Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra
    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

Související zprávy

  • Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda
    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

  • Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny
    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

  • Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11
    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

  • Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat
    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

Finanční mega bitva bude eskalovat začátkem března. Smrt petrodolaru je nevyhnutelná

Týdenní komentář Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti Bílého Draka

19/12/2018

Tajná bitva o planetu Zemi vstoupí v příštích týdnech do kritické fáze, zejména v oblasti financí, kde se zuří epická bitva na třech frontách, souhlasí několik zdrojů. V této bitvě bojují kryptoměny a čínský juan navzájem, stejně tak se bojuje o nahrazení petrodolaru, eura a japonského jenu, které jsou stále ve vlastnictví soukromých západních centrálních bank.

Největším tahem bylo hození rukavice ze strany Číny, která vyzvala americký petrodolar, poněvadž formálně oznámila zahájení obchodování s ropnými futures od 26. března pouze v čínském juanu podloženého zlatem. Asijské zdroje tajné společnosti říkají, že Rok psa, který právě začal, obvykle přináší volatilitu (míru kolísání hodnoty aktiv, v tomto případě pravděpodobně na finančních trzích) dříve, než se věci usadí do nového normálu. To znamená, že Číňané jsou připraveni na finanční válku, jakmile se vrátí ze svých novoročních dovolených tento a další týdny.

[wp_ad_camp_2]

Tento čínský krok proti petrodolaru se shoduje s ruskou výhrůžkou stažení se ze západem kontrolovaného mezinárodního platebního systému SWIFT. Zdroj CIA v Asii říká, že byl informován jeho ruskými protějšky, že pokud Rusko zahájí obchodování bez použití mezinárodních obchodních účtů SWIFT a zcela se přepne na čínský přeshraniční mezibankovní platební systém (CIPS), “tak nejméně tucet dalších národů se přepne během několika dní.”

Agent kanadské tajné zpravodajské služby mezitím konstatuje, že “premiér Ruska Dmitrij Medveděv je zároveň výkonným prezidentem Ruské federace, který má povolení vykonávat operace z Londýna. Takže pokud přijde příkaz odklonit se od systému SWIFT, americký dolar prostě zemře a uvidíme obrovskou inflaci. “Co tím myslí je to, že londýnská finanční čtvrť a následně i 2,4 miliardové britské společenství národů (British Commonwealth), se připojí k Rusům a Číňanům, aby se vyhnuli americkému dolaru.

Je zde také velký tlak nahradit petrodolar kryptoměnou podloženou zlatem, která by mohla soupeřit jako nástroj vlivu s čínským juanem, jak uvedly zdroje z Ruska, CIA, Pentagonu, z japonské vlády a další zdroje zapojené do tohoto projektu, který si probereme podrobněji níže.

Tento vývoj je pravděpodobně důvodem, proč vedoucí členové Zednářské Lóže P2, regulátoři stávajícího systému dolar / euro / jen, kontaktovali minulý týden Společnost Bílého Draka (SBD), aby žádali o mír.

Také se minulý týden objevil v Japonsku bývalý agent CIA a zakladatel divize Marine Intelligence Division (lidé, kteří nedávno provedli razii v ředitelství CIA) Robert David Steel, aby se sešel se členy SBD.

Nezapomeňme, že nejvyšší generálové v Trumpově režimu, včetně ministra obrany Jim Mattise, náčelníka štábu Bílého domu Johna Kellyho a předsedy náčelníků generálního štábu Joseph Dunforda, byli všichni námořní generálové, takže načasování příjezdu Steela do Japonska není žádná náhoda.

[wp_ad_camp_2]

V Japonsku se Steel setkal se členy Asijských tajných společností, s předními zástupci pravicového křídla, se členy japonské královské rodiny a dalšími. Diskuze se zaměřila na myšlenky ohledně alternativy k existujícímu západnímu ekonomickému paradigmatu. Pan Steel je toho názoru, že skutečné náklady / rizika na výrobu zboží musí být zahrnuty do nákladů na produkt. Příklad, který uvedl, je používání nebezpečných karcinogenů při výrobě smartphonů, které by vedly k rakovině mezi pracovníky v této továrně a že náklady na případnou léčbu této rakoviny by měly být zahrnuty do ceny telefonu. Jednotlivé strany se shodly na tom, že náklady na znečištění by například měly být plně hrazeny znečišťovateli.

Existovala také všeobecná shoda, že současný systém soukromých centrálních bank ničí planetu a je třeba jej ukončit. Asijský zdroj CIA, který se účastnil diskusí, uvedl, že země ASEAN (Singapur, Malajsie, Thajsko, Brunej, Indonésie, Filipíny, Kambodža, Laos, Vietnam a Myanmar) se připravují na zahájení procesu tím, že znárodňují své centrální banky.

Byly zde však i neshody ohledně kryptoměn. Představitel Asijské tajné společnosti uvedl, že Číňané v únoru 2017 rozhodli, že přestanou podporovat kryptoměny, protože se obávají, že “darebácká umělá inteligence” bude schopna “převzít kontrolu nad nimi a také kontrolu nad lidskou společností.”

Zástupce Asijské tajné společnosti však uvedl, že jsou ochotni podpořit myšlenku SBD ohledně kryptoměny podložené zlatem, ale pouze tehdy, pokud jim bude dán důkaz, že zlato skutečně existuje. SBD slíbila poskytnout Asiatům podrobné důkazy ve formě statisticky platného množství jádrových vzorků. Zlatá ložiska jsou v Bougainville, Indonésie a jinde a nesouvisí s legendárními jeskyněmi, plné vytěženého zlata “globálních kolaterálních účtů.” Budou těžit ekologicky šetrnými technologiemi.

V každém případě dokonce i současné kryptoměny, podporované pouze počítači a lidskou psychologií, straší majitele stávajícího finančního systému. Například státy Arizona, Florida a Wyoming nyní umožňují placení daní kryptoměnami i přes výkyvy jejich hodnot. Nebude to dlouho trvat, než ostatní státy budou následovat.

[wp_ad_camp_2]

To může být důvod, proč Agustin Carstens, generální ředitel Banky pro mezinárodní vyrovnání (BIS, centrální banka centrálních bank), uvedl ve svém prvním veřejném projevu dne 6. února, že “pokud úřady neuplatní preventivní opatření, kryptoměny by se mohly více propojit s hlavním finančním systémem a stát se hrozbou. Nejdůležitější je, že strmý vzestup kryptoměn by neměl zabránit tomu, abychom zapomněli na důležitou roli, kterou hrají centrální banky jako správci veřejné důvěry. Soukromé digitální žetony maskované jako měny nesmí tuto důvěru podrývat.”

BIS je mimochodem místo, kde se konspirační teorie setkává s takzvanými zprávami hlavního proudu. Publikace jako The Wall Street Journal a The Financial Times jsou plné článků o tajných prohlášeních BIS, které se dotýkají celé planety, ale BIS není zodpovědná žádné vládě na Zemi a nikdo je nevolil (můžete si to ověřit telefonátem do BIS na tel. č. +41 61 280 8080).

Druhým bodem je to, že s podvodnými akciovými trhy, skandálem se sazbou Libor, šokem banky Lehman atd. již zničili jakoukoliv důvěru, kterou v nich ještě někdo mohl mít.

V každém případě zdroje Pentagonu říkají: “Nový globální finanční systém přichází, protože byly zničeny podzemní vojenské základny Kabaly, laboratoře, satelity, podmořské základny a další vojenské prostředky.”

Také přípravy na novou celo-africkou měnu pokračují, když “Zimbabwe je politicky stabilní, a jeho dolar se stane rezervní měnou pro Afriku, protože dlouholetý opoziční vůdce Morgan Tsvangirai je mrtev.

[wp_ad_camp_2]

Vývoj popsaný výše, zejména začátek obchodování s ropou zlatem podloženou měnou, jsou důvody, proč Zednářká Lóže P2, vládci starého systému petrodolaru, jednají o míru s SBD. Byli seznámeni s tím, že musí oznámit jubilejní nebo jednorázové zrušení všech dluhů na celém světě, stejně jako přerozdělování podvodně získaných aktiv, jako výchozí bod pro nové finanční paradigma.

Byli rovněž vyzváni, aby instruovali své OSN, G7, Světovou banku a další dceřiné společnosti, aby ohlásily kampaň ve výši několika bilionů dolarů na zachránu planety. Jako součást této akce by byla nově vytvořena meritokratická a transparentně řízená plánovací agentura, která bude realizovat tyto plány po konzultaci s lidmi planety Země.

Do sepsání tohoto reportu nepřišla z Lóže P2 žádná pozitivní odpověď, takže proces jejich trvalého odstranění ze všech mocenských pozic bude pokračovat až do konce.

Zbavení moci arcisatanisty a masového vraha Benjamina Netanjahua, poté, co byl obviněn izraelskou policií, bude dalším krokem v tomto procesu. Netanjahu se snaží držet židovské občany Izraele v pozici rukojmích pomocí hrozby sebevražedné války s Íránem. Nicméně židovské zdroje CIA říkají, že je nevyhnutelné, že Netanjahu půjde do vězení a “a až tam tento chazarský mafián půjde, nevyjde odtud živý.” Zdá se, že Židé se konečně probouzejí a zjišťují, že jsou stále i po tisících letech v babylonském zajetí a konečně se mohou osvobodit.

V tomto kontextu se zdá, že nejnovější incident ohledně střelby na Floridě byl pokusem vyděsit Židy, aby zůstali i nadále ve své podřízenosti. Zdroje Pentagonu o tom musely říci: “Toto nebyla běžná školní střelba, ale zpráva pro židovskou mafii, jelikož Parkland, floridská střední škola je ze 40 % židovská a 5 ze 17 mrtvých jsou Židé.”

[wp_ad_camp_2]

Hodně to také vypovídá o stavu Spojených států, že existuje taková věc jako “běžná školní střelba.” V každém případě tento zdroj říká: “Parkland je také nemocnice v Texasu, kam bylo převezeno tělo Johna Kennedyho, když byl zastřelen, takže to bylo také poselství pro rodinu Bushů a Izrael.”

Tento zdroj nám také informoval, že “herec Robert De Niro vystupující proti Trumpovi může být odhalen jako klient mezinárodního spolku obchodujícího s nezletilými prostitutky.”

Zdroj Pentagonu také říká, že NSA nyní potvrdila, že americký prezident Donald Trump získal ve volbách 70 milionů hlasů, oproti 57 milionům hlasů pro Hillary Clintonovou.

Přejeme Trumpovi to nejlepší, ale stále ještě vidíme, jak se Washington D.C vyhýbá formálnímu vyhlášení bankrotu.

Zdroj: 1

[wp_ad_camp_2]

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
3 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře