Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí
    Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí

    Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí

  • Magnetické pole Země se před 42 000 lety oslabilo. Následky byly dramatické
    Magnetické pole Země se před 42 000 lety oslabilo. Následky byly dramatické

    Magnetické pole Země se před 42 000 lety oslabilo. Následky byly dramatické

  • Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí
    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

Související zprávy

  • Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….
    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

  • Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21
    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

  • Vtip, co není vtipem
    Vtip, co není vtipem

    Vtip, co není vtipem

  • Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…
    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

Zachovejte paniku, vyvlastňování už je tady!!!!!

…..pokud jste nevěřili článku o zabavování půdy v EU, vše se bude dít podle zákona. Lidé budou vyhnáni z jejich vlastního domu….
05:54
Vzhledem ke skutečnosti, že se nepodařilio vyvolat WWIII na planetě Zemi a nebyla zvolena za velkou louží ta pravá osoba jako prezident, přikročili v Německu k drakonickým zákonům. Laik se diví, odborník žasne a zasvěcený je šokován…..

Německá policie bude moct vstupovat do domů. Aby zjistila, zda se hodí k ubytování uprchlíků

A nebude k tomu potřebovat ani souhlas vlastníka…

Hovoří tak alespoň návrh chystaného zákona, který by dal policii nebývalo moc vstupovat do německých obydlí, jak se jí zlíbí, aby prováděla kontroly, zda je obydlí vhodné k ubytování žadatelů o azyl.

Berlínský novinář Gunnar Schupelius ve svém sloupku napsal, že byl tímto návrhem doslova šokován, a když se o něm dozvěděl, považoval jej zprvu za satiru. Jenže po bližším pátrání zjistil, že Berlínský senát neboli vláda tohoto městského státu navrhla změnu dosavdaního německého zákona, jenž zakazuje policii vstup do domu, pokud si to vlastník nepřeje, bez zatykače či povolení k domovní prohlídce, nebo pokud se zrovna nechystá odvrátit nějaké akutní nebezpečí.

Návrh by přidal k § 36 ASOG (Allgemeines Sicherheits- und Ordnungsgesetz) tento odstavec: „Úřady a policie mohou vstoupit, aby zjistili jeho vhodnost k ubytování uprchlíků, na pozemek, do domu nebo jeho části bez souhlasu vlastníka, pokud to vyžaduje ohrožení prevence bezdomovectví.“

Ačkoli si média tohoto skandálního návrhu téměř nevšimla nebo jej ignorovala, šéf berlínské FDP Sebastian Czaja prohlásil, že jde o otevřené porušení ústavy.

Schupelius žádá úřadujícího starostu Michaela Müllera (SPD), aby „kápl božskou“ ohledně tohoto návrhu, o němž tvrdí, že představuje „tajné vlamování do soukromé domovní svobody“.

Německo se v současnosti potýká s hledáním nového ubytování pro statisíce migrantů proudících do země. Někteří němečtí občané, kteří žijí v sociálním bydlení, už dostali rozhodnutí o vystěhování, aby uvolnili místo žadatelům o azyl.

Migranti jsou ubytováváni rovněž ve 4hvězdičkových hotelích i v místních kostelech. Minulý měsíc řekl krajský hejtman obyvatelům německé obce, že když nepřijímají příchod stovek nových migrantů, tak by se měli vystěhovat.

Poslanec německého parlamentu rovněž volal po zavedení programu „nucených prací“, v jehož rámci by mladí Němci byli nuceni strávit rok posluhováním migrantům.

Snaha o ubytování statisíců imigrantů před přicházející zimou je pochopitelná, neboť zde uprchlíci tak jako tak nějakou dobu pobudou, ale jestli to takhle půjde dál, kde budou bydlet Němci? A je vůbec představitelné, aby když půjde do tuhého, dostali před nimi přednost žadatelé o azyl? Zdánlivě absurdní otázka může být brzy aktuálnější, než by se mohlo zdát.

Jestli se Evropa místo řešení příčin problémů bude starat víc o to, aby někdo neřekl, že Němci, potažmo Evropané, nejsou humanisté a nezastávají ty správné evropské hodnoty, má vůbec šanci přežít?

Zdroj: (1)  (2)

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
13 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře