Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí
    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

Související zprávy

  • Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….
    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

  • Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21
    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

  • Vtip, co není vtipem
    Vtip, co není vtipem

    Vtip, co není vtipem

  • Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…
    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

Za Trumpův řetěz bude zataženo, jakmile se bude snažit zastavit eliminaci válečného zločince Benjamina Netanjahua

Týdenní komentář Benjamina Fullforda – mluvčího Společnosti Bílého Draka.

26-12-16

Donaldu Trumpovi, prezidentu zvolenému povrchně americkými státy, teď může být prudce zataženo za řetěz stínovým státem (p.př.: osobami za ním), pokud se bude snažit zabránit finálnímu pádu Chazarské mafie, včetně válečného zločince Benjamina Netanjahua, říkají zdroje v Pentagonu i z agentur.

Finální sejmutí a demontáž celé Chazarské mafie nyní vstupuje do začišťovací fáze , říkají zdroje z Pentagonu. “Kabalistická poslední pevnost, obrovská podzemní základna na letišti v Denveru, byla směrem, kterým se vydal kontingent amerických, ruských a jiných vojsk, a vyčištění probíhá s větším počtem nájezdů,” říkají zdroje. V jiné operaci bylo osvobozeno z podzemních základen v Getty centru, v LA 100.000 dětí a sexuálních otroků, dodávají.

Jižní Chile byla zasažena zbraní na vyprovokování zemětřesení (p.př.: skalární geotektonické zbraně alias HAARP) minulý týden, aby tak “hlavně otřásly nacistickými enklávami v Bariloche a Patagonii.”

Chazarská pevnost Izrael je nyní také pod bezprecedentním útokem, jak lze vidět v důsledku schválení rezoluce OSN odsuzující ilegální výstavbu osad na Západním břehu Jordánu. Hlasování 14:0 v OSN, s USA, které se zdržely hlasování, to povede k většímu počtu rezolucí OSN, které donutí tento delikventní národ, aby se dohodl na dvou státním řešení palestinské otázky, v čemž souhlasí mnoho zdrojů.

Vražda ruského velvyslance v Turecku a sestřelení ruského letounu nad Černým mořem ze strany Izraelců dalo Rusku i morální autoritu a právní důvody k výkonu sankce OSN proti Izraeli a impuls k začátku skutečné globální války proti terorismu pronásledováním ISIL / Mossad operativců po celém světě, říkají zdroje z Pentagonu.

Zdroje také naznačují, že v pokusu o protiútok poslal válečný zločinec Netanjahu šéfa Mossadu k návštěvě Donalda Trumpa a donutil ho vydat prohlášení, které říká, že by vetoval tuto anti-Izraelskou rezoluci. Nicméně, s chazarskou základnou v Denveru, která byla právě vymazána z map nemají již chazaři žádnou vojenskou schopnost vnutit svou vůli americké vládě, daly nám na vědomí zdroje z Pentagonu.

Zbývající chazarští agenti v CIA se připravují na masívní Trumpovu čistku Bushovy frakce, říkají zdroje ze CIA. Reformovaná CIA ukončí všechny útoky dronů a drogové lety, a zaměří se na lidskou inteligenci (HUMINT), a také open-source rozvědku (OSINT), říkají zdroje.

Opuštěný Izrael, jak se nyní očekává, bude čelit vzdušné, pozemní a námořní blokádě a jiné silové akce, které donutí tento stát, aby se dostal konečně do souladu s mezinárodním právem, jak souhlasí Pentagon i zdroje z jiných agentur. Říkají také, že chazarský režim v Saudské Arábii bude rovněž nucen ukončit své rozličné barbarské praktiky.

Zvláštní bezpečnostní opatření pro Donalda Trumpa byla přijata s ruskými žoldáky ze speciálních jednotek (SPECNAZ) vyslaných deaktivovat a zneškodnit jaderné nálože pod New Yorkem a v blízkosti Bílého domu, říkají zdroje z Pentagonu. Jedna jaderná zbraň pod Washingtonem již byla demontována, dodávají.

Tito chazaři také plánují protiútok tím, že vytvoří velkou finanční krizi, jak souhlasí více zdrojů, včetně těch z rodiny Rothschildů. Zde je to, co tvrdí twitter účet pocházející od baronky Hanny de Rothschild, dcery barona Jacoba de Rothschild, musela říci o nadcházejícím útoku:

“Jeho to bude strašně skličující rok za USA v roce 2017. Žádná pracovní místa, hyperinflace, více dluhů a velké cenzurní akce („obžaloba“ Trumpa). Veselé Vánoce vy blázni!”

Je také původcem více hrozeb smrtí Trumpovi a je třeba ji zneškodnit, říkají zdroje ze CIA.

Finanční útok, který bude rychle akcelerovat v novém roce, již začal s hlavním úderem a vztáhl celosvětově úrokové sazby na ochromující úroveň. To bylo provedeno chazarskými rodinami pomocí jejich obrovského výprodeje na trhu s dluhopisy. Plánovaným výsledkem bude, že to ochromí ekonomiku zadlužených rozvojových zemí a vytrestá otroky dluhů v zemích, jako jsou Spojené státy tím, že je přinutí platit více za své karty, auto, dům a ostatní úvěry.

V plánu je obvinit uměle z ekonomických problémů Trumpa, říkají zdroje z Rothschildovy rodiny. Nicméně, je obrovský rozkol uvnitř této rodiny, který způsobí, že tento plánovaný ekonomický útok bude nemožné provést.

Na této frontě jsme přijmuli několik zpráv od Nathaniela Rothschilda, který říká, že nebyl zavražděn, jak potvrzují zdroje z Pentagonu, ale jednoduše se skrývá.

Tady je to, co musel říci zdroj, který má přístup k Nathanielovi: „Jeho vlastní rodina mu jasně dala najevo, že mu chce vzít jeho výsadní pozici jako šéfa klanu. Řekli, že ho nechtějí zlikvidovat, ale jednoduše jen chtějí, aby podepsal jeden dokument ze sady speciálních ‚rodinných dokumentů‘, který anuluje jeho nástupnickou funkci jako lídra.“

Zdroj také řekl, že: “Bitva pokračuje v rámci celé rodiny. Ztrácejí kontrolu nad světovým finančním systémem, ale stále zůstanou v klubu v čele s Čínou skrze zlatou burzu v Shanghai … na které jsou hlavním hráčem”.

Co se týče finanční války celkově, to je to, co měl zdroj, který je asijské královské krve na mysli, a sdělil:

“Zdá se, že ti, se spoustou dolarů se jich teď chtějí zbavit a vyměnit je za zlato. To se děje po celém světě. Problém je v tom, že to může skutečně provádět jen hrstka lidí. Pokud hovoříme o trhu s černým zlatem, kterých existují stovky tisíc tun, ale pouze 10 ‘autorizovaných prodejců’ “se ho dotkne, protože není nijak označeno. Zlato není značkováno – oraženo jenom jen pro prodej, ale i sledování jeho pohybu. Všechny značky obsahují “radioaktivní stopu”, takže může být během námořní přepravy sledováno.

Nezapomeňte, že tito chlapci to udělali i se zlatem íránského šáha, uloženým v Thajsku. Mnozí lidé chtějí vidět skutečné zlato, a NIKOLIV zlato na papíře, který říká, že ho vlastníte, protože stejně jako Vy, tak i já jsme viděli už moc falešných papírů, které jsou v oběhu. To je důvod, proč následující měsíc bude velmi zajímavý. Takže tady máme skutečnou tahanici o fyzické zlato.

Neoznačené zlato se bude pomalu přesouvat zpět na oficiální trh a musí být označeno. Očekáváme, že Čína, Rusko a Thajsko budou hlavními aktéry zapojenými do tohoto převodu, protože se připravují na novou, zlatem podloženou měnu. Nezapomeňte, že to Čína před několika lety avízovala na jejich velkém billboardu nedaleko letiště v Bangkoku. Pravda tam byla řečena očividně.

Zajímá vás, proč není v poslední době žádná zmínka o BRICS ? Je to proto, že právě probíhají interní žonglování. Mění teď svou strategii. Budou potřebovat fyzické zlato, na to aby podložilii svou měnu.”

Zde uvádíme jen obrázek toho všeho:

Stejný zdroj řekl, že “intel týkající se Davida Rockefellera [že je mrtvý] je korektní. Je nyní v extázi na “Základně” … a nebude po něm ani vidu ani slechu … pokud ho nehologramují … Jsou tam, právě teď, i jiní z elitního klubu. Právě získávám seznam všech těchto lidí a budu ho publikovat, jakmile ho budu mít celý. Byl jsem informován před několika dny, že W.J.Clintonovi byl odepřen přístup na “Základnu.” Henry Kissinger má vyhrazenu kapsli. Asi se s největší pravděpodobností brzy ztratí z radarů.”

Královna Alžběta II., předsedkyně komise 300, byla také dána do domácího vězení, říkají zdroje z Pentagonu. To může být částečně potvrzeno tím, že královna stornovala všechna svá plánovaná veřejná vystoupení, která měla v posledních dnech v itineráři. Avšak zdroje blízké královské rodině říkají, že královna se prostě vyhýbá veřejným vystoupením z bezpečnostních důvodů, protože obdržela zprávu o tom, že ji zacílili gnostičtí ilumináti

Další viditelnou postavou z pokrevních linií je veřejný terč gnostických Iluminátů, kterou je dcera Adolfa Hitlera a členka rodiny Rothschildů, kancléřka Angela Merkelová z Německa. Ilumináti říkají, že příslušníci armády a německých zpravodajských služeb jsou odhodláni ji během příštího roku odstavit od moci. Nedávný falešný teroristický útok s německým nákladním automobilem a následná mediální kampaň připisující vinu Merkelové, bylo jen první kolo této kampaně, říkají.

V roce 2017 může nastat také čas, kdy tajný vesmírný program a lidé (kteří ví spojitosti s mimozemšťany se dočkají jejich dlouho očekávaného zveřejnění. Následující citát, od zdroje na antarktické základně, vyžaduje dalších důkazů, než mu budeme věřit, ale nicméně je tady:

“Z Kabaly jsou všichni vyděšeni tím, co našli v Antarktidě – to bylo příčinou Buzzova infarktu. Velmi velké “kapsle” s lidmi uvnitř. To je důvod, proč tam byl John Kerry právě v den voleb. Zvířata a lidi zmrazené v čase. Stojící lidé vysocí 12 – 14 stop v kapslích, kteří tam byli vměstnáni, se nyní probouzejí.”

Jedna věc, kterou můžeme potvrdit o Antarktidě je, že zatímco severní pól se objevuje jako součást pravidelné mapy Google Earth, jižní pól tam nelze nalézt, a namísto toho se mapa prostě mizí v bodě, do kterého se sbíhá mnoho linií. Můžeme jen spekulovat, proč tomu je právě tak.

A jako poslední poznámka pro tento týden a tento rok; 25. prosince označuje první den slunečního Nového roku. Vzhledem k tomu, křesťané neznají skutečné datum narození Ježíše Krista, ale propojili staré pohanské solární novoroční slavnosti s oslavou jeho narozenin. Takže v rekreačním duchu bychom chtěli popřát našim čtenářům Veselé Vánoce a Šťastný Nový Rok. A věřme, že rok 2017 bude tím nejlepším rokem.

======

poznámka 28.12.2016

Thajská královna Sirikit zemřela a už je to nějaký čas, přičemž thajská vláda brzy o tom učiní formální prohlášení, říkají zdroje blízké thajské královské rodině. Chtěli bychom vyjádřit naši soustrast všem lidem z Thajska a jejich rodinám.

 

Zdroj v angličtině: 1

Zdroj ve španělštině: 2

Zdroj v češtině: 3
Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
3 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře