpráv měla oběť střelce průkaz novináře.

50; Státní dluh Ukrajiny vzrostl o půl miliardy a činí dnes 78,78 miliardy dolarů. Jeho dolarová výše je tedy srovnatelná s výší českého dluhu, stejně jako ukrajinský HDP je (při téměř čtyřnásobném počtu obyvatel) srovnatelný s českým. To, co může vyvolávat obavy, je tedy hlavně vývoj v budoucnosti.

51; Maďarsko tvrdě zkritizovalo ukrajinský zákon o státním jazyku. Maďarský ministr zahraničí je přesvědčen, že zákon odráží postoje odcházejícího prezidenta Petra Porošenka.

52; Ve Státní dumě komentovali vojenskou doktrínu Vladimira Zelenského. Člen výboru Státní dumy pro bezpečnost prohlásil, že vyvolává lítost ten fakt, že bratrské národy se ubírají různým směrem.

53; Jen nahradili jednoho alkoholika druhým. Zelenskij se obrátil k lidu Ukrajiny s výzvou, ve které si postěžoval na pletichy a pletichy poslanců a Ústřední volební komise. Tón výzvy se příliš nelišil od toho, co občas vyplodil opilý Porošenko.

54; Rusko se stalo příkladem v léčení dětské onkologie, říká Světová zdravotnická organizace. Rusko disponuje jasným strukturovaným systémem, na jehož základě se dostane pacient do stacionáře, kde je mu poskytnuta pomoc.

55; Kadyrov reagoval na sankce USA proti šéfovi čečenské vlády Muslima Chučijeva a jeho manželce. Označil je za komické číslo.

56; V Penzijním fondu Ruské federace vysvětlili, jak se budou vyplácet důchody obyvatelům Donbasu s ruskými pasy. Obyvatelé Doněcké a Luganské republiky, kteří dostanou ruské občanství ve zjednodušeném režimu podle výnosu prezidenta Putina, mohou dostávat starobní důchod pouze tehdy, pokud se přestěhují na trvalí bydliště do Ruska.

57; Zelenskij absolvoval první mezinárodní setkání. Zelenskému bylo sděleno, že zrušení trestní odpovědnosti za nezákonné obohacení odporuje závazkům Ukrajiny vůči EU.

58; Poslanci Nejvyšší rady si povolili nepoužívat ukrajinštinu. V konečné verzi zákona o ukrajinském jazyce už není norma o povinném používání ukrajinštiny poslanci parlamentu.

59; Probíhá zasedání Rady bezpečnosti o ruských pasech pro obyvatele Donbasu. Zasedání iniciovali ukrajinští diplomaté.

60; Ve volební komisi zareagovali na Zelenského obvinění. Ústřední volební komise funguje v bezprecedentně rychlém režimu a nově zvolený prezident nemá důvod obviňovat komisi z průtahů.

61; V Bílém domě popírají, že by Trump podpořil Haftára.

 

[wp_ad_camp_2]

 

62; Na kostely a hotely n Srí Lance útočili synové místního oligarchy.

63; Agentura Moody´s informovala o vysokých geopolitických rizicích pro Ukrajinu kvůli pokračujícímu konfliktu v Donbasu.

64; Tři lidé zahynuli v důsledku požáru na ubytovně Sachalinské elektrárny.

65; Skotsko plánuje nové referendum o nezávislosti. Skotská vláda předloží zákon o provedení referenda do roku 2021.

66; Na Slovensku by se mohly objevit jaderné zbraně USA. Na slovenském území by se mohly objevit letecké základny USA, na kterých by byly rozmístěny jaderné zbraně, říká Peter Marček.

67; V Chabarovsku se zřítil obytný dům. Čtyřem lidem se podařilo vlastními silami dostat se ze sutin.

68; Facebook se chystá na pokutu ve výši 5 miliard dolarů v USA za narušení pravidel důvěrnosti.

69; National Interest píše, že nehledě na poslední politický vývoj sympatie Ukrajinců k Rusku neochladly a snaha Západu ovlivnit politiku na Ukrajině nevedly vůbec k ničemu.

70; Na okupovaném území Doněcké republiky (ukrajinský Donbas) zůstali horníci pod zemí kvůli odpojení elektřiny za dluhy šachty. Obnovit dodávky se podařilo až v 18:00 hod. což umožnilo horníkům dostat se na povrch. Příští den 80 pracovníků první směny nepřišlo do práce.

71; Saakašvili vyzval Zelenského, aby neustupoval Putinovi.

72; Zástupce generálního prokurátora Ukrajiny Jevgenij Jenin požádal o uvolnění z funkce.

73; Bývalý šéf ruské rozvědky zveřejnil hlavní hrozbu pro lidstvo. Na rozdíl od situace kolem jaderných zbraní lidstvo nepodniká dostatečná opatření na řešení ekologických problémů a snižování rizik změny klimatu.

74; Západní média: Porošenko prohrál volby kvůli protiruské politice. Porošenko rozdělili Ukrajince na „neochvějné ukrajinské patrioty“ a „pátou kolonu“ podporující Rusko.

75; Alexandr Rodžers, politický expert a ukrajinský občan nacházející se v procesu získání ruského občanství, tvrdí, že Rusko zahájilo operaci na přinucení Kyjeva k rozumu poté, co zjistilo, že nový ukrajinský prezident nebude schopný dohody.

76; Srbsko v objetí Číny. Nové stavby a úvěry. První den návštěvy srbské delegace s prezidentem Alexandrem Vučičem byla podepsána řada dvoustranných dohod.

77; V Egyptě byl prodloužen výjimečný stav o tři měsíce.

78; Kim Čong-un označil Rusko za přátelského a velikého souseda.

79; Ukrajinský astrolog Vlad Ross prorokuje Žirinovskému brzkou smrt. Hvězdy ukazují přinejmenším na extrémně složité a nebezpečné období.

80; Ukrajina zvýšila počet aktivních pohraničníků.

 

[wp_ad_camp_2]

 

81; Porošenko se obrátil na ruskojazyčné občany Ukrajiny. Poděkoval jim za to, že s pochopením přijali nutnost podpory ukrajinského jazyka, a slíbil jim, že bude respektovat práva lidí hovořících rusky nebo jiným jazykem.

82; USA jsou rozhodnuty provést převrat ve Venezuele pomocí Kolumbie a prohlásil Caracas za sponzora mezinárodního terorismu, říká ruský viceadmirál Igor Kosťukov.

83; V obci Čongar na hranici s Krymem se rozhořela válka ukrajinsko-tatarských skupin.

84; Prezient Trump uvítal mdlého Joe Bidena jako svého příštího soupeře v prezidentské kampani.

85; Na Ukrajině si člen Pravého sektoru ustřelil prsty granátometem v obci Stavki v Rovenské oblasti.

86; Zelenskij nespěchá s podpisem jazykového zákona. Hodlá jej prozkoumat ohledně možnosti poškozování práv jinojazyčných Ukrajinců.

87; Opoziční blok zablokoval podpis jazykového zákona. Poslanci Opozičního bloku hned po hlasování Nejvyšší rady zaregistrovali návrh ustanovení o zrušení výsledku hlasování.

88; V Oděse turisté z Ivano-Frankovska poškodili památník neznámého námořníka.

89; Putin: Jsou Rusové na Ukrajině horší než ukrajinští Rumuni nebo Maďaři? Proč mohou Maďaři a Rumuni dostávat pasy svých mateřských zemí a Rusové nikoli?

90; Německá velvyslankyně v USA se zastala Ruska v otázce sankcí. Poslala dopisy několika členům Kongresu, ve kterých se vyslovuje proti zostření protiruských sankcí.

91; Ruské ministerstvo zahraničí prohlásilo, že zákon o ukrajinském jazyce odporuje mezinárodním normám.

92; Putin přiletěl z Vladivostoku do Číny na fórum „Jeden pás – jedna cesta“, které se koná 26. a 27. dubna.

93; Obyvatelé Konga nevěří v Ebolu a zabíjejí lékaře. Lékaři hrozí stávkou od příštího pondělí, pokud vláda nepodnikne opatření, aby ochránila lékaře.

94; Na sociální síti Facebook došlo k proměně Vladimira Zelenského na „Volodymyra Zelenského“. Dosud bylo jméno vítěze voleb uvedeno v ruštině.

95; Úřady v Uzbekistánu popřely zákaz nošení svatojiřských stužek.

96; Sergej Glazjev: Země Šanghajské organizace pro spolupráci (Čína, Rusko, Kazachstán, Tádžikistán, Kirgizie a Uzbekistán s pozorovatelskými zeměmi Afghánistán, Bělorusko, Írán a Mongolsko plus pozorovatelské země Arménie, Ázerbajdžán, Kambodža, Nepál, Srí Lanka a Turecko) potřebují jednotný systém kybernetické bezpečnosti. Rizika informačních technologií mají zhoubný vliv na ekonomiku a suverenitu Ruska.

97; Makarevič nepřeje Zelenskému. Ruský muzikant, frontman skupiny „Stroj času“ se nelaskavě vyjádřil na adresu vítěze prezidentských voleb.

98; Naděžda Savčenko přinesla 25. dubna do Nejvyšší rady granát. Při hlasování podpořila přijetí jazykového zákona.

99; Srbský ministr obrany: I kdyby celá Evropa vstoupila do NATO, my se členy Aliance nestaneme.

100; Tržní kapitalizace Microsoftu dosáhla jednoho bilionu dolarů.

 

[wp_ad_camp_2]

 

101; V Naftogazu zveřejnili návrh ohledně tranzitu ruského plynu. Stávající kontrakt vyprší koncem roku 2019.

102; Ruské feministky vystoupily proti „Barber shopům“. Ženy se obrátily s peticí na Rospotrebnadzor se žádostí o prověření těchto provozoven ohledně porušení článku o diskriminaci. „Barbershopy“ se starají o vlasy a vousy zženštilých „mužů“ (hipsterů) zakládajících si na svém dokonalém vzhledu.

103; Marija Zacharova: Putin a Kim Čong-un napravovali chyby americké diplomacie.

104; Stará Putinova vizitka z dob SSSR je na prodej v aukci.

105; V Doněcké republice odhalili další korupční schéma ukrajinského velení. Velitel OOS (ATO) Sergej Najev prezentoval další nefunkční novinku Ukroboronpromu, na kterou bylo vyčleněno 20 milionů hřiven, ale utracena sotva sedmina této částky.

106; Útěk roku. V padesátitisícovém ruském městě Volžsk vypadl zadržený muž z policejního auta a utekl. Vezli ho na policii po prudké rodinné hádce.

107; Maďarské ministerstvo zahraničí označilo ukrajinský zákon o státním jazyku za nepřijatelný.

108; Obyvatelé Srí Lanky byli vyzváni, aby se připravili na další teroristické činy.

109; Pobřežní ochrana USA objednala nový velký ledoborec. Kontrakt obsahuje další velké ledoborce s termínem odevzdání v letech 2026 a 2027.

110; Vlád Ukrajiny se rozhodla ochránit Ruštinu. Během šesti měsíců bude do Nejvyšší rady předložen návrh zákona o ochraně jazyků původních národů a národnostních menšin.

111; Ruské ministerstvo průmyslu a obchodu se obrátilo na prokuraturu kvůli nedostatku láhví na Krymu. Má být prověřeno chování podniku, který omezil dodávky láhví krymským vinařům.

112; Krym je ochoten pomoci Ukrajině s dodávkami elektřiny. Krym má dostatek energetických zdroj, aby se o ně mohl podělit s bratrským národem.

113; V Japonsku vyzvali KLDR, aby uskutečnila kroky k odmítnutí jaderných zbraní.

114; V Radikální straně Olega Ljaška vznikl rozkol kvůli Zelenskému. Zatímco Ljaško vyhrožuje Vladimiru Zelenskému bezesnými nocemi, další představitel této strany Sergej Rybak organizuje mezifrakční sdružení na podporu nového prezidenta.

115; Ruská protitorpéda. Ruští inženýři dokázali vyřešit úkol,který byl dlouhá léta považován za nesplnitelný – vytvořit a úspěšně odzkoušet prostředky na likvidaci torpéd.

116; Ve válkou zmítané Libyi byly objeveny čokoládové bonbony z Porošenkovy firmy.

117; V Novospasském klášteře byly posvěceny (požehnány) mazance pro ruské vojáky v Sýrii.

118; Zelenského štáb se obává, že odcházející Porošenkova administrativa může „podstrčit nějaké kukaččí vejce“.

119; NASA informovala o poruše systému očisty vzduchu na Mezinárodní kosmické stanici.

120; Macron doporučil vyloučení několika zemí ze Schengenského prostoru.

Zdroj: http://rusnext.ru/newshttp://rusvesna.su/news

Zdroj(1)

[wp_ad_camp_2]

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál