Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena
    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

  • Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise
    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

  • Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina
    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

  • Černý kašel – lež jako věž
    Černý kašel – lež jako věž

    Černý kašel – lež jako věž

  • JAG odsuzuje okresního prokurátora ve Washingtonu za vlastizradu
    JAG odsuzuje okresního prokurátora ve Washingtonu za vlastizradu

    JAG odsuzuje okresního prokurátora ve Washingtonu za vlastizradu

Související zprávy

  • Európe už dochádza s utečencami trpezlivosť
    Európe už dochádza s utečencami trpezlivosť

    Európe už dochádza s utečencami trpezlivosť

  • Jsou mezi námi
    Jsou mezi námi

    Jsou mezi námi

  • Nové hnutí Superstraight – Superhetero: Kontroverzní typ orientace?
    Nové hnutí Superstraight – Superhetero: Kontroverzní typ orientace?

    Nové hnutí Superstraight – Superhetero: Kontroverzní typ orientace?

  • Islámský učenec říká, že muslimové by měli odejít ze Západu, aby uprchli před LGBT učením
    Islámský učenec říká, že muslimové by měli odejít ze Západu, aby uprchli před LGBT učením

    Islámský učenec říká, že muslimové by měli odejít ze Západu, aby uprchli před LGBT učením

Toto je dnes Paříž. Katastrofa, kterou si umí málokdo představit

…..obrázek si prosím udělejte sami, netřeba cokoliv komentovat. Chystáte se na výlet do Paříže????

10:54

To je dnes Paříž. Katastrofa, kterou si umí málokdo představit

Česká rodina popsala své dojmy z leteckého víkendového zájezdu do Paříže, přiložila fotografie a poslala je známému do zahraničí ve francouzském jazyce, ten je ve strojovém překladu do angličtiny zveřejnil na internetu. Přečtěte si ve zpětném překladu do češtiny, co o svých zkušenostech Češi napsali jako komentář ke svým přiloženým fotografiím:

Ukázalo se, že moderní a krásné město není podobné tomu, na které jsme byli zvyklí a které jsme očekávali. Letěli jsme tam nedávno na víkendový zájezd. Zájezd jsme si koupili proto, že byl velmi levný a dále proto, že jsme nebyli ve Francii již více než 10 let. Rozhodli jsme se oživit si dojmy, znovu vdechnout francouzskou romantiku.

Skutečnost, že cena zájezdu v Air France byla velmi nízká, nás měla varovat, ale rozhodli jsme se zájezd přesto uskutečnit. Let byl v pořádku, pak jsme nastoupili do vlaku, který nás dopravil do centra, a tam jsme zažili první šok… nejen že to bylo na severní stanici, která byla plná trosek, ale nebyli tam ani bílí Francouzi! To nás šokovalo.

[wp_ad_camp_2]





Dále – spěšně jsme se usadili u Sacré Coeur, kde situace, zdá se, že je ještě horší. Když jsme šli dolů do metra, abychom se dostali k hlavním atrakcím, najednou jsme zjistili, že v dopravním prostředku jsme s mou ženou pouze my dva bílí. Byl pátek, asi dvě hodiny odpoledne!

V Louvru, který je vždy plný diváků a turistů, je nyní opuštěný, ale kolem je plno ozbrojených hlídek. Tito lidé se na vás dívají s podezřením a neodstraňují prst ze spouště. A to není obyčejná policie, ale skuteční vojáci v plném vybavení!

Jak se ukázalo, v Paříži se žije téměř rok v mimořádném stavu. Pamětihodnosti kolem Eiffelovy věže jsou plné arabských hráčů, žebráků z celého světa a kapesních zlodějů. Byl to děsivý zážitek. Dokážu si představit, co se děje v Marseille a Calais, kde migranti již de facto stanovují vlastní pravidla.

Ve Francii je občanská válka ve varu, to je to, co říkám. Proto doporučuji necestovat tam – loučím se, milovaná Francie! Pane Bože, nedopusť, aby něco takového bylo i v České republice! “

Zdroj: https://pravyprostor.cz/toto-je-dnes-pariz/

Kriminalita v Jižní Africe. Pro černochy je znásilňování normální věc. JAR je na 1. místě mezi 60 vyspělými zeměmi v počtu znásilnění (per capita) a na 2. místě v počtu vražd. (podle statistiky United Nations z roku 2000) Více v článku: Genocida bílých lidí v Jižní Africe. zde.

Džungle: pařížská čtvrť, kde se ženy bojí vycházet na ulici

[wp_ad_camp_2]


Samotné dívky se nemohou bezpečně pohybovat po ulici,
poflakující se muži na ně útočí kvůli krátkým sukním, úzkým kalhotám, kvůli čemukoliv. Dochází na sexuální obtěžování i na fyzické útoky – strkání, bití, zapálení vlasů…

„Pouhý pohyb po ulici se pro mě stal problémem. Kdysi přívětivé bistro se proměnilo ve výhradně mužské a neustále přeplněné doupě. Když se tam objevím, nadávají a jsou agresivní.

Před několika dny prostý fakt, že jsem se vyklonila ze svého okna, spustil záplavu urážek a musela jsem se zamknout v bytě.

Pohybovat se na Boulevard de la Chapelle a kolem zastávky metra Stalingrad večer je dnes nemyslitelné. Stalo se mi, že jsem se ocitla uprostřed hloučku pouličních prodejců, křičela jsem a dva z nich vyndali nože, aby mě ohrožovali, myslela jsem si, že je to moje poslední hodina. Moje dvanáctiletá dcera už nechodí sama do školy ani nikam do sousedství. ” (zdroj)

article_photo


Když se město promění v džungli

Celá situace eskalovala během loňského roku, kdy na ulice obsadily tisíce ilegálních imigrantů a vytvořily si zde svůj slum. Město se je opakovaně pokusilo vystěhovat do uprchlických táborů, ale marně. Běžnou realitou se staly i bitky mezi různými imigrantskými skupinami. Jejich počet ještě narostl koncem března, kdy další přijeli z rušené “Džungle” v Calais. Podle francouzského serveru Le Parisien pocházejí převážně z Eritreje, Súdánu a Afghánistánu.

Původní obyvatelé čtvrti podepisují jednu petici za druhou, podávají stížnosti a trestní oznámení. Od ledna zasahovala policie už stodesetkrát, následkem je více než 19.000 vystěhovaných “pouličních prodavačů” a zadržených 884 lidí. To ovšem není žádné systémové řešení problému.

Tisíce agresivních mužů bez respektu k zákonům, evropské kultuře i k životům už z ulic Paříže nikdo bez krveprolití nedostane. A všichni to vědí, jen to nikdo neřekne nahlas.

Zdroj: https://pravyprostor.cz/dzungle-parizska-ctvrt-kde-se-zeny-boji-vyc…

[wp_ad_camp_2]

Paříž: Hrůzná multikulturní realita. Policie rezignovala

Multikulturní obohacení francouzského hlavního města, o kterém se raději příliš nemluví.

Každý večer se na pařížské stanici metra Stalingrad odehrává pouliční boj mezi uprchlíky. Pod viaduktem metra tu v nelegálním “táboře” přespává kolem 400 přistěhovalců. O problému psal francouzský deník Le Monde 21. března 2016 (lemonde.fr).

Stalingrad je přestupní stanice pařížského metra na hranicích 10. a 19. obvodu na křižovatce ulic Boulevard de la VilletteAvenue de Flandre a Rue du Faubourg Saint-Martin.

Policie už víceméně vzdala snahu nastolit pořádek. Tábor byl odstraněn poprvé 7. března, ale po vyklizení a násilném přemístění jeho obyvatel na jiná místa, se tu schází znovu. Rvačky mezi Afgánci, Somálci, Eritrejci a Súdánci jsou na denním pořádku.

ZDROJ: lemonde.fr, securitymagazin.cz

xb

Video: Pravá tvár prisťahovalcov v Nemecku Video s CZ titulky ZDE.

Protsety v Saské Kamenici – Srpen 2018

Někteří účastníci protestu nesou velké portréty lidí – obětí násilí. Je mezi nimi i portrét Daniela H., který byl minulou neděli ubodán v Saské Kamenici.

Transparent, na němž je zobrazeno gesto kancléřky Angely Merkelové a její ruce potřísněné krví s tím, že za současnou situaci v Saské Kamenici nese odpovědnost.

Bilance v Saské Kamenici: 9500 protestujících, 1800 policistů a devět zraněných zde.

* Německá policie odložila případ znásilnění desetiletého chlapce na školním výletě skupinou deviantních a údajně jedenáctiletých arabských spolužáků, protože policii se nepodařilo lékařsky stanovit věk pachatele! Dnes večer tě ošu**me, pošeptali spolužáci vystrašenému chlapci dopředu při cestě na zámek, večer hrozbu splnili! Škola se o tom dozvěděla až po návratu z výletu! Svoboda pohybu v EU? zde.

Deviantní děti migrantů páchají teror na základních školách v Německu. Chemnitz je jenom slabý čajíček v porovnání s tím, jak dokáží řádit 11-leté děti migrantů.

Zdroj (1)

[wp_ad_camp_2]
Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
12 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře