Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena
    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

  • Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise
    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

  • Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina
    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

Související zprávy

  • Armáda utratí půl miliardy dolarů za výcvik vojáků pro boj v podzemí
    Armáda utratí půl miliardy dolarů za výcvik vojáků pro boj v podzemí

    Armáda utratí půl miliardy dolarů za výcvik vojáků pro boj v podzemí

  • Co se chystá v příštích dnech? Předpověď Charlieho Warda
    Co se chystá v příštích dnech? Předpověď Charlieho Warda

    Co se chystá v příštích dnech? Předpověď Charlieho Warda

  • Trestní oznámení k SHAEF. Podvod jménem STÁT
    Trestní oznámení k SHAEF. Podvod jménem STÁT

    Trestní oznámení k SHAEF. Podvod jménem STÁT

  • Zatímco se USA zajímaly o barevné revoluce a zavádění “demokracie”, Rusko nelenilo a zajímalo se o zbraně skalárních technologií
    Zatímco se USA zajímaly o barevné revoluce a zavádění “demokracie”, Rusko nelenilo a zajímalo se o zbraně skalárních technologií

    Zatímco se USA zajímaly o barevné revoluce a zavádění “demokracie”, Rusko nelenilo a zajímalo se o zbraně skalárních technologií

Q demaskuje Británii jako státního činitele, který se vměšoval do prezidentských voleb v USA

Zdroj informací z prostředí vojenského zpravodajství (USA), QAnon, vypustil opět další šokující zprávu, obsahující nejnovější podněty ohledně uniklých, utajovaných informací, které byly uvolněny s tichým svolením Trumpova Bílého domu. QAnon právě odhalil, že zcela proti všeobecnému vnímání a přetrvávajícímu trestnímu vyšetřování, vedenému zvláštním radou Robertem Muellerem, to byli spíše vyšší vládní důstojníci z Velké Británie než Rusko, kdo se vměšoval do prezidentských voleb v USA v roce 2016.

QAnon byl už v předchozích článcích líčen jako ten (resp. ti), kdo je spojen s jakousi frakcí vojenského zpravodajství USA, která v roce 2015 naverbovala Trumpa, aby kandidoval na prezidenta USA. Zatímco Hluboký stát (Deep State) vynesl tajné informace, aby destabilizoval Trumpovu administrativu, Trump odpověděl věcně tím, že povolil QAnonovi vyzrazení utajovaných informací, které obnažují Hluboký stát (Deep State) a jeho hanebné globální aktivity.

[wp_ad_camp_2]

V příspěvku 1700 z 25. července (2018) QAnon uvolnil tuto šokující informaci, kdy nejprve položil hlavní otázku a pak pokračoval s vyjmenováním různých mechanismů, pomocí nichž probíhala snaha o toto vměšování:

Co když vláda Velké Británie pracovala ruku v ruce s administrativou Husseina (Barack Obama), aby sabotovala volby v roce 2016?
Sbírka dat.
Hlas.
Video.
Odposlech.
Vytvoření falešných informací/spisů od rozvědky – za použití bývalých špionů.
Spolu-sponzorovaná, pojištěná politika ve věci volby prezidenta Spojených států.

Tím, co činí scénář popsaný QAnonem hodnověrným, je charakter dohody Pět očí (Five Eyes agreement), která umožňuje Spojenému království soustřeďovat zpravodajské informace o občanech a organizacích USA, a pak je předávat úředníkům USA. Tato praxe je široce známa jako prostředek, jímž země dohody Pět očí (USA, Británie, Kanada, Austrálie a Nový Zéland – tj. FVEY) rutinně obcházejí domácí zákony – v rámci prevence, aby zpravodajské agentury nešpehovaly občany vlastního národa bez patřičného právního procesu.

Zatímco dohoda Five Eyes umožňuje, aby se informace soustředěné partnerskými zpravodajskými agenturami sdílely skrze oficiální kanály, QAnon odhalil, že tohoto sdílení může také být úspěšně dosaženo neoficiálně. QAnon nyní poukázal na to, že bývalí vládní úředníci s tím správným bezpečnostním prověřením mohou získat přístup ke zpravodajským informacím, když odcestují do dalšího státu Pěti očí, a že se nedodržuje žádný úřední záznam.

V příspěvku č. 1320 z 8. května (2018) QAnon uvádí, že Hillary Clintonová cestovala na Nový Zéland a získala tam přístup do zpravodajských spisů USA skrze systém Five Eyes.

Proč je HRC (Hillary Rodham Clintonová) na NZ (Novém Zélandu)?
Je NZ součástí 5 Eyes (Pěti očí)?
Proč je to podstatné?
Pozorování sebevraždy.
Q

 

[wp_ad_camp_2]

Bývalí či současní úředníci mohou následně nato sdílet nebo propouštět tyto informace skrze neoficiální prostředky, jak objevil kongresman Devin Nunes, když dělal revizi zpravodajských dat používaných k zahájení vyšetřování Trumpovy kampaně v roce 2016 od FBI:

Normálně zpravodajské informace předané od nějakého člena aliance „Pět očí“- Austrálie, Kanada, Nový Zéland, Velká Británie a USA – jinému členu procházejí přes nějaký oficiální kanál pro zpravodajské sdílení.

Avšak Nunes po zrevidování dokumentu, který formálně zahájil vyšetřování FBI, řekl, že skrze tento oficiální kanál tam nebyly sdíleny žádné zpravodajské informace, což znamená, že zpravodajské informace byly sdíleny skrze neoficiální prostředky.

QAnon odhaluje, že jistý počet úředníků USA cestoval do Británie, aby získali přístup k zpravodajským informacím Pěti očí o Trumpově prezidentské kampani, což bylo poté použito k sabotáži jeho kampaně za použití vyumělkovaného vyprávění o tom, jak Trump byl tajně manipulován Ruskem. To se shoduje s tím, co je známo o spisu Christopher Steele, který byl vytvořen skrze spolupráci mezi elementy britské zpravodajské komunity a úředníky Obamovy administrativy.

QAnon sestavil seznam 32 úředníků USA, kteří byli součástí tohoto kolektivního úsilí zmařit volby 2016, bez ohledu na vůli amerických voličů:

  1. [Peter Strozk] LP. [Lisa Page] Beze jména. [John McCain] [James] Clapper.[John] Brennan.[Susan] Rice.
    LL. [Loretta Lynch] HRC. [Hillary Rodham Clintonová] BC. [Bill Clinton] Hussein. [Prezident Obama] +22

QAnon zejména poukázal na to, že výlety do Londýna Johna McCaina, Petera Strozka a Lisy Page byly učiněny za účelem získat přes systém Pěti očí zpravodajská data o Trumpově kampani – aniž by zanechali papírovou stopu.

Oznámení na tiskové konferenci Bílého domu z 23. července (2018), dva dny před výše uvedeným příspěvkem QAnona, tedy že několika bývalým úředníkům Obamovy administrativy – z nichž některé QAnon uvedl ve výše uvedeném seznamu – mohla být odebrána jejich bezpečnostní prověrka, je více než jen náhoda:

Sanders řekl, že vedení země přehodnocuje prověrky pro bývalého ředitele CIA Johna Brennana, bývalého ředitele FBI Jamese Comeyho, bývalého ředitele národního zpravodajství Jamese Clappera, bývalého ředitele CIA Michaela Haydena, bývalou poradkyni národní bezpečnosti Susan Rice a bývalého zástupce ředitele FBI Andrewa McCabe.

[wp_ad_camp_2]

Co dodává na důvěryhodnosti výše uvedenému seznamu úředníků tím je čerstvé přiznání Jamese Clappera, bývalého ředitele úřadu Národního zpravodajství USA (DNI), že prezident Obama povolil špionáž v záležitosti prezidentské kampaně Trumpa, aby se vyšetřila tvrzení o jeho protizákonné dohodě s Ruskem.

QAnon pokračoval v líčení toho, jak Obamova administrativa spolu s britskou vládou aktivně potají uzavřela dohodu o falešném obvinění Ruska:

Co když info od rozvědky maskovalo informační průniky, aby ty falešně obvinily Rusko?
Crowdstrike? (tj. americká technologická společnost zabývající se kyber-bezpečností, se sídlem v Kalifornii – pozn. překl.)
Servery.
SR. [Seth Rich] (Případ vraždy Setha Riche a konspirační teorie o jeho zavraždění 10. července 2016: že to prý souvisí s únikem e-mailů demokratů USA v roce 2016 anebo s vyšetřováním Nadace Clintonových od FBI – případně že údajně mohl být tento člověk zdrojem pro určitá data WikiLeaks – pozn. red.)
JA. [Julian Assange]
Proč chce vláda Velké Británie tak zoufale JA? (Juliana Assange)
Přemýšlejte o zdrojích spisů.
Tím více se dozvíte.
Q

QAnon zde zmiňuje, jak Julian Assange věděl, že Seth Rich měl přístup k serverům výboru Demokratické strany USA (Democratic National Committee – tj. DNC – řídicí těleso demokratů – pozn. red.), a byl skutečným zdrojem spisů, které byly předány WikiLeaks, nikoli tedy Rusko, jak nedávno tvrdil Mueller ve svém obvinění 12 ruských zpravodajských důstojníků.

Zcela evidentně jsou toto skutečně výbušná tvrzení, z nichž některá jsou v současné době vyšetřována právním zástupcem USA Johnem Huberem – za asistence generálního inspektora (Inspector General) ministerstva spravedlnosti USA. Není známo, kdy Huber a generální inspektor dají v plen svá zjištění a zahájí soudní stíhání těch, které identifikovali v tisících zapečeťených svědectví/obvinění.

Nicméně, tím, co informace od QAnona jasně odhalují, je za Trumpovou administrativou se nacházející způsob myšlení ve věci přístupu k historicky daným spojencům, jako je Spojené království, o nichž se Trump a jeho poradci z řad vojenské zpravodajské služby domnívají, že hráli klíčovou roli při výrobě tvrzení o tajné dohodě s Ruskem – za účelem rozvrácení jeho prezidentství.

QAnonovo odhalení pomáhá vysvětlit Trumpův nedávný bezprecedentní zásah do britské politiky, v rámci kterého podpořil strategii tvrdého brexitu při odchodu z Evropské unie, a podkopával politiku brexitu předsedkyně vlády Theresy Mayové. Ještě více udivující se stala Trumpova podpora bývalého britského ministra zahraničí, Borise Johnsona, o němž prezident řekl, že by to byl vynikající předseda vlády.

[wp_ad_camp_2]

Možná dokonce ještě větší měrou vypovídající bylo Trumpovo chování, když se setkal s královnou Alžbětou II. Porušil královské protokoly způsobem, jenž vedl některé k tvrzení, že Hluboký stát/mezinárodní skupina Cabal signalizovali Trumpovi svou kapitulaci.

Již dlouho bylo známo, že Británie je klíčovým hráčem Hlubokého státu skrze své mocné finanční instituce se sídlem v Londýně. Jednou ze zásadních postav města Londýna je baron Jacob Rothschild, jenž je čtvrtým Rothschildem, který získal dědičnou šlechtickou hodnost, založenou královnou Viktorií v roce 1885.

Podle QAnona rodina Rothschildů řídí celosvětový majetek v hodnotě přes dva biliony amerických dolarů a vytváří okultní stránku vůdcovství Hlubokého státu, který aktivně praktikuje satanismus a vykonává obětování dětí. Hluboký stát kompromituje začínající politiky s využitím pedofilie, jak je zdokumentováno v knihách, jako je třeba The Franklin Coverup: Child Abuse, Satanism and Murder in Nebraska (1992) /tj. Franklinův zastírací manévr: zneužívání dětí, satanismus a vražda v Nebrasce – kniha v angličtině – pozn. red./ bývalého senátora státu Nebraska, Johna DeCampa.

Je tedy velice reálně možné, že se jisté elementy Hlubokého státu (Deep State) britského vedení rozhodly podkopat prezidentskou kampaň Trumpa prostřednictvím vyrobených důkazů o tajné dohodě s Ruskem, což bylo schváleno prezidentem Obamou a bylo o to usilováno mnoha úředníky jeho administrativy, jak tvrdí QAnon. Znepokojujícím závěrem, jenž z toho vyplývá, je, že spíše britští vládní úředníci než ruští důstojníci zpravodajských služeb jsou těmi nejvíce zodpovědnými za vměšování do procesu volby prezidenta v USA – a to zaranžováním důkazů a pomocí úniků tajných informací prostřednictvím dohody Pět očí.

© Michael E. Salla, Ph.D. – 28. července 2018

Překlad: Karel Rašín – 7. srpna 2018; dokorekce: Dana Rašínová

Zdroj: 9

 

K tomu mám jen pár poznámek. Špionážní satelity Kabaly fungující v rámci dohody Pět Očí byly dle Fulforda již vypnuty, takže americká NSA a britská GCHQ jsou “slepé a hluché.” Myslím si, že QAnon jsou dvě osoby, protože v několika příspěvcích Q děkuje Anonovi.

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
1 Komentář
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře