Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí
    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

Související zprávy

  • Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….
    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

  • Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21
    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

  • Vtip, co není vtipem
    Vtip, co není vtipem

    Vtip, co není vtipem

  • Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…
    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

Bouře začíná – aktualizace od Davida Wilcocka, Benjamina Fulforda a bílých klobouků. Díl 3

…..zde je poslední díl článku, který vypovídá o mnohém, co se vládnoucími kruhy na lidstvo připravilo. Lidské oběti jsou a byly považovány jako “materiální škody”. Vrazi jednající jménem státu. Pokud jste nečetli díl první a druhý, nic Vám nebude dávat smysl….

05:55

Zde najdete první díl:https://tadesco.org/boure-zacina-aktualizace-od-davida-wilcocka-benjamina-fulforda-a-bilych-klobouku-dil-1/

Zde najdete druhý díl:https://tadesco.org/boure-zacina-aktualizace-od-davida-wilcocka-benjamina-fulforda-bilych-klobouku-dil-2/

[wp_ad_camp_2]

Washington Post přinesl o tom článek. Kniha popisuje jak Izrael vytvořil nejnebezpečnější vražednou mašinérii v historii světa. Autor Roman Bergman vypočítal, že Izrael a jeho tajné služby zavraždily více než 3000 lidí od konce druhé světové války.

Byli to převážně Palestinci, Egypťané, Syřané a Iránci. Ale také lidé z jiných zemí byli oběťmi útoků. Tyto útoky byly motivovány zákony Talmudu, kde stojí: “Pokud někdo přijde zabít tebe, pak se zvedni a zabij ho jako prvního. Tato věta se stala základním principem Izraelské bezpečnostní doktríny.

Nastává otázka, jak chcete vědět, zda skutečně existuje nepřátelský záměr? Bergman píše v knize, že ve jménu státní bezpečnosti byla porušena pravidla legality. Poprava podezřelých, kteří nebyli bezprostřední hrozbou a porušování izraelských zákonů, bylo formálně potrestáno jako mimosoudní zabíjení. Bergman musel svoji knihu drasticky zkrátit, protože velká část materiálu byla zablokována izraelskou cenzůrou.

[wp_ad_camp_2]

Celkový dojem, kterým Bergman poukázal na vrahy, je jasný. Je řeč o chytrých, oddaných, samospravedlivých, “překofeinovaných válečníků”, kteří neustále hledají nové kreativní způsoby jak najít cestu identifikace nepřátel a jejich zabití. Nicméně nesou osobní břemeno, zabíjením nevinných civilistů vedle jejich nepřátel. Zákonitě ospravedlňují své vlastní činy a skrývají své “občasné trapné nesprávné odhady”. V knize se popisují také největší atentátní úspěchy Izraele. Existovali například němečtí jaderní vědci, kterí v padesátých a šedesátých letech pracovali pro Egypt, nebo iránští vědci, kteří byli zavražděni v posledních letech. V dubnu 1988 byl zavražděn blízký důvěrník Arafata v nelegálně Izraelem obsazených územích pásma Gazy. Byl přepaden ve své vile a před očima jeho ženy “proděravěn” prostřílen 52 kulkami. Nicméně tímto šel “výstřel na opačnou stranu”  a ztížilo to proces ujednání míru mezi Palestinou a Izraelem – následně byl tento čin považován za závažnou strategickou chybu.

Ronen Bergman také popisuje jak se izraelští vrahové časem zlepšovali. Zabíjeli své oběti s autobombami, dopisními bombami, leteckými nálety explodujícími balíky nebo jedem. Každá vražda byla podepsána zvláštním nařízením (červenou stránkou) izraelským premiérem Arielem Sharonem a Benjaminem Netanyahuem. Když museli jednat rychle, tyto předpisy byly jednoduše ignorovány a tajné služby formulivaly vraždy jinak, aby spadaly pod jiné protokoly o rozhodování. Zabíjení nevinných civilistů bylo označeno jako “náhodné škody”. Na konci knihy popsal Bergman, jak bývalý předseda vlády Ariel Sharon pravděpodobně povolil a zorganizoval atentát na Arafata, a následně zemřel na mysteriózní rakovinu střeva. Bergman také zdůrazňuje, že nemůže popisovat vše do detailu, protože vojenští cenzoři v Izraeli mu zakázaly diskutovat o tomto tématu.

tm komentuje: tak dlouho dělali zlo, až se právě proti nim samo obrátilo a stali se také obětí těchto intrik.

[wp_ad_camp_2]

Izraelští vůdci používají svou kariéru k tomu, aby neustále vymýšleli kreativní způsoby, jak zabíjet nepřátele Izraele. Jedním z nejúspěšnějších tajných vrahů byl bývalý šéf tajné služby Mossad, Meir Dagan. Stal se ale silným kritikem izraelské vlády a premiéra Benjamina Natanjahu poté, když byl v roce 2011 zproštěn funkce. Dagan překvapivě zemřel na následky rakoviny v roce 2016, a byl pravděpodobně obětí své vlastní tajné služby.

tm komentuje: intriky z hradů a zámků se staly součástí dnešního světa a doposud nevymizely. Jenom si lidé ve službách zla neuvědomují, že se zlo také proti nim jednou obrátí. Málo který vrah ve službách státu se dožil vysokého stáří.

 

A nakonec ještě zpráva od Wikileaks.

Julian Assagne tento týden odhalil jak rada pro zahraniční vztahy CFR (Council on Foreign Relations) řídí většinu masových médií v Americe a západním světě. Devadesát procent médií řídí velmi málo lidí.

tm komentuje: Zde vidíte jak skoro všechny české SRAČKOMETY vymývají lidem mozek a nutí Vám co si máte myslet a co můžete vědět. Ještě že existují dnes i alternativní média, hlavně v podobě webů…..

[wp_ad_camp_2]

Švýcarské výzkumné centrum SPR zveřejnilo nové informace, které řečené nyní dokládají. Výzkumnící byli schopni vystopovat všechny tyto mediální společnosti které vedou do jedné jedinéRada pro zahraniční vztahy CFR (Council on Foreign Relations) Tato organizace je thing tank = myšlenková fabrika (fabrika na myšlenky, co si musíte myslet dodává tm), která je za to zodpovědná že se USA nachází neustále ve válce. Bývalý armádní major Todd Pierce popisuje, jak on a jeho vojáci, dostali rozkaz neustále působit jako primární provokatéři za pomocí vložení psychyckých nástrojů, simulovat stálou hrozbu cizího nepřítele a tak vyvolat paranoiu v americké populaci.

tm dodává: a ta stejná metoda byla použita při vymývání mozků voličů při prezidentských volbách. Jak dokonalé, že ano? Tímto chtějí vyvolat WWIII…..

Tímto mělo být zajištěno, aby se USA změnily v IMPÉRIUM- říši pod kontrolou CFR a jejích podporovatelů. Tato úsilí byla doposud vedena pomocí řízení CFR.

tm komentuje: a dnes už přechází pomalu tato organizace i do škol a diktuje, co si děti mohou myslet a co je správné a co špatné. Je to zločin proti lidskosti!!!!! Z tohoto důvodu lidé, kteří poslouchají jenom rádio a televizi, mají v hlavě právě sr..ku z mediálních srač..metů….

[wp_ad_camp_2]

Při pohledu na seznam nejdůležitějších médií zjistíte, že tam jsou prakticky všechny hlavní stanice a tisková média pod kontrolou CFR, Trilaterální komise a Bilderbergu.

Proto si analytici myslí, že tyto organizace jsou vedeny elitním psychopatem, který přivede všechny američany na přijetí a akceptanci nekonečných válek, kde zabíjí  matky, otce, syny a dcery.

Všichni novináři všech velkých médiálních společností (rozumějte srač.ometů) jsou integrováni povině do CFR.

Richard Harwood, bývalý redaktor slavné Washington Post, napsal o CFR, že jeho členové jsou “VLÁDNOUCÍ ORGANIZACÍ SPOJENÝCH STÁTŮ”. To znamená, že skupina nevolených profesionálních aktérů propaguje a tím určuje vládní politiku americké vlády.

Bývalý předseda CFR a spoluzakladatel “Atlantického mostu” a prezident světové banky a poradce pro devět amerických prezidentů John J.Mc Cloy řekl: “Kdykoliv potřebujeme muže ve Washingtonu podíváme se do listiny členů CFR, vybereme jednoho a potvrdíme volbu tím, že zavoláme do centrály v New Yorku.

Poslední čtyři prezidenti před Donaldem Trumpem byli členové CFR, včetně Baráka Obamy, který obsadil svůj kabinet s členy CFR. Také Trump má mnoho členů CFR v Bílém domě. To ukazuje že demokracie je jenom iluze a také vysvětluje

PROČ ALTERNATIVNÍ MÉDIA PŘEDSTAVUJÍ TAK VELKOU HROZBU PRO VLÁDNOUCÍ KRUHY.

https://youtu.be/xbQ-_Ja71JQ

PROSÍM PODĚLTE SE SE ZNÁMÝMI O TENTO ČLÁNEK A ZVYŠTE POVĚDOMÍ O TOM JAK NÁŠ ŽIVOT OVLÁDÁ HRSTKA NEBEZPEČNÝCH ŠÍLENCŮ.

Zdroj (1)

Překlad a komentáře sestavil tm

Děkujeme za čas věnovaný sebevzdělání a čtením našich článků…..

[wp_ad_camp_2]
Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
6 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře