Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena
    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

  • Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise
    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

  • Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina
    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

Související zprávy

  • Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….
    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

  • Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21
    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

  • Vtip, co není vtipem
    Vtip, co není vtipem

    Vtip, co není vtipem

  • Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…
    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

Manifestace a arcibiskup Sokol

Vážená redakce,

dáváme Vám k dispozici kopii našeho dopisu emeritnímu trnavskému arcibiskupu Sokolovi a prosíme o jeho zveřejnění.

 

Děkujeme.

 

S úctou

 

Biskupové-sekretáři Byzantského katolického patriarchátu

vkpatriarhat.org, uogcc.org.ua, [email protected]

————————————————————————————-

[wp_ad_camp_1]

Manifestace a arcibiskup Sokol

 

Vážený otče arcibiskupe,

vzpomínám na naše setkání v Seredi v roce 1988. V době totality jste udělal revoluční krok a statečně obešel komunistický dozor státu nad církví. Tehdy šlo o biskupské svěcení v mimořádných podmínkách. Čelil jste velkému tlaku ze strany totalitního režimu. Udělal jste hrdinský krok k dobru církve.

Nyní, po 30 letech, nastala krizová chvíle nejen pro církev, ale i pro národ. Vy svou autoritou můžete zastavit sebevražedný proces. Současná vláda byla tlačena k ratifikaci Istanbulské úmluvy a islamizačních kvót, ale statečně odolala. Arcib. Zvolenský dnes zaštiťuje směr, který usiluje o svržení zákonné vlády a vede k nastolení horší totality, než byla ta komunistická.

Ještě může církev i Slovensko zachránit Vaše jasné a nekompromisní slovo. Vyzvěte k zastavení protivládních manifestací, které arcib. Zvolenský zrádně podporuje.

Učiňte tyto dny znovu hrdinský krok, tentokrát nejen k dobru, ale i k záchraně církve a slovenského národa! Slováci Vám to nikdy nezapomenou!

V Kristu

+ Eliáš

Patriarcha Byzantského katolického patriarchátu

 

Církevníci udržují emocionální oheň majdanu

 

Arcibiskup Zvolenský a pomocný biskup Forgáč hodili jiskru k emocionálnímu požáru s cílem svržení zákonné vlády R. Fica. Premiér se postavil proti Istanbulské úmluvě, prosazující gender a kradení dětí, i proti islamizačním kvótám. Arcib. Zvolenský i biskup Forgáč zneužívají církev k jejímu sebezničení i sebezničení národa. To je zločin a zrada!

Jiskru rozdmýchaly v požár Sorosovy neziskovky a masmédia. Cílem je svržení vlády, vytvoření chaosu a nakonec podepsání jak Dublinu IV., tak Istanbulské úmluvy, tedy sebevraždy národa. O tom se ale zarytě mlčí, a jen se mantrují fráze o svobodě, slušnosti a spravedlnosti. Nyní, po skončení dvou pátečních manifestací, se ujímají udržení sebevražedného ohně různé církevní organizace, a to 21. 3., 23. 3., 24. 3. a 25. 3. Jde tu o čtyři dny manifestačních akcí, za které nese zodpovědnost arcibiskup Zvolenský. Jsou spojeny i se mší u kapucínů a v katedrále. Tyto čtyři akční dny začnou zneužitím hnutí Prolife – za život. V tomto systému a atmosféře nebude Prolife organizace za život, ale za smrt křesťanství i národa!

[wp_ad_camp_1]

Co se týče svíčkové manifestace, v dané situaci je rovněž plánovaně zneužita. Nebude pro svobodu a spravedlnost, ale k jejich ztrátě, cestou svržení lidem zvolené demokratické vlády. Svíčková manifestace pomohla k ukončení komunistické diktatury (1988). Ale tato diktatura přišla v únorovém puči 1948. Dnes (2018) je zde připravovaný nový puč, který má za úkol sesadit demokratickou vládu a nastolit totalitu, horší, než byl komunismus. A to skrze podepsání Dublinu IV. a ratifikaci Istanbulské úmluvy. Akce církevních farizeů vedou k tomuto sebevražednému cíli.

V Budapešti proběhla statisícová manifestace na podporu vlády. 21. 3. v Bratislavě je rovněž manifestace, a to na Hodžovom náměstí, na podporu vlády, tedy proti státnímu převratu, o který dále usilují církevní farizeové svými akcemi po čtyři dny. Církevní akce 21. 3. navíc má za cíl odlákat občany, aby se nezúčastnili manifestace s pětibodovým programem na podporu vlády a národa.

 

+ Metoděj OSBMr                 + Timotej OSBMr

Biskupové sekretáři Byzantského katolického patriarchátu

  1. 3. 2018
[wp_ad_camp_1]

———————————————————————-

 

Opakovaná výzva arcibiskupovi Zvolenskému

 

Vážený pane arcibiskupe,

Byzantský katolický patriarchát se na Vás znovu obrací s výzvou, abyste v této historické chvíli činil pravdivé pokání za své jidášské gesto, kterým jste započal proces protistátního převratu (majdanu). Dodnes podstatu protivládních manifestací vědomě kryjete. Jejich cílem bylo využít sakrální oběti ke svržení premiéra a teď i vlády a nastolit takovou, která ratifikuje Istanbulskou úmluvu a podepíše Dublin IV. To ale znamená sebevraždu křesťanství i národa! Uvědomujete si svou zodpovědnost?

Vy místo toho, abyste se oddělil od systému lži, zaštiťujete různé farizeje a Jidáše, kteří se nyní pod vznešenými hesly podílejí na vlastizradě.

V tomto čase je Vaší svatou povinností, abyste jako prorocký hlas vyzval slovenské katolíky i celý slovenský národ, aby zastavil protivládní manifestace! Dále jste povinen vyzvat věřící, aby se 21. 3. místo manipulačních akcí pořádaných církevními organizacemi na Hviezdoslavově náměstí, za něž nesete zodpovědnost, zúčastnili manifestace proti státnímu převratu na Hodžově náměstí. Zde je dán jasný obrodný program, vyjádřený v pěti bodech (viz hlavnespravy.sk/uz-zajtra-sa- bratislave-uskutocni-protestne-zhromazdenie-proti-statnemu-prevratu-slovensku/1345828). To bude „lakmusový papír“, podle něhož každý může poznat, zda jste Jidáš, anebo služebník Kristův.

Každý biskup, každý kněz i každý občan musí s pětibodovým programem souhlasit, pokud mu opravdu leží na srdci záchrana Slovenska.

Pokud budete i jen mlčet, padá na Vás vina za záměrnou dezorientaci věřících!

Přestaňte kopat hrob Slovensku!

 

+ Metoděj OSBMr                 + Timotej OSBMr

Biskupové sekretáři Byzantského katolického patriarchátu

  1. 3. 2018
[wp_ad_camp_1]
Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
1 Komentář
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře