Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra
    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

Související zprávy

  • Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda
    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

  • Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny
    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

  • Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11
    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

  • Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat
    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

Pokusy sionistů o zahájení války mezi muslimy a křesťany se obrátily proti nim. Došla trpělivost a bylo navrženo zbankrotování Washingtonu DC

Týdenní komentář Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti Bílého draka

ze dne 29.04.2019

Nedávný masakr srílanských křesťanů a útoky na kostely a mešity se pro sionisty staly osudnou chybou, jak potvrdilo více zdrojů. Americké ministerstvo obrany reaguje kontrolami, aby vykázalo Izraelce s dvojím občanstvím, agenty, majetek a sayanim (hebrejsky „pomocníci“).

Arabské a íránské televizní vysílání v celém muslimském světě citovali tohoto dopisovatele a další, jak říká, co ve skutečnosti znamená ISIS. Je to zkratka pro Izraelskou tajnou zpravodajskou službu (anglicky: Israeli Secret Intelligence Service). „Téměř všichni Arabové si už myslí, že ISIS je vytvořen Izraelem a regionálními vládami,“ potvrdila jedna z významných osobností arabské televize. To znamená, že když se „ISIS“ přihlásil k odpovědnosti za nedávné útoky, satanský izraelský režim Benjamina Netanjahua tím spáchal mezinárodní sebevraždu a ztratil veškerou regionální podporu, zejména mezi Židy (na rozdíl od satanistů, kteří předstírají, že jsou Židé).

[wp_ad_camp_2]

Zdroje Pentagonu říkají, že noviny “The Jew York Times” (Jew = Žid) byly nuceny publikovat následující karikaturu:

„New York Times a německý jezevčík je dalším signálem pro Evropu, Asii a zbytek světa po útocích na Srí Lance, že sionismus = terorismus,“ vysvětlují zdroje Pentagonu. Zdroje dodaly: „Trump není tak slepý,“ a „každé Trumpovo rozhořčení je jen kabuki divadlo (forma japonského divadla), jaké měla vojenská zpravodajská komunita, vlastenci a Evropa po Notre Dame s Izraelem.“

“Anti-sionismus je nyní hlavním proudem, jak Ilhan Omarová, demokraté a The New York Times normalizují výroky,” říkají zdroje. Jako součást útoku na sionisty, “ministerstvo spravedlnosti může stíhat chicagského židovského miliardáře a guvernéra státu Illinois J.B. Pritzkera pro daňové podvody,” dodávají zdroje.

Po zprávě vyšetřovatele Muellera bude také následovat anti-sionistický blitzkrieg, včetně zprávy generálního inspektora ministerstva spravedlnosti a odtajnění FISA,“ říkají zdroje. „Trump zřejmě zachraňuje Izrael naposledy,“ dodávají.

Když už mluvíme o Izraeli, americký vojenský důstojník zapojený do vyjednávání o Golanských výšinách říká, že izraelská armáda „má už plné zuby Bibiho (Benjamin Netanjahu) a není schopna jakkoliv udržet Golany.“ Americká armáda vyjednává s právníkem Ligy arabských států o podrobnostech návratu Golan Sýrii.

Izrael, sionismus, centrální bankovnictví a Severní Korea byly též důležitými tématy diskuse mezi představiteli asijských tajných společností a Společností Bílého draka (SBD), která se konala minulý týden. Zástupce Asijské tajné společnosti uvedl, že brzy se bude konat omezená válka s cílem „sjednotit korejský poloostrov.“

[wp_ad_camp_2]

Tento zdroj také nezávisle potvrdil, že severokorejský „silák“ Kim Jong-un přinesl s sebou americkou stíhačku F-35 jako dárek, když se minulý týden setkal s ruským prezidentem Vladimirem Putinem. Rusko odpovědělo tím, že souhlasí s podporou Severní Koree v její snaze sjednotit poloostrov, uvedl zdroj.

Podle SBD by taková válka musela proběhnout zároveň s ultimátem Izraeli, aby se zajistilo, že se situace nepozorovaně nevyvine do III. Světové války.

Zdroj Asijské společnosti také poznamenal, že japonský premiér Shinzo Abe a jeho vládnoucí strana budou v příštím roce nahrazeni koalicí opozičních stran, kdy to bude mít pod kontrolou nový císař. SBD však poukázala na to, že opozice, stejně jako vládnoucí strana, je plná nepoctivých lidiček s nízkým IQ, kteří by nebyli schopni vypořádat se se základními problémy Japonska, jako je klesající počet obyvatel a klesající životní úroveň.

Podle SBD by musela být Bank of Japan (centrální banka) znárodněna a její finanční systém by musel být resetován; jinak by speciální síly vstoupily a odstranily všechny zkorumpované japonské politiky.

Zdroj asijské společnosti souhlasil s tím, že by se to muselo uskutečnit poté, co uslyšel, jak je neuvěřitelný úspěch Singapuru způsoben z velké části skutečností, že nemá centrální banku.

Ve své knize From Third World to First (Ze třetího světa do prvního), otec – zakladatel Singapuru Lee Kuan Yew, vysvětluje, proč se rozhodl, že „Singapur by neměl mít centrální banku, která by mohla vydávat peníze a vytvářet měnu.“ Namísto toho Singapur založil „měnový výbor, který vydával pouze singapurské dolary. Singapur má měnu podloženou penězi získanými z prodeje skutečných věcí v reálném světě.“

Ve stejné knize Lee cituje bývalého ministra financí Lim Kim Sana který řekl: “Centrální banka je snadný způsob pro ministra financí, jak žonglovat s čísly, když on má deficit v jeho rozpočtu.”

Zajímavé je, že jak se Singapur oddělil od Malajsie, malajský ministr financí Tan Siew Sin řekl: „Je-li systém centrálních bank špatným systémem, pak je jasné, že se jedná o chybu, kterou učinila každá průmyslová země západního světa…“. (str. 231).

[wp_ad_camp_2]

Sin zhřešil, šel dál a vytvořil malajskou centrální banku, která je nyní pohřbena v obrovském korupčním skandálu s obvyklými podezřelými jako je Goldman Sachs a Rothschildové. Od nezávislosti v roce 1965 vzrostl Singapurský dolar reálně o 300% oproti malajskému ringgitu. Singapurský HDP na obyvatele, který začal na stejné úrovni, je nyní ve výši 58 000 USD ve srovnání s 9 900 USD v Malajsii.

Americký dolar ztratil 84% své hodnoty od doby, kdy byl v roce 1971 vyřazen ze zlatého standardu. Od té doby dramaticky klesl skutečný životní standard 90ti procentům Američanů.

Apel na následující karikatuře od Ben Garrisona též ukazuje, že svět, stejně jako Singapur, se nyní probouzí ze systému babylonského dluhového otroctví podpořeného sionistickými centrálními bankami.

Bývalí ekonomové hlavního proudu a vědci, jako David Stockman, ředitel Úřadu pro správu a rozpočet za prezidenta Ronalda Reagana, konečně něco vykoumali. Stockman poznamenává, že centrální banky (včetně Číny) vytvořily od krize Lehman Brothers v roce 2008 15 bilionů dolarů ze vzduchu.

Tato částka ve výši 15 bilionů dolarů jsou peníze, které byly vytvořeny za použití falešných dluhopisů „podložených zlatem“, které vytvořil Wilfredo Saurin.

Tyto peníze se nyní vyčerpají a nové pokusy o sionistické padělání se systematicky ruší. Namísto toho se připravuje globální finanční reset, uvedly zdroje zapojené do plánování. Důstojník MI6, který má na starosti zavedení kvantového finančního systému, však říká, že nový systém nebude oznámen náhle.

[wp_ad_camp_2]

„Reset takhle nefunguje. Jedná se o projekt změny, takže současný systém funguje takticky, zatímco nový systém je vyvíjen strategicky. Oba se pak spojí. Je to něco jako výstavba nové dálnice vedle starší silnice,“ vysvětlil zdroj. „Algoritmus pro nasazení zahrnuje také aktiva mimo účetnictví a částku pro reset dluhu,“ vysvětluje. Výsledná měna bude hybridem stávajících měn, říká. To pravděpodobně vysvětluje, proč se světové měny v poslední době pohybují v úzkém pásmu.

Západ, zejména USA, by se měl raději pospíšit s resetem a měl by být lepší, a zbytek světa pokračovat dál. Asijský zdroj tajné společnosti říká, že Asie se připravuje a buduje své alternativy vůči institucím ovládaným západem, jako je OSN, MMF, Světová banka atd. Poznamenal, že v Laosu probíhá rozsáhlý stavební projekt na vytvoření nového ústředí OSN.

Čínská bilionová iniciativa Hedvábné stezky (Belt and Road Initiative – BRI) také získává tolik hybné síly, že USA budou jedinou zemí, která není její součástí.

Ruský prezident Putin, který hovořil na summitu BRI minulý týden, vysvětlil, že Spojené státy jsou izolovány svým „rostoucím protekcionismem, s nelegitimními jednostrannými uvalenými omezeními na obcházení Rady bezpečnosti OSN nebo ještě hůř, obchodní války.“

Naproti tomu Putin poznamenal: „Velké euroasijské partnerství a koncept BRI jsou zakořeněny v zásadách a hodnotách, kterým každý rozumí: přirozené úsilí národů žít v míru a harmonii, těžit z volného přístupu k nejnovějším vědeckým úspěchům a inovativní rozvoj při zachování jejich kultury a jedinečné duchovní identity.“

SBD na svém zasedání minulý týden s Asijskou tajnou společností navrhla zbankrotování zkorumpovaného a nyní hluboce rozděleného, sionistického politického uskupení jménem WASHINGTON, D.C.

[wp_ad_camp_2]

Místo toho by mohli Asiaté spolupracovat s Britským společenstvím (British Commonwealth) a západní vojenskou zpravodajskou komunitou, aby vytvořili agenturu pro budoucí plánování, která bude pracovat v souladu s BRI. Asijský zástupce tento návrh podpořil. Navrhla se také skutečná a konkrétní metoda, jak toho dosáhnout, ale z důvodů provozní bezpečnosti to zatím nemůžeme prozradit našim čtenářům.

Abychom tento report uzavřeli, poznamenáváme, že „židovský“ nový prezident Ukrajiny oslavil své vítězství znakem Satana.

Můžeme se domnívat, že mnoho satanistů se chystá vrátit do své domoviny – Chazarstánu – na Ukrajině. Židé se chystají osvobodit Izrael a osvobodit se od tisíciletí trvajícího babylonského otroctví.

přeložila tereza | zdroj: benjaminfulford.net

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
6 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře