Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena
    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

  • Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise
    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

Související zprávy

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

  • Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise
    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

  • Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina
    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

Okamžitě po potvrzení a přísaze Kavanaugha začne masové zatýkání politických kriminálníků

AKTUALIZACE 5.10.2018 v 19:54 hod. The Guardian publikoval: 

Republikáni v Senátu Spojených států s pomocí osamělého demokrata odhlasovali, aby Brett Kavanaugh postoupil do finálního hlasování, které ho posunuje o krok blíže k nejvyššímu soudu.

Tváří v tvář mnohým obviněním ze sexuálního zneužití a obavám z jeho nestrannosti, Kavanaugh v pátek odstranil klíčové procedurální překážky a těsným poměrem hlasů 51:49 postoupil. Tento výsledek dláždí cestu k závěrečnému hlasování již v sobotu.

tereza


…..možná právě proto si prodloužili politici z Německa pobyt na jihu a není jisté, jestli se vůbec jewště někdy vrátí do Německa. Možná tam budou eskortou dopraveni před vojenský tribunál….

08:54

Dle mého názoru čučí jako vystrašená sůva z nudlí. A ten její výraz v obličeji hovoří za vše,  “čiší z ní naprostá upřímnost”….

Zde platí pro politiky fráze: Sranda končí, pojďme brečet

A pro obyčejný lid: Přestaňte brečet a pojďme se konečně smát

Okamžitě po potvrzení a přísaze Kavanaugha začne masové zatýkání politických kriminálníků. Přičemž se očekává, že levice zahájí občanskou válku. V současné chvíli se snaží ještě zdržovat. Ale v nadcházejících hodinách či 2 dnech bude vše připraveno a pravděpodobně začne být hodně horko. Proto možnost alarmu přes mobil a zkouška, kterou Trump udělal…..

 

Nové Q-kapky. Případ Kavanaugh. Psycholožka Dr. Fordová lhala pod přísahou. Přítel vyvrací její výpověď.

Tady podvodnici sionistickou máte ve své “plné kráse”

Dle mého názoru čučí jako vystrašená sůva z nudlí. Výraz v obličeji hovoří za vše…..

QAnon se dnes přihlásil s novinkami v případu Christine Blasley Fordové, které se zatím dařilo svými výroky, že se ji údajně před 36 lety pokusil znásilnit Brett Kavanaugh, zabránit, aby mohl být zvolen do úřadu soudce u nejvyššího soudu USA. Q odkazuje na příspěvek stanice Fox: „V písemném prohlášení, které Fox-News obdržely a které bylo v úterý zveřejněno, rozporuje jeden bývalý přítel Christine Blasey Fordové, kalifornské profesorky, která obviňuje Bretta Kavanaugha ze sexuálního napadení, přímo její výpověď z posledního týdne, kterou učinila pod přísahou, že nikdy nikomu nepomáhala připravit se na test na polygrafu.“

[wp_ad_camp_2]

„Bývalý přítel napsal, že byl svědkem toho, jak Dr. Fordová pomáhala připravit se Monice L. McLean na možnost testu na detektoru lži při žádání o místo u FBI a advokátní kanceláře. Fordová jí „detailně vysvětlovala, co má očekávat, jak detektory lži fungují a pomáhala jí se zkouškou obeznámit a být méně nervózní“, tím že použila své psychologické vědomosti.

Toto popírá výpověď Fordové před zkušenou žalobkyní pro sexuální delikty Rachel Mitchel, které před týdnem vyprávěla, že „ještě nikdy“ s nikým „nevedla žádné diskuse o tom, jak se provádí test na detektoru lži“ ani „nikomu nedávala rady a tipy, kdo měl dělat test na detektoru lži“.

Fordová několikrát odložila svou výpověď ve Washingtonu s odůvodněním, že má strach z létání. Fordová se také zmiňovala o druhých dveřích ve svém domě, které jsou pro ni bezpodmínečně nutné, neboť se u ní po údajném pokusu o znásilnění začátkem 80. let rozvinuly odpovídající stavy, jako strach, fobie a posttraumatické syndromy.

Svědek vyvrací také to, neboť v době, kdy byli spolu, v letech 1992–1996, prý nikdy nezmínila jméno Brett Kavanaugh. Nebyly mu známé ani problémy s létáním, ani jakékoliv jiné, které by měla ve svém tehdy cca. 50 m² velkém bytě s pouze jedněmi dveřmi.

Na základě těchto nových, Fordové přitěžujících výpovědích, požadoval předseda justičního senátního výboru Chuck Grassley, aby advokáti Fordové vydali její poznámky o terapii a další důležité materiály k vyjasnění případu. Další zadržování důkazů i navzdory tomu a vícenásobný požadavek jsou neakceptovatelné.

Fordová si protiřečí také ve výpovědi, kolik chlapců a děvčat bylo na party. Počty se několikrát změnily.

V jednom dopise demokratickému senátorovi Chrisovi Coons, který také sedí v justičním výboru, Grassley napsal:

„Žaloba dobrovolně přiznává, že nemá žádné důkazy o tom, že se soudce Kavanaugh vůbec této party zúčastnil. … Tímto tvrzením jsme dosáhli dalšího stupně absurdity.“

Fox News se dozví ze zdroje, že FBI už ve středu bude moci uzavřít vyšetřování obvinění nevhodného chování a tím uvolní možnou cestu pro konečné hlasování o jeho potvrzení v průběhu několika dní.

QAnon poukazuje tímto tweetem bývalého agenta CIA a dnešního oznamovatele:

Fordová je nejen lhářka, ale je loutkou. Jako bývalý spolupracovník CIA, který examinoval s polygrafem a s mistrovskou úrovní (DOD/CIA) ve forenzní psychofyziologii, mohu s jistotou říct, že dostala caaching ve svém lhaní. Všimněte si někdy jejího dechu během výslechu.

[wp_ad_camp_2]

QAnon – Byla Dr. Ford trénovaná CIA a už dlouho byla připravována na svou úlohu sexuální oběti?

Q položil otázku, jestli Dr. Fordová nemohla být řízena přímo CIA. Zmínil se, že rodina byla pozvána na „farmu“. (Farmou se označuje vojenský prostor zvaný Camp Peary). Je jisté, že CIA používá tento prostor pro vzdělávání, i když to dosud žádná vláda USA nepotvrdila. Mimo jiné naznačuje, že by Fordová mohla být „spící“, kterou mohli ve vhodný okamžik probudit, aby vypovídala k určitému tématu. Minulá traumata byla vyvolána, aby se rozum propojil s pocity.

Nyní Q zjišťuje, že polygraf obsluhoval jeden bývalý agent FBI, ptá se na pozadí toho a jmenuje zde také jméno Mueller, dnešní zvláštní zástupce proti Trumpovi, který byl dříve ředitelem FBI.

Velkými písmeny pak mohl člověk číst: Kolikrát byl ten test proveden, než byly výsledky uspokojivé? Byly otázky modifikovány, aby se docílilo positivních výsledků?

Cílem této akce bylo, s dostatečným množstvím falešných soukromých kompromitujících výpovědí, dovést kandidáta pod tlakem veřejnosti tak daleko, aby odstoupil.

Mise selhala.

Brett Kavanaugh byl informován o nových skutečnostech, aby se mohl připravit.

Mise selhala. Každý rozumný člověk zde musel rozpoznat, že je to opět jen jeden z pokusů, jak dokonce už říkají i někteří senátoři přímo na kameru, aby se zabránilo potvrzení. Neboť oni, demokraté, vědí, že pokud prohrají tento poločas, tak už prohráli vše. Trump v posledních měsících ukázal, že při potížích vydrží a vždy najde cestu ven.

Brett Kavanaugh je velmi důležitým článkem a plánované bránění v jeho potvrzení jako soudce to jen dokazuje. V současné době není nejvyšší soud plně obsazen a tím není schopen jednání. To se však změní, jakmile bude Kavanaugh potvrzen.

Potvrzení Kavanaugha s 53 ku 47 hlasů?

 

Tento týden, řekl senátor Mitch McDonnell pod tlakem, tento týden to už bude. A QAnon k tomu postoval: Je to 53 ku 47 pro soudce.

Překlad marki

Zdroj: (1)

[wp_ad_camp_2]
Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
13 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře