Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí
    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

Související zprávy

  • Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda
    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

  • Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny
    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

  • Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11
    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

  • Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat
    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

Boje o moc na nejvyšší úrovni pokračují navzdory meteo-útoku 9/11 na USA

Komentář Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti bílého draja

11. 9. 2017

Intenzívny boj na najvyššej úrovni svetovej moci vyústil do patovej situácie, keď chazarská mafia zorganizovala meteo-útoky na USA v zúfalej snahe udržať si kontrolu nad Federálnym rezervným výborom. Hurikán Harvey, nasledovaný hurikánmi Irma, Katia a Jose sú spájané s istým druhom elektromagnetických lúčov vyžarovaných z Antarktídy, uvádzajú zdroje amerického námorníctva (odkaz).

V takzvaných médiách hlavného prúdu bol tiež potvrdený objav veľkých, 25 °C teplých jaskýň na Antarktíde, plných života (odkaz). Načasovanie tohto oznámenia bolo možno iba náhodné, zdá sa však, že je to spôsob, ako dať svetu vedieť, že nacistické základne vybudované vo vulkanicky vyhrievaných jaskyniach v Antarktíde pred, počas a po 2. svetovej vojne, sú skutočné. Je to niečo, čo Rusi hovoria už dávno.

 

[wp_ad_camp_1]

V každom prípade, vyššie postavený zdroj v slobodomurárskej Lóži P2 naznačil ich účasť na útoku tým, že povedal: „Pre Ameriku neexistuje žiadne východisko, iba veľká dohoda.“ Členovia P2 už predtým tvrdili, že dokážu vyvolať búrky, zemetrasenia atď. prostredníctvom ezoterických rituálov spojených s astrologickými udalosťami. Novinár Lance Schuttler, ktorý mal nedávno rozhovor s autorom tejto správy, počul to isté z vlastných zdrojov (odkaz).

Spoločnosť Bieleho draka použila svoje ezoterické schopnosti na oslabenie hurikánu Irma, ale nezastavila ho úplne, lebo cítila, že americká vláda potrebuje pri príležitosti výročia útokov 11. septembra pripomenúť, že zatiaľ stále neboli volaní na zodpovednosť páchatelia týchto útokov a ľudia, ktorí ukradli americké prezidentské voľby v roku 2000, uviedli zdroje Spoločnosti Bieleho draka.

Ľuďom, ktorí stále odmietajú uveriť realite technológie manipulácie s počasím, odporúčam prečítať článok na nasledujúcom odkaze, ako úvod do témy: odkaz.

V každom prípade, zdroje Pentagonu uvádzajú, že „hurikány, vojny a chaos sa zdajú byť neúspešným pokusom o zdržanie globálneho menového reštartu a finančného systému krytého zlatom, keďže nebezpečnosť hurikánu Irma klesla a hurikány Katia a Jose strácajú na sile.“

Meteo-vojna bola iba malou časťou vysokej úrovne riskantnej politiky na odvrátenie dôsledkov splatnosti dlhov vlády Spojených štátov, ktorá nastane 30. septembra t.r.

Trumpova vláda a vojenská chunta, ktorá ju podporuje, využili Severnú Kóreu ako podnet na hrozbu jadrovej vojny, ak vláda USA nezíska financovanie na pokračovanie svojich operácií od spomínaného dátumu. Trump sa na sociálnej sieti vyslovil takto: „Spojené štáty zvažujú, okrem iných možností, možnosť zastavenie akéhokoľvek obchodovania s každou krajinou, ktorá obchoduje so Severnou Kóreou,“ s cieľom zastaviť všetky obchody s Čínou.

 

[wp_ad_camp_1]

Výsledok všetkého tohto zúrenia bolo, že vláde USA bolo poskytnutých dostatok peňazí, aby vydržala až do decembra, s cieľom kúpiť si čas pre vodcov tohto sveta, aby prišla s ucelenejšími závermi na prebiehajúce vyjednávania o bankrote Spojených štátov.

Zdroje ázijských tajných spoločností teraz tvrdia, že sa vzdali svojho plánu, mať bitcoin ako alternatívu k aktuálnemu finančnému systému. Aj keď neuviedli svoje dôvody, priznali tiež, že severokórejská situácia ich „veľmi zamestnala“.

Prinajmenšom Číňania zatiaľ nespustili svoje termínové obchody na ropu kryté zlatom a jüanom, ktoré by zlomilo krk americkému petrodoláru. Teraz, keď Trump získal trochu peňazí na to, aby mohol pokračovať, zmiernil svoju vojnovú rétoriku voči Severnej Kórei. Federálne rezervné banky v súkromnom vlastníctve rovnako ako Chazarmi ovládané Centrálna banka EÚ a Bank of Japan tak môžu pokračovať v ohlupovaní svetových trhov ničím nepodloženými peniazmi.

V amerických korporačných médiách to bolo všetko prezentované, akoby trojmesačné predĺženie amerického dlhového stropu bolo úplne internou americkou otázkou, ktorá bola vyriešená kompromisom medzi Trumpom a predstaviteľmi Demokratickej strany.

 

Celé znění zprávy si můžete přečíst na auria.sk

[wp_ad_camp_1]

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
6 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře