Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí
    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

Související zprávy

  • Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda
    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

  • Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny
    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

  • Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11
    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

  • Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat
    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

Čistka na nejvyšší úrovni tajné vlády. Macron v izolaci. Netanjahu předvolaný do Moskvy

Týdenní komentář Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti Bílého Draka

07/05/2018

Zmena stráže a čistenie despotov v úzadí prekonáva mŕtvy bod v bitke o planétu Zem, uvádzajú zdroje z Pentagonu, Vatikánu, agentúry a ďalšie zdroje. Podľa týchto zdrojov sa očakáva, že to povedie k oficiálnemu odhaleniu pravdy o útokoch 9/11 a 3/11, rovnako ako k odstráneniu mnohých lídrov krajín G7. Na spustenie tohto procesu admirál Mike Rogers, hlava NSA, ktorý 4. mája „rezignoval“, „bude svedčiť pred Kongresom, aby zasadil kabale smrtiaci úder,“ hovoria zdroje Pentagonu.

[wp_ad_camp_2]

Verejne viditeľným znakom tejto zmeny bola formálna voľba Fra’ Giacoma Dalla Torreho za 80. veľmajstra Maltézskeho rádu 2. mája (odkaz).

Je to dôležité, pretože Maltézski rytieri nie sú len dobročinnosť, je to aj vojenský rád, ktorého členovia, najvyšší predstavitelia západnej elity, musia poslúchať rozkazy. MI6 mi raz poslal zoznam členov rádu a videl som, že zahŕňa dostatok vyšších amerických vojenských dôstojníkov a úradníkov, aby kontrolovali vojensko-priemyselný komplex. Nanešťastie, niekto bol tak znepokojený tým, že som mal tento zoznam, že mi ho odstránil z počítača, spolu s externým záložným pevným diskom, o ktorom som si myslel, že som ho dobre ukryl. Napriek iné verejné zoznamy uvádzajú, že medzi členov rádu patria ľudia ako George Bush st. a ml., Henry Kissinger, David Rockefeller, kráľovná Alžbeta atď. (odkaz).

Na Dalla Torrem je zaujímavé to, že poslúcha pápeža Františka, na rozdiel od svojho predchodcu Fra’ Roberta Festinga, ktorý nosil informácie kardinálovi Raymondovi Burkemu. O tomto kroku píše Leo Zagami, ktorý sám seba označuje za satanistu:

„Naše najhoršie obavy sa naplnili, keď posledný tradicionalistický rád, ktorý predstavuje hrozbu pre Františka, Maltézski rytieri, ktorí sú ešte stále ohromne silní vo vojenskej a spravodajskej komunite po celom svete (vrátane konzervatívnej strany CIA), podľa všetkého prehral bitku o obranu tradície a kresťanstva.“ (odkaz)

Zagami uviedol autorovi tejto správy, že jedol ľudské plody a zúčastnil sa na okultných ceremóniách, aby „privolal démonov“ a iné bytosti. Predpokladám, že to je tá „tradícia“, ktorú obhajuje. Povedal tiež, že kresťanstvo je „náboženstvom pre otrokov“. Takže „kresťanstvo“, ktoré obhajuje, je pokračujúce zotročenie ľudstva [pozn. prekl. hľadajte napr. rabín eli ravage o kresťanstve].

[wp_ad_camp_2]

V každom prípade, tieto zmeny nie sú spojené len s náboženstvom, sú úzko spojené aj s najvyššími úrovňami svetových financií a moci. To preto, lebo Vatikán tajne ovláda väčšinu svetových vlád a vodcov tým, že im dáva možnosť voľby medzi „olovom alebo striebrom“, t. z. medzi vraždou alebo tučným kontom vo vatikánskej banke, ako potvrdzujú slobodomurári z lóže P2 a ďalšie zdroje.

Na tomto fronte osobu č. 3 vo Vatikáne a súčasne osobu zodpovednú za financie, kardinála Georgea Pella, zbavili moci údajne preto, lebo čelí obvineniam zo spáchania trestného činu zakrývania sexuálneho zneužívania v cirkvi. Zhodou okolností sa jeho proces začal 2. mája, v ten istý deň, kedy sa Maltézski rytieri zvolili nového vodcu (odkaz).

To znamená, že vrchol západných financií, esencia štátu v štáte [deep state], je pod novým vedením.

Tieto zmeny sú v zhode s veľkým ťahom pápeža Františka, aby sa finančné nástroje na vysokej úrovni použili na financovanie masívnej kampane v Južnej Amerike a Afrike v boji proti chudobe a ničeniu životného prostredia, hovoria zdroje slobodomurárskej lóže P2. Je toho veľa, o čo sme boli požiadaní, aby sme v tejto chvíli nepísali, môžeme však potvrdiť, že tento ťah má za sebou zjavne neobmedzené financovanie.

Zdroje CIA v Ázii rovnako ako zdroje rodiny Rothschildovcov tvrdia, že prebiehajú intrigy na vysokej úrovni, zahŕňajúce zlato a práva na historický majetok. Jeden Rothschildov zdroj napríklad hovorí, že „bola unesená Julia Divinagracia, známa aj ako Alfa & Omega“. Alfa a Omega, podľa zdrojov CIA a FSB, financovala Západ aj Sovietsky zväz počas studenej vojny. Zdroje CIA hovoria o nových krokoch, súvisiacich s Rothschildom, na ovládnutie zlatých baní v Bougainville a v ďalších častiach juhovýchodnej Ázie. V CIA kolujú v súvislosti s týmito intrigami fotografie určitých „záujmových osôb“, hovoria zdroje.

[wp_ad_camp_2]

V každom prípade, pomimo týchto intríg byzantského typu vo vnútri amerického vojensko-priemyselného komplexu vládne jednoznačná jednota a odhodlanie natrvalo ukončiť vládu kabaly, hovoria zdroje Pentagonu.

S týmto cieľom sa už spomínaný „Biely klobúk Rogers“ (NSA) teraz pripája k bývalým spravodajským úradníkom Mikeovi Flynnovi (Agentúra obrannej spravodajskej služby), Buzzymu Krongardovi (CIA), Louisovi Freehovi, Bobovi Muellerovi (FBI) a k vysokopostaveným členom armády, ktorí ako Prétoriánska garda strážia Trumpa, aby zlikvidoval deep state“, sľubujú zdroje Pentagónu.

Nová hlava NSA, generál Paul Nakasone, bude kontrolovať aj CIA a bude informovať Spojený generálny štáb [JCS], poznamenáva zdroj. Bývalý riaditeľ CIA, Mike Pompeo, ktorý teraz stojí na čele ministerstva zahraničných vecí, sa prihlásil do aktívnej služby, čo znamená, že americké ministerstvo zahraničných vecí je pod kontrolou americkej vojenskej vlády, konštatujú zdroje.

Očividným znamením toho, že to znamená skutočnú zmenu, je samozrejme krok smerom k mieru na Kórejskom polostrove. Ďalším znamením bolo rozhodnutie ministerstva zahraničných vecí o prerušení financovania „Bielych prilieb“, nástroja falošnej propagandy v Sýrii.

Ako poznamenávajú zdroje, „deep state sa otriasa, pretože zapečatené obžaloby presahujú počet 29 000, ministerstvo spravodlivosti, CIA, FBI a ministerstvo zahraničných vecí sú vyčistené a Bush st. bol vykopnutý z nemocnice“. Preloženie do nemocnice je osvedčená metóda členov deep state, aby sa vyhli zatknutiu.

[wp_ad_camp_2]

Je zaujímavé poznamenať, že John „Daeš“ McCain oznámil, že pozve Georgea W. Busha a Baracka Obamu, aby predniesli reč na jeho očakávanom „pohrebe“, až zomrie „prirodzenou smrťou“, ale nepozve Trumpa.

Slonom v miestnosti, ktorému sa každý vyhýba použitím eufemizmu „deep state“, je prirodzene Izrael a sionisti, ktorí boli sponzormi McCaina. Pre nich majú udalosti teraz veľmi rýchly spád. Izraelský premiér Benjamin Netanjahu, uctievajúci satana, bol „na 9. mája predvolaný do Moskvy, aby si pozrel víťazný sprievod, kde mu Putin predloží ultimátum, aby ukončil konečný konflikt, ktorý zadržal globálny menový reštart“, hovoria zdroje.

„Sionizmus sa zmieta v smrteľných kŕčoch, pretože Izrael je globálne izolovaný vo svojej snahe zrušiť zmluvu s Iránom a čoskoro bude odhalená jeho účasť na útokoch 11. septembra a 11. marca“, dodávajú zdroje Pentagónu. Navyše, vrchný agent sionistického Bieleho domu, Jared Kushner, bol odstavený, poznamenávajú. Izrael teraz, keď je „obklopený oveľa lepšími ruskými zbraňami, čelí globálneho bojkotu, očisteniu a sankciám (BOS) a už nemôže donútiť Kongres, aby prijal zákon proti slobode slova, ktorý by trestal prívržencov BDS, prehráva aj právne spory, keď pred najvyšším súdom Spojených štátov prehral spor vo veci Jesner proti Arabskej banke a bolo zamietnuté jeho kreslo v Bezpečnostnej rade OSN“.

Druhá vec, ktorú uviedli zdroje Pentagonu, bola tá, že bola reaktivovaná druhá flotila SŠA, aby „chránila východné pobrežie a EÚ a udržala Čínu a Izrael mimo spoločnej americko-ruskej bezpečnostnej architektúry.“

[wp_ad_camp_2]

Zmienka o EÚ v kontexte „spoločnej americko-ruskej bezpečnostnej architektúry“ naznačuje, že Rusko a SŠA dosiahli nejakú dohodu o EÚ. Je to zaujímavé, lebo letisko Schipol v Amsterdame bolo 29. apríla celú noc zatvorené kvôli „výpadku elektrickej energie“. Keďže moderné letiská majú viacero záložných napájacích zdrojov, možno sa domnievať, že letisko bolo zatvorené, aby tak bolo možné dostať do Európy špeciálne jednotky s cieľom odstrániť špičkové ciele kabaly.

Počas budúceho týždňa musíme upriamiť pozornosť na zostávajúcich vodcov kabaly, ako sú Theresa Mayová vo Veľkej Británii, Angela Merkelová v Nemecku a Emanuel Macron vo Francúzsku.

Čo sa týka Macrona, zdroje vo Francúzskej národnej prechodnej rade hovoria, že je tak izolovaný od svojich vlastných bezpečnostných síl, že používa zahraničných ochrancov, s ktorým komunikuje po anglicky. Skúste si predstaviť, ako by sa cítili Američania, keby americký prezident používal neamerických, španielsky hovoriacich osobných strážcov.

1. mája viac ako 5 000 demonštrantov, mnohí z nich predstavitelia armády a vlády, pochodovali pred psychiatrickú nemocnicu v Paríži, aby žiadali o prepustenie Marca Graniera, člena francúzskeho elitného policajného útvaru CRS VIP. Granier bol proti svojej vôli umiestnený v blázinci potom, ako vo videu na YouTube, zverejnenom 2. mája, odhalil zneužitie moci vysokopostavených vládnych úradníkov (vrátane mnohých vrážd vládnych činiteľov, policajtov, novinárov atď.), dodáva Rada. Video (vo francúzštine) si môžete pozrieť na nasledujúcom odkaze (video).

Granier nechal detailné dôkazy v Prechodnej rade ako aj na ruskom veľvyslanectve v Paríži ako poistku, aby sa mu niečo nestalo. Nuž, už sa stalo, takže uvidíme, ako dlho zostane uctievač satana Macron a jeho falošná vláda pri moci.

[wp_ad_camp_2]

A na záver, viacero vodcov japonskej pravicovej scény a členov obranných organizácií (nesprávne označených ako syndikáty organizovaného zločinu) sa obrátilo na autora tejto správy, aby ho informovali, že viacero organizácií z japonského podsvetia sa zjednocuje pod jedinou zástavou. To znamená, že Jamaguči-gumi, Inagawa-kai a Sumijoši-kai spoja sily aby zaistili, že Japonsko sa opäť stane nezávislou krajinou.

Zdroj: 1

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
2 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře