Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena
    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

  • První čínský meziměstský vlak na vodíkový pohon dokončil testování
    První čínský meziměstský vlak na vodíkový pohon dokončil testování

    První čínský meziměstský vlak na vodíkový pohon dokončil testování

  • Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí
    Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí

    Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí

  • Magnetické pole Země se před 42 000 lety oslabilo. Následky byly dramatické
    Magnetické pole Země se před 42 000 lety oslabilo. Následky byly dramatické

    Magnetické pole Země se před 42 000 lety oslabilo. Následky byly dramatické

Související zprávy

  • Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda
    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

  • Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny
    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

  • Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11
    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

  • Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat
    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

Pokud se všichni přičiníme, v roce 2019 uvidíme konečné vítězství nad chazarskou mafií

Týdenní komentář Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti Bílého Draka

ze dne 31.12.2018

Mnoho znamení naznačuje, že rok 2019 bude průlomovým rokem v boji proti satana uctívající chazarské mafii. Nejen, že začalo masové zatýkáním, ale nakonec byla také odstavena masově vraždící farmako-medicínská část establishmentu. Dalším zřejmým znamením, které není obvyklé, vyplývá ze skutečnosti, že americká armáda je stažena ze Sýrie, Afghánistánu, Iráku a jiných míst. A tentokrát přerušení činnosti federální vlády USA může ve skutečnosti vést k formálnímu bankrotu nezákonné korporátní vlády, která obsadila Washington D.C. od roku 1871.

Začněme se stažením amerických vojsk, neboť ukazují jednu z největších změn zaznamenaných od konce druhé světové války, kdy začala věčná ekonomická válka amerického vojensko-průmyslového komplexu. Zdroje Pentagonu uvádějí, že vánoční návštěva prezidenta USA Trumpa v Iráku je předzvěstí stažení se z této země. Toto vyplývá i z oznámení o stažení z Afghánistánu a Sýrie, jakož i příměří v Jemenu. Připomeňme také, že téměř všichni američtí nákladní dopravci zůstali v jejich domovských přístavech.

[wp_ad_camp_2]

 

Ještě více dramaticky to podávají další zdroje: “Posláním zástupce ministra obrany Patrick Shanahana bude zveřejnit a uvolnit kosmickou sílu, vrátit vojáky domů, uvolnit potlačovanou mimozemskou technologii, uzavřít zámořské základny, zahodit meče. “To znamená mír na Zemi a dobrou vůli všech v této sváteční době.

Zdroje Pentagonu také tvrdí, že delší přerušení činnosti federální vlády Spojených států “usnadňuje zatýkání posluhovačů Deep State, kteří jsou součástí vlády.” Kromě toho, prvním vysoce postaveným úředníkem, který bude stát veřejně před tribunálem, tzv. “Norimberk 2.0“, bude bývalý ředitel CIA John Brennan.

Objevuje se hodně spekulací ohledně zločinecké rodiny Bushů a Clintonů a jejich otroka Baracka Obamy, protože všichni zřejmě zmizeli z veřejného dohledu od zastavení činnosti vlády USA. Všichni chceme vidět, jak čelí veřejnému soudnímu řízení za jejich mnohé zločiny proti lidskosti. Jedná se o hromadnou vraždu na Haiti, v Japonsku a jinde, a nejde pouze o prodej uranu z USA do Ruska výměnou za úplatky. Doufejme, že to bude na všech televizních obrazovkách světa někdy brzy v novém roce.

Další věc, kterou je třeba vidět, je konečné zastavení projektu jménem Evropská unie, která je strukturována přesně tak, jako kdysi Sovětský svaz, jen s parlamentem s gumovým razítkem a tajnými hlasy pro jednoho kandidáta na nejvyšších pozicích.

V této souvislosti zdroje Pentagonu sdělily, že neschopná německá kancléřka Angela Merkelová je nucena stáhnout německé jednotky z Afghánistánu, zatímco její obléhaný francouzský otrok Emmanuel Macron je nucen stáhnout francouzské vojáky ze Sýrie. Tím se odstraní zbývající kontrola nad ropnými a heroinovými penězi a urychlí se pád jejich zločineckých režimů, říkají zdroje CIA.

[wp_ad_camp_2]

Přichází další znamení toho, že velké změny se uskuteční po květnu. Jak jsme poznamenali minulý týden, v květnu bude mít Japonsko nového císaře a rezignovaný předseda vlády Belgie byl požádán králem, aby zůstal až do května. Nyní se ukázalo, že v květnu bude mít Izrael novou vládu. Rezignace izraelské vlády minulý týden znamená, že satanista a hromadný vrah Benjamin Netanjahu bude konečně čelit dlouho očekávané spravedlnosti.

Výše postavení britští agenti a členové britské královské rodiny tvrdí, že tyto události se dějí, protože světové zpravodajské tajné služby se tajně připravují několik let na to, aby sesadily korporátní světovou vládu. Jako hlavní zdroj použily studii od Technického institutu v Zurichu, který odhalil globální síť podnikové kontroly (GNCC, Global Network of Corporate Control).

“Nadstavbou tohoto uspořádání je triumvirát korporací – federální oblast DC (District of Columbia), Londýn City a Svatý stolec (pozn.př.: Tato území mají své zákony, svoji policii, své soudy. Jsou mimo jurisdikci úřadů.). Není divu, že jsem často slyšel o záležitostech diskutovaných v elitních barech a restauracích londýnské diplomacie a je těžké nalézt mezi těmi, kteří jsou motivováni osobní a firemní chamtivostí, diskrétnost. Toho jsou schopni jen ti lepší z nich. Jak poznamenal jeden zdroj z britské královské rodiny – “ďábel je v detailech.”

Plán akce na odstranění tohoto triumvirátu byl vypracován Americkou válečnou akademií, říkají zdroje. To vedlo k rozhodnutí dočasně přerušit činnost americké vlády.

[wp_ad_camp_2]

Tento zdroj také řekl, že to byly evropské a asijské královské rodiny, které se rozhodly odstranit Rothschildy a jiné bankovní dynastie z kontrolních pozic finančního systému. “Všichni suverénní hlavy států budou muset být pro tuto situaci nesmírně připraveni a schopní, a to je částečně důvod, proč v Japonsku byla abdikace. Byl to také důvod, proč královna Nizozemska, král Španělska, král Belgie, papež Benedikt XVI., katarský emír a další vrcholní doživotní vládci, abdikovali, analyzovaly zdroje CIA.

Podle člena královské rodiny: “Nová globální vláda – tedy spojenectví všech svrchovaných představitelů států – bude muset být mnohem jasnější a silnější než kterákoli ze světových korporací. Budou také muset být masivně chráněni a imunní před jakýmkoli vlivem. “Samozřejmě to neznamená zničení zdravé a fungující části světového bankovního systému, shodly se všechny zdroje.

Satanští oligarchové jsou odstraňováni i za to, že se dopustili zásadní chyby, když se rozhodli provést svůj plán zabít 90% světové populace, kterou nazývali “zbytečnými jedlíky.” Zavražděny měly být i rodiny lidí, které si najali jako svou osobní ochranku. To je důvod, proč žoldnéři z Blackwater uveřejnili nedávno reklamu, ve které varují: “přicházíme”, tvrdí Blackwater.

Výsledkem je, že kroky suverénních vlád a lidí, které zastupují, vedou k opětovnému převzetí kontroly nad korporacemi, což se stává viditelným pro všechny. Například vláda Kalifornie se rozhodla stíhat Rothschildem kontrolovanou společnost Pacific Gas & Energy za vraždu kvůli nedávným kalifornským požárům.

[wp_ad_camp_2]

Také celá vyrobená hysterie “Rusko zmanipulovalo volby” v USA je označena za podvod, a lidé podílející se na tomto podvodu budou čelit trestnímu stíhání, poněvadž chtěli také ukrást nedávné senátorské volby v Alabamě.

Vatikán, který je osamělým bojovníkem proti zneužívání vakcín proti nedobrovolné kontrole porodnosti, šíření rakoviny a dalším zločineckým účelům, přesvědčil italskou vládu, aby nahradila celou svoji komisi pro vakcinaci poté, co bylo prokázáno, že žádná z vakcín, která je podávána, neměla prospěšné antigeny, které byly deklarovány jako součást obsahu.

Také celosvětový masový průmysl je konečně veřejně napadán za šíření rakoviny prostřednictvím otravy masných výrobků dusitany.

Poslední report roku 2018 bychom chtěli zakončit několika náznaky naděje pocházejícími z přírody. Zde vidíme, jak se navracejí někteří kriticky ohrožení živočichové. V loňském roce se například vrátili do Itálie bobři po 500 letech a do Skotska poprvé po 300 letech. V Japonsku mezitím ibis chocholatý již není ve volné přírodě vyhynulý.

Fašisté (pamatujte, že fašismus v zásadě znamená vládu korporací) si musí uvědomit, že by bylo mnohem výhodnější změnit “zbytečné jedlíky” na užitečné jedlíky, než je zabít. Musí také chápat, že vysoká hustota obyvatelstva je slučitelná s panenskou přírodou, pokud existuje dobrá vláda. To lze vidět na místech, jako je Japonsko a Kuba.

Přejeme šťastný nový rok všem. Všichni pracujme společně, abychom z roku 2019 učinili jeden z nejlepších roků v celých dějinách, lidských či jiných.

přeložila tereza | zdroj: benjaminfulford.net

[wp_ad_camp_2]

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
11 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře