Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra
    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

Související zprávy

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • JAG odsuzuje okresního prokurátora ve Washingtonu za vlastizradu
    JAG odsuzuje okresního prokurátora ve Washingtonu za vlastizradu

    JAG odsuzuje okresního prokurátora ve Washingtonu za vlastizradu

  • Bílé klobouky opevňují Trumpovy nemovitosti
    Bílé klobouky opevňují Trumpovy nemovitosti

    Bílé klobouky opevňují Trumpovy nemovitosti

  • První čínský meziměstský vlak na vodíkový pohon dokončil testování
    První čínský meziměstský vlak na vodíkový pohon dokončil testování

    První čínský meziměstský vlak na vodíkový pohon dokončil testování

Maria Oršič – kontaktérka popisuje Aldebaran, postoj údajně dobrotivé větve Anunnaki k původu pozemšťanů a názor na pozemská náboženství (2/2)

První díl naleznete ZDE.

Maria požádala prof. Schumanna, aby řekl členům Thule a DHvSS (tj. Pánové z černého kamene), že projekt potřebuje více práce a létací stroj ještě není dokonalý. Obávala se totiž Hitlerových fanatických příznivců z řad DHvSS, že zjistí, že vesmírná loď v tehdy aktuální kondici by mohla být úspěšně distribuována a použita jako destruktivní zbraň.

Proto se na základě Schumannova doporučení Mariin Vril přesunul do Mnichova k dalším vylepšením. Ve stejné době přemýšlely Maria a Sigrun o tajné výrobě dvou malých létacích strojův případě, že by se cokoli stalo a vše bylo zkonfiskováno. Vyrobily se dvě asi 8metrová diskovitá plavidla s pomocí inženýrů v penzi. Typ RFZ-2 byl jedním z těch, které Maria navrhla – a vyvinul jej W. O. Schumann. RFZ-2 byl např. spatřen 18. března 1945 pplk. Walterem Fellenzem z letectva USA, 42. pěší divize 1. batalionu.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Z uvolněných záznamů vyplývá, že dr. Schumann nabral k vývoji a postavení Mariiných disků čtyři inženýry. Byl to inženýr architekt, jenž předtím pracoval u Messerschmitt (výrobce stíhacích letadel), druhý byl ze závodů Focke-Wulf (výrobce stíhacích letadel), třetí byl z Heinkel (výrobce středních bombardérů) a čtvrtý z letecké společnosti Bayerische Flugzeugwerke. Z toho vyplývá, že první německý projekt „UFO“ vedl W. O. Schumann z Technické univerzity v Mnichově. Pod jeho vedením se vyrobilo 17 diskových strojů v průměru 11,5 metru. Ještě před koncem roku 1944 byly vyrobeny 3 velké Vril 7. V roce 1945 vyrobilo SS 3 různé druhy velikostí do zvonu tvarovaných létacích strojů.

Podle spisů SS a zpravodajských služeb v Berlíně a Vídni v červnu roku 1934 již mělo Německo plně funkční přístroj ve tvaru zvonu. Dokonce Josif Stalin věděl o archivech a projektech létacích strojů ve tvaru zvonu od SS a skrze maršála Žukova (v roce 1945 obsadil Berlín) požádal tehdejšího generála, později prezidenta USA Dwighta Eisenhowera, o kopie nákresů těchto prvních prototypůEisenhower to však odmítl poté, co si vyslechl generála George Pattona (v roce 1945 osvobodil Plzeň a Rokycany), že se tyto věci nesmí dostat do rukou Rusů.

Maria Oršič se dokonce několikrát setkala s generálem SS Hansem Kammlerem, který měl německý program létacích strojů na starost. Maria spolupráci s Kammlerem odmítla.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Jedním z vedoucích vědců před zhroucením nacistického Německa byl dr. Wernher von Braun. Existuje celá řada vlivných osob, které uznávaly, že vesmírná loď Marie Oršič dala vznik nové generaci létacích strojů (UFO). Von Braun byl jednou z nich.

Dokonce ve švédských novinách Aftonbladet, 10. října 1952, se objevil článek, kde se popisujeněmecký létací talíř postavený von Braunem v Peenemünde, který se vznesl v roce 1944. Např.Haunebu I bylo původně postaveno podle technických dat, která Maria Oršič obdržela od mimozemšťanů z Aldebaranu. Avšak SS upravila některé aspekty stroje a na příkaz Himmlera nechala nainstalovat kanóny.

V roce 1945, v březnu, opustila Maria Oršič svou misi, protože dostala zprávu, jež předvídala porážku nacistického Německa ještě před koncem roku 1945. Měla se odebrat na stanici 33,33°, kde ji vyzvedne mateřská loď. Maria varovala pár lidí. Např. letecké konstruktéry bratry Reimara a Waltera Hortenovy (vyvinuli jednokřídlý letoun Hortens 229), aby utekli z Německa. Bratři ji poslechli a historické záznamy ukazují, že utekli v roce 1945 do Argentiny. Maria varovala i několik vědců. Dokonce i Magdu Goebbelsovou (manželka Josepha Goebbelse; Hitlerův ministr propagandy), aby utekla z Německa i se svými dcerami. Magda Goebbles ji totiž velmi obdivovala. Ta jí na vzkaz odpověděla, že bude stát po boku svého manžela, a tak později nařídila dr. Helmutu Kunzovi, aby uspal morfiem a kyanidem otrávil všech jejích šest dětí, a nato spáchala sebevraždu. Maria také varovala i Adolfa Hitlera.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Kardinál Michael von Faulhaber byl arcibiskup v Mnichově v roce 1945. V roce 1952 zemřel a řádová sestra našla dopis v jeho papírech v šupleti. Psala ho Maria Oršič s datem 7. března 1944. V němpředpovídá, že se Joseph Ratzinger stane papežem. Maria arcibiskupovi píše, aby mu připomněl, že má zveřejnit pravdu o Marii Magdaléně, jakmile se stane svatým otcem Vatikánu.

Kardinál von Faulhaber totiž Marii Oršič znal a byl fascinován jejími schopnostmi. Mnohokrát spolu debatovali. Rabín Eugenio Zolli, který se mnohokrát s von Faulhaberem radil, zapsal tuto pasáž rozhovoru:

Kardinál: „Takže, kdo jsou ti mimozemšťané?“

Maria: „Bytosti světla a velkých znalostí z Aldebaranu.“

Kardinál: „Co je Aldebaran?“

Maria: „Tam žijí.“

Kardinál: „Jak to víš?“

Maria: „Řekli mi to.“

Kardinál: „Oni mluví německy?“

Maria: „Ne.“

Kardinál: „Jak jsi s nimi mluvila? Jejich řečí?“

Maria: „Mentálně, posílali mi vize a zprávy, zachytila jsem to v hlavě. Také jsem obdržela instrukce ve starých jazycích.“

Kardinál: „Jakých starých jazycích?“

Maria: Starý sumerský jazyk smíchaný s Ana’kh.“

Kardinál: „Ana’kh? Co to je?“

Maria: „Jejich řeč. Mluví Ana’kh. Je to řeč Anunnaki.“

Kardinál: „Anunnaki? Co to znamená?“

Maria: „Anunnaki jsou mimozemské bytosti světla, které nás před tisíci let vytvořily.“

Kardinál: „O čem to mluvíš, mé drahé dítě. To je rouhání. Cožpak nevíš, že nás stvořil Bůh? Nečetla jsi snad Bibli?“

Maria: „Četla…, četla jsem Bibli mnohokrát, ale pravda v Bibli není.“

Kardinál: „O jaké pravdě to mluvíš?“

Maria: „O pravdě, kdo je bůh, kdo nás stvořil a o životě na jiných planetách.“

Kardinál: „Mimozemšťané ti řekli, že nás stvořili?“

Maria: „Ano, vaše eminence. Řekli.“

Kardinál: „A co řekli o Bohu?“

Maria: „Bůh existuje pouze zde…na Zemi. Mimo ni žádný Bůh není – na jiných planetách. My jsme vytvořili Boha.“

Kardinál: „Řekli ti něco o našem pánu Ježíši Kristu?“

Maria: „Nic.“

Kardinál: „Řekli ti něco o ďáblu a jeho pokušení?“

Maria: „Ne. Nic.“

Kardinál: „Takže, když nevěří v Boha, nevěří ani v našeho pána Ježíše Krista. Je to tak?“

Maria: „Správně.“

Kardinál: „A v co oni věří? Mají nějaké náboženství, kterým se řídí?“

Maria: „Ne. Nemají žádné náboženství. Nepotřebují to…oni vědí…znají ta největší tajemství vesmíru a vědí, že není žádný Bůh. Řekli mi, že existuje kosmický zákon a kosmická logika, jakýsi druh přátelské a pozitivní energie, která stvořila vesmír a my jsme její součástí…a nejdůležitější věcí je následovat světlo, být féroví a prostě tak…“

[wp_ad_camp_2]

Kardinál: „Chápu…Jsou to lidé nebo andělé? Nebo něco jiného?“

Maria: „My jsme byli vytvořeni podle jejich představ.“

Kardinál: „Kdo nás vytvořil podle jejich představ?“

Maria: „Oni.“

Kardinál: „Proč tě kontaktovali?“

Maria: „Chtěli, abych vytvořila vesmírnou loď.“

Kardinál: „Vesmírnou loď? K čemu? Proč nekontaktovali Luftwaffe?“

Maria: „Protože Luftwaffe je zlo.“

Kardinál: „Chápu. V tom mají pravdu…a o té vesmírné lodi, řekni mi, co budeš dělat s tou vesmírnou lodí? Ty víš, kdo ji postaví?“

Maria: „Už se staví.“

Kardinál: „Kdo ji staví?“

Maria: „Lidé, kterým věřím.“

«

Dne 15. března 1945 se Maria setkává s dr. Schumannem v Mnichově naposledy. Schumann si jí váží a je jí vděčný. Na základě jejích vizí např. postavil legendární a proslavený „levitátor“ – známý jako „Schumannův SM-levitátor.“ Také známý jako VRIL DRWE – antigravitační motor apod. Maria k němu měla vztah jako k otci. Když se jí ptal: „Maria, kam teď?“ Ona odpověděla: „Na stanici 33,33. Tam na mě čekají. Všechno jsem již vysvětlila Traute, Heike a ostatním. Poletím vaší lodí, tam čeká mateřská loď.“

Dne 17. března 1945 Maria a její skupina Vril vešly do hangáru Messerschmittu v Augsburgu, kde si vzaly vesmírnou loď Vril.

Jak Maria Oršič popisovala Aldebaran (Ash.Ta.Ri)

…den tam trvá 48 hodin. Slunce vychází kolem 4:00 hodin ráno a zapadá ve 2:25 hodin. Barvy na obloze jsou úžasné. V létě tam svítí slunce 18 hodin – a 20 hodin v zimě. Na této planetě jsou pouze dvě roční období. Planeta má 4 měsíce. Všechny měsíce vycházejí harmonicky, jeden po druhém a rozestaví se v různých směrech.

Domovská planeta mimozemšťanů u Aldebaranu má dva měsíce a dvě planety rotující kolem ní. Měsíce každé planety zůstávají asi 10 hodin a když zapadají, následují stejný vzorec – jeden po druhém, zcela synchronizovaně.

[wp_ad_camp_2]

V atmosféře není žádné znečištění, žádný kouř z továren, žádná nafta jako pohon. Používá se čistá elektromagnetická energie. Avšak elektromagnetická energie není úplně přesný výraz, ale je to nejblíže tomu, jak to popsat. Na planetě je zhruba polovina vodních zdrojů a polovina pevniny.

V slunečním systému Aldebaran jsou dvě malé obydlené planety, které podporují život. Lidé se tam podobají nám. Na vzdáleném konci tohoto slunečního systému existují 4 planety, které jsou naprosto odlišné od těchto obyvatel, protože tam není atmosféra. Tito obyvatelé nevypadají fyzicky jako my.

Maria také popisovala systém Lyry, který se skládá z 9 planet a 13 měsícůLyřané, Aldebarané a Anunnaki jsou k sobě přátelští (obecně vzato mají existovat dobří a také zlí Anunnaki, zde se jedná zřejmě o ty dobrotivé – pozn. red.).

Maria pak také velmi podrobně popisovala, jak bude probíhat jejich resocializace na nové planetě skrze nejrůznější očistné procesy. Popisovala bytost jménem Anamidra, která je vědcem Anunnaki a která monitoruje pozemský matrix. Sdělila jí, jak přesně Anunnaki vytvořili člověka. Řekla také, že ne všechny lidi na Zemi stvořili Anunnaki. Úplně první člověk ještě před Anunnaki byl původně vytvořen ve vesmíru… Uvedla, že mimozemšťané z Aldebaranu nejsou Anunnaki, ale potomci Anunnaki… Bytosti z Aldebaranu (bytosti světla) se fyzicky podobají Anunnaki a často jsou zmiňováni jako „Nordičtí“, protože jsou vysocí a mají blond vlasy. Anunnaki byli obři s černými vlasy. Jsou to ti, kteří geneticky upravili lidskou rasu a polo-lidské druhy před 65 000 let.

«

Dobrovolný odchod ze Země?

Maria řekla: „Nebojím se odejít na Aldebaran na planetu Jamara (planeta rotující kolem jejich souhvězdí) a na Nimara (další planeta), protože mně řekli (mimozemšťané), že všechno bude v pořádku. Heike měla obavy, protože neznáme jejich jazyk a jejich zvyky. Oni ale řekli, že jakmile tam budeme, rekonstruují naši mysl i těla a již nikdy nebudeme trpět a neonemocníme. Jejich svět je krásný a mírumilovný. Naučí mě spoustu nových věcí a dozvím se ty největší tajemství ve vesmíru… budu mít přístup do jejich vesmírné knihovny, která obsahuje akášické záznamy vesmíru…

[wp_ad_camp_2]

 

Co měla Maria Oršič společného s Nikolou Teslou

Oba pocházeli z Chorvatska (tehdejší Jugoslávie). Mariin otec emigroval ze Záhřebu do Německa. Tesla se narodil na srbsko-chorvatské hranici (Smiljan) a později ze Srbska emigroval do USA.

Oba byli vegetariáni. Tesla dokonce prohlásil, že jíst maso je „zvyk barbarů“. Maria řekla, že jíst maso je „necivilizovanost“.

Oba milovali zvířata. Maria měla německého ovčáka, kočky a bílou holubici. Tesla krmil holuby v Central Parku.

Oba obdrželi inspiraci a pokročilá technická data od mimozemšťanů. Maria dodala údaje, jak postavit létací talíř, antigravitační stroj a také elektromagnetický pohon. Tesla ve svých poznámkách popisoval stroje na antigravitaci, elektromagnetické přístroje pro létací talíře, zařízení ke komunikaci s mimozemšťany a přenašeče – tzv. „Teslaskop“.

Oba byli nepřetržitě sledováni tajnými službami a odposloucháváni armádou. Maria gestapem a SS – a Tesla FBI, OSS, CIA a vojenskou zpravodajskou službou.

Oba nevěřili náboženství.

Jak Maria tak Tesla neuznávali šperky, náušnice, diamanty. Maria nenosila žádné doplňky. Nikdo z nich neměl děti. I přes mimořádnou krásu neměla nikdy Maria žádného stálého přítele. DokonceDámy Vrilu byly proti intimním vztahům s muži. Maria prohlásila, že „celibát“ je základ k osvícení, k vědecké aktivitě.

Maria bydlela v dvoupokojovém bytě v Berlíně, později v Mnichově, až do svého zmizení v roce 1945. Tesla bydlel ve dvoupokojovém apartmá v New Yorku.

Oběma byly jejich poznámky a koncepty ukradeny. Marii Oršičové Himmlerovým SS a Luftwaffe – a Teslovi Thomasem Edisonem, Guglielmem Marconi (vynálezce bezdrátového telegrafu, který před ním o několik let dříve patentoval Tesla) a nakonec FBI.

[wp_ad_camp_2]

Oba neuměli hospodařit s penězi. Dokonce Teslu jednou podvedl Thomas Edison, když mu slíbil 50 tisíc dolarů, až přestaví generátory. Jakmile to měl Tesla hotové, Thomas jen žertem uvedl: „Teslo, ty nechápeš americký humor.“

Oba předpověděli, že Německo prohraje válku v roce 1945. Po obou silně toužilo Stalinovo NKVD.

Oba se naučili staré jazyky a symboly, které používali ve svých nákresech a plánech, protože to byla efektivní řeč, jak komunikovat s mimozemšťany. Tesla používal sanskrt, Maria sumersko-akkadský jazyk (přesně Ana’kh). Oba se domluvili mnoha řečmi.

Maria jako první začala kolem roku 1919/1920 pracovat na létacích strojích skrze informace od mimozemšťanů. Tesla v roce 1928 obdržel nápad na první letoun s vertikálním startem.

Oba byli přátelé maršála Tita, prezidenta Jugoslávie.

zdroj: 9

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
21 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře