Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí
    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

Související zprávy

  • Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….
    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

  • Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21
    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

  • Vtip, co není vtipem
    Vtip, co není vtipem

    Vtip, co není vtipem

  • Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…
    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

Netflix pod paľbou za podporovanie pedofílie v detských kreslených filmoch

Netflix je pod paľbou za ich novú komédiu, ktorá je o sexualite detí a otvorene podporuje a oslavuje pedofíliu.

Kvôli pokročilému odhalovaniu pedofilných kruhov vo vládach, Katolickej cirkvi a v zábavnom priemysle, sa elity zúfalo snažia o normalizovanie sexuálneho zneužívania detí s alarmujúcou rýchlosťou.

 

[wp_ad_camp_1]

 

Wakingtimes.com píše: Na tomto pozadí, Netflix posúva hranice toho, čo je kultúrne akceptované touto novou komédiou a detskej sexualite.

Poznávaním hlavného scenára o puberte, Big Mouth (Veľké ústa) je nový seriál produkovaný Nickom Krollom, v ktorom kreslený herci prežívajú zmeny prichádzajúce v tomto nepríjemnom období. Napriek tomu, že je táto téma nepochybne veľmi nepohodlná pre mladých a tradične sa o nej učí v rodine alebo/a v sexuálných výchovných programoch v školách, nová show sa snaží premeniť pubertu do komédie pre dospelých.

Ako poznamenáva Vigilant Citizen:

“Z nejakého bizarného a veľmi znepokozjujúceho dôvodu, sexualizácia detí je súčasťou agendy. Pomaly ale isto nový koncept tlačí hranice a znižuje morálne hodnoty spôsobujúc koncept detskej sexuality normálnym.

Prečo? pretože Hollywood a svetová elita je plná pedofilov a chcú aby ich úchylka sa považovala za niečo normálne.”

 

[wp_ad_camp_1]

 

Aj keď tento pohľad nie je mainstreamový a väčšina veľkých mediálných organizácií  vychvaľujú a šťastne podporujú tento seriál aj napriek skutočnosti, že 3 minutový trailer odhaluje niekoľko veľmi znepokojujúcich momentov.

V tejto chvíľi, otec vysvetľuje synovi, že pobozkať penis je úplne v poriadku.

V rozhovore s Time magazine, Kroll trochu objasňuje: „Aj keď sa považujeme za otvorenú spoločnosť, stále existujú určité veci o ktorých máme pociť, že sú príliš nepríjemné na to, aby sme mohli o nich hovoriť, a to je práve situácia, ktorú sme chceli zmeniť.”

Využíva voľnosť v kreativite, ktorá mu bola daná Netflixom, posúvajúc ich hranice, tak aby našli ten správny moment rovnováhy medzi perverziou a prijateľnosťou pre sieť, ktorú momentálne ztvárnil Bill Nye už v neslávnej epizóde /Bill Nye zachráni svet” na The Sexual Spectrum, zavádzajúc tak koncept genderovej neutrality medzi deťmi.

“Netflix nám dal neuveriteľnú voľnosť, aby sme do toho išli. V skutočnosti nás ešte povzbudzovali v každom štádiu aby sme to proste urobili. V tej prvej časti, Nick uvidí Adrewov penis. Momentálne asi nie je mnoho animovaných seriálov kde by ste videli penis 13 ročného chlapca. Ale je to veľmi dôležité pre príbeh, aby ste videli penis toho druhého chlapca a pochopili ako sa môže cítiť, kede jeho penis ešte vyzerá úplne inak.

 

[wp_ad_camp_1]

 

V určitý moment v inej časť Netflix povedal: „Hej! Toto zašlo moc ďaleko.“Ani to nechcem vysveľovať, bolo to príliš názorné. A zhodli sme sa, jednoduche sme mali rovnaký názor. Vedeli sme, že sme mali možnosť ukázať a hovoriť o veciach, o ktorých sa nikdy predtým nediskutovalo tak otvorene a priamo ako sme v to dúfali. Tak sme sa do toho opreli.“

Tuto, veľmi strašidelná a príšera mužskej povahy má nos v tvare penisu vtrhne do chlapčenskej izby aby im povedal o nočných mokrých snoch.

A tu, mladučké dievča má konverzáciu so svojou vagínou.

Už absolutne žiadne puto k striktným tradičným formátom televízneho vysielania. Producenti už viac nemusia jemným spôsobom podporovať agendu, a v tomto prípade agendou je zmena sexuálnych hodnôt spoločnosti aby sa perveznosti stali niečím normálnym. Okrem toho, keďže dospelí sú cieľovou kupinou tohto seriálu, taktiež slúži ako legitimizovanie detskej sexuality ako druh zábavy.

Programovanie pomocou televízie sa nazýva programovaním, pretože jeho cielom je nastavenie kultúrnych hodnôt populácie. Je to socialne inžinierstvo a keď sa na to pozrieme v kontexte dnešného sveta tento seriál slúži na podporu agendy sexuálnej zvrátenosti a predátorstva v spoločnosti, ktorá je už na pokraji morálnej deštrukcie.

 

[wp_ad_camp_1]

 

Pozrite sa sami na znepokojujúci trailer filmu:

Preklad: anna, Zdroj: (1)
[wp_ad_camp_1]
Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
1 Komentář
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře