Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena
    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

  • Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise
    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

  • Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina
    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

  • Černý kašel – lež jako věž
    Černý kašel – lež jako věž

    Černý kašel – lež jako věž

  • JAG odsuzuje okresního prokurátora ve Washingtonu za vlastizradu
    JAG odsuzuje okresního prokurátora ve Washingtonu za vlastizradu

    JAG odsuzuje okresního prokurátora ve Washingtonu za vlastizradu

Související zprávy

  • Varovná znamení Vesmíru, která byste neměli ignorovat
    Varovná znamení Vesmíru, která byste neměli ignorovat

    Varovná znamení Vesmíru, která byste neměli ignorovat

  • Lidské srdce vysílá měřitelné fotony: Jak se prostřednictvím meditace stát silným zářičem
    Lidské srdce vysílá měřitelné fotony: Jak se prostřednictvím meditace stát silným zářičem

    Lidské srdce vysílá měřitelné fotony: Jak se prostřednictvím meditace stát silným zářičem

  • Čím více to necháte plavat, tím více dostanete
    Čím více to necháte plavat, tím více dostanete

    Čím více to necháte plavat, tím více dostanete

  • Jak přejít do lepší paralelní reality
    Jak přejít do lepší paralelní reality

    Jak přejít do lepší paralelní reality

Metafyzikální vlastnosti přírodních křišťálů a jejich význam 1.díl: přirostlé dětičky, most, katedrála, posel, drúza

Přírodní křišťály existují v mnoha různých tvarech. Mezi senzibily a lidmi kteří se podrobněji zabývají jejich vlastnostmi a léčitelskými schopnostmi, existují charakteristiky, které odhadují přesnější vlastnosti křišťálu podle jeho vzhledu a reliéfu. Tyto závěry vycházejí z osobního vypozorování citlivých jedinců a proto mohou mít subjektivní, často značně esoterický charakter. Přesto jsou to moc zajímavé poznatky.
Máte doma přírodní léčivý křišťál? Prohlíželi jste si jeho plošky a přemýšleli jste nad tím, jestli to něco znamená? Možná se to dočtete zrovna v dnešním článku. Pod každým popisem je přiložen ilustrační obrázek s ukázkou daného druhu křišťálu.
Pokud v dnešním článku nenajdete zrovna ten váš tvar, žádné strachy 🙂 Postupně dodám další.

[wp_ad_camp_2]

1. Přirostlé dětičky
Přirostlé dětičky jsou menší krystaly, které jsou připojeny k většímu křišťálu. Obvykle je to pár malých krystalů přirostlých naspod, nebo jsou připojené k většímu křišťálu s rodičovskou energií. Bývá zde jen několik přirostlých křišťálků. Obvykle takto rostlé křišťály vyzařují moudrost starých duší.
Větší krystal představuje starou duši a obsahuje moudrost a důvěru, která přitahuje menší krystaly (děti nebo nové duše). Tyto krystaly – staré duše s přirostlými ,,dětmi” – jsou pro nás nápomocné způsobem, jakým by byla milující lidská babička, nebo jiný starší člen rodiny, který nás miluje a chce nás chránit. Pomáhají nám vidět věci z širší, hlubší, moudřejší perspektivy.

2. Most
,,Most” je křišťál s menším krystalem (nebo více krystaly), které vystupují ven z mateřského velkého křišťálu, jakoby jsou zčásti zapuštěny do něj.
Krystaly tohoto tvaru pomáhají překlenout světy. Může to být vnitřní a vnější svět mezi vaším vnitřním a vnějším Já, nebo mezi vámi a ostatními lidmi ve fyzickém prostředí, ve kterém nyní žijete. Jsou užitečné v jakékoliv oblasti, ve které si můžete představit, že potřebujete nějaký most.
Mohou vám pomoci uzdravit se a dostat se do kontaktu se svým vnitřním dítětem (překlenout mezeru mezi vaším vnějším já a vaším vnitřním já). Mosty jsou dobré pro spojení a širší perspektivu.

3. Katedrála
Katedrály se skládají z hlavního křišťálu, který je obklopený menšími křišťálky, z nichž některé přecházejí i do hlavního. Pokud si dokážete představit hrad z písku, tak nějak podobně vypadají. Okolní křišťály nemusí být vyrostlé celé, ale jsou z většiny vrostlé do hlavního krystalu. Najít křišťál ve tvaru katedrály je vzácnost.
O katedrálách se vypráví, že to jsou extrémně mocní pracovníci a že jsou plní hluboké moudrosti. Vysílají velmi vysoké vibrace a mohou být použity ke zvýšení vibrační frekvence svého majitele.
Říká se, že menší přirostlé křišťálky obsahují přístup k Akašickým záznamům, fungují jako portály k datům.

4. Posel
Aby bylo možné zjistit, zda je váš křišťál Posel, musíte spočítat jeho hrany, jak je ukázáno na obrázku níže. Pokud se jedná o křišťál typu Posel, bude mít jeho horní hlavní plocha sedm okrajů. Přímo za touto sedmistrannou plochou bude třístranná plocha (trojúhelník).
Posel vám umožní přístup k vyšší moudrosti, a to buď formou vašeho Vyššího Já, nebo Duchovních učitelů, nebo strážných Andělů. Poslové vám mohou přinést lásku a světlo od bytostí přebývajících ve vyšších říších. Jejich energie je pronikavá.

 

5. Drúza
Drúzy jsou tvořeny malými špičkami, které vyrostly společně na jednom základu. Některé drúzy rostou na pískovcovém základu, jiné na křemenu. Také mohou růst ze základního křišťálu. Někdy má drúza základnu, kterou ani skrz hustotu krystalků nevidíte.
Drúzy jsou dobré pro pomoc se skupinovou dynamikou. Rodiny, spolupracovníci… Kdekoliv, kde skupina může potřebovat pomoct, aby mezi sebou její členové lépe vycházeli. Drúzy jsou také dobré pro zvýšení vibrací v prostředí a vnášení světla a energie do tohoto prostoru.

 

 

Kvalitní přírodní křišťály určené pro práci s energií a léčitelské postupy, najdete v e-shopu Alue.cz. Každý křišťál byl ručně vybírán a individuálně změřen. Na výběr je ze tří základních druhů, podle jejich původu: MadagaskarHimálajBrazílie

 

 

pokračování příště

 


© Alue K. Loskotová, www.aluska.org 2019 – Tadesco.cz převzalo se svolením autorky

 

[wp_ad_camp_2]

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál