Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

  • Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise
    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

Související zprávy

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • JAG odsuzuje okresního prokurátora ve Washingtonu za vlastizradu
    JAG odsuzuje okresního prokurátora ve Washingtonu za vlastizradu

    JAG odsuzuje okresního prokurátora ve Washingtonu za vlastizradu

  • Bílé klobouky opevňují Trumpovy nemovitosti
    Bílé klobouky opevňují Trumpovy nemovitosti

    Bílé klobouky opevňují Trumpovy nemovitosti

  • Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena
    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

Globální elita: seznam vrcholných satanistů a pedofilů

Významní politici a iné vysoko postavené osobnosti vo vládach, v šoubiznise, a celkovo v systéme naprieč svetom sexuálne zneužívajú deti a sú zapojení do satanistických rituálov. Znie to absurdne, ale je to pre nich rutina.

Globálne elity majú dlhé veky zaužívanú jednu veľmi nepeknú zábavku, a to satanistické rituálne zneužívanie detí, ich mučenie a obetovávanie temným božstvám. Tie obete, ktoré mali to šťastie a prežili zneužívanie monštruóznymi psychopatmi, ktorí sa často topia v peniazoch a vyhrievajú si svoje pekelné rite na pozíciách moci, majú ešte aj problém dobrať sa spravodlivosti, pretože keď sa ich prípad podarí dostať na políciu, policajné vyšetrovanie je neúspešné. Prečo? Pretože je skrz naskrz skorumpované a systém je prednostne využívaný na ničenie dôkazov, ktoré elitu naplno usvedčujú z neľudských činov. Avšak máme tu internet, na ktorom koluje už fantastické množstvo informácií o týchto prípadoch, a veľa ľudí, ktorí boli obeťami zneužívania elitami a majú tú guráž, podávajú svoje svedectvá pred zrak verejnosti.

[wp_ad_camp_2]

Satanizmus a pedofília sa v rámci vládnej kontrolnej štruktúry vyskytuje v každej krajine. Jedná sa o globálnu sieť satanistov a pedofilov, ktorá je tvorená národnými satansko-pedofilnými sieťami. Títo ľudia otrocky slúžia kontrolnému systému a navzájom sa chránia, aby sa informácie o týchto aktivitách nerozširovali, pretože sú v tom namočení najrôznejší “systémoví architekti”. Tí, ktorí by aj chceli vystúpiť z tejto štruktúry alebo by chceli odmietnuť plniť príkazy, majú problém – buď skončia na cintoríne (údajne “spáchajú samovraždu”) alebo sú zosmiešňovaní masmédiami po zvyšok života. Všetci títo ľudia sú pod kontrolou mocných pokrvných línií, ktoré si svojich poslušných satanistických a pedofilných politikov (vydierateľných bábok) dosadzujú do pozícií moci.
Politici a iné systémovo dôležité osoby po celom svete fyzicky zneužívajú a obťažujú malé deti, ktoré bývajú často využívané ako krvavé obety počas satanistických rituálov. Pedofili a satanisti majú podchytené krematóriá, v ktorých sa zbavujú pozostatkov zavraždených detských obetí a dôkazov. Detské domovy a sociálne služby sú hlavnou súčasťou satanských sietí a dodávajú deti prominentným členom spoločnosti. Deti sú taktiež na tento účel unášané. Keď sa rodina, ktorej dieťa je či bolo zneužívané, snaží dostať prípad na verejnosť, narazí na vlnu odporu polície, súdneho systému a sociálnych služieb, pretože ide o veľmi dobre organizovanú sieť. Satanisti a pedofili sú dosadzovaní na významné a dobre viditeľné miesta vo verejnej sfére, pretože tak je skryté podozrenie a záludné aktivity.

Uvediem zoznam niektorých významných preživších obetí, ktoré boli sexuálne zneužívané v elitných kruhoch a vyniesli to von a ktoré boli zároveň často myšlienkovo programovanými sexuálnymi otrokmi. Niektorí používajú prezývky kvôli utajeniu pravej totožnosti, aby sa vyhli prípadným nepríjemnostiam. Patria sem napríklad: Cathy O’BrienArizona WilderHelen GFiona BarnettDavid ShurterJenny HillSvaliKathleen SullivanBrice TaylorMary Annea iní. Prípady týchto ľudí sú veľmi dobre zdokumentované. Preživších obetí satanistických rituálov a zneužívania, ktoré túto sieť odhaľujú, je ale oveľa viac.
Zverejním aj odkaz na stránku ITCCS (klikni tu) – súdneho tribunálu vyšetrujúceho pedofíliu a satanizmus vo vysokých spoločenských kruhoch, kde je možné si preštudovať rôzne prípady.

Britský bádateľ a spisovateľ David Icke, ktorého výskum je hlavným zdrojom tohto článku, o globálnej elite v súvislosti so satanizmom a pedofíliou píše už desiatky rokov. V texte nižšie je uvedený zoznam niektorých elitných satanistov, pedofilov, masových vrahov detí a dospelých a kontrolórov myšlienkovo ovládaných otrokov, ktorí riadia naše každodenné životy a ktorí nám hovoria, ako máme žiť.

William F. Buckley Jr:bol šéfom elitnej operácie kontroly mysle JANUS so sídlom vo veliteľstvách NATO v Belgicku, ktorej cieľom je trénovať myšlienkovo ovládaných zabijakov. Bol to vrah detí, satanista, démonický shape-shifter (shape-shifting je menenie tvarov z ľudského do démonického (v tomto prípade reptiliánskeho) tvaru a naopak, resp. prepínanie dvoch informačných polí, ktoré produkujú rôzne holografické projekcie; tu je treba si uvedomiť, že v realite neexistuje skutočná pevná hmota, ale že všetko je energia). Stewart Swerdlow, ktorý bol v rokoch 1970 – 1983 súčasťou experimentálneho projektu Montauk zameraného na ovládanie mysle, povedal, že Buckley sa zúčastňoval satanistických ceremónií na základni Montauk na ostrove Long Island v New Yorku; Buckley obetovával a mučil tam spolu s inými satanistami ľudí, vrátane detí, a menil sa pritom na reptiliánsku bytosť.

Sir Laurence Gardner:zosnulý spisovateľ, ktorý sa zaoberal témami okolo Ježišovej pokrvnej línie, antigravitáciou a klonovaním Adama a Evy. Vravel, že dračie pokrvné línie (kráľovské rodiny) majú právo vládnuť svetu. Podľa Stewarta Swerdlowa sa Gardner spolu s Williamom F. Buckleym Jr. zúčastňoval satanských obetných rituálov na základni Montauk; Gardner, ktorý nosil purpurovo-fialovú róbu, pod ktorou bol nahý, počas krvavých rituálov zabíjal obete a potom naberal reptiliánsku formu a zomierajúce obete pojedal.

[wp_ad_camp_2]

Sir Jimmy Savile: anglický moderátor a zabávač, ktorého meno bolo neoddeliteľne spojené so stanicou BBC. Stal sa jedným z najznámejších ľudí britského éteru a obletovanou celebritou. Okolo Savila prepukla obrovská pedofilná aféra. Savile bol obvinený, že zneužil desiatky až stovky detí. Bol spriaznený s britskou kráľovskou rodinou, ktorej dodával deti na zneužívanie. Bol chránený mediálnym establišmentom a televíziou BBC. Dnes tu máme stovky ľudí, ktorí sa hlásia ako jeho obete a vypovedajú o zverstvách, ktoré prevádzal. O jeho pedofilných aktivitách sa dozvieme aj z mainstreamových médií. Okrem toho, že bol masívnym pedofilom, bol Savile aj satanistom, nekrofilom, a zneužíval deti slávnych osobností.

Leon Brittan: bývalý britský minister zahraničných vecí. Bol súčasťou vlády pod vedením Margaret Thatcherovej, ktorá kryla pedofilné politické kruhy. Čelil obvineniam zo zneužívania detí, ešte keď bol v úrade. Brittan bol pedofil, ktorý sa zúčastňoval satanských orgií s deťmi spolu s ďalšími vysoko postavenými osobnosťami. Zúčastňoval sa vraždenia detí. Preživšia obeť, ktorá si hovorí Nick, vraví, že ju a jej priateľov Brittan sexuálne zneužíval; Brittan podľa nej navštevoval VIP pedofilné zneužívacie večierky.

George Bush starší: je bývalý americký prezident a viceprezident, bývalý šéf CIA, elitná súčasť siete Iluminátov, satanista, kontrolór mysle myšlienkovo programovaných otrokov, mučiteľ detí a dospelých, pedofil, kráľovská pokrvná línia a démonický shape-shifter. Je to významný pašerák drog a sériový vrah. Škandál okolo Bushových aktivít, kedy sa ohlásili Bushove obete a svedkovia, takmer prepukol na konci osemdesiatych rokov, ale bol ututlaný Bielym domom. Cathy O’Brien, ktorá bola sexuálne zneužívaná známymi osobnosťami, povedala, že Bush je pedofil a sériový vrah, ktorý pravidelne zneužíval jej dcéru Kelly O’Brien; premenil sa dokonca pred Cathy O’Brien na reptiliánsku bytosť, ktorá sa chvastala, že svetu vládnu “mimozemšťania”.

Bill Clinton:je bývalý prezident USA, satanista, sériový vrah, objednával vraždy, sexuálne zneužíval myšlienkovo ovládané obete. Jeho dobrým priateľom je bilionár a usvedčený pedofil Jeffrey Epstein. Clinton podnikol mnoho ciest na Epsteinov súkromný ostrov Little St. James – “ostrov orgií pre elitu”, kde Epstein zadržiaval deti, ktoré boli využívané ako sexuálni otroci.

Hillary Clinton: je politička a žena bývalého prezidenta Billa Clintona. Mala v pláne zmocniť sa iluminátskej hierarchickej pozície zvanej Pindar – je to kódové meno pre popredných iluminátskych obetných kňazov a agentov. Je veľkou iluminátskou čarodejnicou a satanistkou. Zneužíva myšlienkovo ovládané otrokyne. Iluminátska odpadlíčka Mary Anne prezradila, že bola prítomná vraždy dieťaťa, kedy ho Hillary Clintonová pobodala nožom do srdca a nechala vykrvácať a zomrieť. FBI agenti odkryli detské sexuálne kruhy, ktoré sú napojené na nadáciu Clinton Foundation. V súvislosti s Hillary Clintonovou boli zverejnené e-maily, v ktorých sú použité kódové mená v oblasti sexuálneho zneužívania detí. Konexie Hillary Clinton vedú k afére Pizzagate.

[wp_ad_camp_2]

Al Gore: je bývalý Clintonov viceprezident, demokratický kandidát na prezidenta “súperiaci” s Georgeom Bushom, environmentálny aktivista ohľadom globálneho otepľovania (je umelo vytvorený podvod, ktorý má ospravedlniť prevzatie planéty elitou takzvanou záchranou životného prostredia). Je to satanista, pije krv obetí, démonický shape-shifter. Al Cuppett, pentagonský zdroj, prezradil bádateľovi Henrymu Makowovi, že Al Gore “bol” hardcorový satanista obetúvajúci ľudí. Arizona Wilder, ktorá sa zúčastňovala satanistických rituálov, videla, ako sa Al Gore pri obetnom obrade premenil na reptiliána.

Gerald Ford, Ronald Reagan, Jimmy Carter, Richard Nixon, Lyndon B. Johnson:bývalí prezidenti USA, satanisti, zneužívali myšlienkovo ovládané obete. Cathy O’Brien vravela, že ju zneužíval a myšlienkovo ovládal Ford, Reagan, Carter, Nixon. Brice Taylor bola ako maloletá zneužívaná Johnsonom.

John F. Kennedy: zavraždený prezident USA. Sexuálne zneužíval myšlienkovo ovládané obete, napríklad Marilyn Monroe alebo Jayne Mansfield, ktoré boli taktiež priateľkami satanistu Antona LaVeya a ktoré sa zúčastňovali LaVeyových satanistických rituálov. Brice Taylor bola taktiež jeho sexuálnou obeťou. Fritz Springmeier prezradil, že rodina Kennedyovcov patrí medzi jednu z hlavných iluminátskych satanských pokrvných línií.

Ted Kennedy: americký politik, bol hlavou satanského klanu Kennedyovcov. Bol brutálnym tyranom myšlienkovo ovládaných otrokov.

Mikhail Gorbačov: bývalý prezident Sovietskeho zväzu. Teraz pracuje v USA pre iluminátsku nadáciu Gorbachev Foundation, ktorá slúži cieľom nastávajúcej svetovej vlády, svetovej armády atď. Je to satanista a démonický shape-shifter.

Henry Kissinger: je bývalý minister zahraničných veci počas vlády Richarda Nixona. Je jedným z popredných iluminátskych organizátorov agendy. Je to satanista, kontrolór mysle obetí, mučiteľ detí, tvorca vojen. Démonický shape-shifter. Úzko spolupracuje s Lordom Carringtonom. Cathy O’Brien a Brice Taylor dosvedčujú jeho nepekné aktivity.

Rothschildovci: Rothschildovci sú najbohatšou a najmocnejšou rodinou na svete. Vlastnia centrálne banky na celom svete a sú hlavou globálnej elity. Sú to satanisti, ktorí obetúvajú deti, ovládajú mysle myšlienkovo ovládaných otrokov, mučia deti a dospelých. Guy de Rothschild bol hlavou dynastie a bol jedným z najväčších kontrolórov mysle v programoch založených na vytváraní traumy u obetí. Rothschildovci sú démonickí shape-shifteri.

Rockefellerovci, Astorovci, DuPontovci, Mellonovci: satanisti, obetúvajú deti, sú to kontrolóri mysle, mučitelia detí, démonickí shape-shifteri.

Dick Cheney: minister obrany pod vládou Georga Busha. Je to satanista, mučiteľ detí a dospelých, kontrolór mysle obetí.

Robert C. Byrd: bol “demokratickým” senátorom v Západnej Virgínii. Bol satanistom a brutálnym mučiteľom detí a dospelých. Kontrolór mysle obetí.

Bob and Bill Bennett: známe americké politické figúrky napojené na Georgea Busha. Sú to satanisti, kontrolóri mysle obetí, mučitelia detí a dospelých.

Michael Aquino: pracoval v americkom vojenskom psychologickom oddelení. Bol satanistom, založil satanistickú spoločnosť zvanú Church Of Set, mučil deti a dospelých v projektoch ovládania mysle.

Kris Kristopherson: herec a spevák. Pracoval spolu s Michaelom Aquinom. Je to mučiteľ a kontrolór mysle obetí.

Boxcar Willie: bol to country spevák. Bol satanistom a pedofilom.

Bob Hope: bol to americký herec, komik a spevák britského pôvodu. Spolupracoval s British Intelligence, handler (“doktor”) myšlienkovo ovládaných otrokov, manipulátor zábavného priemyslu v záujme iluminátov. Spolupracoval s Frankom Sinatrom, Sammym Davisom Juniorom, Deanom Martinom a všetci títo robili podobné činnosti ako Bob Hope.

[wp_ad_camp_2]

Anton LaVey: populárny satanista, zakladateľ Cirkvi Satanovej, do ktorej patrilo mnoho slávnych osobností šovbiznisu. Sprístupnil (dezinformačný a komerčný) satanizmus masám. Zneužíval svoju maloletú dcéru Zeenu. Myšlienkovo ovládal otrokov (napríklad herečky Marilyn Monroe, Jayne Mansfield…).

Walt Disney: vyrastal v ťažkej rodinnej atmosfére. Od detstva bol fascinovaný okultizmom. Bol fascinovaný aj kreslenými karikatúrami, prírodou a deťmi. Mal zmysel pre kvalitné karikatúry, ktoré boli príťažlivé najmä pre deti. V istej chvíli sa zadĺžil a dostal sa pod kontrolu tieňovej vlády. Mal rád pornofilmy. Bol to sexuálny zvrhlík a pedofil. Bol to satanista a nástroj elity. Za všetkými jeho kreslenými filmami sa skrýva agenda na kontrolu detských myslí. Tvorba Disney je preplnená slobodomurárskymi symbolmi a využíva techniky ovládania mysle. Disney filmy sa bežne používajú pri programovaní (MK Ultra) mysle detí a slávnych osobností.

Billy Graham: “kresťanský” hrdina, ktorý bol od začiatku “vytvorený” vrcholnými iluminátskymi rodinami a agentmi ako sú Rockefellerovci a novinový magnát William Randolph Hearst. Je to satanista zapojený do projektov ovládania mysle, je blízkym priateľom Busha a Kissingera. Je pokrvnou líniou iluminátskej rodiny Frankovcov, ktorá vytvorila satanistické hnutie zvané Frankizmus.

Kráľovná Alžbeta, princ Philip, princ Charles, princ Andrew: satanisti, obetúvajú deti, démonickí shape-shifteri. Sú hlavnými iluminátskymi figúrkami. Arizona Wilder videla týchto hnusákov v satanistickej akcii.

Lord Mountbatten: bol “vojnovým hrdinom” druhej svetovej vojny. Bol rothschildovskou pokrvnou líniou a démonickým shape-shifterom a satanistom.

Winston Churchill: bývalý predseda vlády vo Veľkej Británii, bol pokrvnou líniou rodiny Marlborough a jedným z elitných aristokratických pokrvných línií na britských ostrovoch. Bol to satanista.

Franklin Delano Roosevelt: bývalý prezident USA a satanista.

Joseph Stalin: bývalý ruský líder a satanista.

Adolf Hitler: bol nacistickým vodcom v Nemecku. Bol rothschildovskou pokrvnou líniou. Satanista. Nacizmus bola/je okultná satanistická ideológia.

Tony Blair: bývalý britský predseda vlády, vojnový zločinec, satanista a pedofil.

Alan Greenspan: je americký ekonóm a bývalý šéf Federálneho rezervného systému. Rozhodoval o výške úrokov v USA, čo malo vplyv na svetovú ekonomiku. Je to satanista, ktorý navštevoval satanské rituály v Bohemian Grove spolu s Phillipom Eugene de Rothschildom.

Brian Mulroney: bol kanadským predsedom vlády, spolu s Georgeom Bushom zaviedol dohodu “voľného obchodu” NAFTA, ktorá zničila kanadskú ekonomiku. Je to satanista, znásilňoval myšlienkovo ovládané obete.

Pierre Trudeau: bol predsedom vlády v Kanade. Bol to satanista, pedofil, znásilňoval myšlienkovo ovládané obete (ženy).

Edward Heath: v rokoch 1970-1974 bol britským predsedom vlády, dostal Britániu do Európskej únie. Bol to satanista, mučiteľ a masový vrah detí, pedofil a démonický shape-shifter.

Willie Whitelaw: bol zástupcom predsedkyne vlády Margaret Thatcherovej v osemdesiatych rokoch 20. storočia. Bol to satanista.

Lord McAlpine: satanista a pedofil.

Mohammed Al Fayed: otec Dodiho Fayeda, ktorý zomrel pri “nehode” spolu s princeznou Dianou. Satanista.

Zdroj: 9

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
5 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře