Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena
    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

  • Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise
    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

  • Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina
    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

Související zprávy

  • Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda
    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

  • Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny
    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

  • Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11
    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

  • Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat
    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

Theresa May ztrácí bitvu o Británii. Oligarchové Západu žádají o mír. Pravda o letu 370/17 Malajských aerolinií je venku

Týdenní komentář Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti Bílého draka

ze dne 27.5.2019

Nucená rezignace britské premiérky (a Hitlerovy dcery) Theresy Mayové značila rozhodující zlom v bitvě o planetu Zemi, souhlasí více zdrojů. Její rezignace již donutila high-tech oligarchy Jeffa Bezose, Marka Zuckerberga a Elona Muska hledat mírová jednání se Společností Bílého Draka (SBD), uvedly zdroje zednářské Lóže P2.

Mezitím americký prezident Donald Trump strávil víkend v Japonsku při vzpomínce na Memorial Day (Den oobětí války), částečně proto, aby se vyhnul atentátu, jak se začíná ukončovat dlouho trvající politická patová situace ve Washingtonu D.C., oznámily zdroje z Pentagonu a pravicového křídla v Japonsku.

 

[wp_ad_camp_2]

Jak si mnozí z nás uvědomují, politika Spojených států je v nekonečně se opakující smyčce po dobu dvou let, s hysterickými Demokraty zneužívajícími kontrolu nad korporátními médii a využívající každý právní nástroj k odstranění Trumpa, zatímco Trump donekonečna na Twitteru píše, že to je „hon na čarodějnice.“

Abychom pochopili, proč má rezignace Mayové zásadní význam pro rozbití politické patové situace, musíme se podívat na skandál FISAgate. V podstatě, v roce 2016 požádali oligarchové z domu Rockefellerů a Clintonů své protějšky z domu Rothschildů ve Velké Británii, aby obcházeli zákony USA ke špehování Trumpa a vymysleli skandál „Russiagate,“ k jeho obvinění. Rezignace Mayové znamená, že britští nacističtí (sionističtí) oligarchové, kteří bojovali proti Trumpovi, podle zdrojů z britské královské rodiny, jsou odstřženi od britské vojenské, zpravodajské a politické mocenské struktury. Tato čistka bude následována podobným procesem čistění i v USA, uvedly zdroje Pentagonu.

„Trump dává Generálnímu prokurátorovi Williamu Barrovi pravomoc odtajnění, a tím mu zároveň dává volné ruce, aby ukončil Sionisty, až budou uvolněny spisy o 11. září a 11. březnu (Fukushima) a další fakta z prostředí vojenského zpravodajství,“ slibují zdroje Pentagonu.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Tento uniklý videozáznam a fotografie z Nizozemí, pořízené bezprostředně po sestřelení „letu 370/17 Malajských aerolinií“ nad Ukrajinou, je předzvěst toho, jaký druh souborů a dokumentů bude uveřejněn. Film byl zpřístupněn ke stažení až do 1. června, ale varujeme, že obsahuje dosti drastické záběry mrtvých těl. ODKAZ

Informátor, který zaslal soubor, poznamenal, že oběti „letu 17“ měly neplatné nizozemské pasy. Mnoho z těchto těl bylo v rozkladu, měla zimní oblečení pro letní let, jiná byla pro změnu zcela nahá a neměla žádnou krev. Informace obsažené v černých skříňkách „nikdy nebyly zveřejněny Angličany, kteří je obdrželi,“ poznamenává zdroj.

Britské zdroje MI6 říkají: „Jak současný, tak bývalý premiér se shodli, že zvrátí průběh osvobození Velké Británie, a jako vždy jsme to zjistili, takže museli jít. Nyní, když byli odstaveni od moci, blíží se uvolnění informací z černých skříněk letu 370/17. Bývalý americký prezident Barack Obama také vypovídá o zneužití letu 370/17 pro jaderné vydírání světových lídrů.

 

[wp_ad_camp_2]

Existuje mnoho znamení, že chazarská mafie tyto blížící se zveřejnění nebere dobře.

Viděli jsme také divadýlko Republikána Jerry Nadlera, předsedy sněmovního Výboru pro justici, který vedl různá kongresová vyšetřování proti prezidentovi.

Mezitím, zřejmě velmi vystresovaná předsedkyně Sněmovny, Nancy Pelosiová, vyzvala k “zásahu” proti Trumpovi.

V každém případě je sionistický zločinecký stát Izrael také v obležení. Masový vrah a válečný zločinec, premiér Benjamin Netanjahu, nebyl schopný vytvořit vládu po jeho nedávném pokusu ukrást volby.

„Izrael je obklopen raketami S-400 a možná se bude muset vzdát Golanských výšin,“ poznamenávají zdroje Pentagonu. Mezitím eskaluje bojkot a sankce proti Izraeli s tím, jak Trump nutí Izrael opustit čínské projekty, zatímco Siemens, Bombardier, Hitachi, Macquarie, Alstom a řecké konsorcium se stáhly z projektu výstavby jeruzalémské železnice. EU také přezkoumává své vazby na sionistickou izraelskou banku Leumi. Izraelské zločiny navíc „rozdmychávají antisemitismus do té míry, že Německo varuje Židy, aby nenosili jarmulky,“ poznamenávají zdroje.
Pokus sionistických neokonů vyvolat změnu režimu ve Venezuele a ukrást tuzemskou ropu, byl veřejně prohlášen za neúspěšný. Pokusy o zahájení války s Íránem také selhaly a namísto toho nyní vláda USA pracuje na celkovém míru na Blízkém východě s Íránem a Saúdskou Arábií. V Indonésii, sionistický pokus zvrátit znovuzvolení prezidenta Joka Widoda vyústil v 7 úmrtí, 250 zranění a 400 zatčení.

 

[wp_ad_camp_2]

V Evropě francouzská euro-skeptička Marine Le Penová porazila Rothschildova otroka Emmanuela Macrona v parlamentních volbách EU. Američtí a britští vůdci, kteří budou oslavovat 6. června 75. výročí Dne D ve Francii, vypadají, jako by měli znovu osvobodit Francii od německých dobyvatelů.

Všechny tyto události jsou velmi slibné a ukazují, že se věci opravdu hýbou ku předu, ale – a to je velké „ale“ – potřebujeme vidět lidi, kteří stojí za těmito mezinárodními zločiny, v poutech jak čelí veřejným tribunálům pro válečné zločiny. Pak můžeme věřit, že přichází skutečná změna.

Existují také známky toho, že mnoho oligarchů není ještě zdaleka poraženo. Patrick Wood z webu Technocracy.news odkryl Rockefellerovo schéma, které by vypralo 6 bilionů fiat dolarů vytvořených inflací na akciových trzích do 8 700 „zón příležitostí“ v USA osvobozených od daně. Poznamenává, že tuto iniciativu zahájil Sean Parker, který spoluzakládal Facebook s Markem Zuckerbergem. Wood zřejmě neví, že Zuckerberg je vnukem Davida Rockefelera.

V každém případě, jak bylo zmíněno dříve, minulý týden Jeff Bezos z Amazonu, Elon Musk z Tesly a Zuckerberg, všichni kontaktovali Společnost Bílého draka prostřednictvím zednářské lóže P2 v Itálii, aby navrhli mírovou dohodu, říkají zdroje z lóže P2. Všichni tři se shodují na tom, že je třeba vytvořit nějakou světovou federaci a lidstvo musí mít možnost expandovat do vesmíru, dodávají zdroje. Souhlasí také s tím, že je třeba se zabývat tím, kdo blokuje pokrok lidstva.

 

[wp_ad_camp_2]

Lóže P2 identifikuje izraelského Netanjahu jako jednoho z nepřátel, který musí být „odejit a vyřešen.“ Ostatní jsou zarytí sionističtí fanatici, kteří si stále myslí, že budou uměle vytvářet biblické „konce časů,“ říkají zdroje.

Další velkou otázkou, kterou je třeba vyřešit, je obchodní válka USA a Číny. Zdroje Pentagonu se domnívají, že „Trump moudře použil obchodní válku k tomu, aby nechal Čínu vykopat americké společnosti jako Apple, Google, Boeing a Nike, což je donutí vrátit se domů do„ MAGA“ (= Make America Great Again = Udělejme Ameriku znova skvělou) a zároveň vytvořit alternativní globální dodavatelský řetězec.“

Američané však musí studovat svou vlastní nedávnou historii. Koncem osmdesátých let donutili Japonsko, aby zvýšilo hodnotu jenu o více než 100% – v důsledku toho se uvalily obrovská cla – s cílem snížit obchodní schodek USA a Japonska. Jediným výsledkem bylo, že se japonská výroba přesunula do zbytku Asie a obchodní schodek USA stále rostl. Vzhledem k tomu, že Japonsko je obsazeno americkou armádou, Japonci byli nuceni kupovat vládní dluhopisy USA a udržet tak USA nad vodou. To ale není případ Číny.

I kdyby se výroba měla přesouvat z Číny do míst, jako je Vietnam, Asie jako celek bude udržovat obrovský přebytek ve srovnání se Spojenými státy. Jediný způsob, jak Spojené státy mohou ukončit svůj obchodní schodek, jak si stále opakujeme, je, aby se vzdaly tzv. dolaru a vydaly vlastní levnější vládní měnu.

 

[wp_ad_camp_2]

Asie jako celek nechce nahradit americký imperialismus čínským imperialismem, a nebude nadále kupovat americké státní dluhopisy na podporu neustálého amerického válečného štvaní. Asijské tajné společnosti přesahují Čínu a slibují, že budou pokračovat v boji proti sionistům, dokud nebude jejich fanatická noční můra trvale ukončena.

Jakmile se tak stane, Asiaté a zbytek světa by rádi podpořili vojensko-průmyslový komplex, protože se transformuje ze sionistického imperialistického nástroje na mírovou planetární ochranu a sílu pro průzkum vesmíru.

přeložila tereza | zdroj: benjaminfulford.net

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
12 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře