Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena
    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

  • Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise
    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

Související zprávy

  • Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda
    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

  • Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny
    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

  • Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11
    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

  • Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat
    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

13 “illuminátských” pokrevních rodin navrhuje mír. V USA výjimečný stav

Týdenní komentář Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti Bílého Draka

25/12/2017

Mír na zemi a dobrá vůle všem (a nejenom lidem, ale všem formám života) vypadá jako realistický cíl pro rok 2018, když 13 pokrevních rodin, pozorujíc, jak se jejich prastará vláda planety Země hroutí, navrhují mír. Minulý týden se zástupce skupiny G7 (Německo, Velká Británie, Korporace USA, Japonsko, Itálie, Francie a Kanada) sešel s představitelem Společnosti Bílého Draka (SBD) a diskutovali o mírových podmínkách, podle člena SBD, který byl přítomen tomuto jednání. Skupina G7 je samozřejmě politickou frontou pro 13 rodin. Není pochyb o tom, že toto setkání umožnili lidé uvnitř vojensko-průmyslového komplexu konající v duchu Ježíše Krista, a proto jim všem přejeme “Veselé Vánoce a šťastný nový rok.”

[wp_ad_camp_2]

Nabídka rodin na vyjednávání o míru je přímo spojena s výjimečným stavem, který minulý týden vyhlásil prezident USA Donald Trump. Pokud jste vyhlášení ještě nečetli, přečtěte si historický dokument na tomto uvedeném odkazu. ZDE česky

“Trump vyhlásil výjimečný stav po svátku Chanuka a dne 20. prosince podepsal exekutivní příkaz, kterým zmrazil majetek obviněných osob z porušování lidských práv a korupce, což má směřovat k bankrotu Bushů, Clintonů, Sorose, Obamy, kabaly a globální židovská mafie,” jak situaci shrnul zdroj z Pentagonu.

“Výjimečný stav dovoluje Trumpovi zabavit majetek a použít armádu na masivní zatýkání a vynášet rozsudky prostřednictvím vojenských tribunálů, v podstatě zavést stanné právo,” pokračuje zdroj.

Zdroj Pentagonu také poslal kopii této fotografie s vysvětlením: “Trump měl fialovou kravatu při odhalení své strategie národní bezpečnosti 18. prosince ve vítězné etapě nad fialovou revolucí Sorose a Hillary a pil vodu oběma rukama, aby tak naznačil nasazená pouta.”

[wp_ad_camp_2]

Na tuto situaci jasně reagoval zástupce pokrevních rodin, který stanovil schůzku na 23. prosince, v den narozenin japonského císaře, a prohlásil, že je zástupcem císařské rodiny i skupiny G7. Zástupce, který jednal, jako by vyjednával o kapitulaci, řekl, že pokrevní linie chtějí zachovat stávající národní státy a instituce tak, jak jsou, ale že jsou ochotni spolupracovat s budoucí novou mezinárodní ekonomickou plánovací agenturou a poskytnout finanční prostředky.

Vyjednavač SBD uvedl, že stávajícím národním státům a institucím by mělo být dovoleno pokračovat a zdůraznil, že SBD má zájem vytvořit něco nového, aniž by zcela zničila to staré. Přesto některé hranice, jako například umělé rozdělení Korejského poloostrova, by se musely změněnit, načemž se obě strany shodly. Obě strany se také shodly, že Organizace spojených národů, jak je v současnosti strukturovaná, je nefunkční a potřebuje drastickou reformu. Celkově vzato se dá říci, že obě strany byly názorově dostatečně blízko a mohlo se tak dosáhnout nějaké eventuální dohody.

Delegát pokrevních rodin však řekl, že chtějí mít i nadále kontrolu nad centrálními bankami a tvorbou peněz, protože “pokud by lidé měli kontrolu nad měnovou politikou, nikdo by nepracoval.” Dodal, že i když ve Švýcarsku existovala Rada 13 zastupující každou rodinu, mnohé hlavy těchto rodin byly, stejně jako japonský císař, ve skutečnosti nepocházely z pokrevních linií. Řekl, že rodiny existovaly více jako instituce než výslovní zástupci skutečných pokrevních linií.

Zástupce SBD podpořil myšlenku, že peníze by měly být získány po zásluze, ale také uvedl, že centrální banky pod kontrolou lidí mohou vytisknout peníze na vzdělání, armádu, veřejné práce, zdravotní péči, průzkum vesmíru a vědecký výzkum. Vyjednavač SBD rovněž uvedl, že SBD trvá na jubilejním nebo jednorázovém zrušení všech dluhů, veřejných i soukromých, spolu s jednorázovým přerozdělením nekale získaných aktiv. Pokud by byly tyto podmínky odsouhlaseny, pokrevní linie by mohly i nadále fungovat v omezeném rozsahu v korporátní části ekonomiky, uvedl zástupce SBD.

[wp_ad_camp_2]

V tomto bodě jednání skončilo, jelikož zástupce pokrevních linií evidentně nebyl oprávněn vyjednávat o ukončení soukromých centrálních bank nebo o zrušení dluhů.

Následující den však zástupce skupiny známé jako “Zlatý drak”, která ovládá zlatem podloženou část současného mezinárodního finančního systému, zaslal SBD následující zprávu: “Je mi potěšením urovnat spory a vyjednávat, tak aby Spojené státy začaly novou ekonomickou transformaci.”

Je třeba poznamenat, že zatímco vojenská vláda, zastoupená Donaldem Trumpem, v USA rozhodně vyhrává, pokrevní linie stále mají silnou kontrolu ve zbytku světa. Takže i když Trump využívá “ekonomický výjimečný stav”, aby ukončil fungování USA na kreditní kartu, při příštím příjezdu k čerpací stanici zjistí, že už nebudou moci platit za palivo pomocí své karty. To bude znamenat tvrdé přistání, jaké se již odehrálo v Puerto Ricu.

David L. Norquist, zástupce ministra obrany a vedoucí řízení financí, 7. prosince v tisku informoval o tom, jak by se vláda Spojených států odstavila: “… vojenský personál bude povolán do práce, ale nejsme schopni jej platit až do ukončení odstavení. Jednoduché věci, jako jsou dávky podpory rodinám vojenských členů zabitých při výkonu povinností,  …. Dodavatelé nebudou schopni pracovat …. “

Rozhovory se Zlatým drakem o “nové ekonomické transformaci” je určitě cesta kudy bychom se mohli vydat. V době zveřejnění tohoto komentáře nebyl stanoven žádný konkrétní termín vyjednávání.

V každém případě americký vojenský režim bude v nadcházejících dnech přetrvávat proti kabale, tak aby v novém roce maximalizoval svoji vyjednávací pozici.

[wp_ad_camp_2]

V této souvislosti zdroje Pentagonu říkají, že George Soros nebyl zabit, jak bylo dříve oznámeno, ale byl několik měsíců zadržen a výslýchán. Nedávno byl “převezen z Atlanty na základnu námořnictva Camp David, jak se kabala hroutí,” říkají zdroje. Mnoho dalších prominentních oligarchů bylo po nějakou dobu drženo ve vazbě a v izolaci, dodává zdroj CIA.

Americký ministr obrany James Mattis navštívil 21. prosince během zimního slunovratu základnu Gitmo (v zálivu Guantanamo), aby připravil “velmi speciální místo” pro Sorose a kabalu, kde budou ‘pokřtěni’, “pokračují zdroje Pentagonu.

Další osobou připravenou na “křest” je “izraelský konfliktní diamantový miliardář a majetek Mossadu Dan Gertler, který byl sankcionovaný pro své vztahy s Marcem Richem (se sídlem v Zugu, Švýcarsko) a Clintonovou nadací”, říká zdroj Pentagonu. “To se může rozšířit i na další židovské oligarchy, jelikož výkonný ředitel společnosti Google, Eric Schmidt, odstupuje.” Nyní už asi není vhodný čas být Markem Zuckerbergem ze “Spybooku” (pozn.př.: Spy znamená špehovat. Spybook od slova Facebook.).

Izolace oligarchů chazarské mafie (kteří uctívají satana, a proto nejsou židi, i když tvrdí, že jsou), se jasně projevila v diplomatickém debaklu Izraele v OSN minulý týden s výsledkem hlasování 184:9 (počítají se ti, kteří nehlasovali, a ti, kteří se zdrželi hlasování). Jediné země, které hlasovaly s Izraelem proti usnesení o odsouzení amerického plánu jednostranně přesunout své velvyslanectví do Jeruzaléma, byly Guatemala, Honduras, Marshallovy ostrovy, Mikronézie, Nauru, Palau, Togo a Spojené státy. “Může to vést k tomu, že USA se vykašlou na Izrael a nechají Rusko, Čínu, EU a OSN být čestnými vyjednávači za mír”, říkají zdroje Pentagonu.

Toto hlasování proti Izraeli nebylo o Jeruzalémě, ale spíš bylo znamením od světa k Izraelcům, že mohou obnovit svůj chrám a mít mír, jen pokud budou vyjednávat se svými sousedy v dobré víře. Svět je nemocný a unavený z neustálého vyhrožování válkou a ze lží náboženských fanatiků, kteří si myslí, že mají nějaké božské právo řídit svět z Jeruzaléma. Jak správně zdůrazňují náboženští Židé, boží dílo dělá Bůh, ne nějací fanatici, kteří na sebe berou tuto roli, a předstírají, že jsou Bůh.

Svět chce mír, a ten můžeme dosáhnout v roce 2018, když rodiny pokrevních linií konečně zasedly k vyjednávacímu stolu.

[wp_ad_camp_2]

* Použili jsme pojem “illumináti” v uvozovkách, protože zatímco zástupci pokrevníchch rodin se označovali za “Illuminati”, existuje skupina, která po dlouhou dobu oponuje pravidlům pokrevních linií, a která se též nazývá “Illuminati.” Rozhodli jsme se označovat první skupinu jako “pokrevní linie” a druhou jako “Gnostické illumináty.”

Překlad tereza. Zdroj: 1

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
13 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře